- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Haftanın yarısı güzel emmekle yarısı memeye pislikmiş gibi davranmakla geçiyor bu aralarBiz de 2610 canım su an 5 kg ama işte boyu uzun oraya gitmiş yedikleri üç aylık kontrolünde dr a anlattım gece 12 gibi uyuyor 4,5 5 gibi kalkıyor emmeye sonra 8 de bir daha kalkıyor diye cok dedi üç saatte bir emsin gece daha cok kilo alır dedi mama yok
Yukarda anlattım canım ortak cevap olsun. Sütün varsa mama verme dedi dr bence de
Verme zaten mama karşıtı değilim aç kalmasın tabiki ama olan da gider emzirirsen çoğalır rezene çayı coğaltıyormuş deneyebilirsin ben günde bir fincan içeceğim artık bir de vitamin verdi onu kullanıyorum bebeğe
Hiç bakmadım saate hep yanyana olunca kucakta vs hep meme teklif ediyorum alırsa alıyor almazsa oyun oynuyor
Çok fena dökülmeye başladı vitamin aldım bir kutu bitti azaldı yeni kutuya başladımKızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Maşallah kuzularaAa bu bizizKendi de okuyor kardesine resim okumasi yapiyor.
Kaç cm canım boyu bizde 5,5 kg aslında normaller bence 1 yaşında 10 kg olmasını bekleriz dedi doktor öyle bakınca çok normallerBiz de 2610 canım su an 5 kg ama işte boyu uzun oraya gitmiş yedikleri üç aylık kontrolünde dr a anlattım gece 12 gibi uyuyor 4,5 5 gibi kalkıyor emmeye sonra 8 de bir daha kalkıyor diye cok dedi üç saatte bir emsin gece daha cok kilo alır dedi mama yok
Yukarda anlattım canım ortak cevap olsun. Sütün varsa mama verme dedi dr bence de
Verme zaten mama karşıtı değilim aç kalmasın tabiki ama olan da gider emzirirsen çoğalır rezene çayı coğaltıyormuş deneyebilirsin ben günde bir fincan içeceğim artık bir de vitamin verdi onu kullanıyorum bebeğe
Hiç bakmadım saate hep yanyana olunca kucakta vs hep meme teklif ediyorum alırsa alıyor almazsa oyun oynuyor
Reflüde azalma yok mu benim ki de aşırı kusuyor yaBen de tutmuyorum bir ara acayip kafaya takmıştım baktım olmuyor bıraktım. Bizde bir de reflü var bazen çok kusuyor üzülüyorum
Memeye gelme süresi nasıl peki?
Evet canım benimde 2 haftadır dökülmeye başladı hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bişeyKızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Bende de bu termostan var, saatler geçiyor azıcık bir ısı kaybı yok mükemmel bir ürünEki Görüntüle 3262074
Ben de bundan var Çok kullanışlı yemeği hiç soğutmuyor büyük oğlumda da bundan kullandım
Ben de ımom latte kullanıyorum ama ise yarıyor mu emin değilimBen ben ben varim asiri dokuluyor avuc avuc vitamin aldim insallah ise yarar
Muhtemelen demirim falan yerlerde canım bir fırsat bulup baktırsam gerçekten güzel olacakKorkma canim daha guzeli gelecek. Normal ama vitamin kullan genede, Kan degerine de baktir bi...
Ay hadi inşallah kuzuBenim de dökülüyor 3. Aydan sonra başlıyormuş saç dökülmesi yoğun olarak ama geçer dedi arkadaşım 2 ay falan sonra zaten yenileri cikiyormus
Ne aldın vitamin canımÇok fena dökülmeye başladı vitamin aldım bir kutu bitti azaldı yeni kutuya başladım
Evde saçım açık gezemiyorum resmen saçlardan dolayıEvet canım benimde 2 haftadır dökülmeye başladı hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bişeynormalmiş ama. Kime dediysem bende de oldu dedi. Annemin dediğine göre bebek anney tanımaya başlayınca olurmuş yaşına gelicek nerdeyse daha yeni mi tanıyor şaka mı
Silikon meme ucuyla denedin mi canım bizimki sadece öyle emiyorKızlar ben bu meme reddini kabullenmekte çok zorlanıyorum bir türlü işin duygusal boyutundan çıkamadım. Artık süt sağıyorum ve mama veriyorum, memeyi bazen gece kabul ediyor sadece o da birkaç dkEn zoru da mesela ağladığında ya da acıktığında meme sızlıyor ama veremiyorum ya gözlerim doluyor biberonu verirken
Ben de aynı durumdayım canım gece 12 de uyuyor 3-4 kez uyanıyor sabah 7 uyanış gündüz uyku yok sadece memede emerken uyuduğu sonra bir uyaniyor sanırsın 2-3 Saat uyumuş gibiKızlar dün dedim ki dışarı çıkarayım ilk kez baş başa babamız yokken çıkardım güzel durdu etti eve geldik 6-7 sonra sadece memede uyudu yatağına taa 11 de yatırdım, artık akşam 9 da falan gece uykusuna geçmesi gerekmiyor mu valla özeniyorum öyle uyuyan bebeklere , gece uykusu 11-12 de başlıyor bizimkinin ve bayadır bu böyle nasıl erken uyutabilirim, 15 dk uyumayı uyudum sayıyor mutlu mutlu bakınıyor beni izliyor sonra kısa sürede tekrar uykusu geliyor tekrar aynı rutin , ben şu uyku işini çözemedim
Bu yaşadığımiz 4. Atak süreci. 3. Atak haftasinda meme reddi yapti ve ne yaptıysam geri dönmedi memeyi diliyle ittiriyordu memeye gelince çığlık atıyordu her yolu denedim ama maalesefGözüm korktuMeme reddi yaşadın mı peki? Baştan beri pek verimli değil zaten ben de bu durumdan korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
Site admini kazen e mesaj atabilirsin ya da etiketleyerek şikayetini dile getirebilirsin canim bi ara opet reklami vardi illallah etmiştim ben deKızlar bu kk’da her yerden popup reklam fırlaması çok sinir bozucu değil mi? Kullanıcıyı neden bu kadar zorluyorlar sürekli bir yerden reklam kapatmaya çalışıyorum siteden soğudum bugün, bir tane reklam alıp tam alsalar ya ekşi sözlük gibi, eminim bir çok kullanıcı hemfikirdir benimle ve bu sebepten azalan üye sayısı da az değildir. Nereye iletmek gerek bu eleştiriyi onu da bilemiyorum.
Bide sağlıkları için erken uyumaları lazım , hormon salgılanıyor diyorlar ama erken uyumuyor napayımBen de aynı durumdayım canım gece 12 de uyuyor 3-4 kez uyanıyor sabah 7 uyanış gündüz uyku yok sadece memede emerken uyuduğu sonra bir uyaniyor sanırsın 2-3 Saat uyumuş gibi
Dördüncü ay pik yaptığı zamanmış sonrasında azalma oluyormuş canım. Biraz daha sabırlı olmamız lazımReflüde azalma yok mu benim ki de aşırı kusuyor ya
Çok üzüldümBu yaşadığımiz 4. Atak süreci. 3. Atak haftasinda meme reddi yapti ve ne yaptıysam geri dönmedi memeyi diliyle ittiriyordu memeye gelince çığlık atıyordu her yolu denedim ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?