2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Acaba dikkat ettin de ondan mi fayda etti canim cok sevindim adina
3 gundur etmiyorum canim. Yani abartmiyorum da. Gaz azalinca uyku da kismen duzene girecek sanki ... Bence 3.ayini dolduruyor o yuzden. Insallah biter de rahatlar minigim

Starbucks kurabiyeleri falan masallahin var pazar gunu bizim bir haftalik tatil start verecek. Otelde Starbucks da her sey dahil aldik. O kurabiyeden bolca yicem valla canim cekti... Kahve sever olarak cidden o kurabiye sahane bi sey zaten Starbucks kahvede efsane

Kendin yaptır canım alerji testini, özel bir hastanede

Nasıl silcem canım korkiyorumda dokunmaya pamuğamu çayami batirayim yarın ile hekimine ugrayim bakım ne dicek üzüldüm ya kanal tıkanıklığı olayı falan yazıyor internette de
Benim büyük oğlumda vardı, gözyaşı kanal tıkanıklığı diye geçiyor. Masaj ile geçmişti. Göz pınarından burnuna doğru inerek masaj yapabilirsiniz, elinizde temiz pamuk ve o zaman dalinli su ile demisti doktor

Sevgili anneler İstanbul Maslak Acıbadem ya da Fulya Acıbadem’de önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı acaba biz üç aylık olacağız da takipli bir doktorumuz yok henüz ve aşıların zaman ayarları vb için önemli. Artık olsun istiyorum ama güvenemiyorum lütfen yardım edin

Bizde de benzer bir durum var .Her şeyi ısırıyor resmen, parmağımla alt damagini kasiyinca dilini geri çekiyor, her yerimiz salya. Doktorumuz 3.ay kontrolünde bir miktar karanfili havanda azcık ezdirip küçük kavanoza koyun üzerine çıkacak kadar zeytinyağı döküp 1 gece dolapta tutup ertesi gün biraz parmağınızı yağına degdirip damaklarini kasiyin dedi. Kavanoz dolapta 1 ay saklanabilir dedi. O şekilde yapmaya başlayacağım bende. Kziimda da yapmıştım rahatlatıyor.

Erkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Ben yeni doğan sünnetine sıcak bakıyordum ama takibimizi yapan çocuk doktoru yenidogan sünnetine sıcak bakmıyor, eşimin danistigi tüm doktorlarda aksi gibi hepsi de onermiyorum kendi çocuklarımı da 6 yaşından sonra yaptırdım dediler. Bizde o şekilde zamana bıraktık.

Size özel çektim 4 numara buyrun
Dötünü yiyem çok yakışmış 4 numara
Aynen canim denicem bi paketi açıp bakicam ben de
Bana da cumartesi misafir geldi gelmeden fazla bişey yapma yazmisben de zaten Ayaz la hiçbirşey yapamıyorum kuru pasta alıyorum dedim
Ayyyy biz yaparız sen yorulma demiyor da fizli bişi yipmiii duy da inanma iyi demişsin valla sinir oluyorum böyle insanlara
Erkek adam pembe giyer işte o kadar
Oy pembeliiim yerim seni

Ayy ben geçen prego diye yanlış hatırlamışım bizim mama sandalyemiz bundandı. Yeriniz genişse oldukça güzel kullanışlı. Sağlam. Ama ayakları baya açık ve yer kaplıyor. Sırtını yasladığı yer yumuşak dolgulu ve muşamba. Biz de sorun muşambanın yırtılması idi.

Nasil yirtildi ki ben sipariş ettim ya bu tarz mama sandalyesi bir daha bu kadar uygun fiyata bulamam diye düşündüm

Daha yeni uyutabildik offf bitsin bu atak

Canim ben uykusunda da veriyorum sırt üstü yatiyorsa sorun olmaz ama yan ya da yüzsüztü yatırma
Denedim mama bitiyor kapalı gözler uyuyor oh be müthişmiş bu taktik diyorum kii 1 dk sonra basıyor çığlığı, 3 denemede başarısız oldu, ay delireceğim.
Erkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
İleride bakacağım, sağlık için gerekli bir durumu yoksa hiç yaptırmayabilirim.
Ayy ben de gelebilir miyim , Hepsini çok özledim bunların Sarmalara kıyamaman çok iyi
Ben kullanıyorum cnm alerji maması, aptamil pregomin syneo mu sizinki? Ben direkt mamayı veriyorum neden önermiş öyle bir şey acaba? Doktorumuz mamanın tadını bebekler sevmiyor yedirmekte zorlanabilirsiniz demişti o yüzden mi acaba bişey katmanı önermiş Benimki yemekte zorlanmadı gayet sevdi tadını.
Bu arada kizlar bizim kaka sorunu 1 haftadir yok. Hatta 2 defa yapmaya basladi. Gazi da %50 azaldi diyebilirin cok sukur Rabbime Deisa @Akilvar
Ayy çok sevindim cnm gözün aydın gitgide düzelmeye devam edecektir artık büyüdüler

Ay benim de var yarın ne yapacaksın? Ben dolaptaki dolmaları cıkarıcam yanına kek ve mercimek salatası max bu kadar yapabilirim şimdiden stres oldum ama

Yarın milli misafiri günü galiba Bana da okuldan arkadaşlar gelecek bugün annemle kardeşim bendeydi hemen bi poğaça ve kısır yaptılar yarın bende bisküvili puding tatlısı menüler süperrr gelsin kilolar oluşsun sütleeer

Bebeğine alerji çıkan oldu mu? İlk ay mı çıkıyor sonradan çıkabilir mi? Bebeğimin boynu sırtı kırmızı oldu bugün. Sıcaktan mı alerji mi anlayamadım. Nasıl anlayacağım çok mpralim bozuk. Bugün 2 kere yıkadım sıcakları herhalde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…