2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biz de10 gibi aşı olduk eve gelince calpol verdim. akşam 7 gibi ateş oldu tekrar calpol verdim. Yani bu durum bebekle alakalı 72 saate kadar aşı nin yan etkileri olabilirmiş. Sn yine ara ara ölç canım zaten dokununca belli sıcaklığının ustundeyse anlıyorsun

Biraz önce verdim bir ç.kaşığı calpol çok huysuz olduğu için uyuyamiyordu sanırım asi yerleri ağrıyor uyudu şimdi olcuyorum ateşi 36.8 37.1 arasiydi ama yinede ağrısı olmasın diye verdim 4 saat sonra tekrar veririm ateş okursa

Birde ateş vucudundada oluyor dimi yani kafasını ölcüyorum 37.1 di ama elleri bacakları 36 idi

Bebeklerde 6 saat arayla verin diyolar canım. Bizimde normal vücut sıcaklığı 36,5 ateş 37 ye çıkmıştı.
Birde ateş vucudundada oluyor dimi yani kafasını ölcüyorum 37.1 di ama elleri bacakları 36 idi
Ateş en çok baş ve üst gövdede olur eller ayaklar dokunduğunda soğuk olur hatta el ayak buz gibiyse ateş var derler. Biz koltuk altından olcuyoruz.

Hahaha of çok güldüm buna uyanık ya benim kocam da çok iyi niyetli dünya tatlısı ama aynı zaman da biraz bencildir de yapar mini çakallıklar
Ay benimki de aynı benden bakımlı süslü kokana Parfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın
Cnm yengeçler de kapatılsın, mesela benimki bir bavul hazırlar benimki kabin boy onunki en büyük boy, öyle bir süslülük

Oy hiçbiri acı çekmesin inşallah etki eder cnm da sebebini bulursun sen de o da rahatlarsınız. Anlaşılır bence o zamana kadar, ben de boğayım yemek = mutluluk yani bize iki katı zor bu diyet

Ya yazmicaktım çok saçma ama aklıma geldikçe gülüyorum minseo dün gece forumda oyuncak konuştuk seninle sonra uyudum rüyamda seni gördüm. Sen gelmişsin Ekinle diyorsun ki ben kayınpederinin çocuğuyum yıllarca gizledi bizi şimdi Ekin doğdu artık biz de hakkımızı istiyoruz, ben de şey diyorum ay biz anonimdik nerden buldun bizi ajsahhsjsjs takıldığım detaya bak

Birinin sizi buradan bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsunuz acaba

Kiz sen kimdin adini mi degistirdin taniyamadimben de degistirmek istiyorum uye olurken ne yaptim hic birini kabul etmedi ama Akilvaro kabul etti onu da ben cok sevmedim

Ayy ben de 1 ay oncesi ruyamda Rheaa evine gitmistim

Kiz sen kimdin adini mi degistirdin taniyamadimben de degistirmek istiyorum uye olurken ne yaptim hic birini kabul etmedi ama Akilvaro kabul etti onu da ben cok sevmedim
Askk3 benimdi canım. Oğlunu sünnet ettiren benim. Hatta seninle bu konuda baya konusmustuk diye hatırlıyorum. Benim oğlanın çığlıklarından bende kafa kalmadı bu aralar her şeyi unutuyorum. Ad değiştirmek kolay aslında sadece belli bir süresi var diye biliyorum ben bunu eylüle kadar değiştiremeyeceğim mesela.

Yok yok biliyorum Askk canim aklimdasin demek sensin. Beni arkadaslar tanimaz diye degistirmiyorumYaa oglunun neyi var canim durmuyor mu

Yok yok biliyorum Askk canim aklimdasin demek sensin. Beni arkadaslar tanimaz diye degistirmiyorumYaa oglunun neyi var canim durmuyor mu
Yok huysuzluğundan degil canım. Yeni öğrendi her şeye çığlık atıyor. Sevinse de üzülse de sinirlense de her şeye çığlık atarak tepki veriyor. Baya da yüksek sesi var maşallah kafa bırakmıyor. Ağlamayı unuttu çığlık attığından beri

Valla öyle bişi varsa hakkımı isterim çocuğumun hakkını yedirmem hahahah rüyalarda buluşmuşuz resmen

Ay benimki de aynı benden bakımlı süslü kokana Parfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın

Kızlar benim koca da yay ama süsle püsle hiç alakası yok. Garibim hayat mücadelesinde

Kızlar bu kanka neden hep uyurken köşelerde sıkıştırıyor kendini yaa Eki Görüntüle 3257934

Aynı kundak gibi canım ya da anne karnı gibi, sıkışık yerde uyumak onlara huzur veriyor. Ben de genelde yatırınca sırtına yumuşak bir yastıkla destek veririm. Ben de dar yerde yatmayı daha çok severim. Uykum kaçınca salonda koltukta 5 dk uykuya dalarım

Eyvah eyvah yerler onun sinirini disiplin girl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…