2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sen de 2 sene sonra yaparsan Rande kadar.olacaksin arka arkaya yapYa bu gidisle benim 3. Olacak gibi esim cok istiyor Yigit biraz daha buyusun cok yormazsa dusunulebilir
Canim ben aslinda Doktora yaparak 3.yu yaptim akademide doktorayi bir cocuk olarak kabul ederler. O kadar zor ki... Allah im isteyenlere versin. Benim mental durumum 2 cocukla maximum oldu. Ikisi de zor cocuk. Seninki masallah yormuyor seni... Beceriklisin de insallah saglikla bir kızın olur cok isterim senin bir kızın olsun kiz cocuk bambaska hep derim. Allah im her kadina nasip etsin

Helal sana canim valla okul isleri cocuklu zor olur herkes yapamaz tabi. Cok sukur hamileligim cok sikintili gecti dua etmistim o zaman Allah im dogunca kolay bir bebek olsun diye oyle de oldu Melek gibi sadece bazen beslenme kismi zorluyor.Allah hayirlisini versin tabi kiz anneye arkadas rahatlikla her seyini.paylasip dertlesebiliyorsun

Bizim gündüz uykumuz ataklardan sonra düzenimiz bozuldu malesef
Bu atak beni çok korkutmaya başladı
Evet 2 saatte bir uyutuyorum genelde uyuyor bazen sadece memede 15 20 dk uyuyor sonra uyumayınca 1 saat sonra tekrar uyutuyorum
Günü günü tutmuyor bu minnakların
Düzen yok canım, kıstırdığımız yerde uyutmaya çalışıyoruz
Yaaa çok güldüm ahhahahahahhahahahaha

Ben 27 yaşında bekar geziyordum

Kızlar Yağızın boynunda böyle şeyler çıktı. Diğer tarafta yok sadece sağ tarafında. İsilik mi bu sizce neyin nesi ? Havalar da isilik olacak kadar sıcaklamadı sanki ne biliyim

Eklentiler

• 242A1CB2-658A-4E7E-877F-790077F0EC37.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar Yağızın boynunda böyle şeyler çıktı. Diğer tarafta yok sadece sağ tarafında. İsilik mi bu sizce neyin nesi ? Havalar da isilik olacak kadar sıcaklamadı sanki ne biliyim
İsiliğe benziyor canım. O tarafta emerken daha fazla yattıysa o da yapmış olbilir

Merhaba kızlar psikoloji olarak çökmüş durumdayım galiba. Ne duşa giresim var ki gelse de girecek vaktim yok bu aralar, ne dışarı çıkasım var, bazen konuşmaya bile enerjim yok gibi hissediyorum bu aralar. Aynaya bakasım bile yok. Kendimi hiç beğenmiyorum. Saçlarımın boyaya ihtiyacı var, kilo vermem lazım ama bunlari yapacak vaktim de enerjim de yok galiba. Niye bu psikolojiye girdim hiç anlamadım. Hiç enerjim kalmadı. Böyle hissedenler var mı acaba benden başka?

Kidemlinin kıdemlisi geldi 39 um ben dediğin gibi gruptaki çoğu arkadaşımla yaşıt (27) yiğenim var

Bazen oluyor canim... Oglum zor bi bebek biliyorsunuz... Disari bile cikarmiyorum meme yuzunden. Istedigi an verme yandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…