Yaa oyle mi simdi nasil gozu iyi mi. Amin insallahBen buraya mesaj yazdıktan 5 dk sonra oğlanın gözü balon gibi şişti birden bire. Acile götürdük çocuk doktorunun bilgisi dahilinde. Alerji iğnesi yaptılarRabbim dert verip derman aratma
Ya evet napacaz bu durumu ya gecermi acaba ilerdeYerim huysuzluğunu yaainşallah alerji yoktur ama varsa da uzmana gidip test yaptırıp öyle tedavi edilmesi en iyisi büyük kızımda biz çıkmaza girmiştik artık her Dr ayrı bişi söylüyordu en son Bülent şekerel e görürmüştük öylece çözmüştük
Benim şimdiki aklım olsa ilk çocuğumu bırakırdım konserlere de giderdim çokta memnun olurdum ama o zamanlar yani ilkinde bırakamıyordum ilk olunca gözünden sakınıyorsun sanki kimse senin gibi bakamaz gibi geliyor
Canim senin kizinda ne gibi belirtiler vardi da her.doktor ayri konusuruyordu. Zaten doktor.sureci insani cok yipratiyor bebeklerin dili de yok doktorlarda.hemen bir sey bulamiyorlarYerim huysuzluğunu yaainşallah alerji yoktur ama varsa da uzmana gidip test yaptırıp öyle tedavi edilmesi en iyisi büyük kızımda biz çıkmaza girmiştik artık her Dr ayrı bişi söylüyordu en son Bülent şekerel e görürmüştük öylece çözmüştük
Benim şimdiki aklım olsa ilk çocuğumu bırakırdım konserlere de giderdim çokta memnun olurdum ama o zamanlar yani ilkinde bırakamıyordum ilk olunca gözünden sakınıyorsun sanki kimse senin gibi bakamaz gibi geliyor
Canim olabilir. Cidden bir fark var. Bi bir haftada iyi kilo almis. Uyudu ya gunduz. Kiyafetleri Ile evde 6600 geldi sok oldum. Masallah. Evdekine de guven olmaz aslinda dimi? Ama boyundan eminim 65 cm masallah... Sukur Rabbimebizde 2 haftadir ataklardayiz hesaplamaya gore. Senin bitmis atak.benim 3 gun var bitmesine
Bende ikisini ayni anda yaptiracagim ama agir olur falan diyorlardı 3cu ay kontrolunde doktoruma sorucamKızlar nimenrix ve bexsero aşılarını aynı anda yaptıran var mı yan etkileri oldu mu yarın yaptıracağım da şimdiden kendimi hazırlayım
Bence asagi yukari ayni cikiyor. 6400 garanti olmustur bence 6600 cikti iseCanim olabilir. Cidden bir fark var. Bi bir haftada iyi kilo almis. Uyudu ya gunduz. Kiyafetleri Ile evde 6600 geldi sok oldum. Masallah. Evdekine de guven olmaz aslinda dimi? Ama boyundan eminim 65 cm masallah... Sukur Rabbime
Doktorum yapılır dedi araştırdım yaptıranlar genelde aynı anda yaptırmış ama sormak istedim yinedeBende ikisini ayni anda yaptiracagim ama agir olur falan diyorlardı 3cu ay kontrolunde doktoruma sorucam
Biz yaptırdık. Aynı gün hafif ateş ve biraz huysuzluk oldu sadece. Tabi yan etkiler değişkenlik gösterebilir bizim sürecimiz bu şekilde geçtiKızlar nimenrix ve bexsero aşılarını aynı anda yaptıran var mı yan etkileri oldu mu yarın yaptıracağım da şimdiden kendimi hazırlayım
Bende geçti çoğu tanıdığım annede geçti bence geçerYa evet napacaz bu durumu ya gecermi acaba ilerde
Bizde egzama, kanlı ve mukuslu kaka vardı alerji dediler bana süt ve süt ürünleri fındık susam Hindistan cevizi yumurta falan hep yasaktı mamada almadı kızım aşırı zorlandık hiç ilerleme olmadı egzama devam etti fakülte şehir hastanesi ve kendi çocuk Doktorumuz hepsi ayrı bişi dedi anne çaresizliği kim ne dediyse yapıyorsun, çok ilginç fakülte ve şehir hastanesinde yapılan deri testleri birbirini tutmuyordu en son çıkmaza girip Bülent şekerel e götürdük o da test yaptı sadece keçi sütüne alerji çıktı o da diyeti bıraktırdı zamanla geçtiCanim senin kizinda ne gibi belirtiler vardi da her.doktor ayri konusuruyordu. Zaten doktor.sureci insani cok yipratiyor bebeklerin dili de yok doktorlarda.hemen bir sey bulamiyorlar
Teşekkür ederim canım umarım bizde hafif atlatirizBiz yaptırdık. Aynı gün hafif ateş ve biraz huysuzluk oldu sadece. Tabi yan etkiler değişkenlik gösterebilir bizim sürecimiz bu şekilde geçti
Inşallah bir daha olmaz canım dediğin gibi Allahım dermansız dert vermesinKızlar çocuğu daha öncesinde katılma nöbetine benzer birşey yaşayan var mı? Ya da etrafında olan?
Benim oğlan birden bire ağlamaya başlayıp ki korkunç bir ağlamaydı, iki kere nefesi kesilir gibi oldu. Acile gittik hemen doktorlar katılma nöbeti olabilir dedi. Tüm tahlilleri, ekg, eeg hepsi temiz çıktı ama sebepsiz olabiliyormuş. Şimdi gözümü ayıramıyorum üstünden. Kimseye bırakamam da artık. İşe başlamam lazım. Allahım o anları tekrar yaşatmasın bize. Anneme bırakacağım bebeğimi ama bu saatten sonra nasıl bırakırım. Ya aynı şeyler olursa nefesi giderse. Çok zordu kızlar çok zor. Tüm gün ağlamamak için, içime içime ağladım. Kalbim sıkışıyorAllahım kimseye dermansız dert vermesin, Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Yaa mükemmel bir etkinlik olurdu buluşmamızKeske yakin olsaydik gelseydinbir gun hepimiz toplanabilseydik ne guzel bir curcuna olurdu
Canım yılmadım azmettim denemeye devam dedim ve bugün başardımAğlayınca kucağına al sakinleyince geri koy yatağında salla ya da pispisla pes etme alışacak canım her ağladığında al sakinlesince koy
Çok yorucu ve stresli gerçektenYalniz değilmişim ya ben anlamiyorum eşim olmasa firsat bulup 1 kahveyi zor yapip içiyorum kaldi ki biz taşınıyoruz eşya topluyorum tek başıma bebek bakiyorum ama millet hâla gelip oturma derdindetaşınacağım yerde asla kimseye selam bile vermicem bu ne arkadaş
Yediyse iyi bence de katmayın. Bebeğimin kakasında calprotectin seviyesi yüksek çıktı hep sulu ve mukuslu yapıyor zaten, ben çok ağır bir diyetteyim, gaz problemi vardı mama sayesinde o düzeldi ama hala mukuslu sulu kaka devam ediyor benim de diyete daha çok yasak ekleniyor bu yüzdenAynen bizimki de Aptamil. Tadı kötü olduğu için yemezse diye önerdi sanırım biz de sadece mama verdik iyi kötü yedi bakalım. Ben de ekstra bir şey bir şeyler katmak istemiyorum Size alerji testi yapıldı mı sen diyet yapıyor musun benim büyük kızım da da alerji vardı çok zor bir süreç o yüzden çok endişeliyim
Tahin alerji listesinde cnm ondan olması yüksek ihtimal, dolayısıyla susam simit fln da etkileyebilir mesela.Benim oğlumda böyle mukuslu yapıyor canım, süt ürünleri kestim doktor dedi. Kan da ı ge bakıldı ama düşük çıktı değer. Ben tahin e bağladım, doktora soracağım fazla tükettim çünkü. Mukus diyince doktor farklı bir şey yedin mi demisti
Cnm bir de cildi kupkuru ve pütürlü, minik kırmızılıklar da oluyor bazen benim diyet o yüzden de yasaklarla doluyor ama bir değişim yok cildinde ve kakada. Kilo alımı da azdı neyseki yeni yeni o normale döndü. Geçmiş olsun sizin egzama için çok üzüldüm bence diyet ve mama fayda edecektir.Aynen bizimki de Aptamil. Tadı kötü olduğu için yemezse diye önerdi sanırım biz de sadece mama verdik iyi kötü yedi bakalım. Ben de ekstra bir şey bir şeyler katmak istemiyorum Size alerji testi yapıldı mı sen diyet yapıyor musun benim büyük kızım da da alerji vardı çok zor bir süreç o yüzden çok endişeliyim
Alwrjiyi nasıl tespit ettiniz?Aynen bizimki de Aptamil. Tadı kötü olduğu için yemezse diye önerdi sanırım biz de sadece mama verdik iyi kötü yedi bakalım. Ben de ekstra bir şey bir şeyler katmak istemiyorum Size alerji testi yapıldı mı sen diyet yapıyor musun benim büyük kızım da da alerji vardı çok zor bir süreç o yüzden çok endişeliyim
Bak bunu bir doktor paylaşmıştı sanirim bahsettiği mama aptamil. Ben de aptamil kullaniyorum ama palm yağsız olanini biterse de türkiye'de olan aptamillerden almicamAynen bizimki de Aptamil. Tadı kötü olduğu için yemezse diye önerdi sanırım biz de sadece mama verdik iyi kötü yedi bakalım. Ben de ekstra bir şey bir şeyler katmak istemiyorum Size alerji testi yapıldı mı sen diyet yapıyor musun benim büyük kızım da da alerji vardı çok zor bir süreç o yüzden çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?