2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim oğlum üzülse de sıkılsa da sevinse de her şeye çığlık atarak tepki veriyor. Mesela bir şeyi sevmeyince ağlamıyor onun yerine çığlık atıyor önce. Sonra yapmaya devam edersen ağlamaya başlıyor. Bu çığlık olayı sizde de var mı yoksa bizimki mi biraz garip bir huy edinmiş? Bir de yüksek çıkıyor sesi

Unutmuş mu niye kutlamadı seçimle aynı gündü arada kaynar diye ben bir ay öncesinden ara ara seçim de anneler günüyle aynı günmüş ya diye söylemeye başladım
Hayır keşke unutsaydı en azından insanlık hali derdim Cuma günü annelerimize hediye almaya çıkmıştık ben kendime de bişeyler beğendim ne istersen al canım dedi güya o gün aldıklarım anneler günü hediyemmiş sonradan söylüyor Güzel bir iki kelime ile, tatlı bir öpücükle kutlamadıktan sonra hediyeyi ne yapayım zaten

Canim ben cocuk.doktorlarinda kadin tercih ediyorum. Kadinlar annelik duygusu ile yaklasiyorlar kaldirip seviyorlar falan bu hosuma gidiyor. Erkek doktorlarda pek ona rastlamadim vardir illa ki ama kadin cocuk doktorlari daha sevecen

O benim anneler günümü kutlamadı sonradan gönlümü aldı ama yine de çok kırıldım O yüzden hiçbir şey almıyorum kutlamayacağım bile Kincilikte benim gibi olun
Babalar gunu vardi demi ay unutmusumAman ben unutsam da benim ki kendine alir kendini muhakkak.odullendirir

Seninkimiydi kendine yüzük yaptıran dogum hediyesi olarak:))
Evet canim.Valla bu 2. de de Yine yaptiriyor kendine. Iste o olsun babalar gunu hediyesiuyanik bazen de gidip unisex seyler aliyor Akilvar kullanmazsa ben kullanirim diye gecen gozluk almis bana ben.kullanirim dedim kosa kosa gitmis kendine de almis ayni modeli. Ilk hamileligimde gitmis bana saat almis ama baya baya erkek saati soz de unisex ben begenmedim ee ben kullanirim diyor kendine almis resmen

O benim anneler günümü kutlamadı sonradan gönlümü aldı ama yine de çok kırıldım O yüzden hiçbir şey almıyorum kutlamayacağım bile Kincilikte benim gibi olun
İşte feraset, işte cesaret, işte adam gibi adamlık
Kizlar akıllı saatlerde en iyisi hangisi? Şöyle ozelligi bol, sağlam bı şey... Eşime alacagiz kızım, oğlum ve ben Ben normal kullanırım. Hiç anlamam akıllısından
Esimde ben de huawei kullanıyoruz çok memnunuz artık ni organımız gibi oldu hatta benimki bu bak eşimin ki yuvarlak kadranlı. Ekin doğduktan sonra elim ayağım oldu resmen saatten alarm kurabiliyorum aramaları görüyorum wp mesajlarini görüyorum regl döngümü takip edebiliyorum kaç adim attım kaç kalori yaktim gün gün rapor alabiliyorum ben çok memnunum he tansiyon falan da ölçüyor

Babalar gunu vardi demi ay unutmusumAman ben unutsam da benim ki kendine alir kendini muhakkak.odullendirir
Senin eşin ödül sistemi ile çalışıyor

Benimki anneler gununde robot supurge aldı güya internetten siparisini ben verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…