2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben buraya mesaj yazdıktan 5 dk sonra oğlanın gözü balon gibi şişti birden bire. Acile götürdük çocuk doktorunun bilgisi dahilinde. Alerji iğnesi yaptılar Rabbim dert verip derman aratma
Yaa oyle mi simdi nasil gozu iyi mi. Amin insallah

Ya evet napacaz bu durumu ya gecermi acaba ilerde

Canim senin kizinda ne gibi belirtiler vardi da her.doktor ayri konusuruyordu. Zaten doktor.sureci insani cok yipratiyor bebeklerin dili de yok doktorlarda.hemen bir sey bulamiyorlar

bizde 2 haftadir ataklardayiz hesaplamaya gore. Senin bitmis atak.benim 3 gun var bitmesine
Canim olabilir. Cidden bir fark var. Bi bir haftada iyi kilo almis. Uyudu ya gunduz. Kiyafetleri Ile evde 6600 geldi sok oldum. Masallah. Evdekine de guven olmaz aslinda dimi? Ama boyundan eminim 65 cm masallah... Sukur Rabbime

Kızlar çocuğu daha öncesinde katılma nöbetine benzer birşey yaşayan var mı? Ya da etrafında olan?
Benim oğlan birden bire ağlamaya başlayıp ki korkunç bir ağlamaydı, iki kere nefesi kesilir gibi oldu. Acile gittik hemen doktorlar katılma nöbeti olabilir dedi. Tüm tahlilleri, ekg, eeg hepsi temiz çıktı ama sebepsiz olabiliyormuş. Şimdi gözümü ayıramıyorum üstünden. Kimseye bırakamam da artık. İşe başlamam lazım. Allahım o anları tekrar yaşatmasın bize. Anneme bırakacağım bebeğimi ama bu saatten sonra nasıl bırakırım. Ya aynı şeyler olursa nefesi giderse. Çok zordu kızlar çok zor. Tüm gün ağlamamak için, içime içime ağladım. Kalbim sıkışıyor Allahım kimseye dermansız dert vermesin, Allahım kimseyi evladıyla sınamasın

Kızlar nimenrix ve bexsero aşılarını aynı anda yaptıran var mı yan etkileri oldu mu yarın yaptıracağım da şimdiden kendimi hazırlayım

Canim olabilir. Cidden bir fark var. Bi bir haftada iyi kilo almis. Uyudu ya gunduz. Kiyafetleri Ile evde 6600 geldi sok oldum. Masallah. Evdekine de guven olmaz aslinda dimi? Ama boyundan eminim 65 cm masallah... Sukur Rabbime
Bence asagi yukari ayni cikiyor. 6400 garanti olmustur bence 6600 cikti ise

Kızlar nimenrix ve bexsero aşılarını aynı anda yaptıran var mı yan etkileri oldu mu yarın yaptıracağım da şimdiden kendimi hazırlayım
Biz yaptırdık. Aynı gün hafif ateş ve biraz huysuzluk oldu sadece. Tabi yan etkiler değişkenlik gösterebilir bizim sürecimiz bu şekilde geçti

Ya evet napacaz bu durumu ya gecermi acaba ilerde
Bende geçti çoğu tanıdığım annede geçti bence geçer
Canim senin kizinda ne gibi belirtiler vardi da her.doktor ayri konusuruyordu. Zaten doktor.sureci insani cok yipratiyor bebeklerin dili de yok doktorlarda.hemen bir sey bulamiyorlar
Bizde egzama, kanlı ve mukuslu kaka vardı alerji dediler bana süt ve süt ürünleri fındık susam Hindistan cevizi yumurta falan hep yasaktı mamada almadı kızım aşırı zorlandık hiç ilerleme olmadı egzama devam etti fakülte şehir hastanesi ve kendi çocuk Doktorumuz hepsi ayrı bişi dedi anne çaresizliği kim ne dediyse yapıyorsun, çok ilginç fakülte ve şehir hastanesinde yapılan deri testleri birbirini tutmuyordu en son çıkmaza girip Bülent şekerel e götürdük o da test yaptı sadece keçi sütüne alerji çıktı o da diyeti bıraktırdı zamanla geçti

Inşallah bir daha olmaz canım dediğin gibi Allahım dermansız dert vermesin

Keske yakin olsaydik gelseydin bir gun hepimiz toplanabilseydik ne guzel bir curcuna olurdu
Yaa mükemmel bir etkinlik olurdu buluşmamız
Ağlayınca kucağına al sakinleyince geri koy yatağında salla ya da pispisla pes etme alışacak canım her ağladığında al sakinlesince koy
Canım yılmadım azmettim denemeye devam dedim ve bugün başardım ( eye of the tiger çalıyor fonda) Belimi kurtardın minseocum alla razı olsun

Çok yorucu ve stresli gerçekten

Yediyse iyi bence de katmayın. Bebeğimin kakasında calprotectin seviyesi yüksek çıktı hep sulu ve mukuslu yapıyor zaten, ben çok ağır bir diyetteyim, gaz problemi vardı mama sayesinde o düzeldi ama hala mukuslu sulu kaka devam ediyor benim de diyete daha çok yasak ekleniyor bu yüzden Ne zmn geçmişti kızınızın alerjik durumu çözebilmiş miydiniz?
Tahin alerji listesinde cnm ondan olması yüksek ihtimal, dolayısıyla susam simit fln da etkileyebilir mesela.

Cnm bir de cildi kupkuru ve pütürlü, minik kırmızılıklar da oluyor bazen benim diyet o yüzden de yasaklarla doluyor ama bir değişim yok cildinde ve kakada. Kilo alımı da azdı neyseki yeni yeni o normale döndü. Geçmiş olsun sizin egzama için çok üzüldüm bence diyet ve mama fayda edecektir.

Alwrjiyi nasıl tespit ettiniz?

en iyisi bunu tüm sosyal medya hesaplarından paylaşmamız lazım

Bak bunu bir doktor paylaşmıştı sanirim bahsettiği mama aptamil. Ben de aptamil kullaniyorum ama palm yağsız olanini biterse de türkiye'de olan aptamillerden almicam

Eklentiler

• Screenshot_20230607_160217_Instagram.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…