2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Selam kızlar benim kızın tek gözünden yaş akıyor bide sarı göz pınarından çapak gibi yaş şey var napcam göz randevusu şimdi alsam 6 ay sonra sıra gelir
2022 Mart annesi olarak yazdığınıza kayıtsız kalamadım, aynı durumu yaşadık, mikrop kapmış olabilir tobrased diye bir damla vermişti doktorumuz onu kullandık üç gün içinde düzeldi ama diğer gözede damlattık bir geçiş tekrarlama olmaması için. Geçmiş olsun

Salla dur yöntemi de uyku döngüsünü atlatabilmesi kendi kendine uykuya geri dalması için soyleniyo. Bugün hiç uyumadi mesela 20 dk max40 dk lik 2-3 uyku yaptı. Yavaş yavaş denicem artık. Haber veririm tabi canim.
Bebekler ort.30-40 dk da uyku dongusu yaşıyormuş yani yarı uyanık olup herşeyin yolunda olduğunu görüp tekrar uykuya geçiyormuş. Bizim bebe gündüz bu şekilde uykuya geri donemiyo. Bunu tetikleyen şey de destekli uyutmakmis. 4.aydan sonra öneriyorlar ama bn şimdi deniyorum yani sorun buysa işe yarar umarım.

Canım bizde molfix 4 no kullanıyoruz üstünde yazana takılma hem çok rahat hemde iz yapıp sıkmıyor iyi yani
Kaç kilo Alp canım?
Bence endişe etme canım bol bol karın üstü egzersiz yaptir boyun kaslari gelişsin fizyolojik etkenlerden dolayi gecikebilir bazi durumlar
Ekin de öyle gaz çıkarıp arkasindan kusuyor bazi günler çok daha fazla bazi günler çok az ben saldım artik Valla 1 ay sürmesi yaaaa 4 günde anamiz afladi inşallah dinlenebilirsin annende canım
Allah allah bize de geliyor sıra allah kolaylıkversin arkadaşım
Sağol canım kılıçları kuşanin

Kızlar e bebekte fisher price indirimi var. Eğitici köpekçik 439 tlye düşüyor almak isteyen varsa kaçırmasın

6100 çıktı canım sağlık ocağında bakalım perşembe doktor kontrolü var orda kaç çıkacak. Ekin kaç kilo oldu

Canım bizde molfix 4 no kullanıyoruz üstünde yazana takılma hem çok rahat hemde iz yapıp sıkmıyor iyi yani
Mecbur kullanicam zaten taşınacağımız için evi bezle doldurmak istemiyorum

Selam kızlar, akşam yazliktan döndük birkac günlüğüne. Orda vakit okadar dolu geçiyor ki telefonu elime almaya vakit bulamıyorum
Umarım herkes iyidir tüm bebisler sağlıklıdır

Hic bir sey de ikram etmedin. Sacin siyahti arkadan baglamistin baya kucuk gorunuyordyun etrafta dolaniyordun
Çok ayıp etmişim yook kız sarışınım ben rüyalar tersine çıkarmış

Ben şuan askili zibin üzerine e bebeğin fermuarlı tulumlardan giydirip yatırıyorum canim 1 tog bile çok fazla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…