2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yükselenine daha yatkındır belki de

Kızlar size bir şey danışacağım. Biz bebek alışverişi yaparken çok da kullanmayız herhalde diye orta segment öyle aşırı kaliteli bilindik markalardan olmayan bir kanguru almıştık. Son günlerde farkettik ki kanguru işimizi baya kolaylaştırdı ama kullandığımız kanguru her yöne değil malesef. Dediğim gibi çok da kaliteli olmadığı için güven vermiyor hep alttan tutuyorum ister istemez sanki her an açılacak da çocuk düşecek vibeı veriyor bana niyeyse. Daha iyi bir kanguru mu alsak diye düşündük ama ilerde kullanılır mı eşim şimdiden çocuk ağırlaştı belim ağrıdı dedi taşırken bel destekli olmasına rağmen. Alırsam baby boroosh alacağım. Yağız Ali şuan 7 kilo. Sizce almak mı mantıklı yoksa elimdekiyle idare etmek mi?

Birinin sizi buradan bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsunuz acaba
İşte psikoloji eğitimi almış birisi Bence de bilinçaltımda buna benzer bi korku var demek ki. Başlarda ilk üye olduğumda çok saçma ama düşünürdüm öyle çok özelimi yazmayayım birgün bişey olur da reelden tanıdığım birisi denk gelir diye muhtemelen o zmndan kalma bir düşünce rüyama yansımış, ama şimdi amaan kim napcak beni bulup diyorum He yine de ifşa olmasak iyi tabi kocamı arkadaşlarımı herkesi gömüyorum burada yeri gelince
Ayy ben de 1 ay oncesi ruyamda Rheaa evine gitmistim
Hahshsjs iyi sevindim bir ben delirmiyorum yani görmediğim insanları rüyamda görerek

Ha haaa hepimiz gömüyoruz valla... İfşa olursak kocamın anası kesin boşatir beni

Kızlar goon premium kullanan oldu mu aranızda nasıl? Lastik izi yapmıyor diyorlar doğru mu acaba
Ben kullanıyorum çok memnunum. Prima premium kalitesinde ama sleepy gibi içeriği temiz bir bez. Lastik izi 2 numara küçük geldiğinde biraz yapmaya başlamıştı ama 3 noda olmuyor şu an.

İkinci bebişi düşünüyorsan ilerde yaparim diyorsan al bence en kötü ona saklarsin canim ben bunu almıştım memnunum

Evet canım kundaktan ayırmaya çalıştığım bi dönemeyim 1 haftadır uyku uyumuyorum alışamadı bi türlü yastıkla destekliyorum bazen bendr arkadan ama bazen onu ds istemiyor istedikleri ve istemedikleri şeyler var resmen ya siz küçücüksünüz

2.yi düşünüyorum her şeyi onu da düşünerek almaya çalıştım hep zaten. Seninki yenidoğanda kullanılıyor mu canım? Alırsam dolaptan alacağım zaten birkaç tane sıfır buldum iyi fiyata

Kızlar 12.hafta atağı sonrası bebeği tutma uzanma becerisi kazanan var mı.
Biz bu atak haftasıni sanırım bugün itibariyle atlattık Allah im amin çok yıprandık ama geçti inşallah
Bizimki canım piyanolu oyun halısındaki oyuncakların canını okuyor vallahi koparacak az kaldı Eline çıngırak veriyorum ağzınada götürüyor gelsin güncellemeler gördükçe mutlu oluyorum

Aa benim eşim seninkiyle ayniymis yaBenim ki de sacina ozel waxlar kolejenli yuz bakim

Ay benimki de aynı benden bakımlı süslü kokana Parfüm sıkmadan bakkala bile gitmez. Saçına özel waxlar yüzüne maskeler.. Yay burçları da kapatılsın
Kızlar bir de Yaylar aşırı sosyal değil mi , ben benimkini sokaktan içeri zor sokuyorum. Alış-veriş merkezi gezer, restoran- cafe sever. Her gün makarna-pizza ver deli gibi yer

Ben kullanıyorum çok memnunum. Prima premium kalitesinde ama sleepy gibi içeriği temiz bir bez. Lastik izi 2 numara küçük geldiğinde biraz yapmaya başlamıştı ama 3 noda olmuyor şu an.
Ben de goon u bir denemek istiyorum, çok sık taşma sorunu yaşıyoruz, kalıpları nasıl molfix le aynı gibi mi sleepy gibi minik midir acaba ?

2023 mart dulları olarak devam ederiz foruma
Ay cok güldüm ben bu hesabı açarken hamileydim gelişimi de önden gidiyordu miniktostos diyorduk bebişe aklıma o geldi bi kere de ağzımdan kaçırdım galiba evde eşime elli bin defa tembih etmişimdir bak sakın sağda solda ananlarda falan bizim hanımda yazıyor orda yaa falan deme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…