2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim kızımda öyle esasında 15 20 gündür yatağında öyle dönüyor ama sırt üstünde yüz üstü dönüş yapamiyor yüz üstü koudugumda da poposunu kaldırıyor ayaklarıyla itiyor kendini popoyu tutunca kafasını kaldiriyor ama hiç istemeyerek yapıyor

O kadar akıllılar kiiiii onları çok hafife alıyoruz
Yaa aslında cok mantikli bunu ben de denicem zaten belli ediyor kakasi geldiğinde
Dene bakalim oturmaya baslayinca canim
Dr bugün az kilo almış diye vita sanol verdi iştahı artar vitaminde içinde var dedi bakalım başlayacağız bugün var mı başka kullanan?
Ekinin de iştahı az atak dönemine bağlıyorum taksit taksit içiyor mamayi şimdilik çok üzerine gitmiyorum bakalım böyle devam ederse doktora bi sorucam ben de
Dönmeleri kötü oldu ya ne güzel dümdüz yatiyorlardi

Kızlar bakın size ne anlaticam 4. Aydan bir örnek Şimdi akşam oluyor Ekinin uykusu geliyor eller kulağa gidiyor gözler ovuşturuluyor. Zaten bu atakta gece uykusuna yatağında asla geçmiyor. Neyse anakucagina koyuyorum sallıyorum gıkı çıkmadan baygın baygın bakınıyor. Eeee eee eee demeye başladığım an çığlık kiyamet yemin ederim şok oluyorum ya o kadar uykusu var uykuya direniyor neden yani yat uyu işte yok bakinacakmiş

Yaa sen ayrancilar'daydin galiba ev sizin mi köpeğe izin veriyorlar mi orda ev tutarken?

Yaa sen ayrancilar'daydin galiba ev sizin mi köpeğe izin veriyorlar mi orda ev tutarken
Misha annemlerde kaliyor apartmanda nerdeyse herkesin kedisi köpeği var canım kimse bişey demiyor ama bazı ev sahipleri uyuzluk yapabilir tabi insanlığına kalmış bişey

S syildizs canım inceliyorum ama tartıda çok değişiklik yok yaa neden böyle bi de güzel besleniyorum haftalardir göbeğim baya indi ama tartiya yansımıyor
Kuzum pilates seni incelticek tartıda ki değişimini cardio yaparak görebilirsin pilates sonrası yürüyüş yaprsan evde bile olur leslie yapabilirsin, veya hiit antremanlar var kısa süreli yoğun tempolu istersen sana bi
Video gönderiyim dersten her eve geldiğinde yap. Haftada 3 kere yapmaya çalış

Diren arkadaşım geliyoruz yoldayız

Misha annemlerde kaliyor apartmanda nerdeyse herkesin kedisi köpeği var canım kimse bişey demiyor ama bazı ev sahipleri uyuzluk yapabilir tabi insanlığına kalmış bişey
Ben köpeğimi ayrancilar'daki eve götürdüm hemen babami aradilar yasak falan diye bir de asansöre kakasini yapmis diye yalan attilar benim köpeğin tuvalet eğitimi var asla yapmaz oysa iftira izmir içi yeniden tercih yaptilar da torbali da çıkabilir o yüzden merak ettim zaten ev alicaz bulana kadar bari düzgün bir ev sahibi bulsak stres yaptim şimdiden. Umarim bize insan gibi birisi denk gelir

Olur valla canim bu hafta trx e baslatti önce trx yapiyoruz sonra reformer bacaklarim tuttmuyor

Ay komşu mu olucazzz annemin kiracisi olmasa sana verirdik evi mishayla arkadaş olurlardi

Bugün ağlamadan en fazla 30 dakika durmuşuzdur. #4ayatağıkapatılsın Hayat çok zor şuan benim için Hâlâ uyumadık inşallah saat 9 olmadan uyur.
Benimki de eline bir şey verince tutar, atar ağzına götürür. Ama asla uzaktaki yere uzanmıyor. Bir de oğlum hala dönmüyor canım. Şimdi bacağını kaldırıp yarım dönüyor ama tam dönmelere daha başlamadık. Her bebeğin gelişimi kendine göre oluyor diye suanlik endişe etmiyorum ama 1 2 ay daha böyle devam ederse doktora götüreceğim canım. Bir ay erken doğdu benim oğlum bir de ondan olduğunu düşünüyorum.
22 canım şimdi 25 yaşındayım
Ben 22 yaşındayım.. Kendimi çok küçük hissettim şimdi.

Aaa benden küçükte varmış Kaç yaşında evlendin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…