Tamam canim sağolSanırım karbonat ve limonla temizleyince sıkıntı olmuyormuş canım haber veririm ama ben
Ben 6 aylikken tuvalet iletisime baslicam kuzuDaha çok erken değil mi onun için
Hem genc hem en guzel yas benceEn gencimiz sensin yani
Ekin de böyle düşecek diye ödüm kopuyor araya battaniye rulo yapip koydum
Canım bu silikon kaseler koku yapiyo diyolar sulu yemek falan koyunca, ben ondan kararsiz kaldim deterjanla da yikanmiyor diye biliyorum kullaninca bi haber versene
Benim eşim de benden 6 ay küçük
Benim aldığım ilk şeylerden biri lazimlikti
Benim annem de bize 6 aylikken başlamış eylülde gelip kuzey'e de tuvalet egitimi vericem diyor bakalim ne olacak bana çok erken geldiBen 6 aylikken tuvalet iletisime baslicam kuzu
Hemen etki etmiyor zaten canım,benim oğlumun 6 ay falandı geçtiğiBende haifften göz pinarina yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim sanırım arkadaş çay demişti doktorda dedi onu uyguluyorum günde iki kez henüz devam ediyor su masaj olayını becersem geçer inşallah bide öksürük başladı ya dün dışarı çıkardım akşam üstü üşütür sanırım
Bugün doktora gittik canım biz. 1 haftada 170 gram almışBen asidan sanirim vazgecmek uzereyim... Nedense olumsuz bir duygu olustu bende... Donuste yapariz yaparsak ...
Nasıl yapacaksin canım ben de istiyorum aslında, deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurumBen 6 aylikken tuvalet iletisime baslicam kuzu
Ben de 91En büyüğünüz benmiyim ya 90liyim ben ahahaha
Tam 2 yasina geldi alisti. Klozet adaptoru almistim once ki aylar ara ara oturtmaya calisiyordum oturmak istemiyordu. 2 yasina girince bezine ciş yapinca agliyordu cis cis diye sonra bakiyordum bezini cikarip çope atmis o sekilde baslamistim. Her cocugun kendini hazir hissetme zamani degisiyor iste.Bizimle de paylas canim sureciO da güzelmişama ne zaman öğrettin sen? Ben 6 aylikken tuvalet iletisimine baslicam
Benim annem farkında olmadan bize tuvalet iletişimi uygulamış her kaka sinyalini aldığında gündüzleri bezi çıkarıp lazimliga oturtmus ben zaten gece hiç kaka yapmiyormuşum bir süre sonra annem bez bağlandığında ağlayıp istememeye başlamışım bu şekilde bezi birakmisimBenim annem de bize 6 aylikken başlamış eylülde gelip kuzey'e de tuvalet egitimi vericem diyor bakalim ne olacak bana çok erken geldi
Tamam canim anlatırım tabi kitabini bi iyice okuyayimNasıl yapacaksin canım ben de istiyorum aslında, deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum
Ekin bezden hoşlanmayan bi bebek bunun sinyallerini çok net veriyor, ben de uzun süre onu beze maruz bırakmak istemiyorum açıkçası özellikle kız bebek olduğu için bez kullanimi ne kadar az o kadar iyi bakalim yazin deneyeceğim canım inşallah hoşuna gider onun daTam 2 yasina geldi alisti. Klozet adaptoru almistim once ki aylar ara ara oturtmaya calisiyordum oturmak istemiyordu. 2 yasina girince bezine ciş yapinca agliyordu cis cis diye sonra bakiyordum bezini cikarip çope atmis o sekilde baslamistim. Her cocugun kendini hazir hissetme zamani degisiyor iste.Bizimle de paylas canim sureci
Ben de battaniyeye dolanır diye korkuyorum deli bu yapar çünküEn gencimiz sensin yani
Ekin de böyle düşecek diye ödüm kopuyor araya battaniye rulo yapip koydum
Canım bu silikon kaseler koku yapiyo diyolar sulu yemek falan koyunca, ben ondan kararsiz kaldim deterjanla da yikanmiyor diye biliyorum kullaninca bi haber versene
Benim eşim de benden 6 ay küçük
Benim aldığım ilk şeylerden biri lazimlikti
MasallahBugün doktora gittik canım biz. 1 haftada 170 gram almış
Aman Allah korusun sen ona oda yapmadiysan yatağını büyük al bence Montessori lerdenBen de battaniyeye dolanır diye korkuyorum deli bu yapar çünkü
Aslinda Yigit kaka sinyali veriyor onu tutsam yapar. Mesela kac gundur baktim yapacak altini aciyorum yapiyor kapatiyorum tamamen yaptin diyorum sonra tekrar acinca yeniden yapiyor ben acinca bezine yapiyor aslinda tuvalete yapsam yapacak dur bakalim bir dahakine deneyeyimBenim annem farkında olmadan bize tuvalet iletişimi uygulamış her kaka sinyalini aldığında gündüzleri bezi çıkarıp lazimliga oturtmus ben zaten gece hiç kaka yapmiyormuşum bir süre sonra annem bez bağlandığında ağlayıp istememeye başlamışım bu şekilde bezi birakmisim
Tamam canim anlatırım tabi kitabini bi iyice okuyayim
Ekin bezden hoşlanmayan bi bebek bunun sinyallerini çok net veriyor, ben de uzun süre onu beze maruz bırakmak istemiyorum açıkçası özellikle kız bebek olduğu için bez kullanimi ne kadar az o kadar iyi bakalim yazin deneyeceğim canım inşallah hoşuna gider onun da
Yaa aslında cok mantikli bunu ben de denicem zaten belli ediyor kakasi geldiğindeBenim annem farkında olmadan bize tuvalet iletişimi uygulamış her kaka sinyalini aldığında gündüzleri bezi çıkarıp lazimliga oturtmus ben zaten gece hiç kaka yapmiyormuşum bir süre sonra annem bez bağlandığında ağlayıp istememeye başlamışım bu şekilde bezi birakmisim
Tamam canim anlatırım tabi kitabini bi iyice okuyayim
Ekin bezden hoşlanmayan bi bebek bunun sinyallerini çok net veriyor, ben de uzun süre onu beze maruz bırakmak istemiyorum açıkçası özellikle kız bebek olduğu için bez kullanimi ne kadar az o kadar iyi bakalim yazin deneyeceğim canım inşallah hoşuna gider onun da
Azaldı yaa, bizde kaka da azaldı bugün dr dedi az yiyorKızlar emme süreleri azaldı mı bebeklerin? Arya memede az süre kalıyor diye iştahsız m acaba diye düşünüyorum ama hiç huysuzluk çişli bezde azalma falan yok. Yüce insan osman gönülal bu konuyada bi açıklama getirmiş eğer az süre duruyorsa uykusunda bi sorun yoksa ve 8 10 defa besleniyorsa doyuyomuş eğer 1 saat vs. Duruyorsa bırakmak istmeezse doymuyor diyor. Sağolsun hızır acil gibi bişey
Dr bugün az kilo almış diye vita sanol verdi iştahı artar vitaminde içinde var dedi bakalım başlayacağız bugün var mı başka kullanan?Kızlar bide biz günde 1 damla bundan kullanıyoruz sizin başka kullandığınız bişey var mı
Bende hep büyük isterdim şansıma iki yaş büyüğü geldiAha ha evet benzermisBenim yas takintim vardi benden en fazla 4 yas buyuk olacak derdim. Sonra eşimi gorunce kafam gitti kapildim kendisine
Ay çok tatlış benimde silikon hep, oioi seti var inşallah iştahlı bebekler olurlar silipp süpürürler tabaklarınıKızlar ek gıda için Aline şöyle bir silikon kase aldım çok beğendim ya vakumu falan da çok iyiymiş sehpadan kalkmıyor su anbakmak isteyen olursa diye ekliyorum link YumioKids Silikon Mama Kasesi Vakumlu Taban (PEMBE)-baskısız Fiyatı, Yorumları - Trendyol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?