2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bazi bebekler gelişim esnasinda bazı şeyleri atlayabiliyormus yani illa diğer bebek 3. Ayda uzandi diye diğer bebekte o ay da uzanacak diye bir şey yok yavaş yavaş oluyor. Mesela Yağız dönmeye daha çok çaba harcamıştır bu ay onu yapmıştır diğer ay uzanmayi yapar çok takılma eline verdiğinde kavrıyorsa yakında uzanmaya da başlar canım. Ekin de istedigine uzaniyor istemediğine uzanmıyor tamamen keyfine bağlı

Oyun halisina renkli kurdeleler astım onlara uzanıyor hatta tutup çekiyor dene istersen hem çektikçe oyuncaklar sallanıyor çok hoşuna gidiyor sırt üstü yatarken de yanına hışırtıli kitap koyuyorum eli değerse tutuyir ama yüz üstü bırak bir şeye uzanmayi durmak bile istemiyor

Kizamik asisi olanlarda mi acaba bulasiyor. Yani bizim cevre yaptirmistir onlara bulasmaz her halde

Evet canım uzanıyor oyun halısındaki oyuncakların perti çıktı

Ay bizimki bazen yarım saat oyalanıyor emerken doymuyor mu demek yani

Anladım arkadaşım kokutuyor bu durum beni çok ya ağlamasın istiyorum bir de gece sürekli kontrol ediyorum nefesini psikolojik olarak çok zorladı beni
Tamam arkadaşım, hava değişikliği yapın serin havaya çıkartın diyorlar. Üfleme de onunla alakalı sanıırım.

10 dkka emip bırakıyor canım ama bazen dediğim gibi yarım saat oyalanıyor

Eskiden 6. Ayda yapiliyordu sanki .. kizimda oyle hatirliyorum
6 ayda 5.li karma cocuk felci opa ve hepatit b yapılıyor. Normalde kızıl kızamık kkk aşısı 12.ayda yapılıyordu ve hatırlarsınız 1.sinifta sınıfta yapıyorlardı ama vaka artışı olunca düzensiz göçle 9.aya ilave doz koymuşlardı. Kkk aşısı yumurta proteini içerdiği için alerjik bir aşı ve yumurta alerjisini malesef 6.ayda ek gıdadan sonra teşhis edebiliyorlar. Alerji olanlarda anaflaktik soka karşı hastanede gözlem altinsa yapıyorlar.
Bende tam bunu arastiriyordum istanbulda yabancı uyruklu 2 bebek ölmüs napacaz nasil korunacaz ya offf
Evet asisiz olanlarda çok ağır tablolar seyredebiliyormus.
Allah korusun aşı takviminde öne çekseler keşke kızamık aşısını Rheaa
İşte o pek mümkün olmayabilir. Kkk alerjik bir aşı.
Böyle bir haber gördüm anksiyetem tavan yine Allahım sen koru. Bu çocukları dokuzuncu aya kadar nasıl korumayı basarıcaz
1 haftadır bunun korkusunu yaşıyorum işte.
Kizamik asisi olanlarda mi acaba bulasiyor. Yani bizim cevre yaptirmistir onlara bulasmaz her halde
Kuzenim kkk aşısını oldu ama küçükken kızamık geçirmemiş. Aşı olanlarda hafif seyrediyor ateş ve vucutta döküntü şeklinde. Asisiz olanlarda ağır tablolar olabiliyor.

Bende haifften göz pinarina yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim sanırım arkadaş çay demişti doktorda dedi onu uyguluyorum günde iki kez henüz devam ediyor su masaj olayını becersem geçer inşallah bide öksürük başladı ya dün dışarı çıkardım akşam üstü üşütür sanırım

Baştan çok çapak oluyordu. Şimdi azaldı çapak ama sulanıyor hala. Göz doktoru 1 yıl içinde geçer dedi. Büyük çoğunluk öyle oluyormuş. Yeğenimin 8may sürmüş.
Ah evet tam dediğiniz gibi üç gün önce aşırı çapak vardı şimdi var ama biraz daha az capagi sulanma devam ediyor bir yıl surebiliyomus demekki telaş yapmayımn o zaman masaj falan devam edeyim çok sağolun

Internetten bak canim masajina belki enfeksiyon da kapmis olabilir illa tikaniklik degildir. Sen cayi gunde sabah oglen aksam seklinde yap canim.

Ben kizamik oldum ilkokulda çok hafif geçirmiştim döküntüler belli belirsizdi hafif ateş olmuştu 2-3 güne toparladim ama kuzenim hastaneye yatmıştı benden ona bulaşmışti canim

10 dkka emip bırakıyor canım ama bazen dediğim gibi yarım saat oyalanıyor
Bazen de keyif yapmak istiyolar sanırım kuzum. 1 buçuk 2 saatten bahsediyor doktor bak videoyuda atiyim. Aryadan anladığım sadece acıktığı zaman değil önceden gazı olduğu zamanda meme istiyorsu şuan uykusu geldiği zamanda meme istiyor ama ben emzik veriyorum ilk önce doyurup çünkü korkuyorum emerek uyumaya alışır diye ya çok enteresan bi süreç ya size yemn ederim her akşam uykuya geçerken biraz sıkıntı yaşıyoruz dün hala akşam diyrum ki acsba gazı mı var arya 3 aya girmeden bile gaz sıkıntı yaşamadık şuan hiç olmaz aslında ama insan sürekli acaba diyor tecrübe ediniyoruz işte. Hala doydu mu diyorum geçen o kadar dalmışım ki emzirdiğimi unutmuşum 10 dk sonra tekrar emzirmeye kalktım çocuk almıyo memeyi artık zorla vermeye çalışıyorum en son bi
Kustu mememe bütün sütü iyi değilim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…