2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Haklısın bence doğum kilosu önemli yani 4 Doğan bebeğe az ama 2 küsür doğan bebeğe normal tabi ki @miniktostos
Bence de ya bazı doktorlar tontik tontik bebek istiyorlar ama bebeğin bünyesi de öyle olabilir Ben hayatımın hiçbir zamanında kendimi kilolu bilmem mesela

1 haftadir sivik ve mukuslu kaka yapinca doktora goturdum tahliller temiz cikti ama doktor.yuksek ihtimal.alerji dedi beslenmekte istemiyor asla. Karni gur gur emdigi an asiri uzgunum gozumun onunde oyle olunca. Diyete girip 1 hafta sonra kontrol var
Geçmiş olsun canım herşey düzelir inşallah

Kızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durum Kakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi

Yapmaması daha sıkıntı değil mi? Benim ki günde 3-4 defa yapıyor

Geçmiş olsun canım herşey düzelir inşallah
Sagol canim baska.doktora goturdum. Doktor sut alerjisi olamaz kesinlikle dedi yasli ve tecrubeli bir doktordu bagirsaklari cok hareketli bagirsaklari bozulmus dedi ve bagirsak duzenleyici verdi cok.sukur bugun emiyorda. Artik doktorlarin sigindigi sut alerjisi de sut alerjisi baska bildikleri yok. Her doktora guvenmiyorum esim bana diyor seni goturuyorum guvenmiyorsun hakliyim da guvenmemekte

Aynen ben de seninle ayniydim canim sonra da isal oldu diye agaldim durdum

Sıkma canını bende dünden beri düşünüp duruyorum. Çoğu bebek alerji bu senede bu çıktı galiba Allahım korusun yavrularımızı

Bizde son 5-6 gündür kaka yapmıyoruz önceden günde 1-2 yapardı. Bu kaka düzeni hep aynı olmayacak belli. Dr anne sütü aliyosa günde 5 kere de yapar 5 günde 1 kere de dedi.

Aynı aynı vallahi aynı dönmesin ne yapayım yaa diyorum
Üzme kendini arkadaşım , herşeye süt alerjisi diyorlar bu ara. Takılma olmayabilir. Olursa da üzme kendini biraz zor oluyor ama halloluyor sonucunda
Kızlar Ekin ateşlendi öyle halsiz ki. Calpol verdim yine düşmesini bekliyorum hala uyumadi öyle bakınıyor uykuya dalamiyor üstünü soydum badi ile tutuyorum 38.5 a kadar yükseldi şuan 37.4 lerde
Çok geçmiş olsun kuzummya düzeldi mi kuzucuk, ben de bu aşılarla rotanın ikinci dozunu yaptırayım diyordum yaptırmayayım o zaman çok mu ağır gelir ki
Kizlar sizin bebeklerin de uyurken kafa kismi terliyor mu?
Emerken uyurken çok terliyor
Kızlar rota virüs mutasyona uğramış aşılı olanlar bile çok ağır atlatıyormuş haberiniz olsun ihmal etmeyin allah korusun rota tehlikeli bi virüs
Ay ben yaptırdım bakalım ikinci dozunda sıra

Kızlar bu arada bebeklerinin saçı dökülen var mı? Bizim oğluşun çok dökülüyor ya 2 gün önce demir takviyesine de başladık bilemedim ki normal mi? Yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…