2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay kızlar aramızda reformera başlayanlar vardı, nasıl gidiyor?
Başlamayı düşünen arkadaşlarım ne yapacaksınız karar verdiniz mi?
Ben 90 günü tamamlayım birebir dersle başlayacağım sanırım

Leedong canim doktora gittin mi?Kizin bugun nasil mamasini yiyor mu? Benim de oglum dun ogleden sonraya dogru emmemeye basladi zorladi baya doktor kontrolu vardi soyledim bakti burnu tikali tam acamamissin dedi ve hastane de burnunu actirdi simdi guzel emiyor. Biraz buyuyene kadar bebekler zor oluyor ya. Dilleri de yok ki ne sikintilari var anlayalim

Götürdüm canım baktı muayenesi güzel gelişimi güzel o yüzden idrara gerek duymadı. Böyle yedirmeye devam et arada oluyor düzelir dedi. En son 12 mayısta muayene olmuştı 6 kg ve 60 cm di
Şimdi 6650 kg ve 64 cm olmuş. Gelişimi güzel kilo alımı da iyi olduğundan bişey yapmadı. Burnuna da baktı tıkalı değildi.

Iyi canim idrar yolu enfeksiyonundan suphelenmedigine sevibdim idrar yolu enfeksiyonu zor bir sey kizlar da da cok sik tekrar edebiliyor. Demek ara da kafalarina esiyor bir seylerAslinda ara ara eski istahlarinin olmamasi normal de ama arayi cok uzun acinca insan endiseleniyor

Mama kullanan anneler bir sorum olacaktı.
Mamayı odada tutuyorsunuz buzdolabında mı?

Havalar ısındı nasıl saklsmayı tercih ediyorsunuz?

Bizimkide öyleydi canım bu hafta geçiyor çok şükür yavaş yavaş

Kızlar üçüncü ay kontrolüne gittik bu sefer Safranbolu’da bir kliniğe gittim çok çok memnun kaldım burdan devam edicem muhtemelen. Alin 2780 dogdu ve persentilde ortalamanın altında hep doktor bunun çok normal olduğunu önemli olmadığını söyledi. Doğum kilosuna göre değerlendiriyoruz dedi şu an 5150 kg 58,5 cm. Mamayı da kademeli olarak azaltacagımızı söyledi. Menenjit ve rota aşılarını da yaptık. Bexero yaptık biraz ağladı ateş olabilir 37,5 üstü olursa altı saatte bir ateş düşürücü vericez bakalım umarım sıkıntı yaşamayız

Günaydın kızlar bugün alin’in üçüncü ay kontrolü var da menenjit ve rota yapılacak. Rotayı klinikte yaptırmam mi daha mantıklı yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırsam?

Hazır doktora gitmisken orda yaptırabilirsiniz biz doktorumuza yaptırdık ayrıca sağlık ocağına gitmenize gerek yok bence
Kızlar hangi menenjit aşısını yaptırdınız bir de fiyat ne verdiniz acaba. Çarşamba bizim aşı varda kendimi hazırlayayım şimdiden

Kızlar hangi menenjit aşısını yaptırdınız bir de fiyat ne verdiniz acaba. Çarşamba bizim aşı varda kendimi hazırlayayım şimdiden
Canım bexero yapıldı üçüncü beşinci bir de 13. Ayda yapılıyormuş sanırım. Menenjit artı rota 2200 mü ne verdik

Canım bexero yapıldı üçüncü beşinci bir de 13. Ayda yapılıyormuş sanırım. Menenjit artı rota 2200 mü ne verdik
Tek doz mu yapıldı menenjit bazıları 2 tane oluyormuş canım,

Kızlar bugün 3.ay kontrolumuz +rota asimizi olduk. 64 cm , 7.5 kilo olmuşuz bebislerimi uyuttum, valiz topluyorum doğru ana evine dinlenme vaktine
Menenjit olmus muydu canım senin oğlun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…