Bizim 1 yaş var aramızda sadeceEsimle aramda 8 yas var. buyuk oglumu yanimda gorunce gecen tebbesum ediyor neye guldun diyorum bu cocuk.simdi senin mi diyorgozumde kucuksun kocaman oglun var diyor Halbu ki ne kucugu koca kadin olmusum
O da baya genc baba olmus. Cocuk babaBizim 1 yaş var aramızda sadeceGeçen oda diyor anne oldun vayy be diyor şaşkınn şeyler
Ya yakınlarımızda diyor ayy siz anne babamı oldunuz diyeO da baya genc baba olmus. Cocuk baba
Bizim 1 yaş var aramızda sadeceGeçen oda diyor anne oldun vayy be diyor şaşkınn şeyler
Bizim oyun halısının haline bak olması gereken/olanEvet canım uzanıyor oyun halısındaki oyuncakların perti çıktı
Esim.uniyi bitirmis atanmis askere gitmis demis ki asker donusu evlenecegim. Bir turlu evlenenemisBizim 1 yaş var aramızda sadeceGeçen oda diyor anne oldun vayy be diyor şaşkınn şeyler
Onun gözünde küçüğüm galiba halaNe komikmis .. demekki Anne rolunuzu benimsemesi zor olmus
Bizimkide yamulduBizim oyun halısının haline bak olması gereken/olan
O sırada bizimkinin eşgalTakma canım 4-5 ay sonra yavrum onu ellemeeee diye bagirirsinEkin de bu ara öyle yatakta öyle çok dönüyor ki ama yüzüstü değil mesela dik yatırıyorum bi geliyorum tamameb yan dönmüş şekilde yatıyor yatağın içinde geziyor resmen sabaha kadar
Ben de öyle düşünüyordum valla ama yalan olcak gibime geliyorBizimkide yamuldubide diyorumki saklıcam kardeşi olursa ilerde oda kullanır
Kutusunu da saklıyordum içine koyar saklarım diyeBen de öyle düşünüyordum valla ama yalan olcak gibime geliyor
Bizimkide kenarı çok seviyorO sırada bizimkinin eşgalValla yatakta yorgan çarşaf ne varsa attım dün korkudan. Şu beşiğin kenarında ne var bilmiyorum bayılıyor oraya
Sma alirim o zaman bir bitsin deBiz sadece bexsero yaptırdık ateşi çıktı canım 38 e. Calpolle düştü ertesi gün sıkıntı kalmadı.
Sma da Palm yağı yok canım ona bakabilirsin hipp combioticte falan da varmış
Benim de eşimle aramda yedi yaş var kiz ne kadar benziyormuşuzEsimle aramda 8 yas var. buyuk oglumu yanimda gorunce gecen tebbesum ediyor neye guldun diyorum bu cocuk.simdi senin mi diyorgozumde kucuksun kocaman oglun var diyor Halbu ki ne kucugu koca kadin olmusum
Sanki senin ki bir ara mama reddi yapiyorduSma alirim o zaman bir bitsin dedaha 2 kg mama var belki 2 numaraya geçeriz bitene kadar
Aha ha evet benzermisBenim de eşimle aramda yedi yaş var kiz ne kadar benziyormuşuziş yerinde tanıştık biz de
Ben de de hafif bogaz agrisi vardi buyuk.oglumda hastaydi Yiğit e de gecmisti canim insallah senin gecmez. Doktor hasta olursaniz bundan.sonra bebege maske ile yaklasin maske takin demisti bize canim.Kizlar ben nezle olmusum gripde olabilir bilmiyorum bogazimda ağrıyor bebege gecermi ya gecer muhakkakda napmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?