- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Amaan adımız çıkmış bi kereee bende başak burcuyumAa şaşırdım kimse sevmez bizi genelde
Yaaa benim annem de başak hiç anlaşamayız aslında huyumuz suyumuz aşırı benzer ama çok zıtlaşıyoruzAmaan adımız çıkmış bi kereee bende başak burcuyum
Detaycı,eleştirel,titiz,ince,temiz insan severim hepside bizim burcumuzda varHatta çok yakın arkadaşlarım var başak onlarla da çok iyi anlaşırım
Hhahahahhaahhaah yaa çok güldümmm2023 mart dulları olarak devam ederiz foruma
bende stoğumda 4 no kaldığı için ve tekrar 3 no almak istemediğim için 4 noya başladım vallahi bende de şuana kadar hiçbir sorun yokBen 4 numarayi bugün kullandim, gelince hemen denemek istedim 3 numaraya göre bayagi rahat oldu. Idrarini tasirmadi, kaka yapmadigi icin suan yorum yapamiyorum ama rahatladi cocukgeri kalan 3 numaralari kullanmicam sanirim minseo
Molfix hiç kullanmadım ama sleepy gibi dar kalıplı değil. Hatta ben kızıma sleepy 2 numara küçük gelmeye başladığında goon 2 numara kullanmaya başlamıştım o çok rahat olmuştu.Ben de goon u bir denemek istiyorum, çok sık taşma sorunu yaşıyoruz, kalıpları nasıl molfix le aynı gibi mi sleepy gibi minik midir acaba ?
Amaan adımız çıkmış bi kereee bende başak burcuyum
Detaycı,eleştirel,titiz,ince,temiz insan severim hepside bizim burcumuzda varHatta çok yakın arkadaşlarım var başak onlarla da çok iyi anlaşırım
Ben de goon u bir denemek istiyorum, çok sık taşma sorunu yaşıyoruz, kalıpları nasıl molfix le aynı gibi mi sleepy gibi minik midir acaba ?
Benim annem babaannemi çok sever. Evlendiğinden beri aynı evdeler. Babaannem yazları köye gittiğinde ağlar duramaz evde en fazla 1 ay sonra arkasından gider. Her yere beraber giderler her şeyi beraber yaparlar. Daha 1 kere kavga ettiklerini ya da arkalarından konuştuklarını duymadım. Ama ben kaynanamı ömrüm boyunca hiç görmesem keşkeDeisa yani kv seven bir kişi görmedim ömrümde. Durum bu olunca oğlumun eşi de beni sevmicek o da beni gömecek... Bu miras böylece kuşaktan kuşağa aktarılacak
Benim ki cok sosyal yok cocukluk arkadaslari, is arkadaslari,uni arkadaslari illa bir programlari oluyor cevresi cok genis. gezmeyi falan cok sever ama benim korkumdan pek.sokaklarda olamiyorKızlar bir de Yaylar aşırı sosyal değil mi , ben benimkini sokaktan içeri zor sokuyorum. Alış-veriş merkezi gezer, restoran- cafe sever. Her gün makarna-pizza ver deli gibi yer
Deisa yani kv seven bir kişi görmedim ömrümde. Durum bu olunca oğlumun eşi de beni sevmicek o da beni gömecek... Bu miras böylece kuşaktan kuşağa aktarılacak
Demekki cennetlikmis babannenizBenim annem babaannemi çok sever. Evlendiğinden beri aynı evdeler. Babaannem yazları köye gittiğinde ağlar duramaz evde en fazla 1 ay sonra arkasından gider. Her yere beraber giderler her şeyi beraber yaparlar. Daha 1 kere kavga ettiklerini ya da arkalarından konuştuklarını duymadım. Ama ben kaynanamı ömrüm boyunca hiç görmesem keşke
Eşiniz için umarım küçükken kaybetmemiştir annesini. Bir çocuk için çok zor bir yaşam olurdu ama sizin için aynı şeyi diyemicem. İyi ki yok KvBenim kayınvalidem yok ve bazen bu sitede kvlerle ilgili yazılanlara çok şaşıyorum “yuh buna da mı karışıyor, böyle de yapılır mı ya” diye diye okuyorum :d
Etrafımda da zor bir kv ilişkisi pek yoktu. Babaannem normalde zor bir insan olduğu halde annemle iyiydiler. Annem liseyi bitirip 18 yaşında evlenmiş ve hep ilk evlendiğimde ne yemek ne ev idare etmesini bilirdim her şeyi babaannen öğretti derdi. Benim doğumum da çok zor olmuş annemin kanaması durmamış az kalsın kaybediyormuşuz bu yüzden zayıf düşmüş ve ona haftalarca babaannem bakmış. Annem de vefasını babaannem rahatsızlanınca vefat edene kadar ona bakarak ödedi. Hatta ben bazen anneme kzııyordum diğer yengemin umrunda değil sen niye hep koşuyorsun diye bana üstte yazdıklarımı söylemişti :) Zaten genel anlamda da iyiydiler bazen annem de kızardı ama büyük kavgalar yada olaylar hiç görmedim.
Ben böyle kaynana & gelin ilişkisi görüp kendi kaynanam da olmadığından buradaki yazılanları ibretle okuyorum valla. Allah sizlere sabır versin :)
Ya çok enteresan kvler gerçekten herşeye karışıp bide böyle konular açılınca herkesin içinde bana soruyo ben müdahele ediyo muyum sana diye bende cevap vermiyorumEşiniz için umarım küçükken kaybetmemiştir annesini. Bir çocuk için çok zor bir yaşam olurdu ama sizin için aynı şeyi diyemicem. İyi ki yok Kvben geçmiş mesajlarda anlatmıştım. Benimki şok yaşatanlardan... aklıma bı tane daha geldi. Düğün pastamiz geldi salonda kestik ama şu tatmali pozu veremedik bı şey olmuştu. Bı baktım kv ile kp o meşhur gelin ve damadın birbirine yedirme pozunu veriyor e bı de görümce olayı var oralara hiç girmiyeyim, benim tek başıma topic açmak lazım bitmez...
Ben balığım yükselen başak ama ben balık değil resmen başak burcuyum dağınık biyer gördüğüm zaman ağlayasım geliyor iki elim kanda olsun yine orayı temizlemem toplamam gerekiyor ve bu anneliğe alışma sürecinde beni en çok bu yıprattı+1 ben de başağım
Yaa kimbilir neler yasatti da böyle söylüyorsunuz... Cidden bu kv ler yazık ya, insan kendinden neden nefret ettirirki... Hadi diyelim oğlun senden çok beni sevsin istemiyorsun diyelim, evlen evlen başının etini yiyen sensin, şimdi bosaninca mutlu mu olacaksın! Mümkün değil anlamakBenim annem babaannemi çok sever. Evlendiğinden beri aynı evdeler. Babaannem yazları köye gittiğinde ağlar duramaz evde en fazla 1 ay sonra arkasından gider. Her yere beraber giderler her şeyi beraber yaparlar. Daha 1 kere kavga ettiklerini ya da arkalarından konuştuklarını duymadım. Ama ben kaynanamı ömrüm boyunca hiç görmesem keşke
Benim kardeşim balık burcu odasina girsen serum taktirmak zorunda kalabilirsin muhtemelen kısa süreli şok geçirip bayılırsınBen balığım yükselen başak ama ben balık değil resmen başak burcuyum dağınık biyer gördüğüm zaman ağlayasım geliyor iki elim kanda olsun yine orayı temizlemem toplamam gerekiyor ve bu anneliğe alışma sürecinde beni en çok bu yıprattı
Maşallah canım Allah bozmasın ki sana da sıçramasınKızlar sabah sabah güldürdünüzBu rekabet eden kv lerin psikolojisini özel olarak incelemeleri lazım kesinlikle. Oğluna aşık ve gelinini kıskanıyor Oğullarını tanrilastirmis anneler malesef oğullarına hiç bir kadını yakistiramiyor,layik göremiyor çok farklı bir boyut bir de bence kocalarindan göremedikleri ilgiyi ve alakayi oğullarından görmek istiyorlar bu yüzden geline kin besliyorlar. bakın dikkat edin kocasi ile gerçekten iyi ilişkisi olan kayinvalideler böyle olmuyor. Benim kv onlardan biri mesela eşi ile ilişkisi hala çok iyi kayinpeder de çok değer verir ve biz öyle büyük olaylar hiç yaşamadık çok şükür. Ama aradaki saygı sınırını da hep koruduk.Kesinlikle anne kiz ilişkisi gibi olmuyor kv-gelin ilişkisi çünkü annene her şeyi söyleyebiliyorsun ama kv ile o rahatlik olmuyor mecburen bir duvar oluyor arada ama o duvar saygıya dayaliysa iliskilerde iki taraf açısından da sorun çıkmıyor. Fakat bi taraf o duvarı dürtüp durursa işte o zaman başlıyor sorunlar bizler daha bilinçli insanlariz ilerde de ona göre davranırız diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?