Yükselenine daha yatkındır belki deKızlar benim koca da yay ama süsle püsle hiç alakası yok. Garibim hayat mücadelesinde
Aynı kundak gibi canım ya da anne karnı gibi, sıkışık yerde uyumak onlara huzur veriyor. Ben de genelde yatırınca sırtına yumuşak bir yastıkla destek veririm. Ben de dar yerde yatmayı daha çok severim. Uykum kaçınca salonda koltukta 5 dk uykuya dalarım
İşte psikoloji eğitimi almış birisiBirinin sizi buradan bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsunuz acaba
Hahshsjs iyi sevindim bir ben delirmiyorum yani görmediğim insanları rüyamda görerek
Ha haaaİşte psikoloji eğitimi almış birisiBence de bilinçaltımda buna benzer bi korku var demek ki. Başlarda ilk üye olduğumda çok saçma ama düşünürdüm öyle çok özelimi yazmayayım birgün bişey olur da reelden tanıdığım birisi denk gelir diye muhtemelen o zmndan kalma bir düşünce rüyama yansımış, ama şimdi amaan kim napcak beni bulup diyorum He yine de ifşa olmasak iyi tabi kocamı arkadaşlarımı herkesi gömüyorum burada yeri gelince
Hahshsjs iyi sevindim bir ben delirmiyorum yani görmediğim insanları rüyamda görerek
Ben kullanıyorum çok memnunum. Prima premium kalitesinde ama sleepy gibi içeriği temiz bir bez. Lastik izi 2 numara küçük geldiğinde biraz yapmaya başlamıştı ama 3 noda olmuyor şu an.Kızlar goon premium kullanan oldu mu aranızda nasıl? Lastik izi yapmıyor diyorlar doğru mu acaba
İkinci bebişi düşünüyorsan ilerde yaparim diyorsan al bence en kötü ona saklarsin canim ben bunu almıştım memnunumKızlar size bir şey danışacağım. Biz bebek alışverişi yaparken çok da kullanmayız herhalde diye orta segment öyle aşırı kaliteli bilindik markalardan olmayan bir kanguru almıştık. Son günlerde farkettik ki kanguru işimizi baya kolaylaştırdı ama kullandığımız kanguru her yöne değil malesef. Dediğim gibi çok da kaliteli olmadığı için güven vermiyor hep alttan tutuyorum ister istemez sanki her an açılacak da çocuk düşecek vibeı veriyor bana niyeyse. Daha iyi bir kanguru mu alsak diye düşündük ama ilerde kullanılır mı eşim şimdiden çocuk ağırlaştı belim ağrıdı dedi taşırken bel destekli olmasına rağmen. Alırsam baby boroosh alacağım. Yağız Ali şuan 7 kilo. Sizce almak mı mantıklı yoksa elimdekiyle idare etmek mi?
Oy ellerini yerimmmmmm çılgın bunlarSenin minnak yine iyi ben düz yatırıyorum bu halde buluyorum hepEki Görüntüle 3258070
Evet canım kundaktan ayırmaya çalıştığım bi dönemeyim 1 haftadır uyku uyumuyorum alışamadı bi türlü yastıkla destekliyorum bazen bendr arkadan ama bazen onu ds istemiyor istedikleri ve istemedikleri şeyler var resmen ya siz küçücüksünüzKızlar benim koca da yay ama süsle püsle hiç alakası yok. Garibim hayat mücadelesinde
Aynı kundak gibi canım ya da anne karnı gibi, sıkışık yerde uyumak onlara huzur veriyor. Ben de genelde yatırınca sırtına yumuşak bir yastıkla destek veririm. Ben de dar yerde yatmayı daha çok severim. Uykum kaçınca salonda koltukta 5 dk uykuya dalarım
2.yi düşünüyorum her şeyi onu da düşünerek almaya çalıştım hep zaten. Seninki yenidoğanda kullanılıyor mu canım? Alırsam dolaptan alacağım zaten birkaç tane sıfır buldum iyi fiyataİkinci bebişi düşünüyorsan ilerde yaparim diyorsan al bence en kötü ona saklarsin canim ben bunu almıştım memnunum
Solomombaby Her Yöne Gri Ergonomik Kanguru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Solomombaby Her Yöne Gri Ergonomik Kanguru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet kuzum yenidoğan destek minderi var2.yi düşünüyorum her şeyi onu da düşünerek almaya çalıştım hep zaten. Seninki yenidoğanda kullanılıyor mu canım? Alırsam dolaptan alacağım zaten birkaç tane sıfır buldum iyi fiyata
Bizimki canım piyanolu oyun halısındaki oyuncakların canını okuyor vallahi koparacak az kaldıKızlar 12.hafta atağı sonrası bebeği tutma uzanma becerisi kazanan var mı.
Biz bu atak haftasıni sanırım bugün itibariyle atlattık Allah im aminçok yıprandık ama geçti inşallah
Ay bizimkide öyle kenara gidiyor hep
Aa benim eşim seninkiyle ayniymis yaBenim ki de sacina ozel waxlar kolejenli yuz bakim
Kızlar bir de Yaylar aşırı sosyal değil mi , ben benimkini sokaktan içeri zor sokuyorum. Alış-veriş merkezi gezer, restoran- cafe sever. Her gün makarna-pizza ver deli gibi yerAy benimki de aynı benden bakımlı süslü kokanaParfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın
2023 mart dulları olarak devam ederiz forumaHa haaahepimiz gömüyoruz valla... İfşa olursak kocamın anası kesin boşatir beni
Ben de goon u bir denemek istiyorum, çok sık taşma sorunu yaşıyoruz, kalıpları nasıl molfix le aynı gibi mi sleepy gibi minik midir acaba ?Ben kullanıyorum çok memnunum. Prima premium kalitesinde ama sleepy gibi içeriği temiz bir bez. Lastik izi 2 numara küçük geldiğinde biraz yapmaya başlamıştı ama 3 noda olmuyor şu an.
Biz apple watch kullanıyoruz canım çok memnunuz. Ama telefonunuzda apple ise işe yarıyor diğerleri ile uyumlu değil.Ben bu sene düşünüyorum bunu. Canım hangi marka iyi? Evet erkekler çok seviyor akıllı saati...
Oo en sevdiğim başak kadını
Ay cok güldüm2023 mart dulları olarak devam ederiz foruma
Bak bu sensinBen hiç bişi almadim, eşime dedim ki senin bana alman lazim benim sayemde baba oldun
AşırıııKızlar bir de Yaylar aşırı sosyal değil mi , ben benimkini sokaktan içeri zor sokuyorum. Alış-veriş merkezi gezer, restoran- cafe sever. Her gün makarna-pizza ver deli gibi yer
Aa şaşırdım kimse sevmez bizi geneldeBiz apple watch kullanıyoruz canım çok memnunuz. Ama telefonunuzda apple ise işe yarıyor diğerleri ile uyumlu değil.
Oo en sevdiğim başak kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?