- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Canım sabah kahvaltılık olur zaten erken geleceklermiş,öğlende ya çorba makarna (çocukta yer büyükse) ya da markette hazır börekler var birde patlıcan biber köz gibi şeyler yogurlu yaparsın diye düşünüyorum ben çok yaptım öyle güzel gidiyorKızlar yardımPerşembe sabah arkadaşım gelecek, onun da çocuğu olduğu için sabah eşi işe giderken bırakacak , ikindi iş çıkışına kadar ben de kalır. Sabah ve öğle için pratik neler olabilir
Benim menümCanım hazır börekler var a101 ve bimde ıspanaklı ve peynirli tepsi börek baya büyük ve güzel tadı var fırına atıyorsun hemen oluyor ondan alabilirsin. Hazır kek karışımları da satılıyor. Garnitür alıp yoğurtlayabilirsin yada mantı
Ya bu soğuk terleme ayakta bizde de var, üşütür mü acaba böyle dr a soracaktım bendeOlabilir canım, dün bebişe de pek çorap giydirmedim kendim de giymedim. Çok sıcaktı çünkü. Bi de kızımın ayakları ıslak gibi terliyor soğuk soğuk
Dün arkadaşa oturmaya gitmiştim, klasik gün menüsü vardı. İnşallah bir dahaki kakası normal olur. Ben iyiyim çok şükür, onun da keyfi yerinde gibi
Bende taşınacagım bu ay sonu toplanmam lazım hem hevesliyim evime geçiyorum hem gözümde büyüyor nasıl yapıyorsun biraz taktik verir misinYalniz değilmişim ya ben anlamiyorum eşim olmasa firsat bulup 1 kahveyi zor yapip içiyorum kaldi ki biz taşınıyoruz eşya topluyorum tek başıma bebek bakiyorum ama millet hâla gelip oturma derdindetaşınacağım yerde asla kimseye selam bile vermicem bu ne arkadaş
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinBen buraya mesaj yazdıktan 5 dk sonra oğlanın gözü balon gibi şişti birden bire. Acile götürdük çocuk doktorunun bilgisi dahilinde. Alerji iğnesi yaptılarRabbim dert verip derman aratma
Ben bebek uyudukça toparlamaya çalısıyorum. Satin aldigim çogu şeyin kutusunu atmamıştım bardaklar dahilCanım sabah kahvaltılık olur zaten erken geleceklermiş,öğlende ya çorba makarna (çocukta yer büyükse) ya da markette hazır börekler var birde patlıcan biber köz gibi şeyler yogurlu yaparsın diye düşünüyorum ben çok yaptım öyle güzel gidiyor
Benim menümçok kurtarıcı oluyor
Ya bu soğuk terleme ayakta bizde de var, üşütür mü acaba böyle dr a soracaktım bende
Bende taşınacagım bu ay sonu toplanmam lazım hem hevesliyim evime geçiyorum hem gözümde büyüyor nasıl yapıyorsun biraz taktik verir misin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Süpersin vallahi ben bebek uyuyunca yürümüyorum bile ses olmasın diyeBen bebek uyudukça toparlamaya çalısıyorum. Satin aldigim çogu şeyin kutusunu atmamıştım bardaklar dahilöncelikle giymedigim kiyafetleri valizlere yerlestirdim. Bebegin kücülmüs veya şuan giymeyecegi kiyafetleri de ayri bir valize koydum. Kullanmadigim mutfak malzemelerini koliledim. Bebegin kullanmadigim esyalarini ayri bir kolide topladim. Yemedigimiz malzemeleri eşimin arkadaşlarina yolladim. Buzluga koyduklarimi da bitirmeye çalisiyorum. Yani genel olarak kullanmadigim çoğu şeyi kolilere yerleştirdim, sürekli kullandigim ürünler de duruyor. Halilari da yikatmaya vericem paketliyorlarmis zaten benim paketlememe gerek kalmayacak sen de kullanmadiklarini yavaş yavaş topla son günlere kalirsa zorlanirsin bence
35 gün sürekli ağlak modda olmuyor canım, 1 gün iyiyse 3 gün ağlak hep bi melankoli haliAtak hesaplama sitesinde 35 gün görünüyor canım benim son 12 günüm kalmış demin baktım ben de inşallah hepimiz kolay atlatırız 4. ayı
4.ayda uyku gerilemesi oluyor, sonra yeni düzen geliyor canım.Bence biz bebekler büyüyüp okula başlayınca anca düzene gireceğiz. Her ay farklı bir atak çıkıyor düzen yeniden bozuluyor ben de saldım artık. Sünnetten sonra düzenimiz çok güzel olmuştu uyuma uyanma saatleri falan ama yine bozuldu.
Ben direk anneme taşınıyorum.Korkunun ecele yok faydasışaka bir yana ekstra ilgi bekliyorlar bebekler bu dönemde eğer varsa yakınlarda anne kayınvalide falan 4. Ay daha sık gelsin
Doktorumuz bize daha Demir ilacı vermedi yanlış hatırlamıyorsam 4.ayda verecek. Kızımda alinox kullanmıştım yine doktor yönlendirmesiyle aynı markayı kullanırım diye düşünüyorum.Kızlar bebeklerinize hangi marka demir ilacı veriyorsunuz? Günde kaç kere kaç damla?
Ben hala kimseye bırakamıyorum.Kizlar size bir soru? bekar ablaniza bebeginizi birakip konsere gidermisiniz? Ablam bana birak sana bilet aldim tan'in konserine git dedi bende birakamam dedim. Abartiyomuyum sizce?
🖐 Kızımda oluyordu. Ağlarken nefesi kesilip gozler kayıyor anlık baygınlık moduna geçiyordu. O 10-20 saniye bana aylar gibi geliyordu. Yaşı büyüdükçe azaldı1,5- 2 yaşından sonra hiç olmadi mesela. Doktorumuz bazı bebeklerde olabileceğini ve vucutta kalıcı bir etkisinin olmadığını zamanla geçeceğini söylemişti ve geçti.Kızlar çocuğu daha öncesinde katılma nöbetine benzer birşey yaşayan var mı? Ya da etrafında olan?
Benim oğlan birden bire ağlamaya başlayıp ki korkunç bir ağlamaydı, iki kere nefesi kesilir gibi oldu. Acile gittik hemen doktorlar katılma nöbeti olabilir dedi. Tüm tahlilleri, ekg, eeg hepsi temiz çıktı ama sebepsiz olabiliyormuş. Şimdi gözümü ayıramıyorum üstünden. Kimseye bırakamam da artık. İşe başlamam lazım. Allahım o anları tekrar yaşatmasın bize. Anneme bırakacağım bebeğimi ama bu saatten sonra nasıl bırakırım. Ya aynı şeyler olursa nefesi giderse. Çok zordu kızlar çok zor. Tüm gün ağlamamak için, içime içime ağladım. Kalbim sıkışıyorAllahım kimseye dermansız dert vermesin, Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Kızımda ilk dozları aynı anda olmustu. Aşı yerinde sertlik oluyor. İlk gün bizde huzursuzluk,aşı yerinde ağrı ve ateş olmustuKızlar nimenrix ve bexsero aşılarını aynı anda yaptıran var mı yan etkileri oldu mu yarın yaptıracağım da şimdiden kendimi hazırlayım
35 gün sürekli ağlak modda olmuyor canım, 1 gün iyiyse 3 gün ağlak hep bi melankoli hali
4.ayda uyku gerilemesi oluyor, sonra yeni düzen geliyor canım.
Ben direk anneme taşınıyorum.
Doktorumuz bize daha Demir ilacı vermedi yanlış hatırlamıyorsam 4.ayda verecek. Kızımda alinox kullanmıştım yine doktor yönlendirmesiyle aynı markayı kullanırım diye düşünüyorum.
Ben hala kimseye bırakamıyorum.
🖐 Kızımda oluyordu. Ağlarken nefesi kesilip gozler kayıyor anlık baygınlık moduna geçiyordu. O 10-20 saniye bana aylar gibi geliyordu. Yaşı büyüdükçe azaldı1,5- 2 yaşından sonra hiç olmadi mesela. Doktorumuz bazı bebeklerde olabileceğini ve vucutta kalıcı bir etkisinin olmadığını zamanla geçeceğini söylemişti ve geçti.
Kızımda ilk dozları aynı anda olmustu. Aşı yerinde sertlik oluyor. İlk gün bizde huzursuzluk,aşı yerinde ağrı ve ateş olmustu
Evet telefondan bakiliyor sadece.Herkes kendi yatağında yatsın
Canim bak hem telefon hem monitör özelliği süpermiş öyle alırım o zaman ben bi arastirayim. Benim derdim dışardayken de görebilmek
Bunda sadece telefondan mi bakiyorsun canim?
Tamam yazarimm sirf ugrasmamak için ben satmayi düşündüm esyalari ama aldigim fiyatlarla şuan ki fiyatlar arasi bildiğin uçurumSüpersin vallahi ben bebek uyuyunca yürümüyorum bile ses olmasın diyeKıyafetlerden başlayayım en iyisi kolilemeye valiz yetmez koliye koysrım hem seste cıkarmaz ama önce koli almamız lazım kafamda işler dönüyor aklına geldikçe kolay yolları bana yaz e miiii
Valla kolay ve pratik şeyler olduğu için bende öyle yapıyorum canım kurtarıcı oluyorCanım sabah kahvaltılık olur zaten erken geleceklermiş,öğlende ya çorba makarna (çocukta yer büyükse) ya da markette hazır börekler var birde patlıcan biber köz gibi şeyler yogurlu yaparsın diye düşünüyorum ben çok yaptım öyle güzel gidiyor
Ya bu soğuk terleme ayakta bizde de var, üşütür mü acaba böyle dr a soracaktım bende
Bende taşınacagım bu ay sonu toplanmam lazım hem hevesliyim evime geçiyorum hem gözümde büyüyor nasıl yapıyorsun biraz taktik verir misin
Tam dayaklık böylesiZaten her tarafta koli var defalarca da uyardim kusura bakmasin o oturmaya gelecek diye de kolileri kaldirmicamöf ben mi kötüyüm bu insanlar mı düşüncesiz anlamiyorum ki bi de dün beddua ediyor bak qjxjwj beni yardim dahil hiçbir sekilde cagirmadigim icin wjdjwjsje
Şimdi baktım gözü düzelmiş canım, Allah razı olsun.Yaa oyle mi simdi nasil gozu iyi mi. Amin insallah
Sağol canım benim.Canım sabah kahvaltılık olur zaten erken geleceklermiş,öğlende ya çorba makarna (çocukta yer büyükse) ya da markette hazır börekler var birde patlıcan biber köz gibi şeyler yogurlu yaparsın diye düşünüyorum ben çok yaptım öyle güzel gidiyor
Çok geçmiş olsun canım şuan nasıl iyimi oğlunBen buraya mesaj yazdıktan 5 dk sonra oğlanın gözü balon gibi şişti birden bire. Acile götürdük çocuk doktorunun bilgisi dahilinde. Alerji iğnesi yaptılarRabbim dert verip derman aratma
Insallah. Ayini tamamlayinca 6.500 olur o zaman, boyu da 66 falan olur... Bizim bez gene kizartmaya basladi. Dolunca karninda pipide iz yapiyor. Bir paket 5 alip denicem bi, bakalim nasil olacak... Elimdeki 4 bitenedek zaten temmuz olur...Bence asagi yukari ayni cikiyor. 6400 garanti olmustur bence 6600 cikti ise
Gecmis olsun, neden olmus ki peki? Benim kizimda bebekti. Memlekete gozumuzun onunde gozler bi kazarmaya basladi. Ama nasil... Izliyoruz resmen. Agliyor bi taraftan... Acile goturmustuk, bi sey yok demislerdi. Demekki o da alerjiydi!Ben buraya mesaj yazdıktan 5 dk sonra oğlanın gözü balon gibi şişti birden bire. Acile götürdük çocuk doktorunun bilgisi dahilinde. Alerji iğnesi yaptılarRabbim dert verip derman aratma
Biz sadece bexsero yaptırdık ateşi çıktı canım 38 e. Calpolle düştü ertesi gün sıkıntı kalmadı.Kızlar nimenrix ve bexsero aşılarını aynı anda yaptıran var mı yan etkileri oldu mu yarın yaptıracağım da şimdiden kendimi hazırlayım
Sma da Palm yağı yok canım ona bakabilirsin hipp combioticte falan da varmışBak bunu bir doktor paylaşmıştı sanirim bahsettiği mama aptamil. Ben de aptamil kullaniyorum ama palm yağsız olanini biterse de türkiye'de olan aptamillerden almicam
Dün akşam geldi birden hâla diyor eşimle yine geliriz tövbe yarabbimTam dayaklık böylesidüşüncesiz anacım laf anlatamazsın Kaldırma tabi görsün ya
Bize aynı anda yapmadı doktor canım. Geçen hafta rotarix ve bexero yapıldı. Aşı yerinde şişlik hâlâ var. İlk gün ve sonrası gün çok huysuzlandiKızlar nimenrix ve bexsero aşılarını aynı anda yaptıran var mı yan etkileri oldu mu yarın yaptıracağım da şimdiden kendimi hazırlayım
Ben asidan sanirim vazgecmek uzereyim... Nedense olumsuz bir duygu olustu bende... Donuste yapariz yaparsak ...Bize aynı anda yapmadı doktor canım. Geçen hafta rotarix ve bexero yapıldı. Aşı yerinde şişlik hâlâ var. İlk gün ve sonrası gün çok huysuzlandi
Bazı aglamalarda hepsinde degildi. Öyle bir tetikleyen durum gozlemlememistim. Doktor ağlarken nefesi almayı unuttuğu için beyin kendini korumaya alıyor ondan baygınlık hali oluşuyor dedi. Kalıcı bir etki hiç olmadi ama mesela şuan 33 aylık ağladığında hemen ardından kusmaya başlar.Çok zor arkadaşım, kızında nasıl oluyordu nöbet? Belirli bir zaman aralığı var mıydı kızında? Yoksa her ağlamada mı oluyordu? Yoksa bir tetikleyicisi var mıydı? Doktor bir anda gaz sıkıştırmış ve canı çok acımış olabilir dedi bize.
Ben menenjitleri 6.ayda başlayacağım.Ben asidan sanirim vazgecmek uzereyim... Nedense olumsuz bir duygu olustu bende... Donuste yapariz yaparsak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?