- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
Medipol megada hangi doktor yaptı doğumunuzu ve memnun kaldınız mı olumsuz bir durum oldu muBend ecok korkuyordum açıkçası duyuyordum nadiren ama endişe ediyordum başkası adına abalmin doğumuna şahit olunca o konforu başka bir yerde alamayacağımi anladım.Bilen varidr İstanbul Medipol megada 2. Cocugumu doğurdum herşey çok güzeldi fakat bu onun da üstünde geliyor bana göre.Yani bebekle direk temas var istediğin tercihler tıbbi olarak mumkunse kabul edilebilir.Bu konuda gerçekten yeteri tecrübeli birisi olması lazım benim görüştüğüm ebe hastanede çalışmış ve gerekli tibbi ekipmanları hastaneden emekli gibi olduğu için temin edebilen bı teyze.Genel hastane ve testlere vitaminlere çok önem veriyor.Cocuklarim evde olmayacak şekilde planladim ve eşim ile ablam olacak yanıma inşaallah.
Ben oğlana kızdan kalan pembisleri evde giydiriyorumErkek adam pembe giyer işte o kadar
Alerjiler genelde 6.ayda ek gıdaya başlayınca daha çok belli oluyor canım ama 6 ay öncesinde daha çok süt ve süt ürünleri alerjisi belirti verebiliyor. Kakada mukus ,kan , yoğun karın gürültüsü , gazlı ve sesli kaka sirt-gogus-bez bölgesinde kabartı olarak ta kendini belli edebiliyor.Bebeğine alerji çıkan oldu mu? İlk ay mı çıkıyor sonradan çıkabilir mi? Bebeğimin boynu sırtı kırmızı oldu bugün. Sıcaktan mı alerji mi anlayamadım. Nasıl anlayacağım çok mpralim bozuk. Bugün 2 kere yıkadım sıcakları herhalde diye.
Çarşaf Alez ne varsa kaldırmak aklıma geldi. Nasi da tatlı dönmüş ama ya ah bu bebelerKızlar bizimki bugün dönmeye başladı. Şimdi de yatağında böyle uyuyor düzeltiyorum yine dönüyor. Nefessiz kalacak diye çok korkuyorum ne yapacağım ya uyuyamıyorum korkudan
Mantıklı.. Çok uykusuz kaldım yandıkÇarşaf Alez ne varsa kaldırmak aklıma geldi. Nasi da tatlı dönmüş ama ya ah bu bebeler
Insallah canim. Tatilden donunce insallah kendi yatagina gecirecegim. 6 aylik olunca odasina alirim diyordum ama sanirim 1 yasinda falan odasina gecer. Insallah bu sekilde olursa yeter banaDenedim mama bitiyor kapalı gözler uyuyor oh be müthişmiş bu taktik diyorum kii 1 dk sonra basıyor çığlığı, 3 denemede başarısız oldu, ay delireceğim.
İleride bakacağım, sağlık için gerekli bir durumu yoksa hiç yaptırmayabilirim.
Ayy ben de gelebilir miyim , Hepsini çok özledim bunlarınSarmalara kıyamaman çok iyi
Ben kullanıyorum cnm alerji maması, aptamil pregomin syneo mu sizinki? Ben direkt mamayı veriyorum neden önermiş öyle bir şey acaba? Doktorumuz mamanın tadını bebekler sevmiyor yedirmekte zorlanabilirsiniz demişti o yüzden mi acaba bişey katmanı önermişBenimki yemekte zorlanmadı gayet sevdi tadını.
Ayy çok sevindim cnm gözün aydın gitgide düzelmeye devam edecektir artık büyüdüler
Gündüz yatarsa inşallah snde yat o zaman enerji gelsin işi gücü boşver bı günlük canımMantıklı.. Çok uykusuz kaldım yandık
Hiçbir zaman diye cevap verdin mi pekiişte en nefret ettiğim mesaj da geldi şükürler olsun ajdjjedjşaka gibi ben eşya koliliyorum millet hâla misafirliğe gelme derdinde deliricem wjdjwjdje
Ya kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim yaişte en nefret ettiğim mesaj da geldi şükürler olsun ajdjjedjşaka gibi ben eşya koliliyorum millet hâla misafirliğe gelme derdinde deliricem wjdjwjdje
Nasil yirtildi kiben sipariş ettim ya bu tarz mama sandalyesi bir daha bu kadar uygun fiyata bulamam diye düşündüm
Arkadaslarinizmis neden yardim etmediler ki... Cok ilginc gercekten. Benim arkadasim ise beni dinlendirmeli hattaYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
Bebegi alip emzircem diye odana gitsen kimse seni yargilayamaz bence. Onlarada iyi bi ders olur eheheheheYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
Yakın arkadaşlarım geldiğinde bende rahatım. Zaten asla eli boş gelmezler evi de tertemiz yapar, bulaşık bırakmadan giderler. Gerçi biz hep böyleyiz.Arkadaslarinizmis neden yardim etmediler ki... Cok ilginc gercekten. Benim arkadasim ise beni dinlendirmeli hattaBen gelenleri 2'ye ayiriyorum. Bir kismi izlemeye geliyor. Bebege bakiyor muyum, evim temiz mi ben bakimli miyim falan bildigin acik ariyorlar. Arkadas dediklerim ise evi temizleme ihtiyaci bile hissetmem...
Keske yakin olsaydik gelseydinDenedim mama bitiyor kapalı gözler uyuyor oh be müthişmiş bu taktik diyorum kii 1 dk sonra basıyor çığlığı, 3 denemede başarısız oldu, ay delireceğim.
İleride bakacağım, sağlık için gerekli bir durumu yoksa hiç yaptırmayabilirim.
Ayy ben de gelebilir miyim , Hepsini çok özledim bunlarınSarmalara kıyamaman çok iyi
Ben kullanıyorum cnm alerji maması, aptamil pregomin syneo mu sizinki? Ben direkt mamayı veriyorum neden önermiş öyle bir şey acaba? Doktorumuz mamanın tadını bebekler sevmiyor yedirmekte zorlanabilirsiniz demişti o yüzden mi acaba bişey katmanı önermişBenimki yemekte zorlanmadı gayet sevdi tadını.
Ayy çok sevindim cnm gözün aydın gitgide düzelmeye devam edecektir artık büyüdüler
Ah nerde hastanedeyiz 8den beri.. Böbrek için ilaçlı film çekildiGündüz yatarsa inşallah snde yat o zaman enerji gelsin işi gücü boşver bı günlük canım
Ağlayınca kucağına al sakinleyince geri koy yatağında salla ya da pispisla pes etme alışacak canım her ağladığında al sakinlesince koyDenedim mama bitiyor kapalı gözler uyuyor oh be müthişmiş bu taktik diyorum kii 1 dk sonra basıyor çığlığı, 3 denemede başarısız oldu, ay delireceğim.
Evi toparlıyorum eşya yok açıkta her şeyi koliledim dışarda görüşelim deişte en nefret ettiğim mesaj da geldi şükürler olsun ajdjjedjşaka gibi ben eşya koliliyorum millet hâla misafirliğe gelme derdinde deliricem wjdjwjdje
Böylesi de cinnetlik geçen anneme geldi biri böyle tam aksam yemeği vakti nasıl açım kadin gitmek bilmiyor. Anne ben çok acıktım pilavi yapıyorum diyip girişince gitmek aklına geldiYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?