- 6 Haziran 2023
- 110
- 171
- 18
- 25
Diğer ataklarda pek etkilenmemiştim ama bu atak bambaşka bir şeymiş.. Uykuya dalması bile sıkıntılı, mamayı da zorla iciriyorum, normalde dışarıda bebek arabasıyla gezmeyi çok severdi dışarıda bile kucak istiyor allah bize kolaylık versin bu 1 ay nasıl geçecek gözümde büyüyor gerçekten çok zor3 aylık bebiş anneleri orda kalın 4. Aya hiç gelmeyinsakin uysal güleç kız gitti uyumayan sürekli mız mız kucağından inmeyen bir kız geldi umarım atak bitince eski haline döner
Anlatılmaz yaşanır canımKorkuyorum kızlar siz yazdıkça
Ayy misafir kapatılsın pleaseYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
Canım güzel haberler alın inşallahAh nerde hastanedeyiz 8den beri.. Böbrek için ilaçlı film çekildi
1 ay çok ama yaAnlatılmaz yaşanır canım. Ama sadece 1 ay sürecek diye kendimi teselli ediyorum 1 ay sonra güneşli günler bizi bekliyor
Uyumasi gereken sicaklik 20 22 derece olmaliymis bende evde sort tisort giydiriyorum bazen elleri ayakları soguk oluyor üstüne ince bisi atiyorum uyurkenKızlar biri geçenlerde dereceye göre nasıl giydirmeliyiz diye bir tablo atmıştı eğer sizde varsa tekrar atabilir misiniz? Bizim salon 25 yatak odası de 24 derece salonda kısa kollu şortlu takım giydiriyorum ama bazen kolları bacakları soğuk oluyo üşüyor mu diye düşünüyorum siz neler giydiriyorsunuz bu havalarda?
Kac gun sürüyor acaba bu atak:)Diğer ataklarda pek etkilenmemiştim ama bu atak bambaşka bir şeymiş.. Uykuya dalması bile sıkıntılı, mamayı da zorla iciriyorum, normalde dışarıda bebek arabasıyla gezmeyi çok severdi dışarıda bile kucak istiyor allah bize kolaylık versin bu 1 ay nasıl geçecek gözümde büyüyor gerçekten çok zor
Atak hesaplama sitesinde 35 gün görünüyor canım benim son 12 günüm kalmış demin baktım ben de inşallah hepimiz kolay atlatırız 4. ayıKac gun sürüyor acaba bu atak:)
Biz de ataklar belli olmuyor. Surekli atak halindeyizAtak hesaplama sitesinde 35 gün görünüyor canım benim son 12 günüm kalmış demin baktım ben de inşallah hepimiz kolay atlatırız 4. ayı
Aynen bizimki de Aptamil. Tadı kötü olduğu için yemezse diye önerdi sanırım biz de sadece mama verdik iyi kötü yedi bakalım. Ben de ekstra bir şey bir şeyler katmak istemiyorum Size alerji testi yapıldı mı sen diyet yapıyor musun benim büyük kızım da da alerji vardı çok zor bir süreç o yüzden çok endişeliyimDenedim mama bitiyor kapalı gözler uyuyor oh be müthişmiş bu taktik diyorum kii 1 dk sonra basıyor çığlığı, 3 denemede başarısız oldu, ay delireceğim.
İleride bakacağım, sağlık için gerekli bir durumu yoksa hiç yaptırmayabilirim.
Ayy ben de gelebilir miyim , Hepsini çok özledim bunlarınSarmalara kıyamaman çok iyi
Ben kullanıyorum cnm alerji maması, aptamil pregomin syneo mu sizinki? Ben direkt mamayı veriyorum neden önermiş öyle bir şey acaba? Doktorumuz mamanın tadını bebekler sevmiyor yedirmekte zorlanabilirsiniz demişti o yüzden mi acaba bişey katmanı önermişBenimki yemekte zorlanmadı gayet sevdi tadını.
Ayy çok sevindim cnm gözün aydın gitgide düzelmeye devam edecektir artık büyüdüler
Bence biz bebekler büyüyüp okula başlayınca anca düzene gireceğizBiz de ataklar belli olmuyor. Surekli atak halindeyiz3-4 gundur fena degildik, duzene giderken yolda kalicagiz desenize
Amin canım cuma günü sonuçları alacağızCanım güzel haberler alın inşallah
Korkunun ecele yok faydasıKorkuyorum kızlar siz yazdıkça
1 ay sürmez diye dua ediyorumDiğer ataklarda pek etkilenmemiştim ama bu atak bambaşka bir şeymiş.. Uykuya dalması bile sıkıntılı, mamayı da zorla iciriyorum, normalde dışarıda bebek arabasıyla gezmeyi çok severdi dışarıda bile kucak istiyor allah bize kolaylık versin bu 1 ay nasıl geçecek gözümde büyüyor gerçekten çok zor
Canim bebeklerde tam alinmiyor. Bir numara buyuk aliyoruz. cok hizli buyuyor. Ben simdi giydirmem...Kızlar bir şey soracağım. Yağıza ayakkabı aldım 17 numara tam oldu ama ne kadar giyer ki? Bebeklerinizin ayak numaraları hızlı büyüyor mu?
Var var muhakkak destek alayım bari onlardan yoksa 1 ay boyunca kafamda huniyle gezmek istememKorkunun ecele yok faydasışaka bir yana ekstra ilgi bekliyorlar bebekler bu dönemde eğer varsa yakınlarda anne kayınvalide falan 4. Ay daha sık gelsin
Ayaklarından üşüttüysen o da yapabilir.Kızlar bugün bizim kız baya mukuslu kaka yaptı, rengi filan normal ama bir kaç kere ıkındı zorladı kendini. Tedirgin oldum haliyle. Benim de karnım ağrıyor biraz. Dün yediklerimi düşünüyorum hep aynı şeyler.. ne olmuş olabilir? İnşallah bir daha olmaz
Bu mesajın aynısı bugün bana da geldi. Ruhum nasıl daraldı anlatamamişte en nefret ettiğim mesaj da geldi şükürler olsun ajdjjedjşaka gibi ben eşya koliliyorum millet hâla misafirliğe gelme derdinde deliricem wjdjwjdje
Bana gelen de öyle olacak büyük ihtimalleYa kötü konuşucam gerçekten dün arkadaşlarım geldi 7ye kadar oturdular ne yemek yiyebildim ne çocuğuma bakabildim ne yemek yapabildim çok enteresan yaaa insanlar ben artık cidden kabul etmeme kararı aldım yani burası bebekli bi ev bi düzen işliyo ay valla tükendim ya
Benim oğlumda böyle mukuslu yapıyor canım, süt ürünleri kestim doktor dedi. Kan da ı ge bakıldı ama düşük çıktı değer. Ben tahin e bağladım, doktora soracağım fazla tükettim çünkü. Mukus diyince doktor farklı bir şey yedin mi demistiKızlar bugün bizim kız baya mukuslu kaka yaptı, rengi filan normal ama bir kaç kere ıkındı zorladı kendini. Tedirgin oldum haliyle. Benim de karnım ağrıyor biraz. Dün yediklerimi düşünüyorum hep aynı şeyler.. ne olmuş olabilir? İnşallah bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?