2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
minseo nerelerdesin 4. Ay atagindan mi firsat bulamiyorsun yoksun buralarda
Sinifin ispinyoncu cocugu olayim benim mesaji begenip kacmis minseo
Kızlar sormayın cidden bu atak beni ezdi geçti lohusalik mi zordu 4. Ay atağı mi deseniz kesinlikle şuan derim. Bir de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama stresten şekere cipse saldirasim geliyor. Bugün girdim okudum okudum alıntı yaptim o kadar yazamadan çıktım. Sürekli ilgi istiyor aşırı açıldı algıları sürekli bakinsin dolaşsın bu moddayiz. Uyuyunca biraz ev işi yapayim diyorum ama pilim bitik ben de yatiyorum. Sırtım tutuldu dün makineden çamaşır alırken. Benden başka kimsede avunmuyor. Bu gece ilk kez krizsiz gece uykusuna geçti. Akşamüstü kanguru ile cikardik baya bakindi yoruldu eve geldik kucağımda duşa soktum babasi biraz salladi uyudu hemen şükür ki ben de dinlenebildim İnşallah çok uzun sürmez 1 ay diyorlar oturup ağlayasim geliyor

Ah canim Allah kolayliklar versin tahmin ettim ondan giremedigini 1 ay oyle surmez ya 1 hafta iyi gider sonra yine zorlar falan oyle oyle gecer. Bakalim bizlerin nasil olacak

Kac gundur bir istahsizlik vardi canim agzina alip az emip birakiyordu.Bugun normale dondu atak haftasi bitti ondan midir artik bilmiyorum.
Muhtemelen ondandır canım alin de bir hafta falan öyleydi mamayı bile zar zor 60 cc alıyordu atak haftasında sonradan düzelmisti hep güzel güzel emerler annelerini üzmezler inşallah

İyice gözüm korktu umarım en yakın zamanda biter şu atak da eski huzurlu günlerinize dönersiniz canim

Keşke aynı şehirde olsaydık da birlikte bir şeyler yapabilseydik ortak konuları konusabilecegin birini bulmak o kadar zor ki ben de eve tıkılıp kaldım bu yüzde
arklarım istanbul ümraniyedeyim yakınlara gelirim beklerim havalar güzelleşti ve beni sizden başka kimse anlamıyor çok da güzel yaz meyveleri çıktı meyveleri alıp park park gezme vakti
oyy yavrum yaaa bizimkide çok huysuz ve gündüz uykuları kayıp bu ara bakalım nolcak biyeerde bayılır diye düşünüp salıyorum artık

Ah canim Allah kolayliklar versin tahmin ettim ondan giremedigini 1 ay oyle surmez ya 1 hafta iyi gider sonra yine zorlar falan oyle oyle gecer. Bakalim bizlerin nasil olacak
İnşallah canim sen tecrübelisin tecrübelerine güvenmek istiyorum
İyice gözüm korktu umarım en yakın zamanda biter şu atak da eski huzurlu günlerinize dönersiniz canim
Ya bak her şey hallolur ama uyku gerilemesi lanet bişey. Uykusu var deli gibi ama uyutmaya çalıştıgimizda yırtıyor kendini Uyutmasan durmuyor napcagimizi şaşırıyoruz resmen. Gündüzleri de gündüz uykusu krizsiz ama bu defa uyanıkken sürekli gezinmek bakinmak istiyor oyun halisinda 10 dk dan fazla durmuyor oyuncaklari tokatliyor bugün köpekcige bakiyor hem ağlıyor hem tekmeliyor sonra durup gülüyor kafası çok karışık Alin gece uykusunu güzel yapan bir bebek umarım çok sorunlu olmaz canım. Bazi bebekler gece sürekli uyanip uyumuyormus tekrar bizde öyle bişi yok şimdilik tek dayanağım o

Arkadaşım yaaaaa offf az kaldı dayan. Sıra bize geliyor şimdi

Aynı kiloda doğmuşuz biz de hastaneden 2350 çıktık canım. Anne sütü sarılığı vardı uzun sürdü. O süreçte hiç uyandırıp emziremedim hep sağıp verdim. Doktorum mamaya gerek görmedi şu an. Sarılık zamanı vermiştim şimdi de emmesi çok içime sinmezse 30 cc veriyorum ama baştan şu zamana kadar toplasan hepsi bir kutu mama anca eder. Sana doktor mu önerdi?
Aslında mama verebilirim ama sütüm varken vermek istemiyorum açıkçası.
Gece üç kez nasıl uyanıyor uyanınca emmesi verimli oluyor mu? Bir iki çekmeden sonra uyuyunca ben de uyandırmak istemiyorum açıkçası. Saat olarak 12-3-6 şeklinde emiyor gece emmesi iki kere olmuş oluyor sanırım

Gözüm korktu Meme reddi yaşadın mı peki? Baştan beri pek verimli değil zaten ben de bu durumdan korkuyorum
Allah yardımcımız olsun

2.5 aylık bebeğimin idrar rengi neden böyle acaba idrar yolu enfeksiyonu oldu .yada sleepy bez kullanıyoruz ondan mı böyle sizinde başınıza geldi mi bu durum ? Rahatsız edecek kadar bir kokuda yok

Mamayı doktor önerdi canım. Gece emmesi değişiyor mesela şu an 12 de emdi uyudu şimdi uyandı memede azıcık emdi uyuyor ama bekliyorum yatağa koymadan arada emiyor yarim saat bekleyip yatıracağım..yeniden uyanır uyanmazsa ben yine alıp durtukleyerek emzirmeye çalışacağım

kızlar yaş konuşulmuş yer verin ablanıza bakim yaş 37 , ilk çocuk Biz eşimle uzuun süre çocuk düşünmedik, çok gezdik çok eğlendik, geç de olgunlaştık bence ve 34de olsun diye planladık, oldu da aslında ama kaybettik, sonra uzun süre olmadı ve tüp bebek derken aradan 2 yıl daha geçti yani biz planlar yaparken hayat bizi buraya getirdi. Bazen çok mu geç kaldım diye düşünüyorum tabi, ikinci çocuk istesem evet geç kaldım ama düşünmüyorum neyse ki :) Şimdiki ekonomik duruma bakınca da iyi ki zamanında çok gezdik ne istediysek yaptık gençliğimizi doyasıya yaşadık diyorum. Bir de bu sürecin sonunda gerçekten bebeğimizi çok istedik de sahip olduk hiç soru işaretimiz acabamız yok şimdi. Bu işin doğrusu yanlışı yok aslında hayat dengeleri çok farklı herkesin, hepimiz ne güzel sağlıkla kavuştuk meleklerimize, yolda eksilenlerimiz de oldu ama herkes için doğru bir zaman var inanıyorum

Kızlar bu kk’da her yerden popup reklam fırlaması çok sinir bozucu değil mi? Kullanıcıyı neden bu kadar zorluyorlar sürekli bir yerden reklam kapatmaya çalışıyorum siteden soğudum bugün, bir tane reklam alıp tam alsalar ya ekşi sözlük gibi, eminim bir çok kullanıcı hemfikirdir benimle ve bu sebepten azalan üye sayısı da az değildir. Nereye iletmek gerek bu eleştiriyi onu da bilemiyorum.

Aslında çok normalmiş de biz istiyoruz ki her defasında luk luk emsin

Opera kullanabilirsin onda reklam çıkmıyor

Ben de 39 yaşındayım eşim benden bir ay küçük 34 yaşında evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…