2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay menü müthiş valla kek kurabiye de olduğu için hiç poğaçaya dokunma bence

Süper canım. Evet canım molfix kullanıyorum.
Iz yapmiyor mu ya da kizariklik? Benim oglum 4te rahat etti, 5300 civari gectim ben 4e. Teoman Alp suan 6200 falan, 4 cok iyi...
Canim bence küçüldü ya, arwengsd oğlu Ekinden daha kilolu o büyük olduğunu söyledi denemedim ben de acaba çok mu uzun kalir bilemedim ama belden falan artik bence küçüldü
Bol ağlamalı, uyumamalı, çıldırmalı bir atak gününden merhaba kızlar. Kafamdaki huniyle bildiriyorum saat daha 1 buçuk ve benim pilim şimdiden bitti
Al benden de o kadar asla uyumuyor #dördüncüayatağıkapatılsın
Ay benim de var yarın ne yapacaksın? Ben dolaptaki dolmaları cıkarıcam yanına kek ve mercimek salatası max bu kadar yapabilirim şimdiden stres oldum ama
Ay yeter daha napicaksin canım... misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş
Starbucks kurabiye miiii Allahim canim nasil istiyor çikolatalı cookie ama şeker yemiyorum şuan. Bacaklarım tutmuyor pilatesten çıkınca yemeye de vicdanım elvermiyor o yüzden
Simdi camasir katlarken aklima sey geldi esim tisortunu cikartti atleti lekeler icerisindeToz bezi yaptigim atleti yanlislikla onun cekmecesine koymusum o da giymis Bir de o ne hal diyorum da oyle fark ediyor
Ay Allah seni yaaa hazir giymisken bı kaç yere sürtünüver deseydin bak sen anlatinca benim de aklima ne geldim Eşim ameliyat olmuştu ben de pijamasini giydirecektim ikimizinde lacivert esofman alti var allahim soktum bacaklarından çıkmıyor yukarı eşim diyor bu neden bu kadar dar ben de diyorum ki yeni yıkandı heralde ondan dizine kadar çıkardım gerisi çıkmadı sonra etiketini gördüm kocaman S yazıyor ben orda bi gülme yerlere yatmıştım eşim de baya söylenmişti

Boy olarak uzun oldu ya göbek deliginin cok üstüne geldi kıvırıyorum artık ben öyle çare buldum, mecbur kullaniyorum tasinacagimiz için bir daha bez almak istemedim. Belden oluyor cirt cirtlari üst üste geliyor boyu uzun sadece

Aha haa cok guldum adama iyi kendi donunu giydirmemissin

Size özel çektim 4 numara buyrun

Eklentiler

• 20230612_154941.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 74
Ayynen zaten onlara da dedim gelin ama çok bir şey yapamam diye ev sahibi gibi ev sahibiyim

Kızlar selam, benim bebişlerden birinde alerji ihtimali yüksek o yüzden test yapılacak 15 gün sonra. Doktor alerji maması verdi. Mamayı kullanan var mı içine pekmez ya da vanilya şurubu kat öyle ver dedi ama pekmez sizin yaşınıza uygun olmadığı için vanilya şurubu öneriyorum dedi. Sizler nasıl veriyorsunuz

Ah çok teskkur ederim bugün diğer gözünede geçmiş sabah yapışmış kirpikler capaktan acaliyodu gözünü sildim arkadaş burda yazmıştı ama tekrarlıyor artık turkiye ye gidince dediğiniz damlayı yazdirayim sagolun

Dün dediğin gibi yaptım canım bugün tekrar silcem dontora gittim aile hekimi anlamadı zaten design gibi papatya cahi

Benimki tasirmaya basladi gene 2 gundur. Boyundan dolayi oldugunu dusunuyorum. Suan oglum 65 cm olmus Bezi arka taraftan kisa geliyor. Kilodan cok boy nedeni ile 4 kullaniyorum. Cok sikinca da pisisi yapisiyor beze. Kizariyor falan... 5 kacla basliyor acaba... Sen 4e basla bak cok daha rahat eder kızın canim ...

Son düzenleme:
Bana da cumartesi misafir geldi gelmeden fazla bişey yapma yazmisben de zaten Ayaz la hiçbirşey yapamıyorum kuru pasta alıyorum dedim
En iyisini yapıyosun ya keşke hatta toplu olarak geliniyorsa herkes ufak tefek bir şeyler yapıp getirse böyle çok yorucu oluyor bir şeyler yapmaya çalışmak

Canim bizim damla da tobraseddi. Enfeksiyon riskine karsi vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…