Ben dün gece ilk defa ince müslin bir tulumla yatırmıştım terlememiş normalde gece çok terlediği için emmeye kalktığında atletini değiştiriyordumBen de diyorum acaba kalin mi örtüyorum üstünü
müslin çok hava aliyor belki de çocuk rahatladi ben de alabilirim aslinda iyi geliyorsa. Bizimkisi sadece tshirtle yatiyor altinda hicbir sey yok yine de terliyor, üstünü ince örtmek istemiyorum odanin balkonunu acip yatiyorum ne yapacagimi sasirdimBen dün gece ilk defa ince müslin bir tulumla yatırmıştım terlememiş normalde gece çok terlediği için emmeye kalktığında atletini değiştiriyordum
Bende bugün ASM yi aradım ebeye sordum biz sorumluluk alıp hafta hesabı yapmıyoruz reçeteyle gelirseniz aşıyı yapabiliriz dedi. İntte 14 hafta ve 14+6 yazıyor. Sizin tarih ssanki geçmiş ama bı Dr a danış canım hesap değişik olabilir.3 ay 17 günlük olduk rota aşısı için geç kaldık mı acaba ?
Sizin ora baya baya sıcak ya sanırım ben burda kapıyı açıp yatsam çocuk buz tutar sabaha kadarmüslin çok hava aliyor belki de çocuk rahatladi ben de alabilirim aslinda iyi geliyorsa. Bizimkisi sadece tshirtle yatiyor altinda hicbir sey yok yine de terliyor, üstünü ince örtmek istemiyorum odanin balkonunu acip yatiyorum ne yapacagimi sasirdim
Valla sabah 36 derece şuan 21 dereceymiş baktimSizin ora baya baya sıcak ya sanırım ben burda kapıyı açıp yatsam çocuk buz tutar sabaha kadarmüslin uyku tulumları var ya 0.5 tog bi onlardan alıp deneyebilirsin aslinda
Evet canim kpa ve 5 li karma eklem yerlerine koydum canım 37 ydi az önce yarim saat sonra tekrar ölçücemOyy kuzum benim. Bu ikinci ay aşılarının ikinci dozu muydu canım? Ilık bir duş aldır koltuk altına dizlerinin arkasına nemli bez koy hemencecik düşüyor
Evet uyurken mama yerken terliyor canımKizlar sizin bebeklerin de uyurken kafa kismi terliyor mu?
Ben etkilemez diyordum ama 2. Doz biraz daha ağır geldi galibaCanım benim inşallah hemen geçer 2. Dozlar ateş yapacak demek ki
Aşı oldu canım bugün kpa ve 5 li karmanin ikinci dozunu olduNeden ateşlendi ki? en korktuğum şeyçok hazirliksizim bu tarz durumlara çok geçmiş olsun
Yaa bizim de temmuzun 5inde geliyor gelmekte olan deseneEvet canim kpa ve 5 li karma eklem yerlerine koydum canım 37 ydi az önce yarim saat sonra tekrar ölçücem
Evet uyurken mama yerken terliyor canım
Ben etkilemez diyordum ama 2. Doz biraz daha ağır geldi galiba
Aşı oldu canım bugün kpa ve 5 li karmanin ikinci dozunu oldu
İnşallah ateş olmaz kuzum yaYaa bizim de temmuzun 5inde geliyor gelmekte olan desene
2. dozu 1 ay sonra mi yaptirdin? Daha geçen gün doktor 1 ay sonra yaptirin dedi saglik ocagi da 2 ay sonra dediKızlar rota virüs mutasyona uğramış aşılı olanlar bile çok ağır atlatıyormuş haberiniz olsun ihmal etmeyin allah korusun rota tehlikeli bi virüs
Off deme yaKızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Canim 1 ay sonra da yapabilirsin 2 ay sonra da dedi dr. Ben 2 ay boşluk bıraktım bu ay sonu 2. Dozu yaptiricam ilk doz çok karin ağrısı yapmıştı bakalim 2 de nolucaz2. dozu 1 ay sonra mi yaptirdin? Daha geçen gün doktor 1 ay sonra yaptirin dedi saglik ocagi da 2 ay sonra dedi
Evet canim ilk kez oldu bizim de bi miktar kalbim incindiOff deme yaneyseki düşüyor. Dusuyo düşmesine de o derecede yüksek rakam görünce bana fenalık geliyo gecen ki ateşte çok hafif çıkmıştı ama bn çok tedirgin oldum aşı ateşi düşecek diyip kendimi sakinlestirdim. Sen zaten yapılacakları yapmışsın hemen neşesi gelsin kuzucuğun
defnede böyle eller yetmezse kollar kucaktaysa beni emiyor her yeri salya, üç aydan sonra emzik almaya başladıKızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyorbaş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
Valla kuzu ben de bilmiyorum 4. Ay diye biliyorum ama bence doktor öneriyordur markayı dozu vs d vitamini gibi farklı farklıdır diye düşünüyorumBiz 14 ünü baz alıyoruz bu ay biraz gecikti benden dolayı. Valla araya bayram seyran giriyorsa erken git derim ama ben erken gitmem aman zaman daha var der geciktiririm düşüncelerimle uygulamam hep farklı bu huyuma uyuzum neyse. Demir 4.ay da mi baslaniyor kullanacağımız marka belli mi yoksa çeşit çeşit mi Dr hangisini yazarsa mi
Oyy kuzum kıyamamKızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Ah kuzum geçmiş olsun ya.Kızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Çok geçmiş olsun canım minik kuzumaKızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?