2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Iz yapmiyor mu ya da kizariklik? Benim oglum 4te rahat etti, 5300 civari gectim ben 4e. Teoman Alp suan 6200 falan, 4 cok iyi...
Evet canım 4 daha rahat oldu bizede. Boğumlarını sıkıyordu 3 no. Hem havalarda sıcak 4 daha rahat

Ben üstünü örtmüyorum canım çorapta giydirmiyorum çünkü gece terliyor

Bol ağlamalı, uyumamalı, çıldırmalı bir atak gününden merhaba kızlar. Kafamdaki huniyle bildiriyorum saat daha 1 buçuk ve benim pilim şimdiden bitti

Kızlae arya diş çıkarıyo gibi hissediyorum ben. Az önce altını açtım kakaaının rengi kahverengimsi gibiydi. Çıngırakları resmen ısırmaya çalışıyor ağzına götürüp. Huzursuz ve iştahsız gibi hissediyorum bide yaaa

Yarin misafirlerim var bebek gormesine dun temizlik yaptim hazir esim evdeyken adette oldum enerji sifir

Erkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Ben 1 yaşının dolmasını bekliyorum testislerinden biri inmemiş genellikle 1 yasına kadar kendiliğinden iner inmezse ufak bir operasyonla hem onu hem sunneti hallederiz dedi doktorumuz

Ay benim de var yarın ne yapacaksın? Ben dolaptaki dolmaları cıkarıcam yanına kek ve mercimek salatası max bu kadar yapabilirim şimdiden stres oldum ama
Ben gecen poğaça yapip buzluga atmistim onu cikaririm, kurabiye yaptim, starbuck kurabiye yaptim, cikolata soslu kek,bir de kısir yaparim kisirlarim guzel olur ve de kolayima geliyor. Aksandan sebzesini hazirlar dograrim yarin da bulguru islar karisitiririm.Buzlukta taze yaprak sarmam vsr onlara kiyamadimzar zor sardim zaten onun yerine kisir vereyimAslinda dusundum pogacalari cikarmayip yogurtlu bir salata mi yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…