2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet 10 dk civari ama 2 saatte bir istiyor hala sadece gece bir defa 4 saat uyuyor
Aynen bizimkide 2 saatte istiyor bazen çok mızmızlandığında da veriyorum ben meme. Gecede 1 sefer kalkıyor emmeye geri uyuyor

Aynen bizimkide 2 saatte istiyor bazen çok mızmızlandığında da veriyorum ben meme. Gecede 1 sefer kalkıyor emmeye geri uyuyor
Yani biraz acsalar artik dimi arayi... Yani 4 saatte bir iyi bilemedim 3 olsun... Gece bir defa cok iyi... Bizim 3 ya da 4

Anladım canım aman ne bileyim ilk annelik işte her şeye takılıyoruz :/ Harika haftalar uygulamasında bazı etkinlikler var onları yaptırayım dedim işte mesela bebek sırt üstü yatarken göreceği ama biraz uzak bi noktaya oyuncağını koyup ona uzanmasını bekleyin diyor. Benimkinde tık yok Öyle kafama takıldı sonra ama doğru diyorsun canım şuan dönmeyle çok meşgul iyiki bişey öğrendin diyorum habire her yerde dönmeye çalışıyor

Yani biraz acsalar artik dimi arayi... Yani 4 saatte bir iyi bilemedim 3 olsun... Gece bir defa cok iyi... Bizim 3 ya da 4
Bizimkiler doyumsuz galiba gece uykusu önemli ya uyusun aman aman sabah 6 yada 7 kalkıyor zaten

Oyun halısına bizimki de çok fena asılıyor oyuncakları tutup ağzına götürüyor ama yüz üstü koyunca sadece bakıyor

Takma canım 4-5 ay sonra yavrum onu ellemeeee diye bagirirsin Ekin de bu ara öyle yatakta öyle çok dönüyor ki ama yüzüstü değil mesela dik yatırıyorum bi geliyorum tamameb yan dönmüş şekilde yatıyor yatağın içinde geziyor resmen sabaha kadar

Bizimkiler doyumsuz galiba gece uykusu önemli ya uyusun aman aman sabah 6 yada 7 kalkıyor zaten
Evet erken uyaniyor ayni sekilde. Gecen hafta carsamba mi persembe mi bir kriz yasadik ertesi gunu bi duzen kurdu kendiliginden ... Yani bebek istemedikten sonra olmuyor. Suan uykuyu yemegi oyunu istiyor yani...duzen kurdu...bozulunca huysuz oluyor. Ben de onun ritmine ayak uydurdum. 7- 8 gundur cok guzel masallah Insallah boyle gider...

Evet canım biz onlara ayak uyduruyoruz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…