Aynen insanın içine doğuyor herhalde birden kalkıyor normalde hiç deliksiz uyuyan ben gece kızım uyanmadan 10 sn önce uyanıyorumValla ilk zamanlar çok zordu deve kuşu gibi dönüyodu kafasini da yere dayiyordu nefessiz kaliyordu hatta 1 gece uyandim içime mi doğdu nedir baktim yatakta kafayi gömmüş uyuyor o kadar korktum ki anlatamam
Aynen öyle düşünüyorum canım henüz oda yapmadık kendi evimize geçince yapacağız inşallahAman Allah korusun sen ona oda yapmadiysan yatağını büyük al bence Montessori lerden
Olabilir canım yarım dönmeye başladıysa döner yakında benimki de öyle başladı ilkBugün ağlamadan en fazla 30 dakika durmuşuzdur. #4ayatağıkapatılsın Hayat çok zor şuan benim içinHâlâ uyumadık inşallah saat 9 olmadan uyur.
Benimki de eline bir şey verince tutar, atar ağzına götürür. Ama asla uzaktaki yere uzanmıyor. Bir de oğlum hala dönmüyor canım. Şimdi bacağını kaldırıp yarım dönüyor ama tam dönmelere daha başlamadık. Her bebeğin gelişimi kendine göre oluyor diye suanlik endişe etmiyorum ama 1 2 ay daha böyle devam ederse doktora götüreceğim canım. Bir ay erken doğdu benim oğlum bir de ondan olduğunu düşünüyorum.
Ben 22 yaşındayım.. Kendimi çok küçük hissettim şimdi.
Ay bizimkide öyle kendini düzeltemeyince hemen ağlıyorBenim oğlan da komple yüz üstü dönüyor hem uyandiginda yataginda hem de yere koydugumda, 5 dk sonra yoruluyor ağlar gibi yapiyor düzeltiyorum tekrar dönüp yine ağlar gibi yapiyor hajshw ah bir de düzeltse kendisini ikimiz de rahatlicaz
Düzeltmeyi ögrenseler rahatlicaz dicem de bu sefer de yuvarlana yuvarlana nerelere gidecekler acabaAy bizimkide öyle kendini düzeltemeyince hemen ağlıyor
850 gram almış ama bir ayı geçti 45 gün falan oldu o yüzden verdi daha iştahlı emsin kullan dedi. Ocean kullanıyordum d vit olarak benim verdiğimde o da var bunu kullan dediCanim senin ki kac kilo almis ki vitamin verdi.
Evet öyleymiş. Bende ocean kullanıyordum ama bunu kullan artık içinde d vit var zaten dedi. Canım sıkıldı ya o kadar da emziriyorum ama az geliyor demek ki daha sık emzir dediM miniktostos Bize d vitamini başlayacağımızda bunu vermişlerdi, ben aldım içinde a, d ve c vitamini var ama kullanmadım tatlım. Ocean d vitamini kullandım hep, daha kolayıma geldiği içinama bizim devletteki takibimiz hacettepede, oradaki doktorlar yenidoğana bu vitamini verdiklerini ve önerdiklerini söylemişti
Şöyle birşey varmış yurt dışında, biride yazmış şu kahverengi saksilar varya onlardan kullanmiş bunun yaptığı işi görüyormuş. Tuvalet iletişiminde rahat olur bu.O da güzelmişama ne zaman öğrettin sen? Ben 6 aylikken tuvalet iletisimine baslicam
Yaa bulamiorum bitirmisler ühühü kirmizisi 429 tl:)))Kızlar bu termos çok iyi mama için sepette düşüyor düşünen varsa
Koltuğun altına girmeye az kaldı deseneDüzeltmeyi ögrenseler rahatlicaz dicem de bu sefer de yuvarlana yuvarlana nerelere gidecekler acaba
Ya yakınlarımızda diyor ayy siz anne babamı oldunuz diye
Yaa ne güzelAçılın grubun en kıdemlisi geldi38 yaşındayız eşimle birlikte hatta ben 3 ay büyüğüm eşimden. Çocukların, anne bu evde en büyük sensin dediği kişiyim
Tabi bizi yeni tanıyanların bebeğimizi ilk çocuğumuz sanması, yeni evlendik zannedilmesi dışında sorun yokBen de 27 yaşında ilk anne oldum
Gruptaki pek çok arkadaşım yaşıtı yeğenim var benim ya, ve hepsi bekar
Paslanmaz Çelik Beyaz Bebek Mama Saklama Termosu 260 mlYaa bulamiorum bitirmisler ühühü kirmizisi 429 tl:)))
Masallah 38 yasina 3 cocukAçılın grubun en kıdemlisi geldi38 yaşındayız eşimle birlikte hatta ben 3 ay büyüğüm eşimden. Çocukların, anne bu evde en büyük sensin dediği kişiyim
Tabi bizi yeni tanıyanların bebeğimizi ilk çocuğumuz sanması, yeni evlendik zannedilmesi dışında sorun yokBen de 27 yaşında ilk anne oldum
Gruptaki pek çok arkadaşım yaşıtı yeğenim var benim ya, ve hepsi bekar
Aaaaa cok teşekkürlerPaslanmaz Çelik Beyaz Bebek Mama Saklama Termosu 260 ml
baby plus Paslanmaz Çelik Beyaz Bebek Mama Saklama Termosu 260 ml - ebebek
Kuzum var burda
Aslinda en guzeli 3 cocuk bence. Hep 3 cocuk dusundum ama artik gec kaldim ben. Ayrica sabrim da yok. Insallah senin 3. olacak gibi sanki falan filanMasallah 38 yasina 3 cocuksenin yasinda henuz 1. Cocuklari olan insanlar var. Bekarlari da evlendirelim her sey zsmaninda guzel
Sen de 2 sene sonra yaparsan Rande kadar.olacaksin arka arkaya yapAslinda en guzeli 3 cocuk bence. Hep 3 cocuk dusundum ama artik gec kaldim ben. Ayrica sabrim da yok. Insallah senin 3. olacak gibi sanki falan filan
Canım teşekkürler bissürü kitap aldım sayende canımKızlar ebebekte tüm kitaplarda 2. si 1 Tl haberiniz olsun
canim senin doktor.kontrolun bugun muydu?Kaka yapti mi Alp doktora sorunca bana da iletir misinCanım teşekkürler bissürü kitap aldım sayende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?