2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
3 aylık bebiş anneleri orda kalın 4. Aya hiç gelmeyin sakin uysal güleç kız gitti uyumayan sürekli mız mız kucağından inmeyen bir kız geldi umarım atak bitince eski haline döner
Diğer ataklarda pek etkilenmemiştim ama bu atak bambaşka bir şeymiş.. Uykuya dalması bile sıkıntılı, mamayı da zorla iciriyorum, normalde dışarıda bebek arabasıyla gezmeyi çok severdi dışarıda bile kucak istiyor allah bize kolaylık versin bu 1 ay nasıl geçecek gözümde büyüyor gerçekten çok zor

Ayy misafir kapatılsın please Bazıları çok anlayışsız oluyor

Uyumasi gereken sicaklik 20 22 derece olmaliymis bende evde sort tisort giydiriyorum bazen elleri ayakları soguk oluyor üstüne ince bisi atiyorum uyurken

Kac gun sürüyor acaba bu atak:)

Aynen bizimki de Aptamil. Tadı kötü olduğu için yemezse diye önerdi sanırım biz de sadece mama verdik iyi kötü yedi bakalım. Ben de ekstra bir şey bir şeyler katmak istemiyorum Size alerji testi yapıldı mı sen diyet yapıyor musun benim büyük kızım da da alerji vardı çok zor bir süreç o yüzden çok endişeliyim

Biz de ataklar belli olmuyor. Surekli atak halindeyiz 3-4 gundur fena degildik, duzene giderken yolda kalicagiz desenize
Bence biz bebekler büyüyüp okula başlayınca anca düzene gireceğiz . Her ay farklı bir atak çıkıyor düzen yeniden bozuluyor ben de saldım artık. Sünnetten sonra düzenimiz çok güzel olmuştu uyuma uyanma saatleri falan ama yine bozuldu.

Kızlar bir şey soracağım. Yağıza ayakkabı aldım 17 numara tam oldu ama ne kadar giyer ki? Bebeklerinizin ayak numaraları hızlı büyüyor mu?

1 ay sürmez diye dua ediyorum babası varken beni pek takmayan kızım şu an babasinda bile durmuyir

Kızlar bir şey soracağım. Yağıza ayakkabı aldım 17 numara tam oldu ama ne kadar giyer ki? Bebeklerinizin ayak numaraları hızlı büyüyor mu?
Canim bebeklerde tam alinmiyor. Bir numara buyuk aliyoruz. cok hizli buyuyor. Ben simdi giydirmem...

Korkunun ecele yok faydası şaka bir yana ekstra ilgi bekliyorlar bebekler bu dönemde eğer varsa yakınlarda anne kayınvalide falan 4. Ay daha sık gelsin
Var var muhakkak destek alayım bari onlardan yoksa 1 ay boyunca kafamda huniyle gezmek istemem

Reactions: Cmz
Ayaklarından üşüttüysen o da yapabilir.

işte en nefret ettiğim mesaj da geldi şükürler olsun ajdjjedj şaka gibi ben eşya koliliyorum millet hâla misafirliğe gelme derdinde deliricem wjdjwjdje
Bu mesajın aynısı bugün bana da geldi. Ruhum nasıl daraldı anlatamam
Bana gelen de öyle olacak büyük ihtimalle

Benim oğlumda böyle mukuslu yapıyor canım, süt ürünleri kestim doktor dedi. Kan da ı ge bakıldı ama düşük çıktı değer. Ben tahin e bağladım, doktora soracağım fazla tükettim çünkü. Mukus diyince doktor farklı bir şey yedin mi demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…