Aşk böyle bir şey arkadaşımAha ha evet benzermisBenim yas takintim vardi benden en fazla 4 yas buyuk olacak derdim. Sonra eşimi gorunce kafam gitti kapildim kendisine
Eşim benden küçükBenim de eşimle aramda yedi yaş var kiz ne kadar benziyormuşuziş yerinde tanıştık biz de
En iyisiEşim benden küçük
Evet ama artık yetmiyor doymuyor artık açtım 1 kutu mama günde 2 kere 3 ölçek veriyorum. Önceden mamayi istemiyordu ama sanirim doyuyordu şimdi sabah uyaninca akşam da uyumadan veriyorumSanki senin ki bir ara mama reddi yapiyordu
Yaaa cok tatliymis ben de alicam eksikleri şimdiden tamamlamak lazimKızlar ek gıda için Aline şöyle bir silikon kase aldım çok beğendim ya vakumu falan da çok iyiymiş sehpadan kalkmıyor su anbakmak isteyen olursa diye ekliyorum link YumioKids Silikon Mama Kasesi Vakumlu Taban (PEMBE)-baskısız Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AhshahsgshshYaaa cok tatliymis ben de alicam eksikleri şimdiden tamamlamak lazimdün e bebek magazasina gittik eşimle, lazimliklari görünce bunlardan alalim 1 tane dedi daha erken dedim bizim köpeğe güzel mama kabi olur geniş diyor
7 ay ama olsun küçük mü küçükAa kaç yaş
Bizde şimdi ikisini birden yaptırdık öncesinde calpol icirdiler 4 saat aralıklı verilebilir dedi doktorumuz inşallah sıkıntısız atlatırız bizde canımBiz sadece bexsero yaptırdık ateşi çıktı canım 38 e. Calpolle düştü ertesi gün sıkıntı kalmadı.
Sma da Palm yağı yok canım ona bakabilirsin hipp combioticte falan da varmış
Bizde bugün ikisini birden yaptırdık inşallah sıkıntısız atlatırız canımBize aynı anda yapmadı doktor canım. Geçen hafta rotarix ve bexero yapıldı. Aşı yerinde şişlik hâlâ var. İlk gün ve sonrası gün çok huysuzlandi
Ya çok iyi bence erkeğin büyük olması çok iyi. En az 5 yaş hemde. Eşimde bennde 95liyiz ama erkolar çok geç olgunlaşıyo bence tabi kişiden kişiye değişirBenim de eşimle aramda yedi yaş var kiz ne kadar benziyormuşuziş yerinde tanıştık biz de
Hahahahah bizimki de kırkından sonra zengin olacakmış öyle hissediyormuş içine doğuyormuş falan biz de onu bekliyoruz bakalım7 ay ama olsun küçük mü küçüksürekli beni kızdırmak için ne yaparsan yap benden genç olamazsın diyor
Eskilerin bir lafi var Erkek kadından küçükse zengin olurmussunbende öyle bekliyorum bakalım ne zaman zengin olacağım diye
Ay kesinlikle zaten 30 yaşında bir erkek olsa olsa 25 yaşında falandır bence djjdjdjd ben çok memnunum şu an dengeliyoruz birbirimiziYa çok iyi bence erkeğin büyük olması çok iyi. En az 5 yaş hemde. Eşimde bennde 95liyiz ama erkolar çok geç olgunlaşıyo bence tabi kişiden kişiye değişirben hep aynı noktaya varıyorum #erkolarkapatılsın
Ben de zengin olucam o zaman benim eşim de benden 3 yaş kücük7 ay ama olsun küçük mü küçüksürekli beni kızdırmak için ne yaparsan yap benden genç olamazsın diyor
Eskilerin bir lafi var Erkek kadından küçükse zengin olurmussunbende öyle bekliyorum bakalım ne zaman zengin olacağım diye
Ya ahahahha bende eşimden 6 ay büyüğüm biz pınar altuğ ve yağmur atacan gibiyiz diyor ahahhshwhshsuwıw7 ay ama olsun küçük mü küçüksürekli beni kızdırmak için ne yaparsan yap benden genç olamazsın diyor
En gencimiz sensin yaniCanim ben 36 yasundayimkizim 30 da dogmustu ...
Ekin de böyle düşecek diye ödüm kopuyor araya battaniye rulo yapip koydumO sırada bizimkinin eşgalValla yatakta yorgan çarşaf ne varsa attım dün korkudan. Şu beşiğin kenarında ne var bilmiyorum bayılıyor oraya
Canım bu silikon kaseler koku yapiyo diyolar sulu yemek falan koyunca, ben ondan kararsiz kaldim deterjanla da yikanmiyor diye biliyorum kullaninca bi haber verseneKızlar ek gıda için Aline şöyle bir silikon kase aldım çok beğendim ya vakumu falan da çok iyiymiş sehpadan kalkmıyor su anbakmak isteyen olursa diye ekliyorum link YumioKids Silikon Mama Kasesi Vakumlu Taban (PEMBE)-baskısız Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benim eşim de benden 6 ay küçükEşim benden küçük
Benim aldığım ilk şeylerden biri lazimliktiYaaa cok tatliymis ben de alicam eksikleri şimdiden tamamlamak lazimdün e bebek magazasina gittik eşimle, lazimliklari görünce bunlardan alalim 1 tane dedi daha erken dedim bizim köpeğe güzel mama kabi olur geniş diyor
Ben hic lazimlik kullanmadim direk klozete alistirdimEn gencimiz sensin yani
Ekin de böyle düşecek diye ödüm kopuyor araya battaniye rulo yapip koydum
Canım bu silikon kaseler koku yapiyo diyolar sulu yemek falan koyunca, ben ondan kararsiz kaldim deterjanla da yikanmiyor diye biliyorum kullaninca bi haber versene
Benim eşim de benden 6 ay küçük
Benim aldığım ilk şeylerden biri lazimlikti
Sanırım karbonat ve limonla temizleyince sıkıntı olmuyormuş canım haber veririm ama benEn gencimiz sensin yani
Canım bu silikon kaseler koku yapiyo diyolar sulu yemek falan koyunca, ben ondan kararsiz kaldim deterjanla da yikanmiyor diye biliyorum kullaninca bi haber versene
O da güzelmişBen hic lazimlik kullanmadim direk klozete alistirdim
Daha çok erken değil mi onun içinEn gencimiz sensin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?