Egzama yok biz de doğuştan bı huysuzluk var zatenOlabilir belki tahini kesip bi gözlemleyin isterseniz, huzursuzluk var mı birde egzama gibi kuruluk falan
Aha haa valla sįkıldim otururken yazdim 6.30 du anca gittilerSabah geliyorsa kahvaltı hazırlayabilirsin, eşin simit alabilir sen menemen tarzı bir şeyler hazırlarsın. O kahvaltı sofrası sizi saat 1-2’ye kadar götürür. Sonra bi de kahve yanı çikolatalı bir ikram hazırlarsın oldu bittibardakta hazırlanan pratik tatlılardan mesela
Kız onların yanından mı yazıyorsun
Durun size kahve yapayım de, kalkma saatinin geldiğini anlarlar. Ya da kolonya tut
Yaa benim oglumda bugun.mukuslu kaka yapti ama sicak tutuyorum direk akla sut.alerjisi mi gelmeli acaba canim da sikildi uzuldumOlabilir canım, dün bebişe de pek çorap giydirmedim kendim de giymedim. Çok sıcaktı çünkü. Bi de kızımın ayakları ıslak gibi terliyor soğuk soğuk
Dün arkadaşa oturmaya gitmiştim, klasik gün menüsü vardı. İnşallah bir dahaki kakası normal olur. Ben iyiyim çok şükür, onun da keyfi yerinde gibi
Normalde bizde 2 haftadir ataklardayiz hesaplamaya gore. Senin bitmis atak.benim 3 gun var bitmesineBiz de ataklar belli olmuyor. Surekli atak halindeyiz3-4 gundur fena degildik, duzene giderken yolda kalicagiz desenize
Canım ben de alerji diye düşünmüyorum, inşallah devamı gelmez.Yaa benim oglumda bugun.mukuslu kaka yapti ama sicak tutuyorum direk akla sut.alerjisi mi gelmeli acaba canim da sikildi uzuldum
Insallah gelmez ben zsten sut urunleri tuketmiyorum fakat bugun cikolatali pastamdan yedim. Oglum huzursuz da degil. Bahar alerjisi var demek sizinkilerde Allah sifa versin. Keci boynuzu özu her gun.yedir canimCanım ben de alerji diye düşünmüyorum, inşallah devamı gelmez.
Biz de asıl alerjik olanlar büyükleroğlum Nisan ayından beri hapşırık, göz kızarıklığı şişliği, kaşıntı Allah ne verdiyse yaşıyor maalesef. Kızım da bu aylarda başlıyor aynı şekilde. Artık hapşırık sesi duymaktan fena oluyorum. Devamlı gözlerini kaşıyorlar. Bebekliklerinde yoktu hiçbir şey. Bahar alerjisi yaşıyorlar yoğun şekilde. İlacı bırakınca bu şekilde
Çok küçük olduğu için bırakmam canım su an biraz oyun oynama zamanlarına geldiğinde olabilirKizlar size bir soru? bekar ablaniza bebeginizi birakip konsere gidermisiniz? Ablam bana birak sana bilet aldim tan'in konserine git dedi bende birakamam dedim. Abartiyomuyum sizce?
Ben bekarken ablam bana birakip gidiyordu canim. Becerebiliyorsa birakilabilir canim. Mama da aliyorsa uyutup gidersin yani annen de illa ki vardirKizlar size bir soru? bekar ablaniza bebeginizi birakip konsere gidermisiniz? Ablam bana birak sana bilet aldim tan'in konserine git dedi bende birakamam dedim. Abartiyomuyum sizce?
Annem.olsa birakirdim da tek o bakacak yani yok bırakamam ya bide uyudugunda bile özlüyorum onu nasi gideyim:))Ben bekarken ablam bana birakip gidiyordu canim. Becerebiliyorsa birakilabilir canim. Mama da aliyorsa uyutup gidersin yani annen de illa ki vardir
Yalniz değilmişim ya ben anlamiyorum eşim olmasa firsat bulup 1 kahveyi zor yapip içiyorum kaldi ki biz taşınıyoruz eşya topluyorum tek başıma bebek bakiyorum ama millet hâla gelip oturma derdindeBu mesajın aynısı bugün bana da geldi. Ruhum nasıl daraldı anlatamam
Bana gelen de öyle olacak büyük ihtimalle
Onlar seviyor gelip gitmeyi hatta doğum yapmisti ben gitmemiştim bir baktim bizim eve geldi zorla kendi evine götürdü bebek bakmaya şaka değil gerçekArkadaşlarım neye yardım etti biliyo musuz arya uyurken sürekli kontrol ediyodum kamerayı takmamıştım onu kontrol etmete gittiler. Bi çay koyun bi kek koyun herşeyhazıe mutfakta bi bulaşıkları koy makinayakarşılarında uyuymamak için kendimi zor tuttum resmen.
Ya bana bu çok düşüncesizlşk gibi geliyor ya. Bekardı ikiside düşünemediler mi demek istiyorum
Allah islah etsin herkesi ben bana kim ne yaptıgsa ona aynılarını yapmaya and içtim
İnşallah böyle demezsiniz gerçekten
Hahahahah grubnun yeni tagi #misafirlerkapatılsın
İnsanı tüketen bi durum vallahi bitsin artık bu süreç
Zaten her tarafta koli var defalarca da uyardim kusura bakmasin o oturmaya gelecek diye de kolileri kaldirmicamKız bu ne yüzsüzmüşGelmeden halıları falanda kaldırda totosunu koyacak yer bulamasın
AhahahhahahaZaten her tarafta koli var defalarca da uyardim kusura bakmasin o oturmaya gelecek diye de kolileri kaldirmicamöf ben mi kötüyüm bu insanlar mı düşüncesiz anlamiyorum ki bi de dün beddua ediyor bak qjxjwj beni yardim dahil hiçbir sekilde cagirmadigim icin wjdjwjsje
Canin istemiyorsa gitme canim. Ama insan arada birakip bir degisiklik yapsa iyi oluyor. Yoksa ben de bayram alisverisi.icin ablama birakip gittim ama cok ozledim bebegimiAnnem.olsa birakirdim da tek o bakacak yani yok bırakamam ya bide uyudugunda bile özlüyorum onu nasi gideyim:))
Evet ya çok samimiyetsiz ben sadece isimle hitap ediyorum içimden gelmiyor yapmacik hissediyorum kendimiAhahahhahahabir de ben böyle tatlım canım kuzum diye sürekli darlayan insanları da hiç sevmiyorum ya aşırı samimiyetsiz geliyor
Yerim huysuzluğunu yaaEgzama yok biz de doğuştan bı huysuzluk var zaten
Benim şimdiki aklım olsa ilk çocuğumu bırakırdım konserlere de giderdim çokta memnun olurdum ama o zamanlar yani ilkinde bırakamıyordum ilk olunca gözünden sakınıyorsun sanki kimse senin gibi bakamaz gibi geliyorKizlar size bir soru? bekar ablaniza bebeginizi birakip konsere gidermisiniz? Ablam bana birak sana bilet aldim tan'in konserine git dedi bende birakamam dedim. Abartiyomuyum sizce?
Insallah gelmez ben zsten sut urunleri tuketmiyorum fakat bugun cikolatali pastamdan yedim. Oglum huzursuz da degil. Bahar alerjisi var demek sizinkilerde Allah sifa versin. Keci boynuzu özu her gun.yedir canim
Annem.olsa birakirdim da tek o bakacak yani yok bırakamam ya bide uyudugunda bile özlüyorum onu nasi gideyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?