Canım güzel haberler alın inşallah
Ay ben 98 liyim kendimi evin küçük kızı gibi hissettim grupta
Ayy valla içim rahatladı biraz sizde olmasanız çok takardım Yaa
Bazen elini öyle bir sokuyor ki, öğürüyorKızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyorbaş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
Kan ve kaka testi mi istedi. Benim oğlum içinde kanda alerji, tam kan sayımı ve gaita mikroskobisi gibi test istemişti. Son ay az.kilo aldı diyeKızlar kızımı doktora götürdüm düşük kilo alımı için bi sürü test yapıldı bazıları çıkmış fakat doktorun gittiğimiz gün son günüydü tayin istedi(malum deprem bölgesinde olduğumuz için doktorlar teker teker gidiyor) neyse bazı sonuçları çıkmış referans dışı olan sonuçlar var anlayan olur mu buradan paylaşsam. Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim
15 haftalık olmadan yapılmalı ilk dozu3 ay 17 günlük olduk rota aşısı için geç kaldık mı acaba ?
Ben 0-9 ay yazan şapka aldım canım. Biraz bol geliyor. 0-6 yazan şapkası kafasına tam oturuyorKızlar Yağıza fötr şapkalardan alacağım internetten ama denemeyeceği için ya bedenini tutturamazsam diye düşündüm. Şuan baş çevresi 43 cm. Sizce hangi beden almak lazım? Aranızda şapka alan var mı yakın zamanda
Seninle ilgisi yok canım, benim oğlumun da mukuslu kakası. Süt ürünleri kestik ama farklı yediğin bir şey dokunmus olabilir dedi doktor. Çünkü en baştan beri yoktu bu mukusGoturdum bugun canim mukuslu ve sivi kaka yspiyor bugun fena yani asla beslemmiyor da sutu sagip sagip agzinin kenarinda bosaltarak ancak veriyorum. Doktor kaka ve idrar.tahlili yapti bir sey cikmadi sut alerjisinden.suphelendi. Ben zsten kendimce suphelenip neredeyse 2 aydir tuketmiyordum arada kacamaklar haric ama soyle ki tam yapmamisim yemeklere tereyagi da ekliyordum onu da yapmayip 1 hafta sonra kontrol olacak. Canim cok sikkin sabahtandir agliyorum
Beyaz tenli mi bebeğin. Benim oğlum da uykusu gelince kıpkırmızı olur göz çevresiKizlar bisi sorcam benim bebe uykusuz kalinca goz cevresi kizariyor sizce uykusuzlluktanmi yoksa baska bisi olabilirmi uykudan uyaninca geciyor ama
O kadar sevindim ki anlatamam... Masallah kizina. Insallah atlatir da annesine bayram yasatir... Cok gecmis olsunKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızımın kıpkırmızı yerleri Hamazing sayesinde gerçekten köreldi yani gözlerime inanamadım o kadar mutlu oldum ki anlatamam size diğer çinko içeren kremi alalım diyorduk nöbetçi eczanelerde yoktu ona gerek bile kalmadı Hamazing sürünce bayağı bayağı köreldi hatta ilk sürmeye başladığım yerdeki yarası kapandı diyebilirim Allah hepinizden razı olsun kaç gündür öyle perişanım ki o kadar çok yoruldum ki bedenen ve ruhen, o Allah hepinizden razı olsun çocuklarınızın hep iyi günlerini görün inşallah
Bizimde aynı canım uykusu olup uyuyamayinca kendisi de ovaliyor iyice kızarıyor o gözlerKizlar bisi sorcam benim bebe uykusuz kalinca goz cevresi kizariyor sizce uykusuzlluktanmi yoksa baska bisi olabilirmi uykudan uyaninca geciyor ama
1 haftadir sivik ve mukuslu kaka yapinca doktora goturdum tahliller temiz cikti ama doktor.yuksek ihtimal.alerji dedi beslenmekte istemiyor asla. Karni gur gur emdigi an asiri uzgunum gozumun onunde oyle olunca. Diyete girip 1 hafta sonra kontrol varAkilvar canim gecmisi okuyamadim. Bi sey mi oldu sizde durumlar nasil?
Aaa cok gecmis olsun canim1 haftadir sivik ve mukuslu kaka yapinca doktora goturdum tahliller temiz cikti ama doktor.yuksek ihtimal.alerji dedi beslenmekte istemiyor asla. Karni gur gur emdigi an asiri uzgunum gozumun onunde oyle olunca. Diyete girip 1 hafta sonra kontrol var
Canım ben tam ayına girdiğinde gidiyorum demir de başlayacaksa bence bayram öncesi git aklında kalmasınKızlar aylık kontrollere ayın başında mı gidiyorsunuz? Bayramdan önce gidelim mi diye düşündük bu perşembe de 4 ay 3 günlük oluyor. 3 ay kontrolüne 3 ay 10 günlükken gitmişiz. Ama bu ay demir başlanacak sanırım o yüzden erken mi gitsek yoksa bayram dönüşü mü bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz?
Evet doğru diyosun canım hazır randevu bulmuşken perşembe gitsek daha iyiCanım ben tam ayına girdiğinde gidiyorum demir de başlayacaksa bence bayram öncesi git aklında kalmasın
Anladım canım bı hafta geçsin bakalım inşallah alerji vs gibi hicbir sorun çıkmazCanim pazartesi kaka yapmaya baslamisti gunde 1 defa ve mukuslu o gunden beri emiuordu ama istah azalmis gibiydi ve cirpiniyordu falan agzina alip bakiniyordu oylece. 2 gundur cok beter 5 saat boyunca beslenmek istemedi cok acikinca son care emiyordu ve normalde istahliydi 2 saatte bir garanti emerdi. Ben atakla alakasi oldugunu zannetmiyorum bakalim 1 hafta gecsin ne olacak. Bir ara da kaka yapmiyordu doktor diyo ki senin sut alerjisi yuksek ihtimal egzama vs yok kusma yok seninkinin bagirsaklarina vurmus.Yani yeni oyle mukuslu yapmaya basladi
Uykusuzluktan bizde de aynısı var öyle olunca emzik hafif piş piş le hemen dalıyor. Uyku bazen öyle bı basiyo ki destek almazsa gözler gidiyoKizlar bisi sorcam benim bebe uykusuz kalinca goz cevresi kizariyor sizce uykusuzlluktanmi yoksa baska bisi olabilirmi uykudan uyaninca geciyor ama
Biz 14 ünü baz alıyoruz bu ay biraz gecikti benden dolayı. Valla araya bayram seyran giriyorsa erken git derim ama ben erken gitmem aman zaman daha var der geciktiririm düşüncelerimle uygulamam hep farklı bu huyuma uyuzum neyse. Demir 4.ay da mi baslaniyor kullanacağımız marka belli mi yoksa çeşit çeşit mi Dr hangisini yazarsa miKızlar aylık kontrollere ayın başında mı gidiyorsunuz? Bayramdan önce gidelim mi diye düşündük bu perşembe de 4 ay 3 günlük oluyor. 3 ay kontrolüne 3 ay 10 günlükken gitmişiz. Ama bu ay demir başlanacak sanırım o yüzden erken mi gitsek yoksa bayram dönüşü mü bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım üzme kendini mikrobik bişey çıkmamış allahtan alerjikse de dikkat edersin toparlar inşallah söz konusu insanin evladi olunca bütün yelkenleri suya indiriyorCanim pazartesi kaka yapmaya baslamisti gunde 1 defa ve mukuslu o gunden beri emiuordu ama istah azalmis gibiydi ve cirpiniyordu falan agzina alip bakiniyordu oylece. 2 gundur cok beter 5 saat boyunca beslenmek istemedi cok acikinca son care emiyordu ve normalde istahliydi 2 saatte bir garanti emerdi. Ben atakla alakasi oldugunu zannetmiyorum bakalim 1 hafta gecsin ne olacak. Bir ara da kaka yapmiyordu doktor diyo ki senin sut alerjisi yuksek ihtimal egzama vs yok kusma yok seninkinin bagirsaklarina vurmus.Yani yeni oyle mukuslu yapmaya basladi
Oyy kuzum benim. Bu ikinci ay aşılarının ikinci dozu muydu canım? Ilık bir duş aldır koltuk altına dizlerinin arkasına nemli bez koy hemencecik düşüyorKızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Evet canım uyurken,emerken çok.Kizlar sizin bebeklerin de uyurken kafa kismi terliyor mu?
Ben de diyorum acaba kalin mi örtüyorum üstünüEvet canım uyurken,emerken çok.
Canım benim inşallah hemen geçer 2. Dozlar ateş yapacak demek kiKızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Neden ateşlendi ki? en korktuğum şeyKızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?