Her şey varmış. . ben de mı alsam hatta unisexİşte feraset, işte cesaret, işte adam gibi adamlık
Esimde ben de huawei kullanıyoruz çok memnunuz artık ni organımız gibi olduhatta benimki bu bak eşimin ki yuvarlak kadranlı. Ekin doğduktan sonra elim ayağım oldu resmen saatten alarm kurabiliyorum aramaları görüyorum wp mesajlarini görüyorum regl döngümü takip edebiliyorum kaç adim attım kaç kalori yaktim gün gün rapor alabiliyorum ben çok memnunum he tansiyon falan da ölçüyor
Eki Görüntüle 3257854
Senin eşin ödül sistemi ile çalışıyor
Alin bundan korktu ya gördüğü an dudağını büzüp ağlamaya başlıyorŞu köpekcikten allah razı olsun sayesinde sıcak biseyler icebiliyorum
Beni de haberdar et canım inşallah güzel güzel büyümüştür kuzuNe kadar güzel konuşmuş benim de aile hekimindeki ebe böyle konuşmuştu zaten tanıyoruz ailecek bizi tanıyor oda hem bizim hem eşimin tarafını ama herkes bu fikirde olmuyor ve böyle rahatlatmıyor mutlu olduysanız devam edin kesinlikle
Vallahi daha düşünemedim geçen gün doğum günüydü istediği bir ayakkabı vardı onu aldım şu an kararsızım
bu ara kulaklık istiyoruz ama dün apple a gelen zamlardan sonra benama sen çok güzel düşünmüşsün çok güzel olur önemli olanda hatırlamak ve mutlu etmek zaten
Ne kadar güzel duygulandımAllah herkezin evini yuvasını mutluluğunu daim etsin
Canım aylık kontrolüne daha gitmedik ikinci ay aşılarından sonra bir ay geçsin demişti rota için 9 unda tam bir ay olacak o yüzden üç ay kontrolüne dokuzundan sonra gideceğimama cok merak ediyorum yarın sağlık ocağına gideceğim çağırdı ebemiz gel bakalım diye
Evet ya halbuki çok da iyi bir şey değil kilolu olmasıYani canim bence senin sutun vae sagma da o kadarsa diger turlu daha coktur. Ama insan bir.istahsizlik fsrk edince simdi zsyiflayacak kilo alamayacak diye strese giriyorbebekken bu kilo işini kafaya takiyoruz ama bebeklikten cikinca kilo cok almasin diyoruz.
Pek olmadı canım. Aşı öncesi calpol verdiğim için de olabilir. Bizde sadece extra huysuzluk ağlama ve gece hafif ateş oldu
Bizim çıkmamıştı canım ama ben yinede biKızlar tecrübelerinizi ihtiyacım var bugün oğlusuma 2. Ay asılarını yaptırdım kolunu sabah 10 gibi oldu aşıları ateş ciksaydı bu zamana kadar cikarmiydi ara ara takipteyim ama şuan böyle bı durumla karşılaşmadım . Sadece biraz kol ve bacak acısı var sanırım
Bende çıkar diye düşünüyordum ama hala çıkmadı inş cikmazBizim çıkmamıştı canım ama ben yinede bi
Çay kaşığı calpol vermiştim. Bence şuana kadar çıkmadıysa daha çıkmaz
Ben de bırakıcam yavaştan atak haftamız bitince, çok güzel uyuyordu kundakla gerçekten ama buraya kadarmış yan dönmeye başladı, allah korusun boğulmaz kafasını yan çevirir boynunu tutabiliyorsa ama risk alınacak bir durum değil tabi. Kundaksızlığa alışınca da yine uzar bence uykularıKızlar kundağı bıraktığımdan beri bebeğim max 2 saat uyuyor. Normalde 4 saat uyurdu. Kundak boğulması oluyormuş 3 aydan sonra. Hareketi artınca ve dönerse kendini kurtaramazmış. O yüzden kundak yapmaktan korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
Selam cnm, benim doktorum alerji diyetimin çocuğun bağırsağındaki etkisini net 15günde görürüz demişti ama sen bir dene bakalım, ben testten önce de süt ürünlerinin bebeğe iyi gelmediğini hissediyordum sen de demişsin ya annelik içgüdüsü diye. Yalnız uzun süre yapacaksan bu diyeti kalsiyum için ek ilaç al mutlaka osteocare gibiKizlar oğlumun dünkü kakası köpükluydu. Baktım sordum normal diyor herkes ama benim kafama takıldı. 2 gün süt ürünleri tuketmicem. Böyle bi denicem fark olacak mı bakalım... Sizce farklılık olacak mı diye bakmak için 2 gün yeter mi?
Bu arada tüm değerlerime baktırdım gayet iyi. Vitamin kan ilacı vs onları da bıraktım. Belki kiloda vermeye başlarım 59 da kaldım. 3 kilo daha fazlam kalmakla birlikte sarkiklarim var...
Ya bugün bir anda oyun halısının üstündeki oyuncakları tutmaya başladı önceden sadece vuruyordu. Ay büyüyor miniklerimiz, aynı bizim de üstümüzden tır geçti dünKızlar 12.hafta atağı sonrası bebeği tutma uzanma becerisi kazanan var mı.
Biz bu atak haftasıni sanırım bugün itibariyle atlattık Allah im aminçok yıprandık ama geçti inşallah
Oyy çok duygulandım okurken, benzer şeyler yaşadık, nice kutlanacak günleriniz olsunGeçen sene babalar gününde eşime hamile olduğumu söylemiştim, çok duygulanmıştıbir bebeğimizi kaybettiğimiz için çok istiyorduk yeni bir gebelik ve tabi boş geçen aylar. Rabbim nasip etti ben de önce söylemedim bekledim bir kaç gün. Sonra çocuklara resim, mektup gibi şeyler hazırlatıp bir zarfa koymalarını söyledim. 3. Bir zarf daha hatırlayıp gebelik testini koymuş “babacım ben de geliyorum” yazmıştım tabi videoya çektim o anları. Ağla ağla adamın gözler şişti canım benim.. neler yaşadık beraber.
Evet cnm ben yanlış girmişim app’e tarihi biz dediğin gibi kabus bir atağa giriş yapmışız. Bir hafta mı sürecek bu durum 2-3 güne bitme ihtimali yok mu ya ay lütfen olsun öyle bişi djfjfkKucak bizim vazgeçilmezimiz olduhavalar ankarada bir ısınmadı, sürekli yağmur ısınsa bağ bahçe atacam bebemi
Aşağıdaki doğum sürene bakarak tahminim 12. Hafta,3. Atak zamanı olabilir arkadaşım. Biz o haftadan çıkmaya yakınız, ay pert olduk pertkucaklar ağlamalar huzursuzluklar
Evet cnm öyleymiş, önceden zaten kolikti hep ağlıyordu atak fln anlamıyordukAtak haftasında olabilir canım
Yaa kıyamam geçer inşallah Bi kaç güne canım zor vallaBen de bırakıcam yavaştan atak haftamız bitince, çok güzel uyuyordu kundakla gerçekten ama buraya kadarmış yan dönmeye başladı, allah korusun boğulmaz kafasını yan çevirir boynunu tutabiliyorsa ama risk alınacak bir durum değil tabi. Kundaksızlığa alışınca da yine uzar bence uykuları
Selam cnm, benim doktorum alerji diyetimin çocuğun bağırsağındaki etkisini net 15günde görürüz demişti ama sen bir dene bakalım, ben testten önce de süt ürünlerinin bebeğe iyi gelmediğini hissediyordum sen de demişsin ya annelik içgüdüsü diye. Yalnız uzun süre yapacaksan bu diyeti kalsiyum için ek ilaç al mutlaka osteocare gibi
Ya bugün bir anda oyun halısının üstündeki oyuncakları tutmaya başladı önceden sadece vuruyordu. Ay büyüyor miniklerimiz, aynı bizim de üstümüzden tır geçti dün
Oyy çok duygulandım okurken, benzer şeyler yaşadık, nice kutlanacak günleriniz olsun
Evet cnm ben yanlış girmişim app’e tarihi biz dediğin gibi kabus bir atağa giriş yapmışız. Bir hafta mı sürecek bu durum 2-3 güne bitme ihtimali yok mu ya ay lütfen olsun öyle bişi djfjfk
Evet cnm öyleymiş, önceden zaten kolikti hep ağlıyordu atak fln anlamıyordukŞimdi huzura erince yavrum eski günlere döndük, ne fenaymış.
Aynisi suan benimkide oyle:)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim canımBen de bırakıcam yavaştan atak haftamız bitince, çok güzel uyuyordu kundakla gerçekten ama buraya kadarmış yan dönmeye başladı, allah korusun boğulmaz kafasını yan çevirir boynunu tutabiliyorsa ama risk alınacak bir durum değil tabi. Kundaksızlığa alışınca da yine uzar bence uykuları
Selam cnm, benim doktorum alerji diyetimin çocuğun bağırsağındaki etkisini net 15günde görürüz demişti ama sen bir dene bakalım, ben testten önce de süt ürünlerinin bebeğe iyi gelmediğini hissediyordum sen de demişsin ya annelik içgüdüsü diye. Yalnız uzun süre yapacaksan bu diyeti kalsiyum için ek ilaç al mutlaka osteocare gibi
Ya bugün bir anda oyun halısının üstündeki oyuncakları tutmaya başladı önceden sadece vuruyordu. Ay büyüyor miniklerimiz, aynı bizim de üstümüzden tır geçti dün
Oyy çok duygulandım okurken, benzer şeyler yaşadık, nice kutlanacak günleriniz olsun
Evet cnm ben yanlış girmişim app’e tarihi biz dediğin gibi kabus bir atağa giriş yapmışız. Bir hafta mı sürecek bu durum 2-3 güne bitme ihtimali yok mu ya ay lütfen olsun öyle bişi djfjfk
Evet cnm öyleymiş, önceden zaten kolikti hep ağlıyordu atak fln anlamıyordukŞimdi huzura erince yavrum eski günlere döndük, ne fenaymış.
Bizim yükselen aslan. Mesela böyle güldürmek için karşısında maymun oluyoruz her şeye gülmüyor. Uyuyorsa bile mama saatine 5 dk kala uyanıyor 2 dk bile geçirmez. Bir şeyi istemiyorsa asla yapmaz konfor alani dışına çıkınca sinirlenir. Uyku saatini 5 dk geçirmezAslında uysal ve çok güleç bi çocuk genel olarak ama atak dönemlerinde azıtıyorBişeyler emerkenki hırsı müthiş bu aralar favorimiz kıyafetini emmek Bi ses çıkıyor emerken çıldırırsın Yükseleni de akrep Ama burçların kadın ve erkekleri tamamen başka oluyor kesinlikle ya
Ekin de tokatlıyor kulağını çekiyorAlin bundan korktu ya gördüğü an dudağını büzüp ağlamaya başlıyor
Ben de gece düz yatırıyorum aynı bu şekil kenara gitmiş şekilde buluyorum
Bizim yükselen ikizler, bir dakikamız diğerini tutmuyorAslında uysal ve çok güleç bi çocuk genel olarak ama atak dönemlerinde azıtıyorBişeyler emerkenki hırsı müthiş bu aralar favorimiz kıyafetini emmek Bi ses çıkıyor emerken çıldırırsın Yükseleni de akrep Ama burçların kadın ve erkekleri tamamen başka oluyor kesinlikle ya
Keşke hızlandırılmış atak zamanı olsa arkadaşımBen de bırakıcam yavaştan atak haftamız bitince, çok güzel uyuyordu kundakla gerçekten ama buraya kadarmış yan dönmeye başladı, allah korusun boğulmaz kafasını yan çevirir boynunu tutabiliyorsa ama risk alınacak bir durum değil tabi. Kundaksızlığa alışınca da yine uzar bence uykuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?