2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar saclari dokulenler varmis ya bu neyden kaynaklaniyor emzirip vitaminsiz kalmaktanmi yoksa emzirmeyle bi alakasi yokmu hormonlardan mi kaynaklaniyor? Mesela ben hamilelikten once haftada bi kas biyik aldirirdim hamileyken hic cikmamisti gerci simdi de cikmiyor artik pek bilemedim belkide aynalara pek bakmiyorum ondan olabilir
kocama sormak lazim dicem ama oda pek suratima bakmiyor ahahahaha kendi soledim kendim guldum:)))

Benimki dun mesela 11 de uyudu sabah 6 ya kadar uyanmadi 5 te kalkip mama verdim ama agzini oyle bir kitlemiski acamadim:) geceleyin hic mama vermesek bisi olurmu acaba?
Canım mama bence tok tutuyor ya yoksa uyanır benim ki saatli gibi 11 de uyuyor 3.30 da kalkıyor ama kalktığında el ağıza sokmaya çalışarak açlıktan kalkıyor sonra zaten göz kapalı emiyor, anne sütü bile 4 saat acıkmıyorsa 7 saat mamada tok tutuyor bence tabi genede doktora sorda bence acıkınca zaten kendileri uyanıyor

Ben aglamayi beklemiyorum mama vermek icin. Bakiyorum bir iki mizirdaniyo dayiyorum hemen yoksa benimde uykum kacar. Gozum kapali mama veriyorum:))

Kiz sende ne cektin bu kusmuktan ya allah kolaylik versin benimki arada bi kusuyor bide onu temizlemekle ugrasiyorum cok zor
He ya azalacak diye gözünün içine bakıyorum bazen diyorum günde kaç kez kusuyor sayayım bi yerden sonra pes ediyorum

Rheaa canım doktorun ne dedi kızamıktan korunmak için
9 aydan önce aşı önerilmiyor herhangi bir belirti durumunda direk acile başvuruyoruz dedi.
Bayramda herkesten uzak durmak sart oldu! Baya bi papaz olacagiz insanlarla
Uzak durmakla olsa keşke cnaim 2 haftalik kulucka süresi, havada 2 saat canlı kalabilmesi vs vs. İlla yakin temas olmasına da gerek yokmuş internette o şekilde Bilgiler var insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten.
Kızlar o kadar saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkmaya başladım sizin de böyle mi yapılacak bir şey var mi? Resmen avuç avuç gidiyor
Hamilelikte dökülmeyen tüm saçlar şimdi topluca dökülüyor canım ama merak etme yenileri hemen çıkıyor yine de cildiyeye çıkıp kan tahlili verebilirsin dökülme için karışım şampuan veriyor baya iyi geliyor .
@yazosey bebeginiz dondu mu? Nasil gidiyor gobek ustu calismalari?

minseo @Akilvar kizlar bir arkadasin bebegi sosyal gulus yapmadi diye endiseliydi. Kimdi o? Acaba bebegi gulucugu verdi mi?
Louder diye hatırlıyorum
Canım bu aralar uyku saat düzenlemesi yapmak seni yorabilir, yapsan da zaten 4.ayda uyku gerilemesiyle var olan bütün düzen bozulup yerine yeni düzen geliyor. İşte o ara istediğin saatlere göre düzenleme yapabilirsin.

Amaniiin bunlar neden böyle pahalı ben ücretsiz izne ayrıldım bile valla evdeki plastiklerle başlasam ek gıdaya sorun olur mu oioi şart mı
Bende kocama sinirlenmistim onun kartiyla aldim zaten ahahahah bende ucretsize ayriliyorum sende memurdun demi haziran ayi maasimi geri iade edecem cok uzuluom bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…