Aynen bunu ben birebir yaşadım ilkokulda oldum kızamık çok hafif geçirdim yukarda da yazdım kuzenim hastanede yatti daha aşısı yoktun onun küçüktüKuzenim kkk aşısını oldu ama küçükken kızamık geçirmemiş. Aşı olanlarda hafif seyrediyor ateş ve vucutta döküntü şeklinde. Asisiz olanlarda ağır tablolar olabiliyor.
Ay benim ki de pazartesi yapti, dun de yapti dun ki baya sivikti zeytin yagi vermistim diye sanirim ondan bugund vermedim. Rahatsizlik veriyorsa sen de verebilirsin zeytin yagi gastrolojideki doktor bana oyle soylemisti. Ama anne sutu aliyorsa ve de yaparken sert yapmiyorsa 10. gune kadar normal demisti. Her ne kadar normal vs deselerde insanin aklina takiliyor canim.
kuzum video bu10 dkka emip bırakıyor canım ama bazen dediğim gibi yarım saat
Ya ben dusunuyorum da kucukken 3. Sinifa giderken su cicegi oldum ve kizamik oldum acaba aşisiz miydim ki o sene okulda salgin vardi ben de kapmistim. Ama ayakta atlattimAynen bunu ben birebir yaşadım ilkokulda oldum kızamık çok hafif geçirdim yukarda da yazdım kuzenim hastanede yatti daha aşısı yoktun onun küçüktü
Dün akşam bizimkide biraz mızmızdı eşimde diyor ki gazımı var acaba diyorum gazmı kaldı heryerden çıkarıyor pıt pıtBazen de keyif yapmak istiyolar sanırım kuzum. 1 buçuk 2 saatten bahsediyor doktor bak videoyuda atiyim. Aryadan anladığım sadece acıktığı zaman değil önceden gazı olduğu zamanda meme istiyorsu şuan uykusu geldiği zamanda meme istiyor ama ben emzik veriyorum ilk önce doyurup çünkü korkuyorum emerek uyumaya alışır diyeya çok enteresan bi süreç ya size yemn ederim her akşam uykuya geçerken biraz sıkıntı yaşıyoruz dün hala akşam diyrum ki acsba gazı mı var arya 3 aya girmeden bile gaz sıkıntı yaşamadık şuan hiç olmaz aslında ama insan sürekli acaba diyor tecrübe ediniyoruz işte. Hala doydu mu diyorum geçen o kadar dalmışım ki emzirdiğimi unutmuşum 10 dk sonra tekrar emzirmeye kalktım çocuk almıyo memeyi artık zorla vermeye çalışıyorum en son bi
Kustu mememe bütün sütüiyi değilim gerçekten
Yok canim mutlaka bebekken aşın olmuştur yoksa ayakta geciremezdinYa ben dusunuyorum da kucukken 3. Sinifa giderken su cicegi oldum ve kizamik oldum acaba aşisiz miydim ki o sene okulda salgin vardi ben de kapmistim. Ama ayakta atlattimfena kasiniyordum ya Adana daydim da Adananin sicaginda bir de uzerine kasinti
Yarın doktor kontrolü var canım sorarım yine olmadı normal dicek kesinde işte analar düşünmeden edemiyorAy benim ki de pazartesi yapti, dun de yapti dun ki baya sivikti zeytin yagi vermistim diye sanirim ondan bugund vermedim. Rahatsizlik veriyorsa sen de verebilirsin zeytin yagi gastrolojideki doktor bana oyle soylemisti. Ama anne sutu aliyorsa ve de yaparken sert yapmiyorsa 10. gune kadar normal demisti. Her ne kadar normal vs deselerde insanin aklina takiliyor canim.
oy yerimDün akşam bizimkide biraz mızmızdı eşimde diyor ki gazımı var acaba diyorum gazmı kaldı heryerden çıkarıyor pıt pıtmeğerse uykusu gelmiş emdi memede uyudu
Benimde tüm aşılarım tam ve küçükken hepsini geçirdim hatırlıyorum. Hafif seyretmisti. Kızımın aşıları tam ama oğlan işin aşırı endişeliyim işte. Ve lanet hastalik çok kolay bulasiyor ve internetten öğrendiğim kadarıyla kızamık taşıyan birinin bulunduğu odada 2 saat virüs havada aktif kalabiliyormuş. Şimdi doktoruma yazdım kızamikla temas olması durumunda ne yapmak lazım diye bakalım ne yazacak.Aynen bunu ben birebir yaşadım ilkokulda oldum kızamık çok hafif geçirdim yukarda da yazdım kuzenim hastanede yatti daha aşısı yoktun onun küçüktü
oy yerimminnaklar ya bi konuşabilseler neler anlatcaklar acaba
Bizde sadece d vitamini kullanıyoruz canım. Demir 4.te başlanıyor diye biliyorumKızlar bide biz günde 1 damla bundan kullanıyoruz sizin başka kullandığınız bişey var mı
26 Aralik 1994 canimYok canim mutlaka bebekken aşın olmuştur yoksa ayakta geciremezdinSen kaç doğumlusun ? ben de o yaşlarda geçirdim işte bi salgın olmuştu o zaman da
Yok canım bulaşır ama hafif atlatırlar onlarKizamik asisi olanlarda mi acaba bulasiyor. Yani bizim cevre yaptirmistir onlara bulasmaz her halde
Yani senin ki baya buyumus ya ondan soyledim zeytin yagi da bir ilac degil ya hani ondanYarın doktor kontrolü var canım sorarım yine olmadı normal dicek kesinde işte analar düşünmeden edemiyorCanım bişey verip yaptırmak ta alışkanlık olur sadece onu verince yapması zamanla alışkanlığa dönüşür hiç yapmaz diye düşünüyorum o yüzden bieşy vermek istemiyorum açıkçası
Aa ben de kasım 9426 Aralik 1994 canim
Haklısın aşısı olmayan bebekler çok korunmasizlar umarim sorunsuz atlatiriz tüm aşıları tamamlanana kadar bu süreçleriBenimde tüm aşılarım tam ve küçükken hepsini geçirdim hatırlıyorum. Hafif seyretmisti. Kızımın aşıları tam ama oğlan işin aşırı endişeliyim işte. Ve lanet hastalik çok kolay bulasiyor ve internetten öğrendiğim kadarıyla kızamık taşıyan birinin bulunduğu odada 2 saat virüs havada aktif kalabiliyormuş. Şimdi doktoruma yazdım kızamikla temas olması durumunda ne yapmak lazım diye bakalım ne yazacak.minseo sizin çocuk doktoruna da sorabilir misin o nasıl bir yol önerecek merak ediyorum
Üç kez zararı olmaz sanırım yapım en iyisi bide yola cikcaz uçakta falan nasıl olcak düşünuyirum yanıma ne almam gerekir uzun uçak yolculuğu içinInternetten bak canim masajina belki enfeksiyon da kapmis olabilir illa tikaniklik degildir. Sen cayi gunde sabah oglen aksam seklinde yap canim.
Doğrudur canım benim. Elliyorum karnı rahat şişte değil öyle olsa huzursuz olur zaten. Bekleyelim bakalımYani senin ki baya buyumus ya ondan soyledim zeytin yagi da bir ilac degil ya hani ondanAma bence sikinti yok benim ki 10. Gunde bile yapmiyordu ama yapmaya basladi artik cok sukur. Sen sor tabi karnini falan eller karni rahatsa da sikinti.yok diyorlar
Evet 10 dk civari ama 2 saatte bir istiyor hala sadece gece bir defa 4 saat uyuyor10 dkka emip bırakıyor canım ama bazen dediğim gibi yarım saat oyalanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?