2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aha haa valla sįkıldim otururken yazdim 6.30 du anca gittiler cocuklulardi da kafa beyin kalmadi. 3 yasindaki ogluda susmadan agladi

Yaa benim oglumda bugun.mukuslu kaka yapti ama sicak tutuyorum direk akla sut.alerjisi mi gelmeli acaba canim da sikildi uzuldum

Biz de ataklar belli olmuyor. Surekli atak halindeyiz 3-4 gundur fena degildik, duzene giderken yolda kalicagiz desenize
Normalde bizde 2 haftadir ataklardayiz hesaplamaya gore. Senin bitmis atak.benim 3 gun var bitmesine

Yaa benim oglumda bugun.mukuslu kaka yapti ama sicak tutuyorum direk akla sut.alerjisi mi gelmeli acaba canim da sikildi uzuldum
Canım ben de alerji diye düşünmüyorum, inşallah devamı gelmez.

Biz de asıl alerjik olanlar büyükler oğlum Nisan ayından beri hapşırık, göz kızarıklığı şişliği, kaşıntı Allah ne verdiyse yaşıyor maalesef. Kızım da bu aylarda başlıyor aynı şekilde. Artık hapşırık sesi duymaktan fena oluyorum. Devamlı gözlerini kaşıyorlar. Bebekliklerinde yoktu hiçbir şey. Bahar alerjisi yaşıyorlar yoğun şekilde. İlacı bırakınca bu şekilde

Insallah gelmez ben zsten sut urunleri tuketmiyorum fakat bugun cikolatali pastamdan yedim. Oglum huzursuz da degil. Bahar alerjisi var demek sizinkilerde Allah sifa versin. Keci boynuzu özu her gun.yedir canim

Kizlar size bir soru? bekar ablaniza bebeginizi birakip konsere gidermisiniz? Ablam bana birak sana bilet aldim tan'in konserine git dedi bende birakamam dedim. Abartiyomuyum sizce?

Kizlar size bir soru? bekar ablaniza bebeginizi birakip konsere gidermisiniz? Ablam bana birak sana bilet aldim tan'in konserine git dedi bende birakamam dedim. Abartiyomuyum sizce?
Çok küçük olduğu için bırakmam canım su an biraz oyun oynama zamanlarına geldiğinde olabilir

Ben bekarken ablam bana birakip gidiyordu canim. Becerebiliyorsa birakilabilir canim. Mama da aliyorsa uyutup gidersin yani annen de illa ki vardir

Bu mesajın aynısı bugün bana da geldi. Ruhum nasıl daraldı anlatamam

Bana gelen de öyle olacak büyük ihtimalle
Yalniz değilmişim ya ben anlamiyorum eşim olmasa firsat bulup 1 kahveyi zor yapip içiyorum kaldi ki biz taşınıyoruz eşya topluyorum tek başıma bebek bakiyorum ama millet hâla gelip oturma derdinde taşınacağım yerde asla kimseye selam bile vermicem bu ne arkadaş

O
Onlar seviyor gelip gitmeyi hatta doğum yapmisti ben gitmemiştim bir baktim bizim eve geldi zorla kendi evine götürdü bebek bakmaya şaka değil gerçek

Kız bu ne yüzsüzmüş Gelmeden halıları falanda kaldırda totosunu koyacak yer bulamasın
Zaten her tarafta koli var defalarca da uyardim kusura bakmasin o oturmaya gelecek diye de kolileri kaldirmicam öf ben mi kötüyüm bu insanlar mı düşüncesiz anlamiyorum ki bi de dün beddua ediyor bak qjxjwj beni yardim dahil hiçbir sekilde cagirmadigim icin wjdjwjsje

Eklentiler

• Screenshot_20230613_200857_WhatsApp.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 69
Ahahahhahaha bir de ben böyle tatlım canım kuzum diye sürekli darlayan insanları da hiç sevmiyorum ya aşırı samimiyetsiz geliyor

Annem.olsa birakirdim da tek o bakacak yani yok bırakamam ya bide uyudugunda bile özlüyorum onu nasi gideyim:))
Canin istemiyorsa gitme canim. Ama insan arada birakip bir degisiklik yapsa iyi oluyor. Yoksa ben de bayram alisverisi.icin ablama birakip gittim ama cok ozledim bebegimi

Kizlar ilgilenen varsa önüme reklami cikti acaba alsam mi bu markayi kullanan var mi aranizda?

Eklentiler

• Screenshot_20230613_203551_Instagram.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 68
Egzama yok biz de doğuştan bı huysuzluk var zaten
Yerim huysuzluğunu yaa inşallah alerji yoktur ama varsa da uzmana gidip test yaptırıp öyle tedavi edilmesi en iyisi büyük kızımda biz çıkmaza girmiştik artık her Dr ayrı bişi söylüyordu en son Bülent şekerel e görürmüştük öylece çözmüştük
Benim şimdiki aklım olsa ilk çocuğumu bırakırdım konserlere de giderdim çokta memnun olurdum ama o zamanlar yani ilkinde bırakamıyordum ilk olunca gözünden sakınıyorsun sanki kimse senin gibi bakamaz gibi geliyor

Insallah gelmez ben zsten sut urunleri tuketmiyorum fakat bugun cikolatali pastamdan yedim. Oglum huzursuz da degil. Bahar alerjisi var demek sizinkilerde Allah sifa versin. Keci boynuzu özu her gun.yedir canim

Ben buraya mesaj yazdıktan 5 dk sonra oğlanın gözü balon gibi şişti birden bire. Acile götürdük çocuk doktorunun bilgisi dahilinde. Alerji iğnesi yaptılar Rabbim dert verip derman aratma

Annem.olsa birakirdim da tek o bakacak yani yok bırakamam ya bide uyudugunda bile özlüyorum onu nasi gideyim:))

Oğlum biraz duygusal davrandığı için ben götürdüm doktora. Orada çocuk acilde yenidoğan ya da en fazla bizimkiler kadar olan bir bebek ağladı. Nasıl içim ezildi anlatamam, hemen kızım geldi aklıma annelik nasıl bir şey ya en olmadık yerde insanın içini yakıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…