Benim kızımda öyle esasında 15 20 gündür yatağında öyle dönüyor ama sırt üstünde yüz üstü dönüş yapamiyorTakma canım 4-5 ay sonra yavrum onu ellemeeee diye bagirirsinEkin de bu ara öyle yatakta öyle çok dönüyor ki ama yüzüstü değil mesela dik yatırıyorum bi geliyorum tamameb yan dönmüş şekilde yatıyor yatağın içinde geziyor resmen sabaha kadar
O kadar akıllılar kiiiii onları çok hafife alıyoruzAslinda Yigit kaka sinyali veriyor onu tutsam yapar. Mesela kac gundur baktim yapacak altini aciyorum yapiyor kapatiyorum tamamen yaptin diyorum sonra tekrar acinca yeniden yapiyor ben acinca bezine yapiyor aslinda tuvalete yapsam yapacak dur bakalim bir dahakine deneyeyim
Dene bakalim oturmaya baslayinca canimYaa aslında cok mantikli bunu ben de denicem zaten belli ediyor kakasi geldiğinde
Ekinin de iştahı az atak dönemine bağlıyorum taksit taksit içiyor mamayi şimdilik çok üzerine gitmiyorum bakalım böyle devam ederse doktora bi sorucam ben deDr bugün az kilo almış diye vita sanol verdi iştahı artar vitaminde içinde var dedi bakalım başlayacağız bugün var mı başka kullanan?
Dönmeleri kötü oldu ya ne güzel dümdüz yatiyorlardiBenim kızımda öyle esasında 15 20 gündür yatağında öyle dönüyor ama sırt üstünde yüz üstü dönüş yapamiyoryüz üstü koudugumda da poposunu kaldırıyor ayaklarıyla itiyor kendini popoyu tutunca kafasını kaldiriyor ama hiç istemeyerek yapıyor
Bizim yatakla anne yani tam birleşmiyor mobilya yataktan büyük o araya ben de bir şeyler koyuyorum.mecbur artıkDönmeleri kötü oldu ya ne güzel dümdüz yatiyorlardi
Yaa sen ayrancilar'daydin galiba ev sizin mi köpeğe izin veriyorlar mi orda ev tutarken?O kadar akıllılar kiiiii onları çok hafife alıyoruz
Dene bakalim oturmaya baslayinca canim
Ekinin de iştahı az atak dönemine bağlıyorum taksit taksit içiyor mamayi şimdilik çok üzerine gitmiyorum bakalım böyle devam ederse doktora bi sorucam ben de
Dönmeleri kötü oldu ya ne güzel dümdüz yatiyorlardi
Misha annemlerde kaliyor apartmanda nerdeyse herkesin kedisi köpeği var canım kimse bişey demiyor ama bazı ev sahipleri uyuzluk yapabilir tabi insanlığına kalmış bişeyYaa sen ayrancilar'daydin galiba ev sizin mi köpeğe izin veriyorlar mi orda ev tutarken
Aynen canım bizim de öyle arada boşluk kalıyorBizim yatakla anne yani tam birleşmiyor mobilya yataktan büyük o araya ben de bir şeyler koyuyorum.mecbur artık
Kuzum pilates seni incelticek tartıda ki değişimini cardio yaparak görebilirsin pilates sonrası yürüyüş yaprsan evde bile olur leslie yapabilirsin, veya hiit antremanlar var kısa süreli yoğun tempolu istersen sana bi
Diren arkadaşım geliyoruz yoldayızKızlar bakın size ne anlaticam 4. Aydan bir örnekŞimdi akşam oluyor Ekinin uykusu geliyor eller kulağa gidiyor gözler ovuşturuluyor. Zaten bu atakta gece uykusuna yatağında asla geçmiyor. Neyse anakucagina koyuyorum sallıyorum gıkı çıkmadan baygın baygın bakınıyor. Eeee eee eee demeye başladığım an çığlık kiyamet yemin ederim şok oluyorum ya o kadar uykusu var uykuya direniyor neden yani yat uyu işte yok bakinacakmiş
Ben köpeğimi ayrancilar'daki eve götürdüm hemen babami aradilar yasak falan diye bir de asansöre kakasini yapmis diye yalan attilar benim köpeğin tuvalet eğitimi var asla yapmaz oysa iftiraMisha annemlerde kaliyor apartmanda nerdeyse herkesin kedisi köpeği var canım kimse bişey demiyor ama bazı ev sahipleri uyuzluk yapabilir tabi insanlığına kalmış bişey
Olur valla canim bu hafta trx e baslatti önce trx yapiyoruz sonra reformer bacaklarim tuttmuyorKuzum pilates seni incelticek tartıda ki değişimini cardio yaparak görebilirsin pilates sonrası yürüyüş yaprsan evde bile olur leslie yapabilirsin, veya hiit antremanlar var kısa süreli yoğun tempolu istersen sana bi
Video gönderiyim dersten her eve geldiğinde yap. Haftada 3 kere yapmaya çalış
Ay komşu mu olucazzz annemin kiracisi olmasa sana verirdik evi mishayla arkadaş olurlardiBen köpeğimi ayrancilar'daki eve götürdüm hemen babami aradilar yasak falan diye bir de asansöre kakasini yapmis diye yalan attilar benim köpeğin tuvalet eğitimi var asla yapmaz oysa iftiraizmir içi yeniden tercih yaptilar da torbali da çıkabilir o yüzden merak ettim zaten ev alicaz bulana kadar bari düzgün bir ev sahibi bulsak stres yaptim şimdiden. Umarim bize insan gibi birisi denk gelir
Yavaş gelin buralar baya kayganDiren arkadaşım geliyoruz yoldayız
Bugün ağlamadan en fazla 30 dakika durmuşuzdur. #4ayatağıkapatılsın Hayat çok zor şuan benim içinKızlar alıntı yapıp yapıp yazamadım bi türlü Ekin le 4. Ay atağı festival havasında geçiyor adeta. Allah tüm analari 4. Ayın gazabından korusun diyorum
Gündüz melek gece hadese dönüşüyor. Gözünden uyku akma+uykuya direnme+uyumak için ağlama+uyumamak için ağlama....
Evli/bekar ayrımı değil de bebek bakımında tecrübesi önemli. Bekar olup 2 çocuk büyütenden daha iyi bebek bakan insanlar varben üniversite okurken yaz tatillerinde komşumuzun işi olduğunda kızını bana bırakırdı hep
Bununla ilgili bir yazi okumuştum doktor paylaşımı bulursam sana atacağım ama normal bi durum olduğu söyleniyor canim hatta ağlarken baygınlık geçiren bebekler bile varmış. Bir de o tarz durumlarda yüzüne üfleyin diyorlardi
Helal sanaİlk günler biraz uğraştırır ama alışınca kendi isteyecek yatakta uyumayi
Benimki de eline bir şey verince tutar, atar ağzına götürür. Ama asla uzaktaki yere uzanmıyor. Bir de oğlum hala dönmüyor canım. Şimdi bacağını kaldırıp yarım dönüyor ama tam dönmelere daha başlamadık. Her bebeğin gelişimi kendine göre oluyor diye suanlik endişe etmiyorum ama 1 2 ay daha böyle devam ederse doktora götüreceğim canım. Bir ay erken doğdu benim oğlum bir de ondan olduğunu düşünüyorum.Kızlar bebişleriniz tummy time yaparken ya da normal yatarken önündeki oyuncaklara uzanıyor mu? Yağız Ali çıngırağı vs eline verince tutuyor ama normal kendi haline bıraktığımda sadece gözüyle inceliyor oyuncakları ilgiyle bakıyor ama uzanıp tutma yok. Normal mi acaba
Ben 22 yaşındayım.. Kendimi çok küçük hissettim şimdi.22 canım şimdi 25 yaşındayım
Aaa benden küçükte varmışBugün ağlamadan en fazla 30 dakika durmuşuzdur. #4ayatağıkapatılsın Hayat çok zor şuan benim içinHâlâ uyumadık inşallah saat 9 olmadan uyur.
Benimki de eline bir şey verince tutar, atar ağzına götürür. Ama asla uzaktaki yere uzanmıyor. Bir de oğlum hala dönmüyor canım. Şimdi bacağını kaldırıp yarım dönüyor ama tam dönmelere daha başlamadık. Her bebeğin gelişimi kendine göre oluyor diye suanlik endişe etmiyorum ama 1 2 ay daha böyle devam ederse doktora götüreceğim canım. Bir ay erken doğdu benim oğlum bir de ondan olduğunu düşünüyorum.
Ben 22 yaşındayım.. Kendimi çok küçük hissettim şimdi.
35 gün sürüyormuş bu atakBugün ağlamadan en fazla 30 dakika durmuşuzdur. #4ayatağıkapatılsın Hayat çok zor şuan benim içinHâlâ uyumadık inşallah saat 9 olmadan uyur.
20 yaşında evlendim ben üniversiteden mezun olduğum yaz hemen evlendik eşimle sanki kaçıyormuş gibiAaa benden küçükte varmışKaç yaşında evlendin canım?
Ben şimdiden ruhuma el fatiha okudum da Allah'tan sabırlar diliyorum35 gün sürüyormuş bu atak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?