Söyledim illa kocasiyla biz gitmeddn gelecekmis koliler sorun degilmis neyse dedim gel ugrasamicamAğlayınca kucağına al sakinleyince geri koy yatağında salla ya da pispisla pes etme alışacak canım her ağladığında al sakinlesince koy
Evi toparlıyorum eşya yok açıkta her şeyi koliledim dışarda görüşelim de
Böylesi de cinnetlik geçen anneme geldi biri böyle tam aksam yemeği vakti nasıl açım kadin gitmek bilmiyor. Anne ben çok acıktım pilavi yapıyorum diyip girişince gitmek aklına geldi
Aa üzüldüm şimdi umarim bizde olmazİyi yapmışsın canım güle güle kullan
Ben yıkadım bunun kılıfını, biraz çatlaklar oldu. Sonra kullanmayıp bekledikçe de iyi de kırıldı yırtıldı muşambası
Eşim evde yok esyalari kaldirdim heryer koli dolu ve pis dedim olsun sorun değil dediHiçbir zaman diye cevap verdin mi peki
Ben zaten gidiyorum 1 aya kimseyi de kabul etmemistim, akrabalarim hep uzakta allahtanYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
Aaaa şaka gibiSöyledim illa kocasiyla biz gitmeddn gelecekmis koliler sorun degilmis neyse dedim gel ugrasamicam
Ya sabırEşim evde yok esyalari kaldirdim heryer koli dolu ve pis dedim olsun sorun değil dedi
işte ne diceksin ki oysa bebeğimi de görmüşlerdi sirf onlar gelmesin diye ben onlara gitmiştim hsjjsjdjAaaa şaka gibi
Ben de hic çağırmadim size misafirliğe gelelim diye kendi kendisini davet ediyor neyse gelsin gitsin kibar bir şekilde yaziyorum içimden bambaşka şeyler söylüyorumYa sabır
Çok haklısın arkadaşım sabır diliyorum neyse gelsin gitsin başka türlü rahatlamayacak belliBen de hic çağırmadim size misafirliğe gelelim diye kendi kendisini davet ediyor neyse gelsin gitsin kibar bir şekilde yaziyorum içimden bambaşka şeyler söylüyorum
Yaaa bugün de bana arkadaşlarım gelecek ben çok seviniyorum esasında sosyalleşmeyi arkadaşlarımla sohbet etmeyi çok özledim tek tek görüştuk ama toplu bir şekilde ilk defa gelecekler acaba gittikten sonra ben de sizin gibi mi diyeceğimYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
Harika tabir: "Domestos bagimlilari"Yakın arkadaşlarım geldiğinde bende rahatım. Zaten asla eli boş gelmezler evi de tertemiz yapar, bulaşık bırakmadan giderler. Gerçi biz hep böyleyiz.
Ben en çok dinozor akrabalardan çekiniyorum. Onlar yazdığınız gibi açık aramaya geliyorlar. Sonra dedikodu. Benim hakkımda yapsalar umursamam da diyecekleri şeyi az çok biliyorum “hadi o doğum yaptı küçük bebeği var. Annesi niye ilgilenmiyor.” Annem yüzünden kasıyorum valla. Yoksa 150 yaşına gelmiş domestos bağımlısı akrabalarımın benimle ilgli düşündüklerini umursamıyorum.
Ben eve misafir kabul etmiyorum. Görüşmek isteyenlerle disarda görüşüyorum. Hem bana hava almaya bahane olur hem çocuklara değişiklik olur diyorumYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
Atağına değil de huy değiştirmesine yanarım hep böyle zamanlarda...3 aylık bebiş anneleri orda kalın 4. Aya hiç gelmeyinsakin uysal güleç kız gitti uyumayan sürekli mız mız kucağından inmeyen bir kız geldi umarım atak bitince eski haline döner
Ay ben filmi anlatmiyordumBen eve misafir kabul etmiyorum. Görüşmek isteyenlerle disarda görüşüyorum. Hem bana hava almaya bahane olur hem çocuklara değişiklik olur diyorumburda çok güzel bir bahçe var. Ağaçların altında oyun alanları vs. Oğlan bebek arabasında uyuyor, Kız çimenlerde koşturuyor bende çayımı kahvemi içip sohbet ediyorum , bazende buyum kızı arkadaşıma iki dakka sallasana kızı diye baktiriyorum kafa dinliyorum
Atağına değil de huy değiştirmesine yanarım hep böyle zamanlarda...4.ay biraz zor geciyor ama her halükarda 3 yaş yürüyen sendrom bebesinden daha kolay hepsi
Ay yorgunluk deme 3 gün peşpeşe misafir ağırladım anam ağladı resmenSoframi hazirladim bekliyorumKadinlar toplanip pasta borek kisir islerini de hic sevmem de mecbur artik Bugunu bir atlatsam iyi olur yoruldum
Kız bu ne yüzsüzmüşEşim evde yok esyalari kaldirdim heryer koli dolu ve pis dedim olsun sorun değil dedi
Korkuyorum kızlar siz yazdıkça3 aylık bebiş anneleri orda kalın 4. Aya hiç gelmeyinsakin uysal güleç kız gitti uyumayan sürekli mız mız kucağından inmeyen bir kız geldi umarım atak bitince eski haline döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?