- 3 Haziran 2021
- 224
- 350
- 53
- 42
İşin ilginç kısmı elleri serbestken gündüz çok güzel uyuyor ama gece huzursuzEtkilemez canım alışır bir uyumaz iki uyumaz bence alıştırmaya çalış ben öyle yapardım.Benim oğlumda hiç gündüz uykusu yok ama büyüyor
Bu kızamıktan aşırı korkuyorumCanım anneler vezeynep hatice
Bugün yavrumu doktora götürdüm. 3 ayını tamamladı. Doktorum Bursa da tanınmış,öncesinde Acıbadem de çalışan iyi bir doktordur. Çok güveniriz ailece kendisine.
Bebeğimi henüz ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca , kafasını tutamıyordu. Bazen yapıyordu ama sürekli değildi. Bunun için daha zamanı var. Endişelenme şu an dedi.
Menenjit aşısını oldu.1200 tl. Ağır bir aşıdır ama sakın bazı anneler gibi yaptırmamazlık ya da bir kaç ay bekleyeyim falan diye düşünme dedi. Bir an önce bebeği koruma altına alalım. Şuan afganıydı suriyelisiydi çok hastalıklar geldi. Varolanlar arttı. Yaptır dedi ve konu kızamığa geldi.
Kızamık aşısını 6. Ayda yapabileceğiz en erken. Malesef… çok çok ciddi bir hastalıktır. Kork ki çocuğunu koru dedi. Peki nasıl??? Kalabalık yerlere gitmek yok. Tatil yok. Bayramda kucak kucak gezdirmek yok. Avm yok. Hatta aileyle bile görüşürken dikkat edin dedi. Nasıl bir illetse artık… Ne yapacağız kızlar, çok korktum ben !!!!
Artık kucakta destekli oturtabilirsin ama başka yerde olmasın dedi. Düşer duramaz diye.
Ben gece yatarken kısa kollu giydiriyordum. 26-27 derece. Kollarını kapat mutlaka dedi. Klima kullanabiliriz. Üstüne gelmeyecek ama tabi. Çorap giydir. Çıplak yatmasın dedi.
Oncelikle menenjit hangi asi oldu?Canım anneler vezeynep hatice
Bugün yavrumu doktora götürdüm. 3 ayını tamamladı. Doktorum Bursa da tanınmış,öncesinde Acıbadem de çalışan iyi bir doktordur. Çok güveniriz ailece kendisine.
Bebeğimi henüz ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca , kafasını tutamıyordu. Bazen yapıyordu ama sürekli değildi. Bunun için daha zamanı var. Endişelenme şu an dedi.
Menenjit aşısını oldu.1200 tl. Ağır bir aşıdır ama sakın bazı anneler gibi yaptırmamazlık ya da bir kaç ay bekleyeyim falan diye düşünme dedi. Bir an önce bebeği koruma altına alalım. Şuan afganıydı suriyelisiydi çok hastalıklar geldi. Varolanlar arttı. Yaptır dedi ve konu kızamığa geldi.
Kızamık aşısını 6. Ayda yapabileceğiz en erken. Malesef… çok çok ciddi bir hastalıktır. Kork ki çocuğunu koru dedi. Peki nasıl??? Kalabalık yerlere gitmek yok. Tatil yok. Bayramda kucak kucak gezdirmek yok. Avm yok. Hatta aileyle bile görüşürken dikkat edin dedi. Nasıl bir illetse artık… Ne yapacağız kızlar, çok korktum ben !!!!
Artık kucakta destekli oturtabilirsin ama başka yerde olmasın dedi. Düşer duramaz diye.
Ben gece yatarken kısa kollu giydiriyordum. 26-27 derece. Kollarını kapat mutlaka dedi. Klima kullanabiliriz. Üstüne gelmeyecek ama tabi. Çorap giydir. Çıplak yatmasın dedi.
Deli uyumasan bile güvenlik açısından ayrı yatakta olması daha iyi cnm ayrıca istersen tüm örtü oyuncak fln ne varsa kaldır sadece uyku tulumu giydir, anne yanında yatıyorsa allah korusun öyle bir durumda duyarsın bence, gündüz için de kamera edin istersen kontrol edersin.Kızlar benim kızım henüz tam dönemiyor hafif yana doğru dönüşleri başladı.
Tam dönmeye başladığında yanımda yatırıyorum yazan arkadaşlar olmuş. Kendi yatağınızda sıkıntı olmuyor mu?
Ben çok deli uyurum eşim bile geceleri benden dayak yerHatta elim kolum zarar vermesin diye anne yanı beşiğin yanını bile indirmeden yatırıyorum kızımı. Yanımda yatırdığımı düşünemiyorum. Dönmeye başlayınca ne yapsam?
Bizim doktor bizi en başta uyarmıştı salgın hastalıklar çok artacak çocuğu kesinlikle kalabalığa cikarmayacaksin aman evde sıkılır öyle böyle deme hiç bir sey olmaz şuan çok korunmasız dedi. Deniz havuz kesinlikle yasak dedi. Ben kızımı daha hiç avm ye götürmedim kalabalik misafirlerin içine sokmadim hep ayri odada durdu. Özellikle küçük çocuklar ile temas ettirmemeye çok özen gösterdim. Sürekli evdeyiz, açık hava yürüyüşü yapıyoruz o yüzden ben menenjiti 6. Ayda yaptırmayı uygun buldum zaten şuan aşı takvimimizde müsaitlik yok yüklenmek istemiyorum vücuduna. Ama sürekli dışarı çıkan, misafiri olanlarin erken yaptırması gerektiğini düşünüyorum ben de. Kızamık aşısı nasıl erkene cekiliyormus ? Özel olarak alıp mı yaptiracaksiniz? 26-27 de çok sıcak oluyor ev uzun kollu ile terliyorlar nasıl olacak ki Ekin su gibi oluyor ben terden korkarim kolay hasta oluyorlar o yüzden kısa kollu ile yatırıyorumCanım anneler vezeynep hatice
Maşallah kuzuya ne ile besleniyor annesi benimkisi 3800 e yakın doğdu ama 6 küsür ayda 600 700 gr alıyorKızlar Ekin de sabah kpa ve 5li karmanin ikinci dozunu oldu. İlk aşıda hiç ağlamadi tepki vermedi ikinci aşı biraz yakar dedi ebe onda çığlık kıyamet koptuGitmeden calpol vermiştim şimdilik keyifli bi sorun olmadi zaten ilk dozdan vücut antikorları tanıdığı için çok tepki vereceğini sanmıyorum bu defa inşallah. 7 kilo 60 cm olmuş benim fındık kurdum
Benim kızım da öyle tam buraya yazıp soracaktım sizin bebeklerinizde de bu durum var mı diye 3 ay kontrolünde doktor normal demişti ama 1 aydr sürekli elleri ağzında sürekli meme emerken yandan parmağını da sokuyornasil vazgeçecek bu durumdan bilemiyorum ellerini ağzına sokmaktan dönemiyor
yeni güncelleme geleene kadar burdan devam galibaYaa bizimde öyle kıyafetini bile çekiştirip ağzına sokuyor kolunu cap cap emiyorparmağı ağzında uyudu şimdi
Aynen canımyeni güncelleme geleene kadar burdan devam galiba
Ekin 2400 doğdu canım haftasını tamamlamadan sezeryan olmak zorunda kaldım suyun azaldığı için. Minik doğan bebekler hızlı gelişiyormus yaşıtlarını yakalamak için. 3 ay emdi Ekin şimdi mama alıyor canim emmiyor sma optipro veriyorumMaşallah kuzuya ne ile besleniyor annesi benimkisi 3800 e yakın doğdu ama 6 küsür ayda 600 700 gr alıyor
4. Ayda başlayabilir demişti dr canim. 4 aydan öncesi erken 10 aydan sonrası geç demişti. Parmağa geçirilen diş fırçası başlığı gibi silikon kaşıma aleti var ben onla kasıyorum Ekin'in damaklariniMerhaba kızlar bugün sabahtan beri oğlum baş parmağıyla damağını kaşıyor. Emme gibi değil sağ sol yapıyor ya da benim bluzume sürtüyor dayağını kaşıyıcı var ama hiç sevmedi. Daha erken değil mi diş çıkarmak için? Ya da böyle kaşınınca diş hemen patlıyor mu?
Bizimkide öyle deli gibi damaklarını kaşıyor diş kaşıyıcıyı tam yapamadığı zaman çıldırıyor ben tutuyorum bazen sertleşmiş artık damaklarMerhaba kızlar bugün sabahtan beri oğlum baş parmağıyla damağını kaşıyor. Emme gibi değil sağ sol yapıyor ya da benim bluzume sürtüyor dayağını kaşıyıcı var ama hiç sevmedi. Daha erken değil mi diş çıkarmak için? Ya da böyle kaşınınca diş hemen patlıyor mu?
Ekinin de sert dün parmağımla baktım da zaten salyalar fora bakalim ne zaman gelecek ilk inciBizimkide öyle deli gibi damaklarını kaşıyor diş kaşıyıcıyı tam yapamadığı zaman çıldırıyor ben tutuyorum bazen sertleşmiş artık damaklar
Çok teşekkürler cnm içim rahatladı. Aşıyı bende yaptırayım biran önce. Rabbim korusun evlatlarımızı.Canım anneler vezeynep hatice
Evet ya bende merakla bekliyorumEkinin de sert dün parmağımla baktım da zaten salyalar fora bakalim ne zaman gelecek ilk inci
İşin ilginç kısmı elleri serbestken gündüz çok güzel uyuyor ama gece huzursuz
Bizim de öyle canım,dönmeyi sevmiyor.Yüzüstü egzersizlerde birkaç sanideyeden sonra sinirlendiği çok açıkÇok sevindim arkadaşım, bundan sonra senin bebişin de hep iyi olsun inşallah
Arkadaşım acaba doktorunuz ne dedi?
Ayyy darısı bana olsun yaaaa
Ankaraya yaz gelmeyecek belli ki arkadaşımbenim oğlan d 6da uyanıyor. 9 gibi sadece kucağımda uyuyor. Asla yere koyduğumda uyumuyor acayip huzursuz oluyor o yüzden ben uykudan saymıyorum onu 12 gibi dalarsa dalıyor. Valla saldım ben açıkcası keyfi nasıl isterse öyle yapsın diyorum
Heh benim oğlan da öyle, bir de cok cok cok ses çıkartıyor
Ya kızlar ne soracağım, benim oğlan dönmekten hiç hoşlanmıyor hem de hiçççegzersizleri yapıyoruz ama kendisi dönmek istemiyor, yüzüstü kalmayı hiç sevmiyor zaten ay dönse dert dönmese dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?