2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Esimle aramda 8 yas var. buyuk oglumu yanimda gorunce gecen tebbesum ediyor neye guldun diyorum bu cocuk.simdi senin mi diyor gozumde kucuksun kocaman oglun var diyorHalbu ki ne kucugu koca kadin olmusum
Bizim 1 yaş var aramızda sadece Geçen oda diyor anne oldun vayy be diyor şaşkınn şeyler

Bizim 1 yaş var aramızda sadece Geçen oda diyor anne oldun vayy be diyor şaşkınn şeyler
Esim.uniyi bitirmis atanmis askere gitmis demis ki asker donusu evlenecegim. Bir turlu evlenenemisAnnesi ablasi herkes seferber olmus kiz bulamamislar. Annesi esimin bazi oyuncaklarini saklamis esimin cocugu olunca vermek.icin sonunda vermis birilerine bu evlenemez nasilsaO sene de benimle evlendi.Esim diyor senin buyumeni beklemisim

O sırada bizimkinin eşgal Valla yatakta yorgan çarşaf ne varsa attım dün korkudan. Şu beşiğin kenarında ne var bilmiyorum bayılıyor oraya

Eklentiler

• D7BD6C18-626B-4D67-8638-FE94970E67A2.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 6057D250-E283-42F8-B5A6-855D77DD52F8.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 67
Biz sadece bexsero yaptırdık ateşi çıktı canım 38 e. Calpolle düştü ertesi gün sıkıntı kalmadı.

Sma da Palm yağı yok canım ona bakabilirsin hipp combioticte falan da varmış
Sma alirim o zaman bir bitsin de daha 2 kg mama var belki 2 numaraya geçeriz bitene kadar

Esimle aramda 8 yas var. buyuk oglumu yanimda gorunce gecen tebbesum ediyor neye guldun diyorum bu cocuk.simdi senin mi diyor gozumde kucuksun kocaman oglun var diyorHalbu ki ne kucugu koca kadin olmusum
Benim de eşimle aramda yedi yaş var kiz ne kadar benziyormuşuz iş yerinde tanıştık biz de

Kizlar ben nezle olmusum gripde olabilir bilmiyorum bogazimda ağrıyor bebege gecermi ya gecer muhakkakda napmam lazim
Ben de de hafif bogaz agrisi vardi buyuk.oglumda hastaydi Yiğit e de gecmisti canim insallah senin gecmez. Doktor hasta olursaniz bundan.sonra bebege maske ile yaklasin maske takin demisti bize canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…