Ben baktirdim degerlerime canim. Annem de diyor bebek seni taniyinca olur simdi daha erken nedrn dokuluyorKizimda oyleydi ama suan yok :) merak etme gelir yenisi... Ama Kan degeri dusukse olabiliyor gene de baktir bi, ben bu ay baktirdim
Gece uykusuna mı erken geçmeleri lazım?Bide sağlıkları için erken uyumaları lazım , hormon salgılanıyor diyorlar ama erken uyumuyor napayım
Umarım canim umarim yalnizken çıldırmalik çünküYa ben safranboludayımatlayın gelin
Canım inşallah çünkü alin in gece uykusu iyi olmasa ben huniyi takardım herhalde gündüz o kadar aktif kiAllah hepimize yardım etsin arkadaşım bu ataklarda. Bugün annemin yanına gidiyorum 15 gun. Atak olacaksa da orda olsa bitse bari tek başıma çok zor
Benim de dökülüyor canim ama yenileri de çıkıyor yerineKızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Onu hiç görmedim canım kimdi bilmiyorum
Zor ama şöyle düşün bebeğinle sadece bu şekilde bağ kurmuyorsun. Belki artik sana ihtiyacı yokmuş gibi hissettirdiği için bu kadar duygusal yaklaşıyor olabilirsin ama anne-bebek bağı emzirmenin ötesinde bir bağ. Zaman geçtikçe ne demek istediğimi anlayacaksin.Kızlar ben bu meme reddini kabullenmekte çok zorlanıyorum bir türlü işin duygusal boyutundan çıkamadım. Artık süt sağıyorum ve mama veriyorum, memeyi bazen gece kabul ediyor sadece o da birkaç dkEn zoru da mesela ağladığında ya da acıktığında meme sızlıyor ama veremiyorum ya gözlerim doluyor biberonu verirken
Ohoo canım neler denemedim kiÇok üzüldümAyakta gezdirerek emzirin diyorlar ama eminim denemişsindir
Louder diye biriydi canim simdi hatirladimCok sayfaya girmeyen bir arkadasti diye hatirliyorum canim ama adini hatirlayamadim
Canim benim uzulmeni cok iyi anliyorum ama cok sukur ki bebegin ac kalmiyor karnini doyuruyorsun. Hem anne sutunu de oyle ya da boyle aliyor. Sutun oldukca sagip verirsin zaten ek gidaya da az kaldi. Biz emzirenlerde cogumuz zorluk cekiyoruz bakiyorum 1 hafta gyzel emiyorsa sonrasi kavgali yani ilk oglumda cok kafama takmistim ama esime gecen soyledim bu da ilk oglum gibi beni zorlarsa cokta kafama takip kendimi heder etmem ne yapayim mama veririm artik o sekilde bebekliklerini kaciriyoruz dusunsene her gun kafana bunu taktigini buyuturken insan zevk alamiyor. Bir arkadasim 1 yasina kadar sadece sagarak verdi yani.Kızlar ben bu meme reddini kabullenmekte çok zorlanıyorum bir türlü işin duygusal boyutundan çıkamadım. Artık süt sağıyorum ve mama veriyorum, memeyi bazen gece kabul ediyor sadece o da birkaç dkEn zoru da mesela ağladığında ya da acıktığında meme sızlıyor ama veremiyorum ya gözlerim doluyor biberonu verirken
Ne güzel düşünüyorsunOhoo canım neler denemedim kiBir şekilde büyüyecek ben çok takmıyorum bu konuyu kafaya çok büyütülüp dünyayı dar edecek bir mevzu değil ben de annemi 3 ay emmisim en son ne zaman grip olduğumu hatirlamiyorum mesela 30 yaşına geldim sağlık sorunu yaşamadım ki o zaman bu tarz zengin içerikli formül mamalar da yokmuş, o yüzden nasip diyoruz
Benim.ilk dogumdan sonra da cok dokuldu boyle elimi atiyordum avucum doluyordu. Saclarim cok kalin olmasina ragmen beni sarsti onden yan taraflarda biraz bosluk kaldi. Sonra o sekilde dokulme.durdu da ama esareti kaldi. Muhendisinoglu kendi esi icin aldigi bir sampuan vardi ne kadar dogru bilmiuorum ise yaradi falan demisti. Adini hatirlamiyorum ama. Vitamini de 4 5 gundur kullaniyorum sanki biraz daha iyi gibiBen de ımom latte kullanıyorum ama ise yarıyor mu emin değilim
Muhtemelen demirim falan yerlerde canım bir fırsat bulup baktırsam gerçekten güzel olacak
Ay hadi inşallah kuzu
Ne aldın vitamin canım
Evde saçım açık gezemiyorum resmen saçlardan dolayıonu ben de duydum ya cidden de sosyal gülümseme olduğundan beri aşırı dökülüyor bilimsel bir gerçekliği var mi acaba
Benimde agladiginda goguslerimde sut gelirdi tisortum islanirdi ama emmezdi. Onve gunduzleri emmeyi birakti sadece gece emiyordu sonra onuda birakti. Bende cok üzülmüştüm ama ya mama diye bise olmasaydi. Bi yerde okumustum eskiden mama olmadigi icin kadinlar emziremediginde cok uzulerlermis bebekleri ac kalacak diye ama artik mama var degilmi hem 6ci ayda ek gidaya gececek ole dusun.Kızlar ben bu meme reddini kabullenmekte çok zorlanıyorum bir türlü işin duygusal boyutundan çıkamadım. Artık süt sağıyorum ve mama veriyorum, memeyi bazen gece kabul ediyor sadece o da birkaç dkEn zoru da mesela ağladığında ya da acıktığında meme sızlıyor ama veremiyorum ya gözlerim doluyor biberonu verirken
Bendim galiba ahahahahahCok sayfaya girmeyen bir arkadasti diye hatirliyorum canim ama adini hatirlayamadim
Benimki dun mesela 11 de uyudu sabah 6 ya kadar uyanmadi 5 te kalkip mama verdim ama agzini oyle bir kitlemiski acamadim:) geceleyin hic mama vermesek bisi olurmu acaba?Ayda kac kilo aliyor canim. Normal degerlerde aliyorsa kafaya takma kimi bebegin bunyesi almiyor ya da az emiyorlar. Gece emzire bildigin kadar emzir zaten kendi de uyaniyormus. Aktif emmeyince arada basini falan oksa avuc icini oksa emmeye devam.eder belki
Yok sen giriyorsun sayfaya seni taniyorumBendim galiba ahahahahah
Agzini niye acmiyor sipaBenimki dun mesela 11 de uyudu sabah 6 ya kadar uyanmadi 5 te kalkip mama verdim ama agzini oyle bir kitlemiski acamadim:) geceleyin hic mama vermesek bisi olurmu acaba?
Bendekide duruyor halaKizlar su gobekteki gebelik cizgisi neden gitmiyor kionu hic sevmiyorum ben
Oo 1 yila anca gecer hemen gecmiyor. Ilk hamileligimin daha uzundu cizgi ve belirgin bunda daha kisa ve belirgin degil cok. Acaba o.neden oluyor ne işe yariyorBendekide duruyor hala
Kac gune kadar normalmis canim. Bu poklular var ya cok degisiklerAkilvar Canım doktor kaka için normal dedi. Eve geldik Alp kakasını yaptı zaten bu çocuklara akıl ermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?