Hiçbi fikrim yokOo 1 yila anca gecer hemen gecmiyor. Ilk hamileligimin daha uzundu cizgi ve belirgin bunda daha kisa ve belirgin degil cok. Acaba o.neden oluyor ne işe yariyor
10 güne kadar diyor canım. Sorma ya totişine vurcamKac gune kadar normalmis canim. Bu poklular var ya cok degisikler
Bizde horman felan olmuyor vallaBide sağlıkları için erken uyumaları lazım , hormon salgılanıyor diyorlar ama erken uyumuyor napayım
Aynen canım bi hormon varmış ya karanlıkta uykuda salınıyor büyüme için önemli 9 en geç 10 da yatmaları lazım aslında diye biliyorumGece uykusuna mı erken geçmeleri lazım?
Canım bende 4 e kadar geçmezse altında yatan neden araştırılmalı diye öğrendim bende bekliyorum bakalım , üst baş heryer kusmukDördüncü ay pik yaptığı zamanmış sonrasında azalma oluyormuş canım. Biraz daha sabırlı olmamız lazım
2Ci ay kontrolünde gelisimi iyiydi bakalim bu ay sonu bi daha gidicezAgzini niye acmiyor sipaagzina zorla itekledin mi. Yani canim gelisimine bak sen gelisimi iyiyse bir sey olmaz.Ama gece en azindan 1 defa yese de iyi olur.uykulu iken cokta ac kalmamis olur
Kiz sende ne cektin bu kusmuktan ya allah kolaylik versin benimki arada bi kusuyor bide onu temizlemekle ugrasiyorum cok zorCanım bende 4 e kadar geçmezse altında yatan neden araştırılmalı diye öğrendim bende bekliyorum bakalım , üst baş heryer kusmuk
Canım mama bence tok tutuyor ya yoksa uyanır benim ki saatli gibi 11 de uyuyor 3.30 da kalkıyor ama kalktığında el ağıza sokmaya çalışarak açlıktan kalkıyor sonra zaten göz kapalı emiyor, anne sütü bile 4 saat acıkmıyorsa 7 saat mamada tok tutuyor bence tabi genede doktora sorda bence acıkınca zaten kendileri uyanıyorBenimki dun mesela 11 de uyudu sabah 6 ya kadar uyanmadi 5 te kalkip mama verdim ama agzini oyle bir kitlemiski acamadim:) geceleyin hic mama vermesek bisi olurmu acaba?
Ben aglamayi beklemiyorum mama vermek icin. Bakiyorum bir iki mizirdaniyo dayiyorum hemen yoksa benimde uykum kacar. Gozum kapali mama veriyorum:))Canım mama bence tok tutuyor ya yoksa uyanır benim ki saatli gibi 11 de uyuyor 3.30 da kalkıyor ama kalktığında el ağıza sokmaya çalışarak açlıktan kalkıyor sonra zaten göz kapalı emiyor, anne sütü bile 4 saat acıkmıyorsa 7 saat mamada tok tutuyor bence tabi genede doktora sorda bence acıkınca zaten kendileri uyanıyor
He ya azalacak diye gözünün içine bakıyorum bazen diyorum günde kaç kez kusuyor sayayım bi yerden sonra pes ediyorumKiz sende ne cektin bu kusmuktan ya allah kolaylik versin benimki arada bi kusuyor bide onu temizlemekle ugrasiyorum cok zor
Uzak durmakla olsa keşke cnaimBayramda herkesten uzak durmak sart oldu! Baya bi papaz olacagiz insanlarla
Hamilelikte dökülmeyen tüm saçlar şimdi topluca dökülüyor canımKızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Canım bu aralar uyku saat düzenlemesi yapmak seni yorabilir, yapsan da zaten 4.ayda uyku gerilemesiyle var olan bütün düzen bozulup yerine yeni düzen geliyor. İşte o ara istediğin saatlere göre düzenleme yapabilirsin.Kızlar dün dedim ki dışarı çıkarayım ilk kez baş başa babamız yokken çıkardım güzel durdu etti eve geldik 6-7 sonra sadece memede uyudu yatağına taa 11 de yatırdım, artık akşam 9 da falan gece uykusuna geçmesi gerekmiyor mu valla özeniyorum öyle uyuyan bebeklere , gece uykusu 11-12 de başlıyor bizimkinin ve bayadır bu böyle nasıl erken uyutabilirim, 15 dk uyumayı uyudum sayıyor mutlu mutlu bakınıyor beni izliyor sonra kısa sürede tekrar uykusu geliyor tekrar aynı rutin , ben şu uyku işini çözemedim
Amaniiin bunlar neden böyle pahalı ben ücretsiz izne ayrıldım bile valla evdeki plastiklerle başlasam ek gıdaya sorun olur mu oioi şart mıEki Görüntüle 3262361
Bende gaza gelip bundan aldim bazıları gereksiz gibi geldi ama bakalim insallah is gorur
Okadar cokmu kiz ayyy doktor reflu mu dedi peki ne diyor bu iseHe ya azalacak diye gözünün içine bakıyorum bazen diyorum günde kaç kez kusuyor sayayım bi yerden sonra pes ediyorum
Yenidoğan reflüsü ya normal dedi kilo alımı iyi hiç takılmıyorlar bileOkadar cokmu kiz ayyy doktor reflu mu dedi peki ne diyor bu ise
Bende kocama sinirlenmistim onun kartiyla aldim zaten ahahahah bende ucretsize ayriliyorum sende memurdun demi haziran ayi maasimi geri iade edecem cok uzuluom bu durumaAmaniiin bunlar neden böyle pahalı ben ücretsiz izne ayrıldım bile valla evdeki plastiklerle başlasam ek gıdaya sorun olur mu oioi şart mı
Testi vereli 1 ayı geçti ama sonuçları doktora göstermeye vakit bulamadım bir türlü....Kızlar smear testi verdiniz mi? ben hala gidip veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?