Kesinlikle canim. Uyurken emiyor zaten gozunu acamiyor ama vermesem uyanirBen de gece emzirmenin kilo aldigini dusunuyorum gecen bir doktordan da duydum. Yani bazi.doktorlar.birak uyusun diyor ama gece emzirmek hem sut uretimini arttirirmis hem bebege kilo aldirirmis ve de guzel uyumasini saglarmis
Yok canım sırtında vs yok sadece boynunun altında. Kantaron hemen etki etti hafifledi bile şükür ne mucizevi bir yağ yaSırtında da var mı? Benim bebeğime önce boynu kızardı isilik sandım. Sonra sırtında da kızarıklık oldu. Döküntü gibi. Alerjikmiş. Sizdeki isilik de olabilir.
Ben en az 2 3 defa emzirmis oluyorum canim. 2 saatte bir emziriyorum bazen uyuya kalinca da 3 saati gecirmiyorum. Zaten uyanmiyor emzirip yerine koyuyorum. 4- 4.30 a kadar gece sayilir canim.
Uykuluyken pek verimli emmiyor benimki. Altını açıyorum biraz kendine geliyor ondan sonra emziriyorum. Doktor beş saat uyusun uyandırma dedi ama kilo alımı pek iyi değil o yüzden emzirmeye devam ediyorum. Zaten kendisi de iki buçuk üç saate uyanıyorBen en az 2 3 defa emzirmis oluyorum canim. 2 saatte bir emziriyorum bazen uyuya kalinca da 3 saati gecirmiyorum. Zaten uyanmiyor emzirip yerine koyuyorum. 4- 4.30 a kadar gece sayilir canim.
Canim
Ayda kac kilo aliyor canim. Normal degerlerde aliyorsa kafaya takma kimi bebegin bunyesi almiyor ya da az emiyorlar. Gece emzire bildigin kadar emzir zaten kendi de uyaniyormus. Aktif emmeyince arada basini falan oksa avuc icini oksa emmeye devam.eder belkiUykuluyken pek verimli emmiyor benimki. Altını açıyorum biraz kendine geliyor ondan sonra emziriyorum. Doktor beş saat uyusun uyandırma dedi ama kilo alımı pek iyi değil o yüzden emzirmeye devam ediyorum. Zaten kendisi de iki buçuk üç saate uyanıyor
Ay maşallahCanimAkilvar yazmis benimki de benzer. Buyume hormonu en iyi 11 Ile 4 arasi salgilaniyor, gece. Benimki 9 gibi uyuyor emerek. 1-2 gibi uyaniyor. Sonra 3,5- 4 gibi, sonra 5.5 gibi sonra 7 gibi uyaniyor. 3 ya da 4 kez emiyor. Masallah bebislerimize
Ayda 700-800 gr alıyor. Doyduğu an bırakıyor öyle çok memeye düşkün bir bebek değil. İki buçuk kg doğdu anne karnında da hep zayıf ilerliyordu. Alıştım artık bünyesi bu ama belki bir şeyler yapabilirim diye uğraşıyorum yine deAyda kac kilo aliyor canim. Normal degerlerde aliyorsa kafaya takma kimi bebegin bunyesi almiyor ya da az emiyorlar. Gece emzire bildigin kadar emzir zaten kendi de uyaniyormus. Aktif emmeyince arada basini falan oksa avuc icini oksa emmeye devam.eder belki
Benim bebiş de 2760 dogdu ayda 800 gram almış hep bu zamana kadar ve akşam sekizde yatıp sabah beşte kalkıyor emmeye onun dışında emzirmeye çalışsam da emmiyor ama ben gece 12 gibi mama veriyorum 120 cc onun içiyor en azından. Belki öyle bir şey yapabilirsinAyda 700-800 gr alıyor. Doyduğu an bırakıyor öyle çok memeye düşkün bir bebek değil. İki buçuk kg doğdu anne karnında da hep zayıf ilerliyordu. Alıştım artık bünyesi bu ama belki bir şeyler yapabilirim diye uğraşıyorum yine de
Bizimkinin her seyi memeAy maşallaho zaman benim bebiş uykucu oluyor mümkün değil o kadar uyanıp ememez. Uykusunu almadan kaldırınca da verimli emmiyor. 12-3-6 şeklinde anca oluyor emmesi
Akşam 8 sabah 5 arası çok değil mi? Uyuduğu için maşallah mı desem bilemedimBenim bebiş de 2760 dogdu ayda 800 gram almış hep bu zamana kadar ve akşam sekizde yatıp sabah beşte kalkıyor emmeye onun dışında emzirmeye çalışsam da emmiyor ama ben gece 12 gibi mama veriyorum 120 cc onun içiyor en azından. Belki öyle bir şey yapabilirsin
Şu an beş kg. Sağlıklı olsunlar yeter kiBizimkinin her seyi memeaz uyur kendisi zaten... Kac kilo sizin bebeginiz?
Her bebek farkli kiyaslamayin kafaniza da takmayin... Kizimda bosuna taktim simdi takmiyorum hic bisey...zayif bebekler simdi nasil saglikli buyudu hepsi...
Evet masallah gece uykusu iyi ama gündüz cin gibiAkşam 8 sabah 5 arası çok değil mi? Uyuduğu için maşallah mı desem bilemedimMamaya karşı değilim ama sütüm varken mama vermek istemiyorum
Aa iyi aliyor canim senin zayif dogdugu icin cok belli etmiyor yoksa guzel aliyormus.Ayda 700-800 gr alıyor. Doyduğu an bırakıyor öyle çok memeye düşkün bir bebek değil. İki buçuk kg doğdu anne karnında da hep zayıf ilerliyordu. Alıştım artık bünyesi bu ama belki bir şeyler yapabilirim diye uğraşıyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?