Biz de10 gibi aşı olduk eve gelince calpol verdim. akşam 7 gibi ateş oldu tekrar calpol verdim. Yani bu durum bebekle alakalı 72 saate kadar aşı nin yan etkileri olabilirmiş. Sn yine ara ara ölç canım zaten dokununca belli sıcaklığının ustundeyse anlıyorsunKızlar tecrübelerinizi ihtiyacım var bugün oğlusuma 2. Ay asılarını yaptırdım kolunu sabah 10 gibi oldu aşıları ateş ciksaydı bu zamana kadar cikarmiydi ara ara takipteyim ama şuan böyle bı durumla karşılaşmadım . Sadece biraz kol ve bacak acısı var sanırım
Bizim ebe ateş olunca ver dedi ben ateş olmadan verdim akşam ateş oldu yine verdim. Bnce ver canımKızlar ateş düşmüştü şimdi yine 37.3 olmuş versem mi bir kaşık calpol
Biraz önce verdim bir ç.kaşığı calpol çok huysuz olduğu için uyuyamiyordu sanırım asi yerleri ağrıyor uyudu şimdi olcuyorum ateşi 36.8 37.1 arasiydi ama yinede ağrısı olmasın diye verdim 4 saat sonra tekrar veririm ateş okursaBiz de10 gibi aşı olduk eve gelince calpol verdim. akşam 7 gibi ateş oldu tekrar calpol verdim. Yani bu durum bebekle alakalı 72 saate kadar aşı nin yan etkileri olabilirmiş. Sn yine ara ara ölç canım zaten dokununca belli sıcaklığının ustundeyse anlıyorsun
Birde ateş vucudundada oluyor dimi yani kafasını ölcüyorum 37.1 di ama elleri bacakları 36 idiBiz de10 gibi aşı olduk eve gelince calpol verdim. akşam 7 gibi ateş oldu tekrar calpol verdim. Yani bu durum bebekle alakalı 72 saate kadar aşı nin yan etkileri olabilirmiş. Sn yine ara ara ölç canım zaten dokununca belli sıcaklığının ustundeyse anlıyorsun
Bebeklerde 6 saat arayla verin diyolar canım. Bizimde normal vücut sıcaklığı 36,5 ateş 37 ye çıkmıştı.Biraz önce verdim bir ç.kaşığı calpol çok huysuz olduğu için uyuyamiyordu sanırım asi yerleri ağrıyor uyudu şimdi olcuyorum ateşi 36.8 37.1 arasiydi ama yinede ağrısı olmasın diye verdim 4 saat sonra tekrar veririm ateş okursa
Ateş en çok baş ve üst gövdede olur eller ayaklar dokunduğunda soğuk olur hatta el ayak buz gibiyse ateş var derler. Biz koltuk altından olcuyoruz.Birde ateş vucudundada oluyor dimi yani kafasını ölcüyorum 37.1 di ama elleri bacakları 36 idi
Hahaha of çok güldüm buna uyanık yaEvet canim.Valla bu 2. de de Yine yaptiriyor kendine. Iste o olsun babalar gunu hediyesiuyanik bazen de gidip unisex seyler aliyor Akilvar kullanmazsa ben kullanirim diye gecen gozluk almis bana ben.kullanirim dedim kosa kosa gitmis kendine de almis ayni modeli. Ilk hamileligimde gitmis bana saat almis ama baya baya erkek saati soz de unisex ben begenmedim ee ben kullanirim diyor kendine almis resmen
Cnm yengeçler de kapatılsın, mesela benimki bir bavul hazırlar benimki kabin boy onunki en büyük boy, öyle bir süslülükAy benimki de aynı benden bakımlı süslü kokanaParfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın
Oy hiçbiri acı çekmesin inşallah etki eder cnm da sebebini bulursun sen de o da rahatlarsınız. Anlaşılır bence o zamana kadar, ben de boğayım yemek = mutluluk yani bize iki katı zor bu diyetTavsiyeniz için teşekkür ederim canımonu kullanıyorum da değerlerim iyi çıkınca bıraktım. Düzelsin de razıyım oğlumun acı cekmesine dayanamıyorum
Maksimum 19una kadar benim diyet. Tatil aldık, Antalya'da olacağım 19unda yani otelde yememek olmaztipik boğa ben şaka bı yana neden buysa yemem ne yapalım
Birinin sizi buradan bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsunuz acabaYa yazmicaktım çok saçma ama aklıma geldikçe gülüyorumminseo dün gece forumda oyuncak konuştuk seninle sonra uyudum rüyamda seni gördüm. Sen gelmişsin Ekinle diyorsun ki ben kayınpederinin çocuğuyum yıllarca gizledi bizi şimdi Ekin doğdu artık biz de hakkımızı istiyoruz, ben de şey diyorum ay biz anonimdik nerden buldun bizi ajsahhsjsjs takıldığım detaya bak
Kiz sen kimdin adini mi degistirdin taniyamadimBen de gece düz yatırıyorum aynı bu şekil kenara gitmiş şekilde buluyorum. Bir de ben beşiğin kenarına korumalık takmıştım onları çıkardım yüzünü yaslamasın diye. Çok komikler ya gerçekten
Ayy ben de 1 ay oncesi ruyamdaYa yazmicaktım çok saçma ama aklıma geldikçe gülüyorumminseo dün gece forumda oyuncak konuştuk seninle sonra uyudum rüyamda seni gördüm. Sen gelmişsin Ekinle diyorsun ki ben kayınpederinin çocuğuyum yıllarca gizledi bizi şimdi Ekin doğdu artık biz de hakkımızı istiyoruz, ben de şey diyorum ay biz anonimdik nerden buldun bizi ajsahhsjsjs takıldığım detaya bak
Askk3 benimdi canım. Oğlunu sünnet ettiren benim. Hatta seninle bu konuda baya konusmustuk diye hatırlıyorum. Benim oğlanın çığlıklarından bende kafa kalmadı bu aralar her şeyi unutuyorum. Ad değiştirmek kolay aslında sadece belli bir süresi var diye biliyorum ben bunu eylüle kadar değiştiremeyeceğim mesela.Kiz sen kimdin adini mi degistirdin taniyamadimben de degistirmek istiyorum uye olurken ne yaptim hic birini kabul etmedi ama Akilvaro kabul etti onu da ben cok sevmedim
Yok yok biliyorum Askk canim aklimdasinAskk3 benimdi canım. Oğlunu sünnet ettiren benim. Hatta seninle bu konuda baya konusmustuk diye hatırlıyorum. Benim oğlanın çığlıklarından bende kafa kalmadı bu aralar her şeyi unutuyorum. Ad değiştirmek kolay aslında sadece belli bir süresi var diye biliyorum ben bunu eylüle kadar değiştiremeyeceğim mesela.
Canim bu saatten sonra yükselmez bence ya bi 38 i bekle derimKızlar ateş düşmüştü şimdi yine 37.3 olmuş versem mi bir kaşık calpol
Yok huysuzluğundan degil canım. Yeni öğrendi her şeye çığlık atıyor. Sevinse de üzülse de sinirlense de her şeye çığlık atarak tepki veriyor. Baya da yüksek sesi var maşallah kafa bırakmıyorYok yok biliyorum Askk canim aklimdasindemek sensin. Beni arkadaslar tanimaz diye degistirmiyorum Yaa oglunun neyi var canim durmuyor mu
Valla öyle bişi varsa hakkımı isterim çocuğumun hakkını yedirmem hahahahYa yazmicaktım çok saçma ama aklıma geldikçe gülüyorumminseo dün gece forumda oyuncak konuştuk seninle sonra uyudum rüyamda seni gördüm. Sen gelmişsin Ekinle diyorsun ki ben kayınpederinin çocuğuyum yıllarca gizledi bizi şimdi Ekin doğdu artık biz de hakkımızı istiyoruz, ben de şey diyorum ay biz anonimdik nerden buldun bizi ajsahhsjsjs takıldığım detaya bak
Duş aldırdım düştü yineCanim bu saatten sonra yükselmez bence ya bi 38 i bekle derim
Ay benimki de aynı benden bakımlı süslü kokanaParfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın
Eyvah eyvah yerler onun sinirini disiplin girlBizim yükselen aslan. Mesela böyle güldürmek için karşısında maymun oluyoruz her şeye gülmüyor. Uyuyorsa bile mama saatine 5 dk kala uyanıyor 2 dk bile geçirmez. Bir şeyi istemiyorsa asla yapmaz konfor alani dışına çıkınca sinirlenir. Uyku saatini 5 dk geçirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?