Hep kucak hep oyun hiç uykuTeyzesi Alp gülücükler saçıyor bugün seni nasıl yorucam ama diyor sankiSizin nasıl geçiyor gündüzler canım bu ara hep kucak istiyor atak yüzünden galiba
Canım bir haftadır farklılık var. Doktor normal diyor ama denemek istiyorum. Dün görsen gün boyu sıfır uyku ve kivrandi. Bazen tobe yarabbi bıçak saplanmış gibi anı tepkiler veriyordu. Çok canı yanıyor. Doktor normal diyor. Denicem annelik içgüdüsü. Fark ederse kendim sadece kaşar yerim sabahları, yeter bana o.Belki senin yediğin bişey ona dokunmuştur bence hemen diyete girişmek bir iki gün daha gözlemle kakasını. Çok gazla kaka yaptiklarinda da köpük köpük olabiliyor. Mukus ve kan yoksa diyet çok önermiyorlar canım.
Kilo işinde ben de rakamlardan ziyade görüntüye takıyorum sirf o yüzden pilatese başladım işte umarim fayda eder yoksa kilo verilir bi şekilde ama önemli olan vücudun fit ve diri durmasıcardio harici ağırlık ile çalışmak ve pilates yapmak gerekiyormus sıkılaşmak için de. Ben de diyete başladım bakalim pilates harici evde de cardio yapacagim her gün inşallah hızlı sonuç alabilirim
Bizimkide öyle canım ya kucak istiyor bide regl oldum belim bacaklarım ağrıyorHep kucak hep oyun hiç uykuallahtan havalar ısındı alıp alıp dışarı cıkarcam canım ben artık. Dün doktor da günde iki kez en az 15 dk dışarı cıkmasını istiyorum beyin gelişimi için dedi. Canıma minnet evde etkinlikler de ben de bi yerden sonra tükeniyoruz
Benim regl yeni bitti yani anlatılmaz yaşanır bir şeydi allahtan kalan lohusa pedlerim vardı onu kullandım hem bebiş hem regl hem gece sürekli kalkmak mahvetti beni yıkılmadım ama ayakta da değilimBizimkide öyle canım ya kucak istiyor bide regl oldum belim bacaklarım ağrıyorBizde babası işten gelince çıkıyoruz dışarıya iyi oluyor ya havalarda güzel zaten Büyüyorlar artık bizide yoruyorlar
Aynılarını yaşadım bende canım birebirBenim regl yeni bitti yani anlatılmaz yaşanır bir şeydi allahtan kalan lohusa pedlerim vardı onu kullandım hem bebiş hem regl hem gece sürekli kalkmak mahvetti beni yıkılmadım ama ayakta da değilimdüzelicez inşallah zamanla
Ben sana daha önce de demiştim canim laktozu tamamen bi kes bakalim benim yediğim ve yemedigim zamanlarda çok büyük fark oluyordu özellikle yoğurt ayran yiyip ictigimde Ekin mahvoluyordu.Canım bir haftadır farklılık var. Doktor normal diyor ama denemek istiyorum. Dün görsen gün boyu sıfır uyku ve kivrandi. Bazen tobe yarabbi bıçak saplanmış gibi anı tepkiler veriyordu. Çok canı yanıyor. Doktor normal diyor. Denicem annelik içgüdüsü. Fark ederse kendim sadece kaşar yerim sabahları, yeter bana o.
Ay çok heves ettim biraz uyusa da ben de plates yapsam...
İyi bi dr bulmak çok zor bizim doktorumuz da erkek yaşlı bir dr senelerce fakültede görev yapmış yaklaşımı çok güzel çok ılımlı ve bilgili bir adam her muayeneden kafam rahat cikiyorumm mesela Ekin de hemanjiom var sırf içim rahat etsin diye her muayenede iç organlarina da bakiyor ultrason ile başka dr olsa ekstra ücret isterBu arada aklıma geldi yazayım dedim arkadaşlarım. Dün ilk defa bebisi kadın bir çocuk doktoruna götürdüm gerçekten yaklaşım olarak çok farklı ve empatikti. Sohbet havasında geçti ve seni lütfen kimsenin üzmesine izin verme sen bebeğine bakacaksın çevrendeki herkes sana bakacak. Kimsenin sana kendini yetersiz hissettirmesini kabul etme ne annen ne kayınvaliden ne o ne bu tarzında bir konuşma yaptı. Çok hoşuma gitti hatta çıktıktan sonra eşim de cocuk doktorunun kadın olması gerçekten fark yaratıyormuş dedi onun da hoşuna gitmiş. Paylaşmak istedim sizinle biz iyi olursak bebisler de iyi olacak kendimize iyi bakalım
Kendi resmine tikla forum seceneklerinde basklaarinin imzaları bölümüne tık at canimKızlar bu mesajın altında çıkan doğum tarihlerini göremiyorum. Nereden yapılıyordu bilen var mı? Unutmuşum ben yapamıyorum.
Anladım canım sağolasın bu model bı kaç marka bakayım yorumlarina alicam inşallah kaç gündür uyku stresi yaşıyoruz bişey almak bile zor geldiBen bunun aynısını aldım canım ama iade ettim geri. Bana pek kaliteli gelmedi ayakları falan yamuk duruyodu. Belki bana gelen kargoda yamulmustur bilemem ama bu masalıların farklı markalarına da bakabilirsin bence. Oturma yeri çok dar bir de bunun. Benim oğlum 4 aylık şimdi tam sığdı ilerde hiç sığmaz.
Bu arada ben şifremi unuttum canım o hesap benim. Bu yeni hesabim. Düzeliyor ama yastığı kullanmayı bıraktığın an 2 3 güne geri bozuluyor şekli. Atak haftalarında yatmak istemiyor ona mesela ben de zorlamıyorum. Sonra sar başa tekrar dönüyoruz. Sen sürekli kullan düzeliyor canım ben memnun kaldım.
Kızlar babalara ne hediye aliyosunuz. Ben eşime sürekli manevi değeri olan hediyeler veriyorum. Bu ilk babalar günü babası evlendiğini ve baba olduğunu göremedi o yüzden oğlu ve babasıyla birlikte olduğu bı foto kolajı yaptiricam nasıl sizce
Çok duygulandımNe kadar güzel düşünmüşsün canım maşallah sanaeşin çok şanslı
Ben koku siparişi verdim, parfüm değil yalnız. Yıllar oldu ben de eşim de parfüm kullanmayız.
Geçen sene babalar gününde eşime hamile olduğumu söylemiştim, çok duygulanmıştıbir bebeğimizi kaybettiğimiz için çok istiyorduk yeni bir gebelik ve tabi boş geçen aylar. Rabbim nasip etti ben de önce söylemedim bekledim bir kaç gün. Sonra çocuklara resim, mektup gibi şeyler hazırlatıp bir zarfa koymalarını söyledim. 3. Bir zarf daha hatırlayıp gebelik testini koymuş “babacım ben de geliyorum” yazmıştım tabi videoya çektim o anları. Ağla ağla adamın gözler şişti canım benim.. neler yaşadık beraber.
Bende çok korkuyodum bıngıldaktan ama osman gönülalın videosunu izledim nazikçe tarayabilirsiniz demiş bende taradım valla. Çok canımı sıkıyordu bu konak olayı ya. Çocuğu rahatsız ediyordu sanki
Çok duygulandımailenizle hep mutlu olun inşallah
Evet kuzum elini uzatip dokunuyor ellerini açıp kavramaya çalışıyor. Yavaş yavaş senin bebito da başlarKızlar 12.hafta atağı sonrası bebeği tutma uzanma becerisi kazanan var mı.
Biz bu atak haftasıni sanırım bugün itibariyle atlattık Allah im aminçok yıprandık ama geçti inşallah
Osman gönülal olmasa napardik bilmiyorumBende çok korkuyodum bıngıldaktan ama osman gönülalın videosunu izledim nazikçe tarayabilirsiniz demiş bende taradım valla. Çok canımı sıkıyordu bu konak olayı ya. Çocuğu rahatsız ediyordu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?