- 6 Haziran 2023
- 110
- 171
- 18
- 25
Hayır keşke unutsaydı en azından insanlık hali derdimUnutmuş mu niye kutlamadı seçimle aynı gündü arada kaynar diye ben bir ay öncesinden ara ara seçim de anneler günüyle aynı günmüş ya diye söylemeye başladım
Canim ben cocuk.doktorlarinda kadin tercih ediyorum. Kadinlar annelik duygusu ile yaklasiyorlar kaldirip seviyorlar falan bu hosuma gidiyor. Erkek doktorlarda pek ona rastlamadim vardir illa ki ama kadin cocuk doktorlari daha sevecenBu arada aklıma geldi yazayım dedim arkadaşlarım. Dün ilk defa bebisi kadın bir çocuk doktoruna götürdüm gerçekten yaklaşım olarak çok farklı ve empatikti. Sohbet havasında geçti ve seni lütfen kimsenin üzmesine izin verme sen bebeğine bakacaksın çevrendeki herkes sana bakacak. Kimsenin sana kendini yetersiz hissettirmesini kabul etme ne annen ne kayınvaliden ne o ne bu tarzında bir konuşma yaptı. Çok hoşuma gitti hatta çıktıktan sonra eşim de cocuk doktorunun kadın olması gerçekten fark yaratıyormuş dedi onun da hoşuna gitmiş. Paylaşmak istedim sizinle biz iyi olursak bebisler de iyi olacak kendimize iyi bakalım
Babalar gunu vardi demi ay unutmusumO benim anneler günümü kutlamadı sonradan gönlümü aldı ama yine de çok kırıldımO yüzden hiçbir şey almıyorum kutlamayacağım bile Kincilikte benim gibi olun
Senin eşin mutsuz olmuyordur... Biliyorum işi... Kitap yazmalıBabalar gunu vardi demi ay unutmusumAman ben unutsam da benim ki kendine alir kendini muhakkak.odullendirir
Aynen de oyle nasil uzaktan anlamissinSenin eşin mutsuz olmuyordur... Biliyorum işi... Kitap yazmalı
Seninkimiydi kendine yüzük yaptıran dogum hediyesi olarak:))Aynen de oyle nasil uzaktan anlamissin
Evet canim.Valla bu 2. de de Yine yaptiriyor kendine. Iste o olsun babalar gunu hediyesiSeninkimiydi kendine yüzük yaptıran dogum hediyesi olarak:))
İşte feraset, işte cesaret, işte adam gibi adamlıkO benim anneler günümü kutlamadı sonradan gönlümü aldı ama yine de çok kırıldımO yüzden hiçbir şey almıyorum kutlamayacağım bile Kincilikte benim gibi olun
Esimde ben de huawei kullanıyoruz çok memnunuz artık ni organımız gibi olduKizlar akıllı saatlerde en iyisi hangisi? Şöyle ozelligi bol, sağlam bı şey... Eşime alacagiz kızım, oğlum ve benBen normal kullanırım. Hiç anlamam akıllısından
Senin eşin ödül sistemi ile çalışıyorBabalar gunu vardi demi ay unutmusumAman ben unutsam da benim ki kendine alir kendini muhakkak.odullendirir
BaşakBurcun ne ben olsam bende aynısını yapardım valla
Hahahaha aslan burcu mu yoksa ayyBabalar gunu vardi demi ay unutmusumAman ben unutsam da benim ki kendine alir kendini muhakkak.odullendirir
Yay canimHahahaha aslan burcu mu yoksa ayy
Benimki anneler gununde robot supurge aldı güya internetten siparisini ben verdimHayır keşke unutsaydı en azından insanlık hali derdimCuma günü annelerimize hediye almaya çıkmıştık ben kendime de bişeyler beğendim ne istersen al canım dedi güya o gün aldıklarım anneler günü hediyemmiş sonradan söylüyor Güzel bir iki kelime ile, tatlı bir öpücükle kutlamadıktan sonra hediyeyi ne yapayım zaten
Benimkide yay ahahahahahaYay canim
Oyy oğluşum da kovaBende kova merhaba
Bizimki de doğum hediyesi telefon aldı siparişini ben vermiştimBenimki anneler gununde robot supurge aldı güya internetten siparisini ben verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?