2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Eklentiler

• IMG_7971.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_7969.webp
    182,6 KB · Görüntüleme: 57
Yaaa cok tatliymis ben de alicam eksikleri şimdiden tamamlamak lazim dün e bebek magazasina gittik eşimle, lazimliklari görünce bunlardan alalim 1 tane dedi daha erken dedim bizim köpeğe güzel mama kabi olur geniş diyor

Biz sadece bexsero yaptırdık ateşi çıktı canım 38 e. Calpolle düştü ertesi gün sıkıntı kalmadı.

Sma da Palm yağı yok canım ona bakabilirsin hipp combioticte falan da varmış
Bizde şimdi ikisini birden yaptırdık öncesinde calpol icirdiler 4 saat aralıklı verilebilir dedi doktorumuz inşallah sıkıntısız atlatırız bizde canım

Benim de eşimle aramda yedi yaş var kiz ne kadar benziyormuşuz iş yerinde tanıştık biz de
Ya çok iyi bence erkeğin büyük olması çok iyi. En az 5 yaş hemde. Eşimde bennde 95liyiz ama erkolar çok geç olgunlaşıyo bence tabi kişiden kişiye değişir ben hep aynı noktaya varıyorum #erkolarkapatılsın

Hahahahah bizimki de kırkından sonra zengin olacakmış öyle hissediyormuş içine doğuyormuş falan biz de onu bekliyoruz bakalım
Ay kesinlikle zaten 30 yaşında bir erkek olsa olsa 25 yaşında falandır bence djjdjdjd ben çok memnunum şu an dengeliyoruz birbirimizi

Ben de zengin olucam o zaman benim eşim de benden 3 yaş kücük

Ya ahahahha bende eşimden 6 ay büyüğüm biz pınar altuğ ve yağmur atacan gibiyiz diyor ahahhshwhshsuwıw

Canim ben 36 yasundayim kizim 30 da dogmustu ...
En gencimiz sensin yani
O sırada bizimkinin eşgal Valla yatakta yorgan çarşaf ne varsa attım dün korkudan. Şu beşiğin kenarında ne var bilmiyorum bayılıyor oraya
Ekin de böyle düşecek diye ödüm kopuyor araya battaniye rulo yapip koydum
Canım bu silikon kaseler koku yapiyo diyolar sulu yemek falan koyunca, ben ondan kararsiz kaldim deterjanla da yikanmiyor diye biliyorum kullaninca bi haber versene
Eşim benden küçük
Benim eşim de benden 6 ay küçük
Yaaa cok tatliymis ben de alicam eksikleri şimdiden tamamlamak lazim dün e bebek magazasina gittik eşimle, lazimliklari görünce bunlardan alalim 1 tane dedi daha erken dedim bizim köpeğe güzel mama kabi olur geniş diyor
Benim aldığım ilk şeylerden biri lazimlikti

Ben hic lazimlik kullanmadim direk klozete alistirdim

Sanırım karbonat ve limonla temizleyince sıkıntı olmuyormuş canım haber veririm ama ben

Daha çok erken değil mi onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…