Ayy ne güzel olurdu var yaaAy komşu mu olucazzz annemin kiracisi olmasa sana verirdik evi mishayla arkadaş olurlardi
Kuzum benimki yenidoganken bile oyleydi dusunbiliyor musun... Insani tuketen bir sey anlatamamKızlar bakın size ne anlaticam 4. Aydan bir örnekŞimdi akşam oluyor Ekinin uykusu geliyor eller kulağa gidiyor gözler ovuşturuluyor. Zaten bu atakta gece uykusuna yatağında asla geçmiyor. Neyse anakucagina koyuyorum sallıyorum gıkı çıkmadan baygın baygın bakınıyor. Eeee eee eee demeye başladığım an çığlık kiyamet yemin ederim şok oluyorum ya o kadar uykusu var uykuya direniyor neden yani yat uyu işte yok bakinacakmiş
Canim bahçe girişi katlar var öyle bi daire bulabilirseniz bence sorun olmaz yeni yapılan sitelere bi bakın derimAyy ne güzel olurdu var yaa
Valla kuzum 30 gün nasıl dayanicaz diyoruz cidden zor uyumayan uykuya direnen bebek umarim teocum da bi an önce uykunun tadına varırKuzum benimki yenidoganken bile oyleydi dusunbiliyor musun... Insani tuketen bir sey anlatamam
Bu sabah benim selam verildiBen şimdiden ruhuma el fatiha okudum da Allah'tan sabırlar diliyorum
Olabilir kıyamam minnoşlara yaa yeseler de doysalar, o da huysuzluk yapar hangi günler arası oluyor bu atak şimdi? Bizde girmiş olabiliriz. Ben o haftaların oldugu fotoyu kaybettim galibaO kadar akıllılar kiiiii onları çok hafife alıyoruz
Dene bakalim oturmaya baslayinca canim
Ekinin de iştahı az atak dönemine bağlıyorum taksit taksit içiyor mamayi şimdilik çok üzerine gitmiyorum bakalım böyle devam ederse doktora bi sorucam ben de
Dönmeleri kötü oldu ya ne güzel dümdüz yatiyorlardi
Vay be ee ee eee güncellemesi gelmiş anlıyorKızlar bakın size ne anlaticam 4. Aydan bir örnekŞimdi akşam oluyor Ekinin uykusu geliyor eller kulağa gidiyor gözler ovuşturuluyor. Zaten bu atakta gece uykusuna yatağında asla geçmiyor. Neyse anakucagina koyuyorum sallıyorum gıkı çıkmadan baygın baygın bakınıyor. Eeee eee eee demeye başladığım an çığlık kiyamet yemin ederim şok oluyorum ya o kadar uykusu var uykuya direniyor neden yani yat uyu işte yok bakinacakmiş
Canim senin ki kac kilo almis ki vitamin verdi.Olabilir kıyamam minnoşlara yaa yeseler de doysalar, o da huysuzluk yapar hangi günler arası oluyor bu atak şimdi? Bizde girmiş olabiliriz. Ben o haftaların oldugu fotoyu kaybettim galiba
Vay be ee ee eee güncellemesi gelmiş anlıyorDefnede huysuz bugünlerde daha doğrusu durgun biraz ama dr giderken pusetini getirdim bir güldü bence tanır gibi güldü
Valla kuzu bizim erken başladı 1 hafta kadar 15. Hafta gösteriyor tabloda. 5 gün oldu desek 113 günlükken falan başlamış işteOlabilir kıyamam minnoşlara yaa yeseler de doysalar, o da huysuzluk yapar hangi günler arası oluyor bu atak şimdi? Bizde girmiş olabiliriz. Ben o haftaların oldugu fotoyu kaybettim galiba
Vay be ee ee eee güncellemesi gelmiş anlıyorDefnede huysuz bugünlerde daha doğrusu durgun biraz ama dr giderken pusetini getirdim bir güldü bence tanır gibi güldü
4 gundur Yigit.in de istahi az onun da atak haftasi son 2 gun kalmis 4 gun oncesi cok.istahliydi eger ataksa bizim atak istaha vuruyor beyefendiliginden bir sey kaybetmiyorKızlar bakın size ne anlaticam 4. Aydan bir örnekŞimdi akşam oluyor Ekinin uykusu geliyor eller kulağa gidiyor gözler ovuşturuluyor. Zaten bu atakta gece uykusuna yatağında asla geçmiyor. Neyse anakucagina koyuyorum sallıyorum gıkı çıkmadan baygın baygın bakınıyor. Eeee eee eee demeye başladığım an çığlık kiyamet yemin ederim şok oluyorum ya o kadar uykusu var uykuya direniyor neden yani yat uyu işte yok bakinacakmiş
Olur valla canim bu hafta trx e baslatti önce trx yapiyoruz sonra reformer bacaklarim tuttmuyor
Benim ögrenci evimin oldugu site de öyleydi ama sitelerde daha önceden alinan kararlar oluyor ev sahipleri de imza atiyor ben uğrasmak istemiyorun o yüzden hiç sitelere bakmicam bile. Mesela babam da sitede kedi köpek beslemek yasak imzalamiş hepsi bunu zamaninda o sorunlu tiplerle uğrastigim icin bir daha canimi sıkmak istemiyorum. Yer belli olsun direkt niyetimiz ev satin almak kimsenin agiz kokusunu çekmek istemiyorum. Pozitif düşünelim pozitif olsun ne zaman olumsuz düşünsem başıma geliyor çünküCanim bahçe girişi katlar var öyle bi daire bulabilirseniz bence sorun olmaz yeni yapılan sitelere bi bakın derim
Peki en alt köşeden benim tipimin görünmesi hahajajdjBenim ögrenci evimin oldugu site de öyleydi ama sitelerde daha önceden alinan kararlar oluyor ev sahipleri de imza atiyor ben uğrasmak istemiyorun o yüzden hiç sitelere bakmicam bile. Mesela babam da sitede kedi köpek beslemek yasak imzalamiş hepsi bunu zamaninda o sorunlu tiplerle uğrastigim icin bir daha canimi sıkmak istemiyorum. Yer belli olsun direkt niyetimiz ev satin almak kimsenin agiz kokusunu çekmek istemiyorum. Pozitif düşünelim pozitif olsun ne zaman olumsuz düşünsem başıma geliyor çünküen azindan kabul eden ev sahipleri varmis içim rahatladi biraz da olsa hep hayalim şöyle olmalari ins olacak
Benim oğlan da komple yüz üstü dönüyor hem uyandiginda yataginda hem de yere koydugumda, 5 dk sonra yoruluyor ağlar gibi yapiyor düzeltiyorum tekrar dönüp yine ağlar gibi yapiyor hajshw ah bir de düzeltse kendisini ikimiz de rahatlicazBenim kızımda öyle esasında 15 20 gündür yatağında öyle dönüyor ama sırt üstünde yüz üstü dönüş yapamiyoryüz üstü koudugumda da poposunu kaldırıyor ayaklarıyla itiyor kendini popoyu tutunca kafasını kaldiriyor ama hiç istemeyerek yapıyor
Maşallah aynen bor becerebilseler tam olarak biz de rahatlarız 1 gözüm açık uyuyorum resmenBenim oğlan da komple yüz üstü dönüyor hem uyandiginda yataginda hem de yere koydugumda, 5 dk sonra yoruluyor ağlar gibi yapiyor düzeltiyorum tekrar dönüp yine ağlar gibi yapiyor hajshw ah bir de düzeltse kendisini ikimiz de rahatlicaz
Valla ilk zamanlar çok zordu deve kuşu gibi dönüyodu kafasini da yere dayiyordu nefessiz kaliyordu hatta 1 gece uyandim içime mi doğdu nedir baktim yatakta kafayi gömmüş uyuyor o kadar korktum ki anlatamamMaşallah aynen bor becerebilseler tam olarak biz de rahatlarız 1 gözüm açık uyuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?