2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Haftanın yarısı güzel emmekle yarısı memeye pislikmiş gibi davranmakla geçiyor bu aralar Evet süt arz talep meselesi, bebek emdikçe artıyor keşke emse

Kaç cm canım boyu bizde 5,5 kg aslında normaller bence 1 yaşında 10 kg olmasını bekleriz dedi doktor öyle bakınca çok normaller

Kızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Evet canım benimde 2 haftadır dökülmeye başladı hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bişey normalmiş ama. Kime dediysem bende de oldu dedi. Annemin dediğine göre bebek anney tanımaya başlayınca olurmuş yaşına gelicek nerdeyse daha yeni mi tanıyor şaka mı

Kızlar dün dedim ki dışarı çıkarayım ilk kez baş başa babamız yokken çıkardım güzel durdu etti eve geldik 6-7 sonra sadece memede uyudu yatağına taa 11 de yatırdım, artık akşam 9 da falan gece uykusuna geçmesi gerekmiyor mu valla özeniyorum öyle uyuyan bebeklere , gece uykusu 11-12 de başlıyor bizimkinin ve bayadır bu böyle nasıl erken uyutabilirim, 15 dk uyumayı uyudum sayıyor mutlu mutlu bakınıyor beni izliyor sonra kısa sürede tekrar uykusu geliyor tekrar aynı rutin , ben şu uyku işini çözemedim

Ben ben ben varim asiri dokuluyor avuc avuc vitamin aldim insallah ise yarar
Ben de ımom latte kullanıyorum ama ise yarıyor mu emin değilim
Korkma canim daha guzeli gelecek. Normal ama vitamin kullan genede, Kan degerine de baktir bi...
Muhtemelen demirim falan yerlerde canım bir fırsat bulup baktırsam gerçekten güzel olacak
Benim de dökülüyor 3. Aydan sonra başlıyormuş saç dökülmesi yoğun olarak ama geçer dedi arkadaşım 2 ay falan sonra zaten yenileri cikiyormus
Ay hadi inşallah kuzu
Çok fena dökülmeye başladı vitamin aldım bir kutu bitti azaldı yeni kutuya başladım
Ne aldın vitamin canım
Evde saçım açık gezemiyorum resmen saçlardan dolayı onu ben de duydum ya cidden de sosyal gülümseme olduğundan beri aşırı dökülüyor bilimsel bir gerçekliği var mi acaba

Kızlar ben bu meme reddini kabullenmekte çok zorlanıyorum bir türlü işin duygusal boyutundan çıkamadım. Artık süt sağıyorum ve mama veriyorum, memeyi bazen gece kabul ediyor sadece o da birkaç dk En zoru da mesela ağladığında ya da acıktığında meme sızlıyor ama veremiyorum ya gözlerim doluyor biberonu verirken

Son düzenleme:
Silikon meme ucuyla denedin mi canım bizimki sadece öyle emiyor

Ben de aynı durumdayım canım gece 12 de uyuyor 3-4 kez uyanıyor sabah 7 uyanış gündüz uyku yok sadece memede emerken uyuduğu sonra bir uyaniyor sanırsın 2-3 Saat uyumuş gibi

Gözüm korktu Meme reddi yaşadın mı peki? Baştan beri pek verimli değil zaten ben de bu durumdan korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
Bu yaşadığımiz 4. Atak süreci. 3. Atak haftasinda meme reddi yapti ve ne yaptıysam geri dönmedi memeyi diliyle ittiriyordu memeye gelince çığlık atıyordu her yolu denedim ama maalesef

Site admini kazen e mesaj atabilirsin ya da etiketleyerek şikayetini dile getirebilirsin canim bi ara opet reklami vardi illallah etmiştim ben de

Ben de aynı durumdayım canım gece 12 de uyuyor 3-4 kez uyanıyor sabah 7 uyanış gündüz uyku yok sadece memede emerken uyuduğu sonra bir uyaniyor sanırsın 2-3 Saat uyumuş gibi
Bide sağlıkları için erken uyumaları lazım , hormon salgılanıyor diyorlar ama erken uyumuyor napayım

Kizlar sizin bebeklerin kakalari nasil anne sutu alanlar ya bir ara kaka yapmayan oglum simdi gunde 1 defa yapiyor hatta bugun 2 yapti bana biraz sivik geliyor icinde beyaz beyaz taneler var ama acaba isal mi oldu diye dusundum. Bir sey de vermiyorum artik. Kendim vitamine basladim imom diye o mu yapti acaba diye dusunuyorum. Isal olmasi icin gun icinde en az 5 defa yapmasi lazim diye biliyorum.

Bu yaşadığımiz 4. Atak süreci. 3. Atak haftasinda meme reddi yapti ve ne yaptıysam geri dönmedi memeyi diliyle ittiriyordu memeye gelince çığlık atıyordu her yolu denedim ama maalesef
Çok üzüldüm Ayakta gezdirerek emzirin diyorlar ama eminim denemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…