Şimdi ben de bunu düşünüyordum aşırı tedirginim önümüz bayram ne yapıcaz bilmiyorumHanımlar bu kızamık işini napıcaz yeni fobim yükleniyor
Nasıl koruyacağız Allah korusun 7-14 gün içinde başlıyormuş belirtilerŞimdi ben de bunu düşünüyordum aşırı tedirginim önümüz bayram ne yapıcaz bilmiyorum
Başka bebişler 1-1,5 alınca ister istemez küçük geliyor gözümeAa iyi aliyor canim senin zayif dogdugu icin cok belli etmiyor yoksa guzel aliyormus.
Hmm gece dinlenip gündüz annemi nasıl yorarım diye hazırlık yapıyor demek kiEvet masallah gece uykusu iyi ama gündüz cin gibi
Bayramda herkesten uzak durmak sart oldu! Baya bi papaz olacagiz insanlarlaHanımlar bu kızamık işini napıcaz yeni fobim yükleniyor
Canim dogum kilosunu oranla ayni aslinda. Totale bakmamak lazim. Benim oglum 3860, 55 cm dogdu. Cussesine gore yiyor ona gore aliyor . Oranlayinca ayni... Kilo kaybi olmasin, persentili iyi olsun buonemli. Uzulmeyin bosunaBaşka bebişler 1-1,5 alınca ister istemez küçük geliyor gözüme
Ortamı sık sık havalandırmak, temastan kaçınmak.. başka da aklıma bir şey gelmiyor temas bağımlısı akrabalardan kacırıcam cocugu artık zaten hoşlanmıyorumNasıl koruyacağız Allah korusun 7-14 gün içinde başlıyormuş belirtiler
Cnm çok geçmiş olsun, benim bebeğimin ağlaması da nöbet gibi oluyor bazen morarıyor sesi kesiliyor nefesi de o birkaç saniye kesiliyor korkunç bişey hemen yüzüne üfle ve poposunu sık cnm bir iki sn kendine geliyor öyle yapınca.Kızlar çocuğu daha öncesinde katılma nöbetine benzer birşey yaşayan var mı? Ya da etrafında olan?
Benim oğlan birden bire ağlamaya başlayıp ki korkunç bir ağlamaydı, iki kere nefesi kesilir gibi oldu. Acile gittik hemen doktorlar katılma nöbeti olabilir dedi. Tüm tahlilleri, ekg, eeg hepsi temiz çıktı ama sebepsiz olabiliyormuş. Şimdi gözümü ayıramıyorum üstünden. Kimseye bırakamam da artık. İşe başlamam lazım. Allahım o anları tekrar yaşatmasın bize. Anneme bırakacağım bebeğimi ama bu saatten sonra nasıl bırakırım. Ya aynı şeyler olursa nefesi giderse. Çok zordu kızlar çok zor. Tüm gün ağlamamak için, içime içime ağladım. Kalbim sıkışıyorAllahım kimseye dermansız dert vermesin, Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Çok geçmiş olsun cnm, nasıl bir diyet verdiler sana neler yasak? Ben şu an süt ürünleri, gluten, dana eti, domates,kuruyemişler ve birçok meyveyi vs kestim çok zorlanıyorum ama hala bişey alerji yapıyor çocukta boşuna işkence çekiyor gibiyim.Evet şimdilik sade mamayla devam ediyoruz, kızımın iki yaşına doğru alerjisi geçti fakat hala hassas bir çocuk bazı şeyler hala alerji yapıyor mesela atleti bizim çamaşırların arasına karışmış öylece yıkanmış onu giydikten sonra sırtı baya kaşındı bazen besinlere karşı hassasiyeti oluyor ama kaşıntı olarak tepki veriyor vücudunda şişme falan olmuyor çık şükür
İnşallah fayda eder bugün üçüncü iğneyi olduk ama bir değişiklik olmadı gördükçe çok üzülüyorum siz alerji uzmanına mı gidiyorsunuz yoksa çocuk doktoru mu
Alerjiden çocuk doktorumuz şüphelendi. Egzama ve kulağında akıntılar oluyordu Devlet hastanesine götürüp alerji bölümüne sevk etmelerini istedik ki biz söylemeden zaten doktor bulgulardan alerji bölümüne sevk etti onlar diyet iğne ve mama verdi
Ben mama olarak hip kullanıyorum ama alerji maması Aptamil de var sanırım alerji doktoru Aptamil verdi bu marketlerde satılanlardan değil alerji için özel olanlardan, bilgilendirme için teşekkür ederim.
Canım sabah uyandı az önce uyudu sıpa, evde 3 kadınız şu an herkes bi köşede nakavt oldu baygınKızlar gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz uyanık kalma süreleri 2 saat mi oluyor mesela
Of ben de hiç sevmiyorum gider ama değil mi kalmaz o?Kizlar su gobekteki gebelik cizgisi neden gitmiyor kionu hic sevmiyorum ben
Cocuk gorunce sacma ve gereksiz bir viciklasma oluyor cogundaOrtamı sık sık havalandırmak, temastan kaçınmak.. başka da aklıma bir şey gelmiyor temas bağımlısı akrabalardan kacırıcam cocugu artık zaten hoşlanmıyorum
Ay maşallah subhanallah barikallahCanim dogum kilosunu oranla ayni aslinda. Totale bakmamak lazim. Benim oglum 3860, 55 cm dogdu. Cussesine gore yiyor ona gore aliyor . Oranlayinca ayni... Kilo kaybi olmasin, persentili iyi olsun buonemli. Uzulmeyin bosuna
Insallah gidecek de uzun surdu kizimda hemen gitmisti...Cnm çok geçmiş olsun, benim bebeğimin ağlaması da nöbet gibi oluyor bazen morarıyor sesi kesiliyor nefesi de o birkaç saniye kesiliyor korkunç bişey hemen yüzüne üfle ve poposunu sık cnm bir iki sn kendine geliyor öyle yapınca.
Çok geçmiş olsun cnm, nasıl bir diyet verdiler sana neler yasak? Ben şu an süt ürünleri, gluten, dana eti, domates,kuruyemişler ve birçok meyveyi vs kestim çok zorlanıyorum ama hala bişey alerji yapıyor çocukta boşuna işkence çekiyor gibiyim.
Canım sabah uyandı az önce uyudu sıpa, evde 3 kadınız şu an herkes bi köşede nakavt oldu baygın
Of ben de hiç sevmiyorum gider ama değil mi kalmaz o?
Dogru. Herkes bizden iyi biliyor bebegimiziAy maşallah subhanallah barikallahTontiş bebiş doğmuş Evet haklısın ama şöyle ki herkes senin dediğin gibi demiyor. Bazısı da moral bozuyor tabi anne olarak takıyoruz. Kötü enerji veren insanlardan uzaklaşmaya çalışıyorum yoksa kafama takacak bir şey yok bebeğim gayet sağlıklı elhamdulillah
Eşimin tarafı beni çok yoruyor sürekli cocugu kucağa almak istemeler öpmek istemeler falanBayramda herkesten uzak durmak sart oldu! Baya bi papaz olacagiz insanlarla
Sevgi gösteriyorlar akıllarınca sanki temasla gösteriliyor sevgi sadeceCocuk gorunce sacma ve gereksiz bir viciklasma oluyor cogunda
Peki sizde antikorunuza baktırcak mısınız kücükken aşı olduk belki ama inşallah tutmuşturEşimin tarafı beni çok yoruyor sürekli cocugu kucağa almak istemeler öpmek istemeler falanbahçeli ev allahtan çocuğu bahçeye çıkarıp durucam artık.
Ben aşı oldum kızamık da geçirdim diye hatırlıyorum bilmiyorum ki yine de bakılmalı mı acabaPeki sizde antikorunuza baktırcak mısınız kücükken aşı olduk belki ama inşallah tutmuştur
Bir çocuk doktoru arkadaşım önerdi antikoruna baktırsın çocuğa bakan kişiler diye benim de aklıma takıldıBen aşı oldum kızamık da geçirdim diye hatırlıyorum bilmiyorum ki yine de bakılmalı mı acaba
Alin in meme reddi gecti mi canimBenim bebiş de 2760 dogdu ayda 800 gram almış hep bu zamana kadar ve akşam sekizde yatıp sabah beşte kalkıyor emmeye onun dışında emzirmeye çalışsam da emmiyor ama ben gece 12 gibi mama veriyorum 120 cc onun içiyor en azından. Belki öyle bir şey yapabilirsin
Nasıl bakılıyor kanla mi yeterli antikor yoksa ilave doz aşı mı oluyoruz acabaBir çocuk doktoru arkadaşım önerdi antikoruna baktırsın çocuğa bakan kişiler diye benim de aklıma takıldı
Canım akşamları reddediyor gündüz ve gece uyandığında emiyor zorlamıyorum ben deAlin in meme reddi gecti mi canim
Canım benim oglumda 2500 doğdu hastaneden 2300 çıktık aylık 900 gr felan alması normal zaten doktorumuz uyursa 5 saat uyandırma dedi ama zaten o kadar durmaz ben mama ve meme ilerliyorum gece 3 kez emmek için uyanıyor kendisi uyanmazsa ben emziriyorum günde 4 kez de mama veriyorum ama en fazla 60 cc içiyor zaten.Başka bebişler 1-1,5 alınca ister istemez küçük geliyor gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?