2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Başka bebişler 1-1,5 alınca ister istemez küçük geliyor gözüme
Canim dogum kilosunu oranla ayni aslinda. Totale bakmamak lazim. Benim oglum 3860, 55 cm dogdu. Cussesine gore yiyor ona gore aliyor . Oranlayinca ayni... Kilo kaybi olmasin, persentili iyi olsun buonemli. Uzulmeyin bosuna

Cnm çok geçmiş olsun, benim bebeğimin ağlaması da nöbet gibi oluyor bazen morarıyor sesi kesiliyor nefesi de o birkaç saniye kesiliyor korkunç bişey hemen yüzüne üfle ve poposunu sık cnm bir iki sn kendine geliyor öyle yapınca.
Çok geçmiş olsun cnm, nasıl bir diyet verdiler sana neler yasak? Ben şu an süt ürünleri, gluten, dana eti, domates,kuruyemişler ve birçok meyveyi vs kestim çok zorlanıyorum ama hala bişey alerji yapıyor çocukta boşuna işkence çekiyor gibiyim.

Kızlar gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz uyanık kalma süreleri 2 saat mi oluyor mesela
Canım sabah uyandı az önce uyudu sıpa, evde 3 kadınız şu an herkes bi köşede nakavt oldu baygın
Kizlar su gobekteki gebelik cizgisi neden gitmiyor ki onu hic sevmiyorum ben
Of ben de hiç sevmiyorum gider ama değil mi kalmaz o?

Canim dogum kilosunu oranla ayni aslinda. Totale bakmamak lazim. Benim oglum 3860, 55 cm dogdu. Cussesine gore yiyor ona gore aliyor . Oranlayinca ayni... Kilo kaybi olmasin, persentili iyi olsun buonemli. Uzulmeyin bosuna
Ay maşallah subhanallah barikallah Tontiş bebiş doğmuş Evet haklısın ama şöyle ki herkes senin dediğin gibi demiyor. Bazısı da moral bozuyor tabi anne olarak takıyoruz. Kötü enerji veren insanlardan uzaklaşmaya çalışıyorum yoksa kafama takacak bir şey yok bebeğim gayet sağlıklı elhamdulillah

Insallah gidecek de uzun surdu kizimda hemen gitmisti...

Dogru. Herkes bizden iyi biliyor bebegimizi

Alin in meme reddi gecti mi canim

Başka bebişler 1-1,5 alınca ister istemez küçük geliyor gözüme
Canım benim oglumda 2500 doğdu hastaneden 2300 çıktık aylık 900 gr felan alması normal zaten doktorumuz uyursa 5 saat uyandırma dedi ama zaten o kadar durmaz ben mama ve meme ilerliyorum gece 3 kez emmek için uyanıyor kendisi uyanmazsa ben emziriyorum günde 4 kez de mama veriyorum ama en fazla 60 cc içiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…