2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizimda oyleydi ama suan yok :) merak etme gelir yenisi... Ama Kan degeri dusukse olabiliyor gene de baktir bi, ben bu ay baktirdim
Ben baktirdim degerlerime canim. Annem de diyor bebek seni taniyinca olur simdi daha erken nedrn dokuluyorama alakasi yok bence

Umarım canim umarim yalnizken çıldırmalik çünkü
Kızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Benim de dökülüyor canim ama yenileri de çıkıyor yerine
@yazosey bebeginiz dondu mu? Nasil gidiyor gobek ustu calismalari?

minseo Akilvar kizlar bir arkadasin bebegi sosyal gulus yapmadi diye endiseliydi. Kimdi o? Acaba bebegi gulucugu verdi mi?
Onu hiç görmedim canım kimdi bilmiyorum
Zor ama şöyle düşün bebeğinle sadece bu şekilde bağ kurmuyorsun. Belki artik sana ihtiyacı yokmuş gibi hissettirdiği için bu kadar duygusal yaklaşıyor olabilirsin ama anne-bebek bağı emzirmenin ötesinde bir bağ. Zaman geçtikçe ne demek istediğimi anlayacaksin.

Çok üzüldüm Ayakta gezdirerek emzirin diyorlar ama eminim denemişsindir
Ohoo canım neler denemedim ki Bir şekilde büyüyecek ben çok takmıyorum bu konuyu kafaya çok büyütülüp dünyayı dar edecek bir mevzu değil ben de annemi 3 ay emmisim en son ne zaman grip olduğumu hatirlamiyorum mesela 30 yaşına geldim sağlık sorunu yaşamadım ki o zaman bu tarz zengin içerikli formül mamalar da yokmuş, o yüzden nasip diyoruz

Canim benim uzulmeni cok iyi anliyorum ama cok sukur ki bebegin ac kalmiyor karnini doyuruyorsun. Hem anne sutunu de oyle ya da boyle aliyor. Sutun oldukca sagip verirsin zaten ek gidaya da az kaldi. Biz emzirenlerde cogumuz zorluk cekiyoruz bakiyorum 1 hafta gyzel emiyorsa sonrasi kavgali yani ilk oglumda cok kafama takmistim ama esime gecen soyledim bu da ilk oglum gibi beni zorlarsa cokta kafama takip kendimi heder etmem ne yapayim mama veririm artik o sekilde bebekliklerini kaciriyoruz dusunsene her gun kafana bunu taktigini buyuturken insan zevk alamiyor. Bir arkadasim 1 yasina kadar sadece sagarak verdi yani.

Ne güzel düşünüyorsun Elimizden geleni yaparız gerisi nasip

Benim.ilk dogumdan sonra da cok dokuldu boyle elimi atiyordum avucum doluyordu. Saclarim cok kalin olmasina ragmen beni sarsti onden yan taraflarda biraz bosluk kaldi. Sonra o sekilde dokulme.durdu da ama esareti kaldi. Muhendisinoglu kendi esi icin aldigi bir sampuan vardi ne kadar dogru bilmiuorum ise yaradi falan demisti. Adini hatirlamiyorum ama. Vitamini de 4 5 gundur kullaniyorum sanki biraz daha iyi gibi

Benimde agladiginda goguslerimde sut gelirdi tisortum islanirdi ama emmezdi. Onve gunduzleri emmeyi birakti sadece gece emiyordu sonra onuda birakti. Bende cok üzülmüştüm ama ya mama diye bise olmasaydi. Bi yerde okumustum eskiden mama olmadigi icin kadinlar emziremediginde cok uzulerlermis bebekleri ac kalacak diye ama artik mama var degilmi hem 6ci ayda ek gidaya gececek ole dusun.

Benimki dun mesela 11 de uyudu sabah 6 ya kadar uyanmadi 5 te kalkip mama verdim ama agzini oyle bir kitlemiski acamadim:) geceleyin hic mama vermesek bisi olurmu acaba?

Benimki dun mesela 11 de uyudu sabah 6 ya kadar uyanmadi 5 te kalkip mama verdim ama agzini oyle bir kitlemiski acamadim:) geceleyin hic mama vermesek bisi olurmu acaba?
Agzini niye acmiyor sipaagzina zorla itekledin mi. Yani canim gelisimine bak sen gelisimi iyiyse bir sey olmaz.Ama gece en azindan 1 defa yese de iyi olur.uykulu iken cokta ac kalmamis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…