2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İkisi bir mi oluyor, ben bu aşıyı hiç bilmiyorum
Evet cnim bexero ve nimenrix.ilk dozları aynı anda vurulmuştur sonra aşıların kendi ay aralıkları var ona göre yapıldı.
Bexero +nimenrix %96 koruma sağlıyor %3 te sağlık ocağının 5 li karma aşısı içindeki menenjit kapsıyor toplam %99 koruma öyle demişti kızımda aklımda kalan..

Kızlar bebeğime oyun halısı alacağımda piyanolu oyun halısı mı alayım yoksa biraz daha geniş olan oyun halılarından mı biri instada büyük olanlar daha kullanışlı demişte, piyanolu daha da pahalı, sizce piyanolu gerekli mi oynuyor mu gerçekten

Nimenrix ne zaman olucak peki?
Canım bilmiyorum hangi aylarda olacağını söyledi doktor sadece ben de ayrıntılı sormamışım deftere baktım simdi bexsero 1 doz yazıyor sadece. Diğer kontrolde sorarım artık.
Piyanolu almalısın bence. Bende ikisi de var piyanoluyu çok daha fazla seviyor

Gözün aydın canım demek ki ataksal bişey hemeb geçsin inşallah

Kızlar ben şimdi süt sağdım 5 dk önce. Bu gündüz sütü oluyor değil mi? Gece sütünü saat kaçtan sonra gece olarak sayıyorsunuz?

Yani açlıktan ağlıyor ama açlıktan ağladığını bilmiyor

Yerim ben o cıbıldak bacakları. Soğuk değil mi ben daha baldır bacak açamıyorum hemen hapşırmaya başlıyor çabuk üşüyor bilemedim ki
Burda hava çok sıcak hatta şuan 32 derece müslin örtüyü bile kendisi atıyor üstünden sanırım o da bunalıyor

Siz Istanbulda degil misiniz canim? Biz zibinlayiz. Yaniyor buralar....
Alla alla bende istanbuldayım evin içi serin daha öyle ünce zıbın giydiriyorum kol bacak kapalı 22 derece gösteriyor bekliyorum ki 26/27 lere gelsin

Siz öğretmensiniz sanirim ne güzel çalışma takviminiz, ben hem turizmciyim hem de haftanın 6 günü 9-5 çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…