Aynen bizimkide 2 saatte istiyor bazen çok mızmızlandığında da veriyorum ben meme. Gecede 1 sefer kalkıyor emmeye geri uyuyorEvet 10 dk civari ama 2 saatte bir istiyor hala sadece gece bir defa 4 saat uyuyor
Yani biraz acsalar artik dimi arayi... Yani 4 saatte bir iyi bilemedim 3 olsun... Gece bir defa cok iyi... Bizim 3 ya da 4Aynen bizimkide 2 saatte istiyor bazen çok mızmızlandığında da veriyorum ben meme. Gecede 1 sefer kalkıyor emmeye geri uyuyor
Anladım canım aman ne bileyim ilk annelik işte her şeye takılıyoruz :/ Harika haftalar uygulamasında bazı etkinlikler var onları yaptırayım dedim işte mesela bebek sırt üstü yatarken göreceği ama biraz uzak bi noktaya oyuncağını koyup ona uzanmasını bekleyin diyor. Benimkinde tık yokCanım bazi bebekler gelişim esnasinda bazı şeyleri atlayabiliyormus yani illa diğer bebek 3. Ayda uzandi diye diğer bebekte o ay da uzanacak diye bir şey yok yavaş yavaş oluyor. Mesela Yağız dönmeye daha çok çaba harcamıştır bu ay onu yapmıştır diğer ay uzanmayi yapar çok takılma eline verdiğinde kavrıyorsa yakında uzanmaya da başlar canım. Ekin de istedigine uzaniyor istemediğine uzanmıyor tamamen keyfine bağlı
Bizimkiler doyumsuz galibaYani biraz acsalar artik dimi arayi... Yani 4 saatte bir iyi bilemedim 3 olsun... Gece bir defa cok iyi... Bizim 3 ya da 4
Oyun halısına bizimki de çok fena asılıyor oyuncakları tutup ağzına götürüyor ama yüz üstü koyunca sadece bakıyorOyun halisina renkli kurdeleler astım onlara uzanıyor hatta tutup çekiyor dene istersen hem çektikçe oyuncaklar sallanıyor çok hoşuna gidiyor sırt üstü yatarken de yanına hışırtıli kitap koyuyorum eli değerse tutuyir ama yüz üstü bırak bir şeye uzanmayi durmak bile istemiyor
Ay ben 98 liyim kendimi evin küçük kızı gibi hissettim gruptaBenden küçüksünBen 93 lüyüm
Takma canım 4-5 ay sonra yavrum onu ellemeeee diye bagirirsinAnladım canım aman ne bileyim ilk annelik işte her şeye takılıyoruz :/ Harika haftalar uygulamasında bazı etkinlikler var onları yaptırayım dedim işte mesela bebek sırt üstü yatarken göreceği ama biraz uzak bi noktaya oyuncağını koyup ona uzanmasını bekleyin diyor. Benimkinde tık yokÖyle kafama takıldı sonra ama doğru diyorsun canım şuan dönmeyle çok meşgul iyiki bişey öğrendin diyorum habire her yerde dönmeye çalışıyor
Evet erken uyaniyor ayni sekilde. Gecen hafta carsamba mi persembe mi bir kriz yasadik ertesi gunu bi duzen kurdu kendiliginden ... Yani bebek istemedikten sonra olmuyor. Suan uykuyu yemegi oyunu istiyor yani...duzen kurdu...bozulunca huysuz oluyor. Ben de onun ritmine ayak uydurdum. 7- 8 gundur cok guzel masallahBizimkiler doyumsuz galibagece uykusu önemli ya uyusun aman aman sabah 6 yada 7 kalkıyor zaten
Neee kardeşimden bile küçüksünAy ben 98 liyim kendimi evin küçük kızı gibi hissettim grupta
22 canım şimdi 25 yaşındayımNeee kardeşimden bile küçüksünKaç yaşında evlendin sen
Amaninnnn , genç anne olmuşsunAy ben 98 liyim kendimi evin küçük kızı gibi hissettim grupta
Evet canım biz onlara ayak uyduruyoruzEvet erken uyaniyor ayni sekilde. Gecen hafta carsamba mi persembe mi bir kriz yasadik ertesi gunu bi duzen kurdu kendiliginden ... Yani bebek istemedikten sonra olmuyor. Suan uykuyu yemegi oyunu istiyor yani...duzen kurdu...bozulunca huysuz oluyor. Ben de onun ritmine ayak uydurdum. 7- 8 gundur cok guzel masallahInsallah boyle gider...
Ben de ilk oglumda 25 de ana olmustumEvett 25 yaşında anaa oldum
Ayy ne güzelBen de ilk oglumda 25 de ana olmustumAh zaman zalim zaman yillar cabuk geciyor
Esimle aramda 8 yas var. buyuk oglumu yanimda gorunce gecen tebbesum ediyor neye guldun diyorum bu cocuk.simdi senin mi diyorAyy ne güzelevet zaman çabuk geçiyor
Canim ben 36 yasundayimEn büyüğünüz benmiyim ya 90liyim ben ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?