Yaa süperOyy oğluşum da kova
Yaa çok güzel bı hediye evlat sahibi olacağını öğrenmekNe kadar güzel düşünmüşsün canım maşallah sanaeşin çok şanslı
Ben koku siparişi verdim, parfüm değil yalnız. Yıllar oldu ben de eşim de parfüm kullanmayız.
Geçen sene babalar gününde eşime hamile olduğumu söylemiştim, çok duygulanmıştıbir bebeğimizi kaybettiğimiz için çok istiyorduk yeni bir gebelik ve tabi boş geçen aylar. Rabbim nasip etti ben de önce söylemedim bekledim bir kaç gün. Sonra çocuklara resim, mektup gibi şeyler hazırlatıp bir zarfa koymalarını söyledim. 3. Bir zarf daha hatırlayıp gebelik testini koymuş “babacım ben de geliyorum” yazmıştım tabi videoya çektim o anları. Ağla ağla adamın gözler şişti canım benim.. neler yaşadık beraber.
Valla güncelleme gelmiş uyku da bugün net bı şekilde gelirse biz ataktan çıktık diye bagircamEvet kuzum elini uzatip dokunuyor ellerini açıp kavramaya çalışıyor. Yavaş yavaş senin bebito da başlarne kadar sürdü atağınız bizim 4 gün çok zor geçmişti
Oyy kiyamammO benim anneler günümü kutlamadı sonradan gönlümü aldı ama yine de çok kırıldımO yüzden hiçbir şey almıyorum kutlamayacağım bile Kincilikte benim gibi olun
Bu da farklı bir bakış açısıBen hiç bişi almadim, eşime dedim ki senin bana alman lazim benim sayemde baba oldun
Fotoğraf tarzı şeyler ilk hediye olarak çok anlamlı bnce yaÇok güzel fikirmişvalla ben de soracaktım size ne alıyorsunuz diye alinle olan bir fotoğraflarını sosyopixte yaptırıp is yerine yollayabilirim diye düşünüyorum ekstra da istediği eşofman takımını alırım diyorum alacak şey bulmak çok zor ama eğer almayan varsa geçen yıl akıllı saat almıştım çok sevinmişti fikir olabilir
Huylari acaba ayni miBenimkide yay ahahahahaha
Valla kendine pek bise almaz ama banada almaz hahahahaha illa ben isticem cimrilik var biraz:))Huylari acaba ayni mi
Ya öyle tabi haklısınAynen öyle canım insan üzülüyor yoruluyor ama bu ataklar da fiziksel ve beyinsel gelişimlerinin önemli bir parçası bunu bilip kabullenince süreç daha kolay ilerliyor onu anladımAma hiç bu kadar uzun bi atak yaşamadık daha bakalım nasıl olacak
2610 gr 50 cmYaa defne kaç kilo doğmuştu canım? Valla şu kadar üstünde olmalı demedi ama ayda 250-300 gram benim içim yeterli dedi
Neeeeey 4 saat miKızlar kundağı bıraktığımdan beri bebeğim max 2 saat uyuyor. Normalde 4 saat uyurdu. Kundak boğulması oluyormuş 3 aydan sonra. Hareketi artınca ve dönerse kendini kurtaramazmış. O yüzden kundak yapmaktan korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
Veeeeee beklenen geldii uzun yolun yolcusuBen de oldum olacagim 1 haftadir regl olmadan once ki karin agrisi var tskvime gore de 2 gunum kalmis. Ah bu agrilar olmasa
Yaa hic benzemiyorlarmisValla kendine pek bise almaz ama banada almaz hahahahaha illa ben isticem cimrilik var biraz:))
Benim 2. Olacak 40 imdan sonra hemen oldumYa öyle tabi haklısınilk atakta ellerini keşfetti bence, tükürükler balonlar yapmaya başladı. şimdi bunda da dönmeyi falan öğrendi artık diğer atakta kalksın yürüsün yani o kadar uzun sürüyorsa büyük bir şey beklerim
2610 gr 50 cmçok iyi ya eğer yeterli dediyse vardır koskoca doktorun bir bildiği
Neeeeey 4 saat mimaşallah diyim canım öncelikle, vallahi biz hiç o kadar uyumadık kundak zaten en başından beri asla istemiyor normal üstünü örtüyorum ince bir şeyle zaten sürekli bakıyorum içerde olsam bile
Veeeeee beklenen geldii uzun yolun yolcusubende regl oldum hamile kalmadan önce de en son tarihim 5 Haziran’dıı bu sene de yine aynı öncesindeki gerginlik ve karın ağrısından bağırsak gurultusundan falan anlamıştım ama istemiyordum neyse idare edeceğiz artık
Her zaman dediğim gibi erkekler kapatılsınHayır keşke unutsaydı en azından insanlık hali derdimCuma günü annelerimize hediye almaya çıkmıştık ben kendime de bişeyler beğendim ne istersen al canım dedi güya o gün aldıklarım anneler günü hediyemmiş sonradan söylüyor Güzel bir iki kelime ile, tatlı bir öpücükle kutlamadıktan sonra hediyeyi ne yapayım zaten
Gerçekten öyleymiş canımCanim ben cocuk.doktorlarinda kadin tercih ediyorum. Kadinlar annelik duygusu ile yaklasiyorlar kaldirip seviyorlar falan bu hosuma gidiyor. Erkek doktorlarda pek ona rastlamadim vardir illa ki ama kadin cocuk doktorlari daha sevecen
Aa bizim bebisler çok yakınmısYa öyle tabi haklısınilk atakta ellerini keşfetti bence, tükürükler balonlar yapmaya başladı. şimdi bunda da dönmeyi falan öğrendi artık diğer atakta kalksın yürüsün yani o kadar uzun sürüyorsa büyük bir şey beklerim
2610 gr 50 cmçok iyi ya eğer yeterli dediyse vardır koskoca doktorun bir bildiği
Neeeeey 4 saat mimaşallah diyim canım öncelikle, vallahi biz hiç o kadar uyumadık kundak zaten en başından beri asla istemiyor normal üstünü örtüyorum ince bir şeyle zaten sürekli bakıyorum içerde olsam bile
Veeeeee beklenen geldii uzun yolun yolcusubende regl oldum hamile kalmadan önce de en son tarihim 5 Haziran’dıı bu sene de yine aynı öncesindeki gerginlik ve karın ağrısından bağırsak gurultusundan falan anlamıştım ama istemiyordum neyse idare edeceğiz artık
Alin ayda kac kg aliyor. Bazi anne sutleri bebege cok kilo aldiriyor bebegin yapisiyla da alakali tabi. Kilo aldirmayinca anneler ister istemez strese giriyor bu.doktor iyimis demek 600_ 700 kilo alimiyla gitsek oo super derHer zaman dediğim gibi erkekler kapatılsın
Gerçekten öyleymiş canımalin bile bu doktora farklı yaklaştı gülücükler falan attı hissetti resmen o duyguyu
Aa bizim bebisler çok yakınmıssu an kaç kg defnos hanımm valla öyle dedi hatta ben bu bölgedeki en rahat kafadaki doktorum hiç strese girmeye gerek yok anne sütü varken de mamayı cogaltmaya da gerek yok kademeli azaltıcaz dedi bakalım ne olacak
Ekin de kova. Yağız da kuralcilik ve hırs var mıOyy oğluşum da kova
Canım alin ayda 790 gr almış şu zamana kadar bu doktora göre bu çok iyi daha ne istiyorsun boşuna kendini strese sokuyorsun dediAlin ayda kac kg aliyor. Bazi anne sutleri bebege cok kilo aldiriyor bebegin yapisiyla da alakali tabi. Kilo aldirmayinca anneler ister istemez strese giriyor bu.doktor iyimis demek 600_ 700 kilo alimiyla gitsek oo super derBazi doktorlar gercekten morel bozucu. 500 u falan begenmiyorlar kilo aldirmamiz lazim derler. Sen mamayi tamamen birakmayacaksin demi sadece azsltmis mi olacaksin
Ne kadar güzel konuşmuş benim de aile hekimindeki ebe böyle konuşmuştu zaten tanıyoruz ailecek bizi tanıyor oda hem bizim hem eşimin tarafını ama herkes bu fikirde olmuyor ve böyle rahatlatmıyor mutlu olduysanız devam edin kesinlikleBu arada aklıma geldi yazayım dedim arkadaşlarım. Dün ilk defa bebisi kadın bir çocuk doktoruna götürdüm gerçekten yaklaşım olarak çok farklı ve empatikti. Sohbet havasında geçti ve seni lütfen kimsenin üzmesine izin verme sen bebeğine bakacaksın çevrendeki herkes sana bakacak. Kimsenin sana kendini yetersiz hissettirmesini kabul etme ne annen ne kayınvaliden ne o ne bu tarzında bir konuşma yaptı. Çok hoşuma gitti hatta çıktıktan sonra eşim de cocuk doktorunun kadın olması gerçekten fark yaratıyormuş dedi onun da hoşuna gitmiş. Paylaşmak istedim sizinle biz iyi olursak bebisler de iyi olacak kendimize iyi bakalım
Vallahi daha düşünemedim geçen gün doğum günüydü istediği bir ayakkabı vardı onu aldım şu an kararsızımKızlar babalara ne hediye aliyosunuz. Ben eşime sürekli manevi değeri olan hediyeler veriyorum. Bu ilk babalar günü babası evlendiğini ve baba olduğunu göremedi o yüzden oğlu ve babasıyla birlikte olduğu bı foto kolajı yaptiricam nasıl sizce
Ne kadar güzel duygulandımNe kadar güzel düşünmüşsün canım maşallah sanaeşin çok şanslı
Ben koku siparişi verdim, parfüm değil yalnız. Yıllar oldu ben de eşim de parfüm kullanmayız.
Geçen sene babalar gününde eşime hamile olduğumu söylemiştim, çok duygulanmıştıbir bebeğimizi kaybettiğimiz için çok istiyorduk yeni bir gebelik ve tabi boş geçen aylar. Rabbim nasip etti ben de önce söylemedim bekledim bir kaç gün. Sonra çocuklara resim, mektup gibi şeyler hazırlatıp bir zarfa koymalarını söyledim. 3. Bir zarf daha hatırlayıp gebelik testini koymuş “babacım ben de geliyorum” yazmıştım tabi videoya çektim o anları. Ağla ağla adamın gözler şişti canım benim.. neler yaşadık beraber.
Canım aylık kontrolüne daha gitmedik ikinci ay aşılarından sonra bir ay geçsin demişti rota için 9 unda tam bir ay olacak o yüzden üç ay kontrolüne dokuzundan sonra gideceğimHer zaman dediğim gibi erkekler kapatılsın
Gerçekten öyleymiş canımalin bile bu doktora farklı yaklaştı gülücükler falan attı hissetti resmen o duyguyu
Aa bizim bebisler çok yakınmıssu an kaç kg defnos hanımm valla öyle dedi hatta ben bu bölgedeki en rahat kafadaki doktorum hiç strese girmeye gerek yok anne sütü varken de mamayı cogaltmaya da gerek yok kademeli azaltıcaz dedi bakalım ne olacak
Ay benimki de aynı benden bakımlı süslü kokanaYaa hic benzemiyorlarmisBenim ki cok sever bakimi,takilar falan, cilt bakim urunleri Hatta ben diyelim cildimle alakali ay suram boyle olmus diye uzulsem gidip hemen bakim urunleri arastirip bir bakmisim almis gelmis, saç sampuanlarima kadar
Yani canim bence senin sutun vae sagma da o kadarsa diger turlu daha coktur. Ama insan bir.istahsizlik fsrk edince simdi zsyiflayacak kilo alamayacak diye strese giriyorCanım alin ayda 790 gr almış şu zamana kadar bu doktora göre bu çok iyi daha ne istiyorsun boşuna kendini strese sokuyorsun dedidaha önce gittiğim bir özel hastanedeki doktor da sağ demişti 80 cc çıkıyor deyince çok az mutlaka mama vermen lazım dedi tamamen zıt iki fikir. Su an günün belli saatlerinde 90 cc veriyordum mesela onu 60 a düşürüp daha fazla emzirme odaklı gidicem o şekilde önerdi doktor. Ama aksi gibi aşıdan sanırım alin dünden beri iştahsız. Normale dönünce bu beslenme şeklinin ise yarayıp yaramadığını görücez bakalım
Aslında uysal ve çok güleç bi çocuk genel olarak ama atak dönemlerinde azıtıyorEkin de kova. Yağız da kuralcilik ve hırs var mıEkin bizi şimdiden ipe diziyor
Aa benim eşim seninkiyle ayniymis yaAy benimki de aynı benden bakımlı süslü kokanaParfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın
Ben de her sabah yüzümü dove sabunla yıkıyorum işte o kadarAa benim eşim seninkiyle ayniymis yaBenim ki de sacina ozel waxlar kolejenli yuz bakim serumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?