2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Söyledim illa kocasiyla biz gitmeddn gelecekmis koliler sorun degilmis neyse dedim gel ugrasamicam

Y
İyi yapmışsın canım güle güle kullan

Ben yıkadım bunun kılıfını, biraz çatlaklar oldu. Sonra kullanmayıp bekledikçe de iyi de kırıldı yırtıldı muşambası
Aa üzüldüm şimdi umarim bizde olmaz

Ben zaten gidiyorum 1 aya kimseyi de kabul etmemistim, akrabalarim hep uzakta allahtan gelsin de rahatlasin kendi kendisini buyur ediyo millet kafayi yersin ya illa anasiyla kocasiyla gelecek gelsin de o da rahatlasin ben de hic sevmiyorum misafir

Ben de hic çağırmadim size misafirliğe gelelim diye kendi kendisini davet ediyor neyse gelsin gitsin kibar bir şekilde yaziyorum içimden bambaşka şeyler söylüyorum
Çok haklısın arkadaşım sabır diliyorum neyse gelsin gitsin başka türlü rahatlamayacak belli

Yaaa bugün de bana arkadaşlarım gelecek ben çok seviniyorum esasında sosyalleşmeyi arkadaşlarımla sohbet etmeyi çok özledim tek tek görüştuk ama toplu bir şekilde ilk defa gelecekler acaba gittikten sonra ben de sizin gibi mi diyeceğim

Harika tabir: "Domestos bagimlilari"

Ben eve misafir kabul etmiyorum. Görüşmek isteyenlerle disarda görüşüyorum. Hem bana hava almaya bahane olur hem çocuklara değişiklik olur diyorum burda çok güzel bir bahçe var. Ağaçların altında oyun alanları vs. Oğlan bebek arabasında uyuyor, Kız çimenlerde koşturuyor bende çayımı kahvemi içip sohbet ediyorum , bazende buyum kızı arkadaşıma iki dakka sallasana kızı diye baktiriyorum kafa dinliyorum

3 aylık bebiş anneleri orda kalın 4. Aya hiç gelmeyin sakin uysal güleç kız gitti uyumayan sürekli mız mız kucağından inmeyen bir kız geldi umarım atak bitince eski haline döner
Atağına değil de huy değiştirmesine yanarım hep böyle zamanlarda... 4.ay biraz zor geciyor ama her halükarda 3 yaş yürüyen sendrom bebesinden daha kolay hepsi

Ay ben filmi anlatmiyordum

Kızlar bugün bizim kız baya mukuslu kaka yaptı, rengi filan normal ama bir kaç kere ıkındı zorladı kendini. Tedirgin oldum haliyle. Benim de karnım ağrıyor biraz. Dün yediklerimi düşünüyorum hep aynı şeyler.. ne olmuş olabilir? İnşallah bir daha olmaz

Soframi hazirladim bekliyorumKadinlar toplanip pasta borek kisir islerini de hic sevmem de mecbur artikBugunu bir atlatsam iyi olur yoruldum

Kızlar biri geçenlerde dereceye göre nasıl giydirmeliyiz diye bir tablo atmıştı eğer sizde varsa tekrar atabilir misiniz? Bizim salon 25 yatak odası de 24 derece salonda kısa kollu şortlu takım giydiriyorum ama bazen kolları bacakları soğuk oluyo üşüyor mu diye düşünüyorum siz neler giydiriyorsunuz bu havalarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…