Allah allah bize de geliyor sıra allah kolaylıkversin arkadaşımDaha yeni uyutabildik offf bitsin bu atak
Canim ben uykusunda da veriyorum sırt üstü yatiyorsa sorun olmaz ama yan ya da yüzsüztü yatırma
2022 Mart annesi olarak yazdığınıza kayıtsız kalamadım, aynı durumu yaşadık, mikrop kapmış olabilir tobrased diye bir damla vermişti doktorumuz onu kullandık üç gün içinde düzeldi ama diğer gözede damlattık bir geçiş tekrarlama olmaması için. Geçmiş olsunSelam kızlar benim kızın tek gözünden yaş akıyor bide sarı göz pınarından çapak gibi yaş şey var napcam göz randevusu şimdi alsam 6 ay sonra sıra gelir
Balkon biraz büyük olsa çadır kurulur aslında mantıklıYakında dışarı çadır kurmazsak iyidir
Salla dur yöntemi de uyku döngüsünü atlatabilmesi kendi kendine uykuya geri dalması için soyleniyo. Bugün hiç uyumadi mesela 20 dk max40 dk lik 2-3 uyku yaptı. Yavaş yavaş denicem artık. Haber veririm tabi canim.Ayakta sallamak da alışkanlık yapabilir iyi yapmışsınız. Yatağa koyup uyumasını beklemek rüya gibi geliyor şu an umarım yapabilirim ben de ama uyumazsa yarım saat sonra denerim diyemiyorum ki ben o arada ağlıyor deli gibi. Evet vazgeçirmeliyim 1 yaşta taşıdığımı düşünemiyorum kabus
Uyumuyorsa bırakıyorum derken sakince duruyor mu öyle ? Benimki ağlamaya başlıyor uykusu varsa ve uyuyamıyorsa ortalık inliyor mecbur alıyorum kucağa
Çok güzelmiş cnm, bende bir salıncak aldım bahçede ağaca bağlayıp denicem azcık daha ısınsın havalar. Umarım sever ama keşke desteksiz uyutabilsek sallamadan ya da kucakta olmadan.
Maşallah ya kendi kendine uyuyan bebek bir şehir efsanesi gibi geliyor bana şu anBeşikte sallamak da son bir haftadır işe yaramıyor bizde neden hiç anlamadım .
Haklısın cnm mayışık koyunca daha etkili oluyor sanki denicem, duymamıştım ben bu tekniği hemen bakayım, işe yararsa bilgilendirir misin beni deGenelde uzun uyur ama bazı günler full kısa uyku yapıyor kabus oluyor bana o günler.
Cnm ben mamayı uyanınca veriyorum deli gibi aç uyanıyor ortalık inliyor yemeğe çok düşkün zaten, yatarken de az biraz uyutmalık verebilirim, işe yarayabilir buBir tehlikesi olmaz değil mi yiyip hemen uyumasının?
Canım kakada kan ve mukus devam ediyorsa bir gaita testi yaptır bence önce bir emin ol, sadece süt yumurta değil çoklu gıda alerjisi olabilir onun da yasak listesi çok uzun diyetisyen ya da alerji doktoruyla ilerlemen iyi olur. Senin döküntü tek bir bölgede belki alerjik değildir benim bebeğimin tüm kol ve bacakları pütür pütür mesela.
Takip et cnm devam ediyor mu ara sıra mı oluyor, sürekli oluyorsa alerjik olabilir.
Kaç kilo Alp canım?Canım bizde molfix 4 no kullanıyoruz üstünde yazana takılmahem çok rahat hemde iz yapıp sıkmıyor iyi yani
Bence endişe etme canım bol bol karın üstü egzersiz yaptir boyun kaslari gelişsin fizyolojik etkenlerden dolayi gecikebilir bazi durumlarKızlar 22 şubatta doğan oglum kollarından tutup oturma pozisyonuna kaldırınca başını geride bırakıyor. Ama yüz üstü falan tutabiliyor başını kaldırıyor. Sizinkiler nasıl denerseniz yazar mısınız kollarından tutup kaldırırsanız çok kafama takılıyor doktor muayene etti tutması lazımdı ama iri bi bebek ondan olabilir dedi başımız büyük biraz
Ekin de öyle gaz çıkarıp arkasindan kusuyor bazi günler çok daha fazla bazi günler çok az ben saldım artikSağol canım bizimki de hep kusuyordu zaten ama bu aralar sıklığı arttı. Annem fazlasını çıkartıyordur mamadan hemen sonra kusunca korkma diyor ama ben yine de telaş yaptım. Öyle durup da 1 2 saat sonra kusmuyor zaten gaz çıkartırken kusuyor hep.
Uykuya dalmasi çok uzun sürüyor bizde de durumlar aynı 1 haftadır. Bu atak 1 ay sürermiş galiba biz 1 ayda perişan oluruz galiba.. Neyse ki annemin yanına gidiyorum dinlenmeye vakit bulabilirim umuduna tutunuyorum şuan sadece
Sağol canım kılıçları kuşaninAllah allah bize de geliyor sıra allah kolaylıkversin arkadaşım
Büyük olsa olur aslında aynenBalkon biraz büyük olsa çadır kurulur aslında mantıklı
6100 çıktı canım sağlık ocağında bakalım perşembe doktor kontrolü var orda kaç çıkacak. Ekin kaç kilo olduKaç kilo Alp canım?
Bence endişe etme canım bol bol karın üstü egzersiz yaptir boyun kaslari gelişsin fizyolojik etkenlerden dolayi gecikebilir bazi durumlar
Ekin de öyle gaz çıkarıp arkasindan kusuyor bazi günler çok daha fazla bazi günler çok az ben saldım artikValla 1 ay sürmesi yaaaa 4 günde anamiz afladi inşallah dinlenebilirsin annende canım
Sağol canım kılıçları kuşanin
Bizimde öyle doğduğundan beri. Doktor göz kanalı kapalı dedi. Masaj verdi.Selam kızlar benim kızın tek gözünden yaş akıyor bide sarı göz pınarından çapak gibi yaş şey var napcam göz randevusu şimdi alsam 6 ay sonra sıra gelir
Mecbur kullanicam zaten taşınacağımız için evi bezle doldurmak istemiyorumCanım bizde molfix 4 no kullanıyoruz üstünde yazana takılmahem çok rahat hemde iz yapıp sıkmıyor iyi yani
Yaa bu daha iyiymişCanım trendyolda 372 tl Fisher Price Eğitici Köpekçik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çok ayıp etmişimHic bir sey de ikram etmedin. Sacin siyahti arkadan baglamistin baya kucuk gorunuyordyun etrafta dolaniyordun
Ben şuan askili zibin üzerine e bebeğin fermuarlı tulumlardan giydirip yatırıyorum canim 1 tog bile çok fazla benceKızlar 1 tog tulumun içine kısa kol zıbın altınada penye pijama giydirdim oda sıcaklığı 25.5 sırt ve göğüs ısısı iyi. Uygun bence ama üstünü örtmdiğim iiçin üşüyor sanıyorum çünkü biz üşüyenin üstüne kar yağar şeklinde büyütülmüş türk gençleriyiz
Evet bende gece baktım terlemiş mi diye ama tam iyiydi vücudu o yüzden çıkarmadımBen şuan askili zibin üzerine e bebeğin fermuarlı tulumlardan giydirip yatırıyorum canim 1 tog bile çok fazla bence
Ekinin kafasi terliyor kuzu 1 togda o yüzden ince giydiriyorum artikEvet bende gece baktım terlemiş mi diye ama tam iyiydi vücudu o yüzden çıkarmadım
Ekin de 6500 civari kuzum biz hala 3 nodayiz sen molfix mi kullaniyordun6100 çıktı canım sağlık ocağında bakalım perşembe doktor kontrolü var orda kaç çıkacak. Ekin kaç kilo oldu
Süper canım. Evet canım molfix kullanıyorum.Ekin de 6500 civari kuzum biz hala 3 nodayiz sen molfix mi kullaniyordun
Iz yapmiyor mu ya da kizariklik? Benim oglum 4te rahat etti, 5300 civari gectim ben 4e. Teoman Alp suan 6200 falan, 4 cok iyi...Ekin de 6500 civari kuzum biz hala 3 nodayiz sen molfix mi kullaniyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?