2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hem genc hem en guzel yas bence

Hemen etki etmiyor zaten canım,benim oğlumun 6 ay falandı geçtiği

O da güzelmiş ama ne zaman öğrettin sen? Ben 6 aylikken tuvalet iletisimine baslicam
Tam 2 yasina geldi alisti. Klozet adaptoru almistim once ki aylar ara ara oturtmaya calisiyordum oturmak istemiyordu. 2 yasina girince bezine ciş yapinca agliyordu cis cis diye sonra bakiyordum bezini cikarip çope atmis o sekilde baslamistim. Her cocugun kendini hazir hissetme zamani degisiyor iste.Bizimle de paylas canim sureci

Benim annem de bize 6 aylikken başlamış eylülde gelip kuzey'e de tuvalet egitimi vericem diyor bakalim ne olacak bana çok erken geldi
Benim annem farkında olmadan bize tuvalet iletişimi uygulamış her kaka sinyalini aldığında gündüzleri bezi çıkarıp lazimliga oturtmus ben zaten gece hiç kaka yapmiyormuşum bir süre sonra annem bez bağlandığında ağlayıp istememeye başlamışım bu şekilde bezi birakmisim
Nasıl yapacaksin canım ben de istiyorum aslında, deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum
Tamam canim anlatırım tabi kitabini bi iyice okuyayim
Ekin bezden hoşlanmayan bi bebek bunun sinyallerini çok net veriyor, ben de uzun süre onu beze maruz bırakmak istemiyorum açıkçası özellikle kız bebek olduğu için bez kullanimi ne kadar az o kadar iyi bakalim yazin deneyeceğim canım inşallah hoşuna gider onun da

Ben de battaniyeye dolanır diye korkuyorum deli bu yapar çünkü

S syildizs canım inceliyorum ama tartıda çok değişiklik yok yaa neden böyle bi de güzel besleniyorum haftalardir göbeğim baya indi ama tartiya yansımıyor

Aslinda Yigit kaka sinyali veriyor onu tutsam yapar. Mesela kac gundur baktim yapacak altini aciyorum yapiyor kapatiyorum tamamen yaptin diyorum sonra tekrar acinca yeniden yapiyor ben acinca bezine yapiyor aslinda tuvalete yapsam yapacak dur bakalim bir dahakine deneyeyim

Yaa aslında cok mantikli bunu ben de denicem zaten belli ediyor kakasi geldiğinde

Azaldı yaa, bizde kaka da azaldı bugün dr dedi az yiyor birazdan ayrıntıkı yazacağım kontrolü
Kızlar bide biz günde 1 damla bundan kullanıyoruz sizin başka kullandığınız bişey var mı
Dr bugün az kilo almış diye vita sanol verdi iştahı artar vitaminde içinde var dedi bakalım başlayacağız bugün var mı başka kullanan?

Aha ha evet benzermisBenim yas takintim vardi benden en fazla 4 yas buyuk olacak derdim. Sonra eşimi gorunce kafam gitti kapildim kendisine
Bende hep büyük isterdim şansıma iki yaş büyüğü geldi ben 91 o 89
Ay çok tatlış benimde silikon hep, oioi seti var inşallah iştahlı bebekler olurlar silipp süpürürler tabaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…