2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Medipol megada hangi doktor yaptı doğumunuzu ve memnun kaldınız mı olumsuz bir durum oldu mu

Erkek adam pembe giyer işte o kadar
Ben oğlana kızdan kalan pembisleri evde giydiriyorum
Alerjiler genelde 6.ayda ek gıdaya başlayınca daha çok belli oluyor canım ama 6 ay öncesinde daha çok süt ve süt ürünleri alerjisi belirti verebiliyor. Kakada mukus ,kan , yoğun karın gürültüsü , gazlı ve sesli kaka sirt-gogus-bez bölgesinde kabartı olarak ta kendini belli edebiliyor.

işte en nefret ettiğim mesaj da geldi şükürler olsun ajdjjedj şaka gibi ben eşya koliliyorum millet hâla misafirliğe gelme derdinde deliricem wjdjwjdje

Eklentiler

• Screenshot_20230613_003257_WhatsApp.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar bizimki bugün dönmeye başladı. Şimdi de yatağında böyle uyuyor düzeltiyorum yine dönüyor. Nefessiz kalacak diye çok korkuyorum ne yapacağım ya uyuyamıyorum korkudan
Çarşaf Alez ne varsa kaldırmak aklıma geldi. Nasi da tatlı dönmüş ama ya ah bu bebeler

Insallah canim. Tatilden donunce insallah kendi yatagina gecirecegim. 6 aylik olunca odasina alirim diyordum ama sanirim 1 yasinda falan odasina gecer. Insallah bu sekilde olursa yeter bana

işte en nefret ettiğim mesaj da geldi şükürler olsun ajdjjedj şaka gibi ben eşya koliliyorum millet hâla misafirliğe gelme derdinde deliricem wjdjwjdje
Ya kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya

Nasil yirtildi ki ben sipariş ettim ya bu tarz mama sandalyesi bir daha bu kadar uygun fiyata bulamam diye düşündüm

İyi yapmışsın canım güle güle kullan

Ben yıkadım bunun kılıfını, biraz çatlaklar oldu. Sonra kullanmayıp bekledikçe de iyi de kırıldı yırtıldı muşambası

Arkadaslarinizmis neden yardim etmediler ki... Cok ilginc gercekten. Benim arkadasim ise beni dinlendirmeli hatta Ben gelenleri 2'ye ayiriyorum. Bir kismi izlemeye geliyor. Bebege bakiyor muyum, evim temiz mi ben bakimli miyim falan bildigin acik ariyorlar. Arkadas dediklerim ise evi temizleme ihtiyaci bile hissetmem...

Bebek varken misafir cidden çekilmiyor ya. Genelde gelenler bir şeyler getiriyor ama nasıl getireceklerne güveneyim illa yemeklik yapmak gerekiyor. Allahtan annem ve teyzelerim yakınımda gelmek isteyen olduğunda onlara haber salıyorum hemen bir şeyler hazırlıyorlar.

Benim sıkıntım dağınıklık, temizlik vs. Hadi dağınıklık tamam toparlanır da ev temizliği cidden zorluyor. Temizliğe gelecek kadın bulamıyorum yaa herkes dolu bir de fiyatlar da uçtu. Bulabildiğim kişiler de hem güzel yapamıyor hem de hepsinin dolu kriteri var, bir camları birde yerleri siliyorlar 800 tl istiyorlar (artmış bile olabilir sürekli artıyor :d)

Haftasonları eşimle yapalım diyoruz bebişle ne kadar yapabiliyorsak. Annem geliyor bazen onunda bacağı sıkıntılı zorlamasını istemiyorum
Valla şu sıralar misafir fobim oluştu resmen.

Bebegi alip emzircem diye odana gitsen kimse seni yargilayamaz bence. Onlarada iyi bi ders olur ehehehehe

Yakın arkadaşlarım geldiğinde bende rahatım. Zaten asla eli boş gelmezler evi de tertemiz yapar, bulaşık bırakmadan giderler. Gerçi biz hep böyleyiz.
Ben en çok dinozor akrabalardan çekiniyorum. Onlar yazdığınız gibi açık aramaya geliyorlar. Sonra dedikodu. Benim hakkımda yapsalar umursamam da diyecekleri şeyi az çok biliyorum “hadi o doğum yaptı küçük bebeği var. Annesi niye ilgilenmiyor.” Annem yüzünden kasıyorum valla. Yoksa 150 yaşına gelmiş domestos bağımlısı akrabalarımın benimle ilgli düşündüklerini umursamıyorum.

Keske yakin olsaydik gelseydin bir gun hepimiz toplanabilseydik ne guzel bir curcuna olurdu

Denedim mama bitiyor kapalı gözler uyuyor oh be müthişmiş bu taktik diyorum kii 1 dk sonra basıyor çığlığı, 3 denemede başarısız oldu, ay delireceğim.
Ağlayınca kucağına al sakinleyince geri koy yatağında salla ya da pispisla pes etme alışacak canım her ağladığında al sakinlesince koy
Evi toparlıyorum eşya yok açıkta her şeyi koliledim dışarda görüşelim de
Böylesi de cinnetlik geçen anneme geldi biri böyle tam aksam yemeği vakti nasıl açım kadin gitmek bilmiyor. Anne ben çok acıktım pilavi yapıyorum diyip girişince gitmek aklına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…