Yaa bulamiorum bitirmisler ühühü kirmizisi 429 tl:)))
Ayy dogru algilari acildikca zorluyordu... Cok kolay gelsin canimKızlar sormayın cidden bu atak beni ezdi geçti lohusalik mi zordu 4. Ay atağı mi deseniz kesinlikle şuan derim. Bir de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama stresten şekere cipse saldirasim geliyor. Bugün girdim okudum okudum alıntı yaptim o kadar yazamadan çıktım. Sürekli ilgi istiyor aşırı açıldı algıları sürekli bakinsin dolaşsın bu moddayiz. Uyuyunca biraz ev işi yapayim diyorum ama pilim bitik ben de yatiyorum. Sırtım tutuldu dün makineden çamaşır alırken. Benden başka kimsede avunmuyor. Bu gece ilk kez krizsiz gece uykusuna geçti. Akşamüstü kanguru ile cikardik baya bakindi yoruldu eve geldik kucağımda duşa soktum babasi biraz salladi uyudu hemen şükür ki ben de dinlenebildimİnşallah çok uzun sürmez 1 ay diyorlar oturup ağlayasim geliyor
Ya bu ara uyutuyorum beni tekmeliyor kaldır beni diyor etrafa bakacakmış merak ediyormuş gündüzleri az uyuyor bu aralarKızlar gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz uyanık kalma süreleri 2 saat mi oluyor mesela
Bende deEki Görüntüle 3262073
Bende de bu seriden var sayfaları kalın kalın ve renkli bayağı Berkay bayılıyor okudukça
Bebeğe okurken 4 yaşındaki oğlum bile gelip oturup dinliyor hadi anne oku diyor hepsini tek tek sırayla okutuyor bebekte dinliyor bu arada, sen de biliyorsun oku diyorum açıyor tek tek anlatıyor hikayeleriBende deve ben kızıma oturmaya basladiginda canlandirarak anlatiyordum ordaki kedicikteki kasap amca kizimdan cok dayak yedi surekli istiyordu
Ben de cikarayim artik kitaplari ya dimi... Benim kizim kendi kitaplarini okuyor o yonden buyuk cocuk cok iyiBebeğe okurken 4 yaşındaki oğlum bile gelip oturup dinliyor hadi anne oku diyor hepsini tek tek sırayla okutuyor bebekte dinliyor bu arada, sen de biliyorsun oku diyorum açıyor tek tek anlatıyor hikayeleri
Evet babası yatarken okuyor ona ama bu kitapları yeni çıkardım ya bunlar hoşuna gitti büyüğün de, çıkar çıkar çok seviyor renkli böyle dokunmaya çalışıyor bebek inceliyor bayağı bayağı bakıyor yaniBen de cikarayim artik kitaplari ya dimi... Benim kizim kendi kitaplarini okuyor o yonden buyuk cocuk cok iyi
Ya ben safranboludayımarklarım istanbul ümraniyedeyim yakınlara gelirim beklerim havalar güzelleşti ve beni sizden başka kimse anlamıyor çok da güzel yaz meyveleri çıktı meyveleri alıp park park gezme vakti
oyy yavrum yaaa bizimkide çok huysuz ve gündüz uykuları kayıp bu ara bakalım nolcak biyeerde bayılır diye düşünüp salıyorum artık
Canım inşallah çünkü alin in gece uykusu iyi olmasa ben huniyi takardım herhalde gündüz o kadar aktif kiİnşallah canim sen tecrübelisin tecrübelerine güvenmek istiyorum
Ya bak her şey hallolur ama uyku gerilemesi lanet bişey. Uykusu var deli gibi ama uyutmaya çalıştıgimizda yırtıyor kendiniUyutmasan durmuyor napcagimizi şaşırıyoruz resmen. Gündüzleri de gündüz uykusu krizsiz ama bu defa uyanıkken sürekli gezinmek bakinmak istiyor oyun halisinda 10 dk dan fazla durmuyor oyuncaklari tokatliyor bugün köpekcige bakiyor hem ağlıyor hem tekmeliyor sonra durup gülüyor kafası çok karışık Alin gece uykusunu güzel yapan bir bebek umarım çok sorunlu olmaz canım. Bazi bebekler gece sürekli uyanip uyumuyormus tekrar bizde öyle bişi yok şimdilik tek dayanağım o
Yazisiz kitaplar var biz suan onlardan gidiyoruz. Hayal gucumuze kalmis hikayesiEvet babası yatarken okuyor ona ama bu kitapları yeni çıkardım ya bunlar hoşuna gitti büyüğün de, çıkar çıkar çok seviyor renkli böyle dokunmaya çalışıyor bebek inceliyor bayağı bayağı bakıyor yani
Bilmiyorum canım şimdi bir arkadaş çişli bez atmış biraz sar çiş gibi var bizde de bu hafta 1-2 defa gördük öyle daha azdı ama enfeksiyon oldu iştah mı kapandı acaba doktora da hiç söylemedim normaldir diye of ya doktora giderken zaten var ya boynuma asacağım artık soracaklarımıDoktor iyi sik emzir demiste canim ee karni toksa sik sik almiyorlar o nasil olacak anlamadim anca cok istahli olacakta saat basi emecek benim 2 saatte bir emer nadir 1.5 saat 1 saat falan. Senin dogum kilosu kacti. Zaten bebekelrin kilo alimi gittikce dusuyor ilk aylar gibu olmuyor ki
Bizimki de hemen hemen aynı canım 5 kg tam doğumları da yakınmış 2610 doğdu kızım emziriyorum mama yok. Biraz yemiyor bazen uzun kalıyor bazen az kalıyor nasıl canı isterse vallahi ben artık saatte tutmuyorum dakikadaŞu an beş kg. Sağlıklı olsunlar yeter kiBir tık daha fazla kilo almasını isterim sadece. Ama dediğim gibi benim oğlum doyunca bırakıyor alıştım artık bünyesi bu
Ben de tutmuyorum bir ara acayip kafaya takmıştım baktım olmuyor bıraktım. Bizde bir de reflü var bazen çok kusuyor üzülüyorumBizimki de hemen hemen aynı canım 5 kg tam doğumları da yakınmış 2610 doğdu kızım emziriyorum mama yok. Biraz yemiyor bazen uzun kalıyor bazen az kalıyor nasıl canı isterse vallahi ben artık saatte tutmuyorum dakikada
Aa bu bizizBebeğe okurken 4 yaşındaki oğlum bile gelip oturup dinliyor hadi anne oku diyor hepsini tek tek sırayla okutuyor bebekte dinliyor bu arada, sen de biliyorsun oku diyorum açıyor tek tek anlatıyor hikayeleri
Ben ben ben varim asiri dokuluyor avuc avuc vitamin aldim insallah ise yararKızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Korkma canim daha guzeli gelecek. Normal ama vitamin kullan genede, Kan degerine de baktir bi...Kızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Benim de dökülüyor 3. Aydan sonra başlıyormuş saç dökülmesi yoğun olarak ama geçer dedi arkadaşım 2 ay falan sonra zaten yenileri cikiyormusKızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Biz de 2610 canım su an 5 kg ama işte boyu uzun oraya gitmiş yedikleri üç aylık kontrolünde dr a anlattım gece 12 gibi uyuyor 4,5 5 gibi kalkıyor emmeye sonra 8 de bir daha kalkıyor diye cok dedi üç saatte bir emsin gece daha cok kilo alır dedi mama yokCanım benim oglumda 2500 doğdu hastaneden 2300 çıktık aylık 900 gr felan alması normal zaten doktorumuz uyursa 5 saat uyandırma dedi ama zaten o kadar durmaz ben mama ve meme ilerliyorum gece 3 kez emmek için uyanıyor kendisi uyanmazsa ben emziriyorum günde 4 kez de mama veriyorum ama en fazla 60 cc içiyor zaten.
Yukarda anlattım canım ortak cevap olsun. Sütün varsa mama verme dedi dr bence deAynı kiloda doğmuşuz biz de hastaneden 2350 çıktık canım. Anne sütü sarılığı vardı uzun sürdü. O süreçte hiç uyandırıp emziremedim hep sağıp verdim. Doktorum mamaya gerek görmedi şu an. Sarılık zamanı vermiştim şimdi de emmesi çok içime sinmezse 30 cc veriyorum ama baştan şu zamana kadar toplasan hepsi bir kutu mama anca eder. Sana doktor mu önerdi?
Aslında mama verebilirim ama sütüm varken vermek istemiyorum açıkçası.
Gece üç kez nasıl uyanıyor uyanınca emmesi verimli oluyor mu? Bir iki çekmeden sonra uyuyunca ben de uyandırmak istemiyorum açıkçası. Saat olarak 12-3-6 şeklinde emiyor gece emmesi iki kere olmuş oluyor sanırım
Hiç bakmadım saate hep yanyana olunca kucakta vs hep meme teklif ediyorum alırsa alıyor almazsa oyun oynuyorBen de tutmuyorum bir ara acayip kafaya takmıştım baktım olmuyor bıraktım. Bizde bir de reflü var bazen çok kusuyor üzülüyorum
Memeye gelme süresi nasıl peki?
Kizimda oyleydi ama suan yok :) merak etme gelir yenisi... Ama Kan degeri dusukse olabiliyor gene de baktir bi, ben bu ay baktirdimBen ben ben varim asiri dokuluyor avuc avuc vitamin aldim insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?