2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben hiç bişi almadim, eşime dedim ki senin bana alman lazim benim sayemde baba oldun

Kızlar gaz problemimiz bittiğinden beri yani 3 haftadan uzun süredir bebeğim melek gibi huzurlu bir bebiş olmuştu ama dün ne oldu anlamadım bütün gün süren bir ağlama uyuyamama hali vardı. Bütün ev ahalisi perte çıktık ve bugün de çok huzursuz sanırım dünkü gibi olacak. Sıçrama haftası falan da görünmüyor ama travmatik bir gün geçirdik evde de sinirden herkes birbirine gerildi tartıştık fln cennet mahallesi gibi olduk sndjfk ne olabilir ki sıkıntısı acaba, diş için de çok erken

Bizim de önünde vardı biraz, baktım bir kaç güne ilerlemiş arkalara doğru. Ben de güzel zeytinyağlayıp sık bir tarakla hafif hafif taradım çıktı hepsi. Temizlemesen de ilerleme ihtimali var
Evet ben dokunmmak istemedim ilk başlarda ama baya yoğun oldu bizim. Şuan çok şükür temizledik geçti inşallaj tekrarlamaz

O benim anneler günümü kutlamadı sonradan gönlümü aldı ama yine de çok kırıldım O yüzden hiçbir şey almıyorum kutlamayacağım bile Kincilikte benim gibi olun

Çok güzel fikirmiş valla ben de soracaktım size ne alıyorsunuz diye alinle olan bir fotoğraflarını sosyopixte yaptırıp is yerine yollayabilirim diye düşünüyorum ekstra da istediği eşofman takımını alırım diyorum alacak şey bulmak çok zor ama eğer almayan varsa geçen yıl akıllı saat almıştım çok sevinmişti fikir olabilir

O benim anneler günümü kutlamadı sonradan gönlümü aldı ama yine de çok kırıldım O yüzden hiçbir şey almıyorum kutlamayacağım bile Kincilikte benim gibi olun
Unutmuş mu niye kutlamadı seçimle aynı gündü arada kaynar diye ben bir ay öncesinden ara ara seçim de anneler günüyle aynı günmüş ya diye söylemeye başladım

Kizlar akıllı saatlerde en iyisi hangisi? Şöyle ozelligi bol, sağlam bı şey... Eşime alacagiz kızım, oğlum ve ben Ben normal kullanırım. Hiç anlamam akıllısından

Ben bu sene düşünüyorum bunu. Canım hangi marka iyi? Evet erkekler çok seviyor akıllı saati...

Teyzesi Alp gülücükler saçıyor bugün seni nasıl yorucam ama diyor sanki Sizin nasıl geçiyor gündüzler canım bu ara hep kucak istiyor atak yüzünden galiba
Kucak bizim vazgeçilmezimiz oldu havalar ankarada bir ısınmadı, sürekli yağmur ısınsa bağ bahçe atacam bebemi
Aşağıdaki doğum sürene bakarak tahminim 12. Hafta,3. Atak zamanı olabilir arkadaşım. Biz o haftadan çıkmaya yakınız, ay pert olduk pert kucaklar ağlamalar huzursuzluklar

Dışarı çıkmak rahatlatıyor gerçekten arabasını seviyor Bugün bizim son atak günümüz 1 haftadır anam ağladı desem yeridir geçer inşallah

Bende sosyopix düşünmüştüm canım birde tişört alacağım

Atak haftasında olabilir canım

Çok hoş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…