2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben dün gece ilk defa ince müslin bir tulumla yatırmıştım terlememiş normalde gece çok terlediği için emmeye kalktığında atletini değiştiriyordum
müslin çok hava aliyor belki de çocuk rahatladi ben de alabilirim aslinda iyi geliyorsa. Bizimkisi sadece tshirtle yatiyor altinda hicbir sey yok yine de terliyor, üstünü ince örtmek istemiyorum odanin balkonunu acip yatiyorum ne yapacagimi sasirdim

3 ay 17 günlük olduk rota aşısı için geç kaldık mı acaba ?
Bende bugün ASM yi aradım ebeye sordum biz sorumluluk alıp hafta hesabı yapmıyoruz reçeteyle gelirseniz aşıyı yapabiliriz dedi. İntte 14 hafta ve 14+6 yazıyor. Sizin tarih ssanki geçmiş ama bı Dr a danış canım hesap değişik olabilir.

Sizin ora baya baya sıcak ya sanırım ben burda kapıyı açıp yatsam çocuk buz tutar sabaha kadar müslin uyku tulumları var ya 0.5 tog bi onlardan alıp deneyebilirsin aslinda

Sizin ora baya baya sıcak ya sanırım ben burda kapıyı açıp yatsam çocuk buz tutar sabaha kadar müslin uyku tulumları var ya 0.5 tog bi onlardan alıp deneyebilirsin aslinda
Valla sabah 36 derece şuan 21 dereceymiş baktim çöle yakin güneydogu bölgesi ama bu yaz o kadar sicak olmadi normalde 40 derecenin üstünde rahat olurdu

Oyy kuzum benim. Bu ikinci ay aşılarının ikinci dozu muydu canım? Ilık bir duş aldır koltuk altına dizlerinin arkasına nemli bez koy hemencecik düşüyor
Evet canim kpa ve 5 li karma eklem yerlerine koydum canım 37 ydi az önce yarim saat sonra tekrar ölçücem
Kizlar sizin bebeklerin de uyurken kafa kismi terliyor mu?
Evet uyurken mama yerken terliyor canım
Canım benim inşallah hemen geçer 2. Dozlar ateş yapacak demek ki
Ben etkilemez diyordum ama 2. Doz biraz daha ağır geldi galiba
Neden ateşlendi ki? en korktuğum şey çok hazirliksizim bu tarz durumlara çok geçmiş olsun
Aşı oldu canım bugün kpa ve 5 li karmanin ikinci dozunu oldu

Yaa bizim de temmuzun 5inde geliyor gelmekte olan desene

Kızlar rota virüs mutasyona uğramış aşılı olanlar bile çok ağır atlatıyormuş haberiniz olsun ihmal etmeyin allah korusun rota tehlikeli bi virüs
2. dozu 1 ay sonra mi yaptirdin? Daha geçen gün doktor 1 ay sonra yaptirin dedi saglik ocagi da 2 ay sonra dedi

Kızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyor üstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Off deme ya neyseki düşüyor. Dusuyo düşmesine de o derecede yüksek rakam görünce bana fenalık geliyo gecen ki ateşte çok hafif çıkmıştı ama bn çok tedirgin oldum aşı ateşi düşecek diyip kendimi sakinlestirdim. Sen zaten yapılacakları yapmışsın hemen neşesi gelsin kuzucuğun

2. dozu 1 ay sonra mi yaptirdin? Daha geçen gün doktor 1 ay sonra yaptirin dedi saglik ocagi da 2 ay sonra dedi
Canim 1 ay sonra da yapabilirsin 2 ay sonra da dedi dr. Ben 2 ay boşluk bıraktım bu ay sonu 2. Dozu yaptiricam ilk doz çok karin ağrısı yapmıştı bakalim 2 de nolucaz

Evet canim ilk kez oldu bizim de bi miktar kalbim incindi yavrularımız incinmesin yüzlerinde hep çiçekler açsın inşallah

Kızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyor baş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
defnede böyle eller yetmezse kollar kucaktaysa beni emiyor her yeri salya, üç aydan sonra emzik almaya başladı

Valla kuzu ben de bilmiyorum 4. Ay diye biliyorum ama bence doktor öneriyordur markayı dozu vs d vitamini gibi farklı farklıdır diye düşünüyorum

Sunrseee demire 4. Ayda basliyorsun canim kilo başına 1 damla veriliyor. Bizim doktor wellcare in kidsfer ini verdi onu veriyorum şuan ama ocean falan da güzel

Kızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyor üstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Oyy kuzum kıyamam Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl uyuyabildi mi? Aşı mı oldunuz bugün?

Kızlar bugün defne burnundan kustu beyaz peynir kesiği gibi ama baya sümüksüydü çok korktum sizde de oluyor mu? Bir de kaka azaldı her gün düzenli yapan çocuk gitti şimdi çok canım sıkkın ya gecen dr kontrolünde onu da söyledim daha çok emzir dedi kilosuda düşük ya 5 kilo aç mı kalıyor acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…