2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayy dogru algilari acildikca zorluyordu... Cok kolay gelsin canim ay korktum benimkini dusunemiyorum

Bende de ve ben kızıma oturmaya basladiginda canlandirarak anlatiyordum ordaki kedicikteki kasap amca kizimdan cok dayak yedi surekli istiyordu
Bebeğe okurken 4 yaşındaki oğlum bile gelip oturup dinliyor hadi anne oku diyor hepsini tek tek sırayla okutuyor bebekte dinliyor bu arada, sen de biliyorsun oku diyorum açıyor tek tek anlatıyor hikayeleri

Bebeğe okurken 4 yaşındaki oğlum bile gelip oturup dinliyor hadi anne oku diyor hepsini tek tek sırayla okutuyor bebekte dinliyor bu arada, sen de biliyorsun oku diyorum açıyor tek tek anlatıyor hikayeleri
Ben de cikarayim artik kitaplari ya dimi... Benim kizim kendi kitaplarini okuyor o yonden buyuk cocuk cok iyi

Ben de cikarayim artik kitaplari ya dimi... Benim kizim kendi kitaplarini okuyor o yonden buyuk cocuk cok iyi
Evet babası yatarken okuyor ona ama bu kitapları yeni çıkardım ya bunlar hoşuna gitti büyüğün de, çıkar çıkar çok seviyor renkli böyle dokunmaya çalışıyor bebek inceliyor bayağı bayağı bakıyor yani

Ya ben safranboludayım atlayın gelin
Canım inşallah çünkü alin in gece uykusu iyi olmasa ben huniyi takardım herhalde gündüz o kadar aktif ki Allah hepimize yardım etsin arkadaşım bu ataklarda. Bugün annemin yanına gidiyorum 15 gun. Atak olacaksa da orda olsa bitse bari tek başıma çok zor

Yazisiz kitaplar var biz suan onlardan gidiyoruz. Hayal gucumuze kalmis hikayesi kart gibi dusunun... Tatilden donunce cikarayim insallah

Bilmiyorum canım şimdi bir arkadaş çişli bez atmış biraz sar çiş gibi var bizde de bu hafta 1-2 defa gördük öyle daha azdı ama enfeksiyon oldu iştah mı kapandı acaba doktora da hiç söylemedim normaldir diye of ya doktora giderken zaten var ya boynuma asacağım artık soracaklarımı
Şu an beş kg. Sağlıklı olsunlar yeter ki Bir tık daha fazla kilo almasını isterim sadece. Ama dediğim gibi benim oğlum doyunca bırakıyor alıştım artık bünyesi bu
Bizimki de hemen hemen aynı canım 5 kg tam doğumları da yakınmış 2610 doğdu kızım emziriyorum mama yok. Biraz yemiyor bazen uzun kalıyor bazen az kalıyor nasıl canı isterse vallahi ben artık saatte tutmuyorum dakikada

Ben de tutmuyorum bir ara acayip kafaya takmıştım baktım olmuyor bıraktım. Bizde bir de reflü var bazen çok kusuyor üzülüyorum
Memeye gelme süresi nasıl peki?

Kızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Korkma canim daha guzeli gelecek. Normal ama vitamin kullan genede, Kan degerine de baktir bi...

Kızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Benim de dökülüyor 3. Aydan sonra başlıyormuş saç dökülmesi yoğun olarak ama geçer dedi arkadaşım 2 ay falan sonra zaten yenileri cikiyormus

Biz de 2610 canım su an 5 kg ama işte boyu uzun oraya gitmiş yedikleri üç aylık kontrolünde dr a anlattım gece 12 gibi uyuyor 4,5 5 gibi kalkıyor emmeye sonra 8 de bir daha kalkıyor diye cok dedi üç saatte bir emsin gece daha cok kilo alır dedi mama yok
Yukarda anlattım canım ortak cevap olsun. Sütün varsa mama verme dedi dr bence de
Verme zaten mama karşıtı değilim aç kalmasın tabiki ama olan da gider emzirirsen çoğalır rezene çayı coğaltıyormuş deneyebilirsin ben günde bir fincan içeceğim artık bir de vitamin verdi onu kullanıyorum bebeğe
Ben de tutmuyorum bir ara acayip kafaya takmıştım baktım olmuyor bıraktım. Bizde bir de reflü var bazen çok kusuyor üzülüyorum
Memeye gelme süresi nasıl peki?
Hiç bakmadım saate hep yanyana olunca kucakta vs hep meme teklif ediyorum alırsa alıyor almazsa oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…