2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaa çok güzel bı hediye evlat sahibi olacağını öğrenmek geçen yıl biz temelini yapmışız bu yıl evde bicirik
Allah herkese kıymet veren eş nasip etsin. En zor zamanlari onlarla atlatiyoruz. Düşünüyorum da umursamaz ilgisiz biri olsa bnde boyleolmazdim tek taraflı değil hicbisey.
Bnde bı hediye ekleyeyim onu da oğlu alsın
Evet kuzum elini uzatip dokunuyor ellerini açıp kavramaya çalışıyor. Yavaş yavaş senin bebito da başlar ne kadar sürdü atağınız bizim 4 gün çok zor geçmişti
Valla güncelleme gelmiş uyku da bugün net bı şekilde gelirse biz ataktan çıktık diye bagircam gece biliyoruz bebeler uyumaz da gündüz zor ya
Oyy kiyamamm eşine selamlarimizi ilet

Ben hiç bişi almadim, eşime dedim ki senin bana alman lazim benim sayemde baba oldun
Bu da farklı bir bakış açısı
Fotoğraf tarzı şeyler ilk hediye olarak çok anlamlı bnce ya
Bn akıllı saati bı kaç yıl önce almıştım çok beğendi sevindi erkeklere teknolojiyle gitmek gerek

Ya öyle tabi haklısın ilk atakta ellerini keşfetti bence, tükürükler balonlar yapmaya başladı. şimdi bunda da dönmeyi falan öğrendi artık diğer atakta kalksın yürüsün yani o kadar uzun sürüyorsa büyük bir şey beklerim
Yaa defne kaç kilo doğmuştu canım? Valla şu kadar üstünde olmalı demedi ama ayda 250-300 gram benim içim yeterli dedi
2610 gr 50 cm çok iyi ya eğer yeterli dediyse vardır koskoca doktorun bir bildiği
Neeeeey 4 saat mi maşallah diyim canım öncelikle, vallahi biz hiç o kadar uyumadık kundak zaten en başından beri asla istemiyor normal üstünü örtüyorum ince bir şeyle zaten sürekli bakıyorum içerde olsam bile
Ben de oldum olacagim 1 haftadir regl olmadan once ki karin agrisi var tskvime gore de 2 gunum kalmis. Ah bu agrilar olmasa
Veeeeee beklenen geldii uzun yolun yolcusu bende regl oldum hamile kalmadan önce de en son tarihim 5 Haziran’dıı bu sene de yine aynı öncesindeki gerginlik ve karın ağrısından bağırsak gurultusundan falan anlamıştım ama istemiyordum neyse idare edeceğiz artık

Valla kendine pek bise almaz ama banada almaz hahahahaha illa ben isticem cimrilik var biraz:))
Yaa hic benzemiyorlarmisBenim ki cok sever bakimi,takilar falan, cilt bakim urunleriHatta ben diyelim cildimle alakali ay suram boyle olmus diye uzulsem gidip hemen bakim urunleri arastirip bir bakmisim almis gelmis, saç sampuanlarima kadar

Benim 2. Olacak 40 imdan sonra hemen oldumvay be 5 hazirana yetistin iyimis

Her zaman dediğim gibi erkekler kapatılsın
Canim ben cocuk.doktorlarinda kadin tercih ediyorum. Kadinlar annelik duygusu ile yaklasiyorlar kaldirip seviyorlar falan bu hosuma gidiyor. Erkek doktorlarda pek ona rastlamadim vardir illa ki ama kadin cocuk doktorlari daha sevecen
Gerçekten öyleymiş canım alin bile bu doktora farklı yaklaştı gülücükler falan attı hissetti resmen o duyguyu
Aa bizim bebisler çok yakınmıs su an kaç kg defnos hanımm valla öyle dedi hatta ben bu bölgedeki en rahat kafadaki doktorum hiç strese girmeye gerek yok anne sütü varken de mamayı cogaltmaya da gerek yok kademeli azaltıcaz dedi bakalım ne olacak

Alin ayda kac kg aliyor. Bazi anne sutleri bebege cok kilo aldiriyor bebegin yapisiyla da alakali tabi. Kilo aldirmayinca anneler ister istemez strese giriyor bu.doktor iyimis demek 600_ 700 kilo alimiyla gitsek oo super derBazi doktorlar gercekten morel bozucu. 500 u falan begenmiyorlar kilo aldirmamiz lazim derler. Sen mamayi tamamen birakmayacaksin demi sadece azsltmis mi olacaksin

Canım alin ayda 790 gr almış şu zamana kadar bu doktora göre bu çok iyi daha ne istiyorsun boşuna kendini strese sokuyorsun dedi daha önce gittiğim bir özel hastanedeki doktor da sağ demişti 80 cc çıkıyor deyince çok az mutlaka mama vermen lazım dedi tamamen zıt iki fikir. Su an günün belli saatlerinde 90 cc veriyordum mesela onu 60 a düşürüp daha fazla emzirme odaklı gidicem o şekilde önerdi doktor. Ama aksi gibi aşıdan sanırım alin dünden beri iştahsız. Normale dönünce bu beslenme şeklinin ise yarayıp yaramadığını görücez bakalım

Ne kadar güzel konuşmuş benim de aile hekimindeki ebe böyle konuşmuştu zaten tanıyoruz ailecek bizi tanıyor oda hem bizim hem eşimin tarafını ama herkes bu fikirde olmuyor ve böyle rahatlatmıyor mutlu olduysanız devam edin kesinlikle
Vallahi daha düşünemedim geçen gün doğum günüydü istediği bir ayakkabı vardı onu aldım şu an kararsızım
bu ara kulaklık istiyoruz ama dün apple a gelen zamlardan sonra ben ama sen çok güzel düşünmüşsün çok güzel olur önemli olanda hatırlamak ve mutlu etmek zaten
Ne kadar güzel duygulandım Allah herkezin evini yuvasını mutluluğunu daim etsin
Canım aylık kontrolüne daha gitmedik ikinci ay aşılarından sonra bir ay geçsin demişti rota için 9 unda tam bir ay olacak o yüzden üç ay kontrolüne dokuzundan sonra gideceğim ama cok merak ediyorum yarın sağlık ocağına gideceğim çağırdı ebemiz gel bakalım diye

Yaa hic benzemiyorlarmisBenim ki cok sever bakimi,takilar falan, cilt bakim urunleriHatta ben diyelim cildimle alakali ay suram boyle olmus diye uzulsem gidip hemen bakim urunleri arastirip bir bakmisim almis gelmis, saç sampuanlarima kadar
Ay benimki de aynı benden bakımlı süslü kokana Parfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın

Yani canim bence senin sutun vae sagma da o kadarsa diger turlu daha coktur. Ama insan bir.istahsizlik fsrk edince simdi zsyiflayacak kilo alamayacak diye strese giriyorbebekken bu kilo işini kafaya takiyoruz ama bebeklikten cikinca kilo cok almasin diyoruz.

Ekin de kova. Yağız da kuralcilik ve hırs var mı Ekin bizi şimdiden ipe diziyor
Aslında uysal ve çok güleç bi çocuk genel olarak ama atak dönemlerinde azıtıyor Bişeyler emerkenki hırsı müthiş bu aralar favorimiz kıyafetini emmek Bi ses çıkıyor emerken çıldırırsın Yükseleni de akrep Ama burçların kadın ve erkekleri tamamen başka oluyor kesinlikle ya

Ay benimki de aynı benden bakımlı süslü kokana Parfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın
Aa benim eşim seninkiyle ayniymis yaBenim ki de sacina ozel waxlar kolejenli yuz bakim serumlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…