Evet canım 4 daha rahat oldu bizede. Boğumlarını sıkıyordu 3 no. Hem havalarda sıcak 4 daha rahatIz yapmiyor mu ya da kizariklik? Benim oglum 4te rahat etti, 5300 civari gectim ben 4e. Teoman Alp suan 6200 falan, 4 cok iyi...
Bende dolaptan oyuncak bakıyorum canım çok var fisher price ınYaa bu daha iyiymişBen dolaptan sıfır 290a aldım Bu tür uygulamalara da bakabilirsiniz kızlar bazen baya uyguna denk geliyor bir şeyler
Ben üstünü örtmüyorum canım çorapta giydirmiyorum çünkü gece terliyorKızlar 1 tog tulumun içine kısa kol zıbın altınada penye pijama giydirdim oda sıcaklığı 25.5 sırt ve göğüs ısısı iyi. Uygun bence ama üstünü örtmdiğim iiçin üşüyor sanıyorum çünkü biz üşüyenin üstüne kar yağar şeklinde büyütülmüş türk gençleriyiz
Kullan tabi canımMecbur kullanicam zaten taşınacağımız için evi bezle doldurmak istemiyorum
Konudan bağımsız Teoman alp in ismi çok havalıIz yapmiyor mu ya da kizariklik? Benim oglum 4te rahat etti, 5300 civari gectim ben 4e. Teoman Alp suan 6200 falan, 4 cok iyi...
Ayy cok tesekkur ederimKonudan bağımsız Teoman alp in ismi çok havalı
Evet yaaa böyle dha mutlular çok seviniyorum yaz geldiği için gün içinde kısa kollu zıbınla duruyor sadece ferah ferah çıcuğumBen üstünü örtmüyorum canım çorapta giydirmiyorum çünkü gece terliyor
Evet ya bende öyle bırakıyorum valla hoşuna gidiyor zaten rahat rahatEvet yaaa böyle dha mutlular çok seviniyorum yaz geldiği için gün içinde kısa kollu zıbınla duruyor sadece ferah ferah çıcuğum
Bayram sonrasi yaptiracagim canimErkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Ben 3 aylıkken yaptırdım canımErkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Ay benim de var yarınYarin misafirlerim var bebek gormesine dun temizlik yaptim hazir esim evdeyken adette oldum enerji sifir
Ben 1 yaşının dolmasını bekliyorum testislerinden biri inmemiş genellikle 1 yasına kadar kendiliğinden iner inmezse ufak bir operasyonla hem onu hem sunneti hallederiz dedi doktorumuzErkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Bizim gömük pipiymiş büyüyünce yaptiricaz gömük pipi erken yaptırmayın diyolarErkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Biz de bayramdan sonra insallah...doktor 3 ayini doldursun 6 aylikta olmasin demistiErkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Ben gecen poğaça yapip buzluga atmistim onu cikaririm, kurabiye yaptim, starbuck kurabiye yaptim, cikolata soslu kek,bir de kısir yaparim kisirlarim guzel olur ve de kolayima geliyor. Aksandan sebzesini hazirlar dograrim yarin da bulguru islar karisitiririm.Buzlukta taze yaprak sarmam vsr onlara kiyamadimAy benim de var yarınne yapacaksın? Ben dolaptaki dolmaları cıkarıcam yanına kek ve mercimek salatası max bu kadar yapabilirim şimdiden stres oldum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?