2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım güzel haberler alın inşallah

Ay ben 98 liyim kendimi evin küçük kızı gibi hissettim grupta

O kadar sevindim ki anlatamam... Masallah kizina. Insallah atlatir da annesine bayram yasatir... Cok gecmis olsun cok sevindim

Akilvar canim gecmisi okuyamadim. Bi sey mi oldu sizde durumlar nasil?
1 haftadir sivik ve mukuslu kaka yapinca doktora goturdum tahliller temiz cikti ama doktor.yuksek ihtimal.alerji dedi beslenmekte istemiyor asla. Karni gur gur emdigi an asiri uzgunum gozumun onunde oyle olunca. Diyete girip 1 hafta sonra kontrol var

1 haftadir sivik ve mukuslu kaka yapinca doktora goturdum tahliller temiz cikti ama doktor.yuksek ihtimal.alerji dedi beslenmekte istemiyor asla. Karni gur gur emdigi an asiri uzgunum gozumun onunde oyle olunca. Diyete girip 1 hafta sonra kontrol var
Aaa cok gecmis olsun canim 3 ay oluyor miymis ki simdiye kadar neden olmamis... Kilo alimi nasil?

Kızlar aylık kontrollere ayın başında mı gidiyorsunuz? Bayramdan önce gidelim mi diye düşündük bu perşembe de 4 ay 3 günlük oluyor. 3 ay kontrolüne 3 ay 10 günlükken gitmişiz. Ama bu ay demir başlanacak sanırım o yüzden erken mi gitsek yoksa bayram dönüşü mü bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz?

Canım ben tam ayına girdiğinde gidiyorum demir de başlayacaksa bence bayram öncesi git aklında kalmasın

Anladım canım bı hafta geçsin bakalım inşallah alerji vs gibi hicbir sorun çıkmaz

Kizlar bisi sorcam benim bebe uykusuz kalinca goz cevresi kizariyor sizce uykusuzlluktanmi yoksa baska bisi olabilirmi uykudan uyaninca geciyor ama
Uykusuzluktan bizde de aynısı var öyle olunca emzik hafif piş piş le hemen dalıyor. Uyku bazen öyle bı basiyo ki destek almazsa gözler gidiyo

Biz 14 ünü baz alıyoruz bu ay biraz gecikti benden dolayı. Valla araya bayram seyran giriyorsa erken git derim ama ben erken gitmem aman zaman daha var der geciktiririm düşüncelerimle uygulamam hep farklı bu huyuma uyuzum neyse. Demir 4.ay da mi baslaniyor kullanacağımız marka belli mi yoksa çeşit çeşit mi Dr hangisini yazarsa mi

Canım üzme kendini mikrobik bişey çıkmamış allahtan alerjikse de dikkat edersin toparlar inşallah söz konusu insanin evladi olunca bütün yelkenleri suya indiriyor

Kızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyor üstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Oyy kuzum benim. Bu ikinci ay aşılarının ikinci dozu muydu canım? Ilık bir duş aldır koltuk altına dizlerinin arkasına nemli bez koy hemencecik düşüyor

Kızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyor üstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Canım benim inşallah hemen geçer 2. Dozlar ateş yapacak demek ki

Neden ateşlendi ki? en korktuğum şey çok hazirliksizim bu tarz durumlara çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…