- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Bence de ya bazı doktorlar tontik tontik bebek istiyorlar ama bebeğin bünyesi de öyle olabilirHaklısın bence doğum kilosu önemli yani 4 Doğan bebeğe az ama 2 küsür doğan bebeğe normal tabi ki @miniktostos
Nebulizatorün varsa serum koyup ağzına burnuna tut çok rahatlatir canım geçmiş olsunGunaydin kizlar sanirim benim nezle gecti bebegime. Hapsuruk burun tikali arada akiyor burnunu temizliyorum siringayla ama genede tikali atesi yok. Baska neler yapabilirim?
kundaklamaya devamUyumuyor işteBir saattir uyutmaya çalışıyorum uyudu ama kıpraşıyor
Kundakladığım zaman kundağı açmadan uyanmıyordu
Yok cnm ondan bende:) sende varmi hangi marka memnunsan bende alayimNebulizatorün varsa serum koyup ağzına burnuna tut çok rahatlatir canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım herşey düzelir inşallah1 haftadir sivik ve mukuslu kaka yapinca doktora goturdum tahliller temiz cikti ama doktor.yuksek ihtimal.alerji dedi beslenmekte istemiyor asla. Karni gur gur emdigi an asiri uzgunum gozumun onunde oyle olunca. Diyete girip 1 hafta sonra kontrol var
Yapmaması daha sıkıntı değil mi? Benim ki günde 3-4 defa yapıyorKızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durumKakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi
5 6 günde 1 yapıyordu şimdi hergün yapınca şaşırdım canım. Yapsın tabiYapmaması daha sıkıntı değil mi? Benim ki günde 3-4 defa yapıyor
Sagol canim baska.doktora goturdum. Doktor sut alerjisi olamaz kesinlikle dedi yasli ve tecrubeli bir doktordu bagirsaklari cok hareketli bagirsaklari bozulmus dedi ve bagirsak duzenleyici verdi cok.sukur bugun emiyorda. Artik doktorlarin sigindigi sut alerjisi de sut alerjisi baska bildikleri yok. Her doktora guvenmiyorum esim bana diyor seni goturuyorum guvenmiyorsun hakliyim da guvenmemekteGeçmiş olsun canım herşey düzelir inşallah
Aynen ben de seninle ayniydim canim sonra da isal oldu diye agaldim durdumKızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durumKakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi
Biz az önce olduk rotayla birlikte çok ağladı umarım yan etki görmeyizKızlar menenjit aşısını herkes vurdurdu mu Ağır bir açı olduğunu duydum biraz tedirgin oldum açıkçası
Sıkma canını bende dünden beri düşünüp duruyorum. Çoğu bebek alerji bu senede bu çıktı galibaSagol canim baska.doktora goturdum. Doktor sut alerjisi olamaz kesinlikle dedi yasli ve tecrubeli bir doktordu bagirsaklari cok hareketli bagirsaklari bozulmus dedi ve bagirsak duzenleyici verdi cok.sukur bugun emiyorda. Artik doktorlarin sigindigi sut alerjisi de sut alerjisi baska bildikleri yok. Her doktora guvenmiyorum esim bana diyor seni goturuyorum guvenmiyorsun hakliyim da guvenmemekte
Yapsın her gün sağlıklı olanı bu bence5 6 günde 1 yapıyordu şimdi hergün yapınca şaşırdım canım. Yapsın tabi
Evet hatırladım canım. Bende korkuyorum acaba ishal mi oldu diye ama okudum normal miş 2 3 kere yapmasıAynen ben de seninle ayniydim canim sonra da isal oldu diye agaldim durdum
5. Ayda yaptırıcamKızlar menenjit aşısını herkes vurdurdu mu Ağır bir açı olduğunu duydum biraz tedirgin oldum açıkçası
Ayy iyi olsunlarda her gün yapsın. Sağlıklı olsunlar yeterkiYapsın her gün sağlıklı olanı bu bence
Bizde son 5-6 gündür kaka yapmıyoruz önceden günde 1-2 yapardı. Bu kaka düzeni hep aynı olmayacak belli. Dr anne sütü aliyosa günde 5 kere de yapar 5 günde 1 kere de dedi.Kızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durumKakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi
Haklısın canım doğru aslında.Bizde son 5-6 gündür kaka yapmıyoruz önceden günde 1-2 yapardı. Bu kaka düzeni hep aynı olmayacak belli. Dr anne sütü aliyosa günde 5 kere de yapar 5 günde 1 kere de dedi.
Aynı aynı vallahi aynıBizim de öyle canım,dönmeyi sevmiyor.Yüzüstü egzersizlerde birkaç sanideyeden sonra sinirlendiği çok açıkEllerinden tutup kaldırınca mesela kalkmaya çalışıyor gövdesini kafasını tutuyor bu sebeple biraz rahatım ama dönecek gibi de durmuyor hiç Birde neredeyse konuşuyor bu yaa
Üzme kendini arkadaşım , herşeye süt alerjisi diyorlar bu ara. Takılma olmayabilir. Olursa da üzme kendini biraz zor oluyor ama halloluyor sonucundaGoturdum bugun canim mukuslu ve sivi kaka yspiyor bugun fena yani asla beslemmiyor da sutu sagip sagip agzinin kenarinda bosaltarak ancak veriyorum. Doktor kaka ve idrar.tahlili yapti bir sey cikmadi sut alerjisinden.suphelendi. Ben zsten kendimce suphelenip neredeyse 2 aydir tuketmiyordum arada kacamaklar haric ama soyle ki tam yapmamisim yemeklere tereyagi da ekliyordum onu da yapmayip 1 hafta sonra kontrol olacak. Canim cok sikkin sabahtandir agliyorum
Çok geçmiş olsun kuzummyaKızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyorüstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Emerken uyurken çok terliyorKizlar sizin bebeklerin de uyurken kafa kismi terliyor mu?
Ay ben yaptırdım bakalım ikinci dozunda sıraKızlar rota virüs mutasyona uğramış aşılı olanlar bile çok ağır atlatıyormuş haberiniz olsun ihmal etmeyin allah korusun rota tehlikeli bi virüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?