Canım menenjit hangisini yaptirdinGünaydın kızlarbugün alin’in üçüncü ay kontrolü var da menenjit ve rota yapılacak. Rotayı klinikte yaptırmam mi daha mantıklı yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırsam?
Kontrol ikide canım ben de bilmiyorum gidip gelelim güncellicem burayıCanım menenjit hangisini yaptirdin
Götürdüm canım baktı muayenesi güzel gelişimi güzel o yüzden idrara gerek duymadı. Böyle yedirmeye devam et arada oluyor düzelir dedi. En son 12 mayısta muayene olmuştı 6 kg ve 60 cm diLeedong canim doktora gittin mi?Kizin bugun nasil mamasini yiyor mu? Benim de oglum dun ogleden sonraya dogru emmemeye basladi zorladi baya doktor kontrolu vardi soyledim bakti burnu tikali tam acamamissin dedi ve hastane de burnunu actirdi simdi guzel emiyor. Biraz buyuyene kadar bebekler zor oluyor ya. Dilleri de yok ki ne sikintilari var anlayalim
Iyi canim idrar yolu enfeksiyonundan suphelenmedigine sevibdim idrar yolu enfeksiyonu zor bir sey kizlar da da cok sik tekrar edebiliyor. Demek ara da kafalarina esiyor bir seylerGötürdüm canım baktı muayenesi güzel gelişimi güzel o yüzden idrara gerek duymadı. Böyle yedirmeye devam et arada oluyor düzelir dedi. En son 12 mayısta muayene olmuştı 6 kg ve 60 cm di
Şimdi 6650 kg ve 64 cm olmuş. Gelişimi güzel kilo alımı da iyi olduğundan bişey yapmadı. Burnuna da baktı tıkalı değildi.
Mama kullanan anneler bir sorum olacaktı.
Mamayı odada tutuyorsunuz buzdolabında mı?
Havalar ısındı nasıl saklsmayı tercih ediyorsunuz?
Bizimkide öyleydi canım bu haftaYa kızlar bebeği benimkine yakın zamanda olan bebişleriniz varsa, durum nasıl sizde? İnternetten baktım atak haftasındaymış. 3. Atak. Delireceğim. Karnı doyuyor altı temizleniyor sürekli kucakta olmak istiyor, ağlıyor da ağlıyor bir yere koyduğumda. Elim kolum koptu
Günaydın kızlarbugün alin’in üçüncü ay kontrolü var da menenjit ve rota yapılacak. Rotayı klinikte yaptırmam mi daha mantıklı yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırsam?
Kızlar hangi menenjit aşısını yaptırdınız bir de fiyat ne verdiniz acaba. Çarşamba bizim aşı varda kendimi hazırlayayım şimdidenHazır doktora gitmisken orda yaptırabilirsiniz biz doktorumuza yaptırdık ayrıca sağlık ocağına gitmenize gerek yok bence
Canım bexero yapıldı üçüncü beşinci bir de 13. Ayda yapılıyormuş sanırım. Menenjit artı rota 2200 mü ne verdikKızlar hangi menenjit aşısını yaptırdınız bir de fiyat ne verdiniz acaba. Çarşamba bizim aşı varda kendimi hazırlayayım şimdiden
Tek doz mu yapıldı menenjit bazıları 2 tane oluyormuş canım,Canım bexero yapıldı üçüncü beşinci bir de 13. Ayda yapılıyormuş sanırım. Menenjit artı rota 2200 mü ne verdik
Tek doz yaptı canım evet iki doz da ağır olur sankiTek doz mu yapıldı menenjit bazıları 2 tane oluyormuş canım,
Nimenrix ne zaman olucak peki?Tek doz yaptı canım evet iki doz da ağır olur sanki
Menenjit olmus muydu canım senin oğlun,Kızlar bugün 3.ay kontrolumuz +rota asimizi olduk. 64 cm , 7.5 kilo olmuşuzbebislerimi uyuttum, valiz topluyorum doğru ana evine dinlenme vaktine
İkisi bir mi oluyor, ben bu aşıyı hiç bilmiyorumNimenrix ne zaman olucak peki?
A grubu ve b grubu menejit asilari var ikisinide olmasi gerekiyormus b grubu beksero a grubuda nimenrix baska markalarıda var tabiİkisi bir mi oluyor, ben bu aşıyı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?