Of ya kötü oldu bu çok da beğenerek aldım tek numara kalmıştı değişim de yapamam:/ neyse 1-2 giydirip satarım artık ne yapalımCanim bebeklerde tam alinmiyor. Bir numara buyuk aliyoruz. cok hizli buyuyor. Ben simdi giydirmem...
Test nasıl yapıldı acaba, benim oğlumun da sadece mukuslu kaka var, bu tek başına yeterli miAynen bizimki de Aptamil. Tadı kötü olduğu için yemezse diye önerdi sanırım biz de sadece mama verdik iyi kötü yedi bakalım. Ben de ekstra bir şey bir şeyler katmak istemiyorum Size alerji testi yapıldı mı sen diyet yapıyor musun benim büyük kızım da da alerji vardı çok zor bir süreç o yüzden çok endişeliyim
Canım hazır börekler var a101 ve bimde ıspanaklı ve peynirli tepsi börek baya büyük ve güzel tadı var fırına atıyorsun hemen oluyor ondan alabilirsin. Hazır kek karışımları da satılıyor. Garnitür alıp yoğurtlayabilirsin yada mantıKızlar yardımPerşembe sabah arkadaşım gelecek, onun da çocuğu olduğu için sabah eşi işe giderken bırakacak , ikindi iş çıkışına kadar ben de kalır. Sabah ve öğle için pratik neler olabilir
Ay o ne ya kalsın bari gece de off içim daralıyor yaKızlar yardımPerşembe sabah arkadaşım gelecek, onun da çocuğu olduğu için sabah eşi işe giderken bırakacak , ikindi iş çıkışına kadar ben de kalır. Sabah ve öğle için pratik neler olabilir
Doktor bana test yapmadan yumurta Susam ve fındığı kesti diğer her şeyi yiyebilirsin dedi bir de kağıt verdi orada doktor söylemeden hiçbir şeye diyet yapmayın yazıyordu Susam çok alerjik olduğu için sanırım ilk ondan başladı bir de mamayı değiştirdi bakalım 15 günde sonuç ne olacak bu arada bizim ıge yüksek çıktıBenim oğlumda böyle mukuslu yapıyor canım, süt ürünleri kestim doktor dedi. Kan da ı ge bakıldı ama düşük çıktı değer. Ben tahin e bağladım, doktora soracağım fazla tükettim çünkü. Mukus diyince doktor farklı bir şey yedin mi demisti
Bize henüz test yapılmadı 15 gün sonra gidince yapılacağını söyledi doktor. Mukuslu kaka ve kilo alamama durumu alerji ile alakalı olabilirmiş. Ama illa alerjik olacak diye bir şey yok tabiiTest nasıl yapıldı acaba, benim oğlumun da sadece mukuslu kaka var, bu tek başına yeterli mi
Ayak sagligi icin canim. Kizimin doktoru oyle yaptirdi bize hep...Of ya kötü oldu bu çok da beğenerek aldım tek numara kalmıştı değişim de yapamam:/ neyse 1-2 giydirip satarım artık ne yapalım
Kilo alamama vardı evet bu ay 250 gram almış sadece. Birde mukuslu kaka tabiiki. Yalnız susam dediniz ve ben hergun tahin yemeye başlamıştım, onunla alakalı olabilir mi acabaDoktor bana test yapmadan yumurta Susam ve fındığı kesti diğer her şeyi yiyebilirsin dedi bir de kağıt verdi orada doktor söylemeden hiçbir şeye diyet yapmayın yazıyordu Susam çok alerjik olduğu için sanırım ilk ondan başladı bir de mamayı değiştirdi bakalım 15 günde sonuç ne olacak bu arada bizim ıge yüksek çıktı
Bize henüz test yapılmadı 15 gün sonra gidince yapılacağını söyledi doktor. Mukuslu kaka ve kilo alamama durumu alerji ile alakalı olabilirmiş. Ama illa alerjik olacak diye bir şey yok tabii
Bu arada bizim egzamamız aşırı derecede fazla, onun hafiflemesi için iğne verdi Dr 5 gün vurulacak
Oy çok kötü olmuşDoktor bana test yapmadan yumurta Susam ve fındığı kesti diğer her şeyi yiyebilirsin dedi bir de kağıt verdi orada doktor söylemeden hiçbir şeye diyet yapmayın yazıyordu Susam çok alerjik olduğu için sanırım ilk ondan başladı bir de mamayı değiştirdi bakalım 15 günde sonuç ne olacak bu arada bizim ıge yüksek çıktı
Bize henüz test yapılmadı 15 gün sonra gidince yapılacağını söyledi doktor. Mukuslu kaka ve kilo alamama durumu alerji ile alakalı olabilirmiş. Ama illa alerjik olacak diye bir şey yok tabii
Bu arada bizim egzamamız aşırı derecede fazla, onun hafiflemesi için iğne verdi Dr 5 gün vurulacak
Olabilir belki tahini kesip bi gözlemleyin isterseniz, huzursuzluk var mı birde egzama gibi kuruluk falanKilo alamama vardı evet bu ay 250 gram almış sadece. Birde mukuslu kaka tabiiki. Yalnız susam dediniz ve ben hergun tahin yemeye başlamıştım, onunla alakalı olabilir mi acaba
Evet biz de gördükçe çok üzülüyoruz. Umarım canı yanmıyordur krem sürerken falan çok tepki vermiyor acısa tepki verir diye düşünüyorum ama genel bir huzursuzluk durumu var umarım iğneler işe yarar bir an önce toparlarOy çok kötü olmuşegzama yok oğlumda. Çok üzüldüm canı acıyor mu acaba
Arkadaşlarım neye yardım etti biliyo musuz arya uyurken sürekli kontrol ediyodum kamerayı takmamıştım onu kontrol etmete gittiler. Bi çay koyun bi kek koyun herşeyhazıe mutfakta bi bulaşıkları koy makinayaArkadaslarinizmis neden yardim etmediler ki... Cok ilginc gercekten. Benim arkadasim ise beni dinlendirmeli hattaBen gelenleri 2'ye ayiriyorum. Bir kismi izlemeye geliyor. Bebege bakiyor muyum, evim temiz mi ben bakimli miyim falan bildigin acik ariyorlar. Arkadas dediklerim ise evi temizleme ihtiyaci bile hissetmem...
Ya bana bu çok düşüncesizlşk gibi geliyor ya. Bekardı ikiside düşünemediler mi demek istiyorumAğlayınca kucağına al sakinleyince geri koy yatağında salla ya da pispisla pes etme alışacak canım her ağladığında al sakinlesince koy
Evi toparlıyorum eşya yok açıkta her şeyi koliledim dışarda görüşelim de
Böylesi de cinnetlik geçen anneme geldi biri böyle tam aksam yemeği vakti nasıl açım kadin gitmek bilmiyor. Anne ben çok acıktım pilavi yapıyorum diyip girişince gitmek aklına geldi
Allah islah etsin herkesi ben bana kim ne yaptıgsa ona aynılarını yapmaya and içtimBen zaten gidiyorum 1 aya kimseyi de kabul etmemistim, akrabalarim hep uzakta allahtangelsin de rahatlasin kendi kendisini buyur ediyo millet kafayi yersin ya illa anasiyla kocasiyla gelecek gelsin de o da rahatlasin ben de hic sevmiyorum misafir
İnşallah böyle demezsiniz gerçektenYaaa bugün de bana arkadaşlarım gelecek ben çok seviniyorum esasında sosyalleşmeyi arkadaşlarımla sohbet etmeyi çok özledim tek tek görüştuk ama toplu bir şekilde ilk defa gelecekler acaba gittikten sonra ben de sizin gibi mi diyeceğim
Hahahahah grubnun yeni tagi #misafirlerkapatılsınAyy misafir kapatılsın pleaseBazıları çok anlayışsız oluyor
İnsanı tüketen bi durum vallahi bitsin artık bu süreçBu mesajın aynısı bugün bana da geldi. Ruhum nasıl daraldı anlatamam
Bana gelen de öyle olacak büyük ihtimalle
Doktor bize bestiron damla verdi günde altı damla dedi sipariş verdim henüz gelmediği için başlayamadımKızlar bebeklerinize hangi marka demir ilacı veriyorsunuz? Günde kaç kere kaç damla?
Kızlar ben 22 no converse aldım yalandan giydiricem bayramda büyük olucak ama çok güzeldiKızlar bir şey soracağım. Yağıza ayakkabı aldım 17 numara tam oldu ama ne kadar giyer ki? Bebeklerinizin ayak numaraları hızlı büyüyor mu?
Kuzum köz patlıcanlar varya onu sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerin salçalı kıyma kavurabilirsin. Küçük boncuk Makarna haşlayıp içine köz kırmızı biber mısır salatalı turşusu dereoru yoğurt mayonez yapabilirsin.Kızlar yardımPerşembe sabah arkadaşım gelecek, onun da çocuğu olduğu için sabah eşi işe giderken bırakacak , ikindi iş çıkışına kadar ben de kalır. Sabah ve öğle için pratik neler olabilir
Çok geçmiş olsun miniğeDoktor bana test yapmadan yumurta Susam ve fındığı kesti diğer her şeyi yiyebilirsin dedi bir de kağıt verdi orada doktor söylemeden hiçbir şeye diyet yapmayın yazıyordu Susam çok alerjik olduğu için sanırım ilk ondan başladı bir de mamayı değiştirdi bakalım 15 günde sonuç ne olacak bu arada bizim ıge yüksek çıktı
Ayaklarından üşüttüysen o da yapabilir.
Benim oğlumda böyle mukuslu yapıyor canım, süt ürünleri kestim doktor dedi. Kan da ı ge bakıldı ama düşük çıktı değer. Ben tahin e bağladım, doktora soracağım fazla tükettim çünkü. Mukus diyince doktor farklı bir şey yedin mi demisti
Kızlar yardımPerşembe sabah arkadaşım gelecek, onun da çocuğu olduğu için sabah eşi işe giderken bırakacak , ikindi iş çıkışına kadar ben de kalır. Sabah ve öğle için pratik neler olabilir
Kız onların yanından mı yazıyorsunKizlar bu kadinlar kalkmak bilmiyorlarHem cok sikildim hem yorgunum
Evet biz de gördükçe çok üzülüyoruz. Umarım canı yanmıyordur krem sürerken falan çok tepki vermiyor acısa tepki verir diye düşünüyorum ama genel bir huzursuzluk durumu var umarım iğneler işe yarar bir an önce toparlar
Alerjik bebeklerde bir huzursuzluk varmış zaten, dediğin gibi canı yansa illa tepki verirdi. Rabbim şifa versin kuzuyaEvet biz de gördükçe çok üzülüyoruz. Umarım canı yanmıyordur krem sürerken falan çok tepki vermiyor acısa tepki verir diye düşünüyorum ama genel bir huzursuzluk durumu var umarım iğneler işe yarar bir an önce toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?