2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
6. Ay yine aşısı olacak 2 4 6 bacakta 2 aşı oluyorlar bir de menenjit daha ağır olur dedi benim doktorum o yüzden 5. Ay rota ile birlikte başlayacağım ben

Kızlar Yağıza fötr şapkalardan alacağım internetten ama denemeyeceği için ya bedenini tutturamazsam diye düşündüm. Şuan baş çevresi 43 cm. Sizce hangi beden almak lazım? Aranızda şapka alan var mı yakın zamanda

Merhabalar
Doktorunuz kim acaba ben de Bursa’da olduğum içim öğrenmek istedim
Bebeğim cumartesi günü menenjit olacak benim de

6. Ay yine aşısı olacak 2 4 6 bacakta 2 aşı oluyorlar bir de menenjit daha ağır olur dedi benim doktorum o yüzden 5. Ay rota ile birlikte başlayacağım ben
Evet ben de 5. Ay yaptirabilirim bunu 6. Ayda aşı var ama Menenjiti 6. Ayin sonunda da yaptirabilirim bi düşüncem çünkü 6 ayin altinda olunca doz sayısı değişiyor daha fazla aşı olmak zorunda kalacak

Çocuk 3.5 saattir uyuyor, normalde yarım saatte uyanır ve işlerim yetişmez diye söylenirim şimdi aklıma yapacak iş gelmiyor resmen napsam shdjdjdk ay ne güzel duyguymuş bu
Maşallah de Ekin gündüz uykularını 1 saat yapıyor genelde ben jet hızıyla yapıyorum yapacaklarımı Kaç uyku yapıyor gündüz?

Evet ben de 5. Ay yaptirabilirim bunu 6. Ayda aşı var ama Menenjiti 6. Ayin sonunda da yaptirabilirim bi düşüncem çünkü 6 ayin altinda olunca doz sayısı değişiyor daha fazla aşı olmak zorunda kalacak
Nimenrix için öyle dedi doktor bize bexsero 3 doz olacakmış her koşulda nimenrix 6. Aydan önce olursa 3 doz diğer türlü 2 ya da 1 doz oluyormuş biz 5. Ayda bexsero 7. Ayda her ikisi de olacak şekilde planladık doktorla toplamda 5 doz olacak

Goturdum bugun canim mukuslu ve sivi kaka yspiyor bugun fena yani asla beslemmiyor da sutu sagip sagip agzinin kenarinda bosaltarak ancak veriyorum. Doktor kaka ve idrar.tahlili yapti bir sey cikmadi sut alerjisinden.suphelendi. Ben zsten kendimce suphelenip neredeyse 2 aydir tuketmiyordum arada kacamaklar haric ama soyle ki tam yapmamisim yemeklere tereyagi da ekliyordum onu da yapmayip 1 hafta sonra kontrol olacak. Canim cok sikkin sabahtandir agliyorum

Oyy kiyamamm minige biz ilkinde uzun olmasa da ağladık bunda neler olacak kimbilir

Kizlar kizamik hastaligini arastirirken soyle bise okudum "Gebelikte anneden geçen antikorlar bebeği 6.aya kadar korur." Ben kizamik gecirmedim ama asi olmustum genede korurmu acaba?

Kizlar kizamik hastaligini arastirirken soyle bise okudum "Gebelikte anneden geçen antikorlar bebeği 6.aya kadar korur." Ben kizamik gecirmedim ama asi olmustum genede korurmu acaba?
Ben de aynı durumdayım kızamık oldum sanıyordum kızamıkçık olmuşum meğerse ama aşım var umarım koruyordur
Para vererek yaptırabilirmişiz. Bazen devlet salgın çok olursa önemli hastalıklarda öne çekmeye izin veriyormuş.
Bu cok iyiymiş ya ben de sorayım doktoruma aşırı kafamı kurcalıyor bu mesele

Kakası kaç gündür öyle sürekli mi. Alerji olmasa bile belki yediğin bişey dokunmuştur. İdrar kültürü bakılabiliyor mu acaba belki öyle çıkar. Bizde hamileyken tahlilde çıkmayınca kültür alıyorlardı ya aklıma geldi.
Beslenmeyi reddetmesi atak falan olabilir mi. Benim minik 5 dk ite kaka emiyo sonra kıpır kıpır etrafa bakiyo. Bizim de kaka da yaklaşık 5-6 gün mukus vardı. Son 4 gündür kaka yapmadı. Yarın Dr a götürücem. Bakalım bizimki bu duruma ne diyecek. Sende sıkma canını canım tahlillerde de bişey çıkmamış eminim geçici bir süreç yasiyosunuzdur .

Canım geçmiş olsun, dur hemen moralini bozma. Zaten dikkat ediyormuşsun, Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçer inşallah. Sen güçlü ol, yavrun zaten güçlüdür ben biliyorum

Çocuk 3.5 saattir uyuyor, normalde yarım saatte uyanır ve işlerim yetişmez diye söylenirim şimdi aklıma yapacak iş gelmiyor resmen napsam shdjdjdk ay ne güzel duyguymuş bu
Umarım uzanıp biseyler atıştırmışsındır ben yapacak iş bulamayınca sacmaliyorum o kalkinca pertim çıkmış oluyo ama dersimi hala almadım gündüz zaten uyumuyo denk gelip uzun uyku yaparsa planım uzanmak bakalım ne zaman uygulayabilicem

Canim pazartesi kaka yapmaya baslamisti gunde 1 defa ve mukuslu o gunden beri emiuordu ama istah azalmis gibiydi ve cirpiniyordu falan agzina alip bakiniyordu oylece. 2 gundur cok beter 5 saat boyunca beslenmek istemedi cok acikinca son care emiyordu ve normalde istahliydi 2 saatte bir garanti emerdi. Ben atakla alakasi oldugunu zannetmiyorum bakalim 1 hafta gecsin ne olacak. Bir ara da kaka yapmiyordu doktor diyo ki senin sut alerjisi yuksek ihtimal egzama vs yok kusma yok seninkinin bagirsaklarina vurmus.Yani yeni oyle mukuslu yapmaya basladi

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun, dur hemen moralini bozma. Zaten dikkat ediyormuşsun, Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçer inşallah. Sen güçlü ol, yavrun zaten güçlüdür ben biliyorum
Ilk oglumda da yasadim emme besleyemedim gozumun onunde saatlerce acti ve 5. Ayda anca duzelmisti cok korkuyorumdum yine basima gelir diye benim de sinavim bu demek bolca sutum oluyor ama cocuklarima rahatsizlik veriyor iste.

Ilk oglumda da yasadim emme besleyemedim gozumun onunde saatlerce acti ve 5. Ayda anca duzelmisti cok korkuyorumdum yine basima gelir diye benim de sinavim bu demek bolca sutum oluyor ama cocuklarima rahatsizlik veriyor iste.

Ne yapalım canım, bazen elimizde olmayan şeyler oluyor. Sen üzerine düşeni yapıyorsun, şurada ek gıdaya geçmenize ne kaldı zaten. Lütfen üzme kendini, kendini iyi hisset ki evladına da iyi hissettiresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…