Güzel günlerde kullansın minnakCanım teşekkürler bissürü kitap aldım sayende canım
Benim ergen bir bebem var gündüz hep uyanıkKızlar gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz uyanık kalma süreleri 2 saat mi oluyor mesela
Aa ben de alayimCanım teşekkürler bissürü kitap aldım sayende canım
Bazen olabiliyor canım ama hepsi geçici onu düşün. Ben de mesela hep zayıf biriydim şimdi aynaya bakınca bu benmiyim diyorum acil zayıflamam gerek diyorum sonra bir de bebeme bakıyorum herşeye değerMerhaba kızlar psikoloji olarak çökmüş durumdayım galiba. Ne duşa giresim var ki gelse de girecek vaktim yok bu aralar, ne dışarı çıkasım var, bazen konuşmaya bile enerjim yok gibi hissediyorum bu aralar. Aynaya bakasım bile yok. Kendimi hiç beğenmiyorum. Saçlarımın boyaya ihtiyacı var, kilo vermem lazım ama bunlari yapacak vaktim de enerjim de yok galiba. Niye bu psikolojiye girdim hiç anlamadım. Hiç enerjim kalmadı. Böyle hissedenler var mı acaba benden başka?
Al tabi canım ben sabahın köründe aldım vallaAa ben de alayim
İnşallah canım benimGüzel günlerde kullansın minnak
Tesekkur ederim canimHelal sana canim valla okul isleri cocuklu zor olur herkes yapamaz tabi. Cok sukur hamileligim cok sikintili gecti dua etmistim o zaman Allah im dogunca kolay bir bebek olsun diye oyle de oldu Melek gibi sadece bazen beslenme kismi zorluyor.Allah hayirlisini versin tabi kiz anneye arkadas rahatlikla her seyini.paylasip dertlesebiliyorsun
Sen hangilerini aldin dokun hisset olanlar benim hoşuma gitti amaAl tabi canım ben sabahın köründe aldım valla
Valla set olanlardan aldım ben canımSen hangilerini aldin dokun hisset olanlar benim hoşuma gitti ama
Var cnm ben saldim iyice evden disari bile cikmiyorum artikMerhaba kızlar psikoloji olarak çökmüş durumdayım galiba. Ne duşa giresim var ki gelse de girecek vaktim yok bu aralar, ne dışarı çıkasım var, bazen konuşmaya bile enerjim yok gibi hissediyorum bu aralar. Aynaya bakasım bile yok. Kendimi hiç beğenmiyorum. Saçlarımın boyaya ihtiyacı var, kilo vermem lazım ama bunlari yapacak vaktim de enerjim de yok galiba. Niye bu psikolojiye girdim hiç anlamadım. Hiç enerjim kalmadı. Böyle hissedenler var mı acaba benden başka?
Keşke aynı şehirde olsaydık da birlikte bir şeyler yapabilseydik ortak konuları konusabilecegin birini bulmak o kadar zor kiVar cnm ben saldim iyice evden disari bile cikmiyorum artik
Sırtında da var mı? Benim bebeğime önce boynu kızardı isilik sandım. Sonra sırtında da kızarıklık oldu. Döküntü gibi. Alerjikmiş. Sizdeki isilik de olabilir.Kızlar Yağızın boynunda böyle şeyler çıktı. Diğer tarafta yok sadece sağ tarafında. İsilik mi bu sizce neyin nesi ? Havalar da isilik olacak kadar sıcaklamadı sanki ne biliyim
Bir de bakıyorsun buradan birinin ablası kardeşi cıkıyormuş bekarAynen ya abim mesela 34 yasinda evlenmesini cok istiyorum o da istiyor aslinda ama oyle denk gelmedi.
Bende bazen öyle hissediyorum,kaşlarım cıkıp kuaföre gidemediğimde mesela cok çirkin hissederim kendim de alamadıgım için bir de evimi toplamaya enerjim yoksa bebeğim huysuzsa cok moralim bozuk oluyor bir de kilo meselesi var ama ertesi gün ya oyalanacak bir şeyler buluyorum ya da bir yere gidiyorum ya birini çağırıyorum iyi geliyor dostlarım ailem iyi ki varlarMerhaba kızlar psikoloji olarak çökmüş durumdayım galiba. Ne duşa giresim var ki gelse de girecek vaktim yok bu aralar, ne dışarı çıkasım var, bazen konuşmaya bile enerjim yok gibi hissediyorum bu aralar. Aynaya bakasım bile yok. Kendimi hiç beğenmiyorum. Saçlarımın boyaya ihtiyacı var, kilo vermem lazım ama bunlari yapacak vaktim de enerjim de yok galiba. Niye bu psikolojiye girdim hiç anlamadım. Hiç enerjim kalmadı. Böyle hissedenler var mı acaba benden başka?
Bende böyleyim dışarda cok rahat edemiyorum zaten sık sık emziriyorum dr da aksi gibi zayıf kalmış bu ay daha cok emzir dedi şimdi o cıktıklarımı bile cıkmam artık bende pek iyi sayılmam yaniBazen oluyor canim... Oglum zor bi bebek biliyorsunuz... Disari bile cikarmiyorum meme yuzunden. Istedigi an verme yandik
Sizin gece uyaniyor mu? Bence gece sutu cok iyi kilo oluyor. Uzerine uyuyor cunku. Benimki yanimda uyuyor. Ih ih dedi mi veriyorum hem gazini cikariyor hem guzel emiyor. Bazi bebekler ne yaparsan yap almiyor. Hasta degil huzurlu ise endise etmeyin derim...Bir de bakıyorsun buradan birinin ablası kardeşi cıkıyormuş bekarayy ne güzel olurduu
Bende bazen öyle hissediyorum,kaşlarım cıkıp kuaföre gidemediğimde mesela cok çirkin hissederim kendim de alamadıgım için bir de evimi toplamaya enerjim yoksa bebeğim huysuzsa cok moralim bozuk oluyor bir de kilo meselesi var ama ertesi gün ya oyalanacak bir şeyler buluyorum ya da bir yere gidiyorum ya birini çağırıyorum iyi geliyor dostlarım ailem iyi ki varlar
Bende böyleyim dışarda cok rahat edemiyorum zaten sık sık emziriyorum dr da aksi gibi zayıf kalmış bu ay daha cok emzir dedi şimdi o cıktıklarımı bile cıkmam artık bende pek iyi sayılmam yani
Bazen oluyor canim... Oglum zor bi bebek biliyorsunuz... Disari bile cikarmiyorum meme yuzunden. Istedigi an verme yandik
Bazen olabiliyor canım ama hepsi geçici onu düşün. Ben de mesela hep zayıf biriydim şimdi aynaya bakınca bu benmiyim diyorum acil zayıflamam gerek diyorum sonra bir de bebeme bakıyorum herşeye değeraslında hemen hemen hepimizde farklı şekillerde böyle hissedenler var tabi ki tek değilsin
Var cnm ben saldim iyice evden disari bile cikmiyorum artik
Keşke aynı şehirde olsaydık da birlikte bir şeyler yapabilseydik ortak konuları konusabilecegin birini bulmak o kadar zor kiben de eve tıkılıp kaldım bu yüzden
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kızlarBir de bakıyorsun buradan birinin ablası kardeşi cıkıyormuş bekarayy ne güzel olurduu
Bende bazen öyle hissediyorum,kaşlarım cıkıp kuaföre gidemediğimde mesela cok çirkin hissederim kendim de alamadıgım için bir de evimi toplamaya enerjim yoksa bebeğim huysuzsa cok moralim bozuk oluyor bir de kilo meselesi var ama ertesi gün ya oyalanacak bir şeyler buluyorum ya da bir yere gidiyorum ya birini çağırıyorum iyi geliyor dostlarım ailem iyi ki varlar
Bende böyleyim dışarda cok rahat edemiyorum zaten sık sık emziriyorum dr da aksi gibi zayıf kalmış bu ay daha cok emzir dedi şimdi o cıktıklarımı bile cıkmam artık bende pek iyi sayılmam yani
Kas yapıyorsundur canım@missyildiz58 canım inceliyorum ama tartıda çok değişiklik yok yaa neden böylebi de güzel besleniyorum haftalardir göbeğim baya indi ama tartiya yansımıyor
Doktor iyi sik emzir demiste canim ee karni toksa sik sik almiyorlar o nasil olacak anlamadim anca cok istahli olacakta saat basi emecek benim 2 saatte bir emer nadir 1.5 saat 1 saat falan. Senin dogum kilosu kacti. Zaten bebekelrin kilo alimi gittikce dusuyor ilk aylar gibu olmuyor kiBir de bakıyorsun buradan birinin ablası kardeşi cıkıyormuş bekarayy ne güzel olurduu
Bol bol yıka canimGece de o tarafa daha sık yatıyor bi çözüm bulmam lazım:/ kantaron sürdüm hemen geçirir inşallah
Ben de gece emzirmenin kilo aldigini dusunuyorum gecen bir doktordan da duydum. Yani bazi.doktorlar.birak uyusun diyor ama gece emzirmek hem sut uretimini arttirirmis hem bebege kilo aldirirmis ve de guzel uyumasini saglarmisSizin gece uyaniyor mu? Bence gece sutu cok iyi kilo oluyor. Uzerine uyuyor cunku. Benimki yanimda uyuyor. Ih ih dedi mi veriyorum hem gazini cikariyor hem guzel emiyor. Bazi bebekler ne yaparsan yap almiyor. Hasta degil huzurlu ise endise etmeyin derim...
Bende isime sardim bu surecte. Sonuc aldikca motive oluyorum. Cok sukur... Haftaya da tatile gidicegiz, yazin zaten minik tatiller olur. Daha ne yeter bebekli birine. Iste disariya cikamiyorum, daha cok bebekli gidilecek yapilacak sekilde plan yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?