2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Her şey varmış. . ben de mı alsam hatta unisex Akilvar burda öğreniyoruz taktikleri

Şu köpekcikten allah razı olsun sayesinde sıcak biseyler icebiliyorum
Alin bundan korktu ya gördüğü an dudağını büzüp ağlamaya başlıyor
Beni de haberdar et canım inşallah güzel güzel büyümüştür kuzu

Evet ya halbuki çok da iyi bir şey değil kilolu olması dün bir ebeyi dinledim mesela çocuk persentilde 10daysa ve hep 10da devam ediyorsa hiçbir sıkıntı yokmuş yani büyümesi kendi içinde bir düzendeyse.

Kızlar tecrübelerinizi ihtiyacım var bugün oğlusuma 2. Ay asılarını yaptırdım kolunu sabah 10 gibi oldu aşıları ateş ciksaydı bu zamana kadar cikarmiydi ara ara takipteyim ama şuan böyle bı durumla karşılaşmadım . Sadece biraz kol ve bacak acısı var sanırım

Bizim çıkmamıştı canım ama ben yinede bi
Çay kaşığı calpol vermiştim. Bence şuana kadar çıkmadıysa daha çıkmaz

Ben de bırakıcam yavaştan atak haftamız bitince, çok güzel uyuyordu kundakla gerçekten ama buraya kadarmış yan dönmeye başladı, allah korusun boğulmaz kafasını yan çevirir boynunu tutabiliyorsa ama risk alınacak bir durum değil tabi. Kundaksızlığa alışınca da yine uzar bence uykuları
Selam cnm, benim doktorum alerji diyetimin çocuğun bağırsağındaki etkisini net 15günde görürüz demişti ama sen bir dene bakalım, ben testten önce de süt ürünlerinin bebeğe iyi gelmediğini hissediyordum sen de demişsin ya annelik içgüdüsü diye. Yalnız uzun süre yapacaksan bu diyeti kalsiyum için ek ilaç al mutlaka osteocare gibi
Kızlar 12.hafta atağı sonrası bebeği tutma uzanma becerisi kazanan var mı.
Biz bu atak haftasıni sanırım bugün itibariyle atlattık Allah im amin çok yıprandık ama geçti inşallah
Ya bugün bir anda oyun halısının üstündeki oyuncakları tutmaya başladı önceden sadece vuruyordu. Ay büyüyor miniklerimiz, aynı bizim de üstümüzden tır geçti dün
Oyy çok duygulandım okurken, benzer şeyler yaşadık, nice kutlanacak günleriniz olsun
Evet cnm ben yanlış girmişim app’e tarihi biz dediğin gibi kabus bir atağa giriş yapmışız. Bir hafta mı sürecek bu durum 2-3 güne bitme ihtimali yok mu ya ay lütfen olsun öyle bişi djfjfk
Atak haftasında olabilir canım
Evet cnm öyleymiş, önceden zaten kolikti hep ağlıyordu atak fln anlamıyorduk Şimdi huzura erince yavrum eski günlere döndük, ne fenaymış.

Yaa kıyamam geçer inşallah Bi kaç güne canım zor valla

Tavsiyeniz için teşekkür ederim canım onu kullanıyorum da değerlerim iyi çıkınca bıraktım. Düzelsin de razıyım oğlumun acı cekmesine dayanamıyorum

Maksimum 19una kadar benim diyet. Tatil aldık, Antalya'da olacağım 19unda yani otelde yememek olmaz tipik boğa ben şaka bı yana neden buysa yemem ne yapalım

Bizim yükselen aslan. Mesela böyle güldürmek için karşısında maymun oluyoruz her şeye gülmüyor. Uyuyorsa bile mama saatine 5 dk kala uyanıyor 2 dk bile geçirmez. Bir şeyi istemiyorsa asla yapmaz konfor alani dışına çıkınca sinirlenir. Uyku saatini 5 dk geçirmez

Kızlar bu kanka neden hep uyurken köşelerde sıkıştırıyor kendini yaa Eki Görüntüle 3257934
Ben de gece düz yatırıyorum aynı bu şekil kenara gitmiş şekilde buluyorum . Bir de ben beşiğin kenarına korumalık takmıştım onları çıkardım yüzünü yaslamasın diye. Çok komikler ya gerçekten

Bizim yükselen ikizler, bir dakikamız diğerini tutmuyor ayrıca kıyafet emme ve hırs bizde de var elleri bir emişi var dersin 2 gün aç bıraktık çocuğu
Keşke hızlandırılmış atak zamanı olsa arkadaşım ben dua ediyorum bir hafta sürsün daha fazla sürerse huniyi takarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…