3 gundur etmiyorum canim. Yani abartmiyorum da. Gaz azalinca uyku da kismen duzene girecek sanki ... Bence 3.ayini dolduruyor o yuzden. Insallah biter de rahatlar minigimAcaba dikkat ettin de ondan mi fayda etti canim cok sevindim adina
Kendin yaptır canım alerji testini, özel bir hastanedeKızlar ya oğlumun kolunda azıcık minicik şöyle bir döküntü var, kakamız yeşil ve mukuslu. Geçen kakamızda kan vardı o yüzden süt ve süt ürünlerini kestim. Kakada çok minik ince kılcal damar şeklinde minicik kan arada geliyor. Mukuslu yapıda. Ne yapmam lazım. Süt alerjisi değil başka birşey mi bu? Testte yapmadılar bize kes süt ürünlerini dediler.Bugün yumurtayı da kestim valla canım çok sıkkın ya
Benim büyük oğlumda vardı, gözyaşı kanal tıkanıklığı diye geçiyor. Masaj ile geçmişti. Göz pınarından burnuna doğru inerek masaj yapabilirsiniz, elinizde temiz pamuk ve o zaman dalinli su ile demisti doktorNasıl silcem canım korkiyorumda dokunmaya pamuğamu çayami batirayim yarın ile hekimine ugrayim bakım ne dicek üzüldüm ya kanal tıkanıklığı olayı falan yazıyor internette de
Cuma günü olacak oğlumSunnet konusunda yazdiklarinizi okudum arkadaslar saolun bizde 3cu ay gibi yaptircaz bakalim:/
Evet o isim benim de çok hoşuma gidiyor. Marka gibi sankiKonudan bağımsız Teoman alp in ismi çok havalı
Bizde de benzer bir durum var .Her şeyi ısırıyor resmen, parmağımla alt damagini kasiyinca dilini geri çekiyor, her yerimiz salya. Doktorumuz 3.ay kontrolünde bir miktar karanfili havanda azcık ezdirip küçük kavanoza koyun üzerine çıkacak kadar zeytinyağı döküp 1 gece dolapta tutup ertesi gün biraz parmağınızı yağına degdirip damaklarini kasiyin dedi. Kavanoz dolapta 1 ay saklanabilir dedi. O şekilde yapmaya başlayacağım bende. Kziimda da yapmıştım rahatlatıyor.Kızlae arya diş çıkarıyo gibi hissediyorum ben. Az önce altını açtım kakaaının rengi kahverengimsi gibiydi. Çıngırakları resmen ısırmaya çalışıyor ağzına götürüp. Huzursuz ve iştahsız gibi hissediyorum bide yaaa
Ben yeni doğan sünnetine sıcak bakıyordum ama takibimizi yapan çocuk doktoru yenidogan sünnetine sıcak bakmıyor, eşimin danistigi tüm doktorlarda aksi gibi hepsi de onermiyorum kendi çocuklarımı da 6 yaşından sonra yaptırdım dediler. Bizde o şekilde zamana bıraktık.Erkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Tesekkur ederim canimmmEvet o isim benim de çok hoşuma gidiyor. Marka gibi sankiaurası çok farklı
Bence de ya bebekli eve eli boş gelinmez hazırlanıp gelinir hatta tek seferde herkes gelse bitseEn iyisini yapıyosun ya keşke hatta toplu olarak geliniyorsa herkes ufak tefek bir şeyler yapıp getirse böyle çok yorucu oluyor bir şeyler yapmaya çalışmak
Dötünü yiyem çok yakışmış 4 numaraSize özel çektim 4 numara buyrun
Aynen canim denicem bi paketi açıp bakicam ben deBenimki tasirmaya basladi gene 2 gundur. Boyundan dolayi oldugunu dusunuyorum. Suan oglum 65 cm olmusBezi arka taraftan kisa geliyor. Kilodan cok boy nedeni ile 4 kullaniyorum. Cok sikinca da pisisi yapisiyor beze. Kizariyor falan... 5 kacla basliyor acaba... Sen 4e basla bak cok daha rahat eder kızın canim ...
Ayyyy biz yaparız sen yorulma demiyor da fizli bişi yipmiii duy da inanmaBana da cumartesi misafir geldi gelmeden fazla bişey yapma yazmisben de zaten Ayaz la hiçbirşey yapamıyorum kuru pasta alıyorum dedim
Oy pembeliiim yerim seniErkek adam pembe giyer işte o kadar
Kizlar e bebekte bu mama sandalyesi bayağı indirime girmiş sizce nasil bu marka
Graco Swift Fold Mama Sandalyesi - ebebek
Graco Swift Fold Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Nasil yirtildi kiAyy ben geçen prego diye yanlış hatırlamışımbizim mama sandalyemiz bundandı. Yeriniz genişse oldukça güzel kullanışlı. Sağlam. Ama ayakları baya açık ve yer kaplıyor. Sırtını yasladığı yer yumuşak dolgulu ve muşamba. Biz de sorun muşambanın yırtılması idi.
Denedim mama bitiyor kapalı gözler uyuyor oh be müthişmiş bu taktik diyorum kii 1 dk sonra basıyor çığlığı, 3 denemede başarısız oldu, ay delireceğim.Daha yeni uyutabildik offf bitsin bu atak
Canim ben uykusunda da veriyorum sırt üstü yatiyorsa sorun olmaz ama yan ya da yüzsüztü yatırma
İleride bakacağım, sağlık için gerekli bir durumu yoksa hiç yaptırmayabilirim.Erkek cocuk anneleri sunnet konusunda napmayi planliyorsunuz?
Ayy ben de gelebilir miyim , Hepsini çok özledim bunlarınBen gecen poğaça yapip buzluga atmistim onu cikaririm, kurabiye yaptim, starbuck kurabiye yaptim, cikolata soslu kek,bir de kısir yaparim kisirlarim guzel olur ve de kolayima geliyor. Aksandan sebzesini hazirlar dograrim yarin da bulguru islar karisitiririm.Buzlukta taze yaprak sarmam vsr onlara kiyamadimzar zor sardim zaten onun yerine kisir vereyim Aslinda dusundum pogacalari cikarmayip yogurtlu bir salata mi yapsam acaba
Ben kullanıyorum cnm alerji maması, aptamil pregomin syneo mu sizinki? Ben direkt mamayı veriyorum neden önermiş öyle bir şey acaba? Doktorumuz mamanın tadını bebekler sevmiyor yedirmekte zorlanabilirsiniz demişti o yüzden mi acaba bişey katmanı önermişKızlar selam, benim bebişlerden birinde alerji ihtimali yüksek o yüzden test yapılacak 15 gün sonra. Doktor alerji maması verdi. Mamayı kullanan var mı içine pekmez ya da vanilya şurubu kat öyle ver dedi ama pekmez sizin yaşınıza uygun olmadığı için vanilya şurubu öneriyorum dedi. Sizler nasıl veriyorsunuz
Ayy çok sevindim cnm gözün aydın gitgide düzelmeye devam edecektir artık büyüdüler
Ay benim de var yarınne yapacaksın? Ben dolaptaki dolmaları cıkarıcam yanına kek ve mercimek salatası max bu kadar yapabilirim şimdiden stres oldum ama
Yarın milli misafiri günü galibaBen gecen poğaça yapip buzluga atmistim onu cikaririm, kurabiye yaptim, starbuck kurabiye yaptim, cikolata soslu kek,bir de kısir yaparim kisirlarim guzel olur ve de kolayima geliyor. Aksandan sebzesini hazirlar dograrim yarin da bulguru islar karisitiririm.Buzlukta taze yaprak sarmam vsr onlara kiyamadimzar zor sardim zaten onun yerine kisir vereyim Aslinda dusundum pogacalari cikarmayip yogurtlu bir salata mi yapsam acaba
Baştan çok çapak oluyordu. Şimdi azaldı çapak ama sulanıyor hala. Göz doktoru 1 yıl içinde geçer dedi. Büyük çoğunluk öyle oluyormuş. Yeğenimin 8may sürmüş.Ya açılır mı acaba gün geçtikçe fayda veya değişim oluyorlu cnm capakta var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?