Evet canım gidiyoruz şimdi. Yok yapmadı canım soracağım haber veririm tabicanim senin doktor.kontrolun bugun muydu?Kaka yapti mi Alp doktora sorunca bana da iletir misin
Bizim gündüz uykumuz ataklardan sonra düzenimiz bozuldu malesefKızlar gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz uyanık kalma süreleri 2 saat mi oluyor mesela
Evet 2 saatte bir uyutuyorum genelde uyuyor bazen sadece memede 15 20 dk uyuyor sonra uyumayınca 1 saat sonra tekrar uyutuyorumKızlar gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz uyanık kalma süreleri 2 saat mi oluyor mesela
Canim ben aslinda Doktora yaparak 3.yu yaptimSen de 2 sene sonra yaparsan Rande kadar.olacaksin arka arkaya yapYa bu gidisle benim 3. Olacak gibi esim cok istiyor Yigit biraz daha buyusun cok yormazsa dusunulebilir
Masallah 38 yasina 3 cocuksenin yasinda henuz 1. Cocuklari olan insanlar var. Bekarlari da evlendirelim her sey zsmaninda guzel
Kızlar gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz uyanık kalma süreleri 2 saat mi oluyor mesela
Helal sana canim valla okul isleri cocuklu zor olur herkes yapamaz tabi. Cok sukur hamileligim cok sikintili gecti dua etmistim o zaman Allah im dogunca kolay bir bebek olsun diye oyle de oldu Melek gibi sadece bazen beslenme kismi zorluyor.Allah hayirlisini versin tabi kiz anneye arkadas rahatlikla her seyini.paylasip dertlesebiliyorsunCanim ben aslinda Doktora yaparak 3.yu yaptimakademide doktorayi bir cocuk olarak kabul ederler. O kadar zor ki... Allah im isteyenlere versin. Benim mental durumum 2 cocukla maximum oldu. Ikisi de zor cocuk. Seninki masallah yormuyor seni... Beceriklisin de insallah saglikla bir kızın olur cok isterim senin bir kızın olsun kiz cocuk bambaska hep derim. Allah im her kadina nasip etsin
Aynen ya abim mesela 34 yasinda evlenmesini cok istiyorum o da istiyor aslinda ama oyle denk gelmedi.Yeni nesil evlenmiyor arkadaşım, ya da evlenemiyor bilmiyorum
Bu atak beni çok korkutmaya başladıBizim gündüz uykumuz ataklardan sonra düzenimiz bozuldu malesef
Günü günü tutmuyor bu minnaklarınEvet 2 saatte bir uyutuyorum genelde uyuyor bazen sadece memede 15 20 dk uyuyor sonra uyumayınca 1 saat sonra tekrar uyutuyorum
Yaaa çok güldüm ahhahahahahhahahahahaDüzen yok canım, kıstırdığımız yerde uyutmaya çalışıyoruz
Hemen kismet bulalim abiyeAynen ya abim mesela 34 yasinda evlenmesini cok istiyorum o da istiyor aslinda ama oyle denk gelmedi.
Ben 27 yaşında bekar geziyordumAçılın grubun en kıdemlisi geldi38 yaşındayız eşimle birlikte hatta ben 3 ay büyüğüm eşimden. Çocukların, anne bu evde en büyük sensin dediği kişiyim
Tabi bizi yeni tanıyanların bebeğimizi ilk çocuğumuz sanması, yeni evlendik zannedilmesi dışında sorun yokBen de 27 yaşında ilk anne oldum
Gruptaki pek çok arkadaşım yaşıtı yeğenim var benim ya, ve hepsi bekar
Ben 27 yaşında bekar geziyordum
28 de evlendim, 30 da Kız oldu 33 te oğlanİyi canım çok gezmemişsin Allah’tan, arayı kapatmışsın
İsiliğe benziyor canım. O tarafta emerken daha fazla yattıysa o da yapmış olbilirKızlar Yağızın boynunda böyle şeyler çıktı. Diğer tarafta yok sadece sağ tarafında. İsilik mi bu sizce neyin nesi ? Havalar da isilik olacak kadar sıcaklamadı sanki ne biliyim
Gece de o tarafa daha sık yatıyor bi çözüm bulmam lazım:/ kantaron sürdüm hemen geçirir inşallahİsiliğe benziyor canım. O tarafta emerken daha fazla yattıysa o da yapmış olbilir
Kidemlinin kıdemlisi geldi 39 um benAçılın grubun en kıdemlisi geldi38 yaşındayız eşimle birlikte hatta ben 3 ay büyüğüm eşimden. Çocukların, anne bu evde en büyük sensin dediği kişiyim
Tabi bizi yeni tanıyanların bebeğimizi ilk çocuğumuz sanması, yeni evlendik zannedilmesi dışında sorun yokBen de 27 yaşında ilk anne oldum
Gruptaki pek çok arkadaşım yaşıtı yeğenim var benim ya, ve hepsi bekar
Bazen oluyor canim... Oglum zor bi bebek biliyorsunuz... Disari bile cikarmiyorum meme yuzunden. Istedigi an verme yandikMerhaba kızlar psikoloji olarak çökmüş durumdayım galiba. Ne duşa giresim var ki gelse de girecek vaktim yok bu aralar, ne dışarı çıkasım var, bazen konuşmaya bile enerjim yok gibi hissediyorum bu aralar. Aynaya bakasım bile yok. Kendimi hiç beğenmiyorum. Saçlarımın boyaya ihtiyacı var, kilo vermem lazım ama bunlari yapacak vaktim de enerjim de yok galiba. Niye bu psikolojiye girdim hiç anlamadım. Hiç enerjim kalmadı. Böyle hissedenler var mı acaba benden başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?