Menenjitleri ben kziimda olduğu gibi 6.ayda yaptırmaya başlayacağım canimMenenjit olmus muydu canım senin oğlun,
Evet cnim bexero ve nimenrix.ilk dozları aynı anda vurulmuştur sonra aşıların kendi ay aralıkları var ona göre yapıldı.İkisi bir mi oluyor, ben bu aşıyı hiç bilmiyorum
Canım bilmiyorum hangi aylarda olacağını söyledi doktor sadece ben de ayrıntılı sormamışımNimenrix ne zaman olucak peki?
Piyanolu almalısın bence. Bende ikisi de var piyanoluyu çok daha fazla seviyorKızlar bebeğime oyun halısı alacağımda piyanolu oyun halısı mı alayım yoksa biraz daha geniş olan oyun halılarından mı biri instada büyük olanlar daha kullanışlı demişte, piyanolu daha da pahalı, sizce piyanolu gerekli mi oynuyor mu gerçekten
Gözün aydın canım demek ki ataksal bişey hemeb geçsin inşallahGötürdüm canım baktı muayenesi güzel gelişimi güzel o yüzden idrara gerek duymadı. Böyle yedirmeye devam et arada oluyor düzelir dedi. En son 12 mayısta muayene olmuştı 6 kg ve 60 cm di
Şimdi 6650 kg ve 64 cm olmuş. Gelişimi güzel kilo alımı da iyi olduğundan bişey yapmadı. Burnuna da baktı tıkalı değildi.
Biz menenjit yaptırmadık 5. Ayda başlayacağım rota yaptırdık ama nimenrix ve bexsero yaptıracağız toplam 5 dozKızlar hangi menenjit aşısını yaptırdınız bir de fiyat ne verdiniz acaba. Çarşamba bizim aşı varda kendimi hazırlayayım şimdiden
Yani açlıktan ağlıyor ama açlıktan ağladığını bilmiyorIyi canim idrar yolu enfeksiyonundan suphelenmedigine sevibdim idrar yolu enfeksiyonu zor bir sey kizlar da da cok sik tekrar edebiliyor. Demek ara da kafalarina esiyor bir seylerAslinda ara ara eski istahlarinin olmamasi normal de ama arayi cok uzun acinca insan endiseleniyor
İnşallah geçer canım en hızlısındanGözün aydın canım demek ki ataksal bişey hemeb geçsin inşallah
Yerim ben o cıbıldak bacakları.Annesi evdeki eşyaları kolilerken oğlunun eşgal
Burda hava çok sıcak hatta şuan 32 dereceYerim ben o cıbıldak bacakları.Soğuk değil mi ben daha baldır bacak açamıyorum hemen hapşırmaya başlıyor çabuk üşüyor bilemedim ki
Siz Istanbulda degil misiniz canim? Biz zibinlayiz. Yaniyor buralar....Yerim ben o cıbıldak bacakları.Soğuk değil mi ben daha baldır bacak açamıyorum hemen hapşırmaya başlıyor çabuk üşüyor bilemedim ki
Burda 22 derece senin mekan sıcakmış tropikal iklimBurda hava çok sıcak hatta şuan 32 derecemüslin örtüyü bile kendisi atıyor üstünden sanırım o da bunalıyor
Keske tropikal olsa bildiğin çöl iklimi güneydoğu bölgesiBurda 22 derece senin mekan sıcakmış tropikal iklim
Alla alla bende istanbuldayım evin içi serin daha öyle ünce zıbın giydiriyorum kol bacak kapalı 22 derece gösteriyor bekliyorum ki 26/27 lere gelsinSiz Istanbulda degil misiniz canim? Biz zibinlayiz. Yaniyor buralar....
Olsun kız buranın egzoz kokusundan iyidirKeske tropikal olsa bildiğin çöl iklimi güneydoğu bölgesi
Orasi neresi istanbul muOlsun kız buranın egzoz kokusundan iyidir
Her yerin bir kusuru var desene o zamanOrasi neresi istanbul muvalla burasi da berbat ama sabah evi temizle aç 1 saat camı balkonu evin içi komple kum olmuş
Siz öğretmensiniz sanirim ne güzel çalışma takviminiz, ben hem turizmciyim hem de haftanın 6 günü 9-5 çalışıyorumİznim 8 inde bitiyor canım sonra bir hafta rapor alacagım ve karnelerle birlikte okul kapanacak. seminerler online olur diyorlar evden katılırım sonra yaz tatilinde evdeyiz, eylülde okul açıldığında da aslında çok kararsızım istemiyorum bi yandan ama başlamakta mantıklı geliyorZaten ders saatim az hamileyken üç gün okula gidiyordum( 8-3 okul saatlerimiz) Yine üç gün ders alırım hem bana da iyi olur gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?