Ben 3. Ayda rota yaptırdığım için yaptırmadım. Hem iki aşı beraber ağır gelebilir diye düşündüm hem de maddi yönü de var tabi.Kızlar menenjit aşısını herkes vurdurdu mu Ağır bir açı olduğunu duydum biraz tedirgin oldum açıkçası
Sağol canım şükür iştahı falan yerinde canim koltuk alti 36.5 cikiyor alin atesi 37 kafasi hala sıcak ama bugün o da düzelir diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun canım hemşire bize 2. Ayda da söylemişti ateş yapan verem değil karma aşılar diye gece ateş daha çok olur şimdi nasıl umarım düzelmistir
Evet tam olarak bunu yaşadık canim biz de o kadar masum oluyorlar ki atesliyken insanın içi eriyorCnm bizim doktor ateş ilk aşılarda fazla olmaz ama vücut ikinci aşıda artık virüsü tanıyor antikor üretiyor ve savaşa geçiyor demişti o yüzden ateş bekliyorum ben ikinci dozlarda.
Aynısını bizim dr dedi biliyo musun bi zamanlarin modasi refluydu her kusan bebeğe reflü diyorlardi simdinin modasi da süt alerjisi her gazi olan bebeğe süt alerjisi diyorlar dediSagol canim baska.doktora goturdum. Doktor sut alerjisi olamaz kesinlikle dedi yasli ve tecrubeli bir doktordu bagirsaklari cok hareketli bagirsaklari bozulmus dedi ve bagirsak duzenleyici verdi cok.sukur bugun emiyorda. Artik doktorlarin sigindigi sut alerjisi de sut alerjisi baska bildikleri yok. Her doktora guvenmiyorum esim bana diyor seni goturuyorum guvenmiyorsun hakliyim da guvenmemekte
Kkk 6.ayda nasıl olacak ki? Yumurta alerjisinin olup olmadığını nerden bileceğiz çocukta. Kkk alerjik bir aşı sonuçta.Kızamık aşısını 6. Ayda yapabileceğiz en erken. Malesef… çok çok ciddi bir hastalıktır. Kork ki çocuğunu koru dedi. Peki nasıl??? Kalabalık yerlere gitmek yok. Tatil yok. Bayramda kucak kucak gezdirmek yok. Avm yok. Hatta aileyle bile görüşürken dikkat edin dedi. Nasıl bir illetse artık… Ne yapacağız kızlar, çok korktum ben !!!!
Ben kısa kol giydiriyorum üzerine ince örtü atıyorum. Gece kontrol edip terlediyse üstünü acıyorum üşüdüyse kalın battaniye ortuyorum. İlk defa kollarını kapatın ve çorap giydirin dendiğini duydum. Nedeniyle ilgili açıklama yaptı mı canım? Ben kızımı da oğlanı da yaz Kız çorapsız yatiriyorum.Ben gece yatarken kısa kollu giydiriyordum. 26-27 derece. Kollarını kapat mutlaka dedi. Klima kullanabiliriz. Üstüne gelmeyecek ama tabi. Çorap giydir. Çıplak yatmasın dededi.
Canım 14+6 ya kadar rotarix yapılıyor diye biliyorum.ama doktorumuz bana şu kağıdı vermişti. Orda rotateq için aşılar arasi en az 4 hafta son doz 8 ay yazıyor. Yine de doktora danisabilirsin.3 ay 17 günlük olduk rota aşısı için geç kaldık mı acaba ?
Evet canım uykusu gelince uykusunu alamayınca gozleri kizariyor. Uyuyunca geçiyorKizlar bisi sorcam benim bebe uykusuz kalinca goz cevresi kizariyor sizce uykusuzlluktanmi yoksa baska bisi olabilirmi uykudan uyaninca geciyor ama
Bizim doktor dogum tarihine göre ayarlıyor. Efe 3 mart doğumlu 2-3-4 u gibi randevu veriyor. Genelde sağlık ocağı aşısının 1 gün sonrası oluyor. Sağlık ocaginda hafta sonu değilse ayin 3 unde randevu veriyor.Kızlar aylık kontrollere ayın başında mı gidiyorsunuz? Bayramdan önce gidelim mi diye düşündük bu perşembe de 4 ay 3 günlük oluyor. 3 ay kontrolüne 3 ay 10 günlükken gitmişiz. Ama bu ay demir başlanacak sanırım o yüzden erken mi gitsek yoksa bayram dönüşü mü bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım her akşam mutlaka yika öyle uyut. Uyurken baş ucuna soğanı 2 ye kes bırak gün içinde kuruyunca değiştir çok işe yarıyor . Öksürük hirilti varsa göğsünde mustela göğüs balmi surebilirsin. Gün içinde nebulizatore serum koyup verince rahatlıyor. Eğer Öksürük varsa hipertonik arada verebilirsin nebulizatorle. Ben oğlana hep bu şekilde toparladım. Kızdan çok geçti grip nezle. Hatta son hastalık kaptiginda antibiyotik kullandık ventolin ve cortair le birlikte.Gunaydin kizlar sanirim benim nezle gecti bebegime. Hapsuruk burun tikali arada akiyor burnunu temizliyorum siringayla ama genede tikali atesi yok. Baska neler yapabilirim?
Hayir daha vurdurmadim. 6.ayi doldurunca niyetim var.Kızlar menenjit aşısını herkes vurdurdu mu Ağır bir açı olduğunu duydum biraz tedirgin oldum açıkçası
Normal canım . Rota aşısı sonrası kaka düzeni değişebiliyor bizde değişti meselaKızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durumKakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi
Ooo hemde nasıl oğlanın saçı kalmadı dokulmekten. Bazı yerlerde hiç saç yok doktora çocuk sackiran mi oldu diye de sordum geçen kontrolde. Normal dedi. Döküldukten sonra yeniden çıkıyor.Kızlar bu arada bebeklerinin saçı dökülen var mı? Bizim oğluşun çok dökülüyor ya2 gün önce demir takviyesine de başladık bilemedim ki normal mi? Yaşayan var mı?
Direct nexus canım benim ki memnunumYok cnm ondan bende:) sende varmi hangi marka memnunsan bende alayim
Sağol canim kafası hala sıcak ama 37 den yuksri çıkmadı şuan calpol vermiyorum vücudu soğuk çünkü iştahı iyi ama halsizlik var. Bence ayni anda yaptirma rota da ne kadar ağızdan olsa da ağır bir aşı Ekin'in çok karın ağrısı olmuştu ishal gibi olup gaz yapmıştı çok ağladı bu karma aşılarla birlikte hepsi çok zorlar bence en azindan iki hafta koy aralarinaÇok geçmiş olsun kuzummyadüzeldi mi kuzucuk, ben de bu aşılarla rotanın ikinci dozunu yaptırayım diyordum yaptırmayayım o zaman çok mu ağır gelir ki
Ya vallahi guya buranin en iyi doktoruna goturmusun dun coxuk emmiyor isal bari bir serum tak demi sabah aradim bu ne olacak boyle acile mi gideyim serum mu taktirayim gel ben takayim ee kafan yok mu ben soylemeden gece her emzirmede su gibi isal yapti. Esimi aradim baskasina goturecegim bana yok doktor begenmiyorsun siz anneler durmadan endiselenip doktor begenmiyorsunuz vs kayinvalidem aradi soyledim boyle boyle diyor o anlamaz erkekler anneleri kadar anlamaz baska.doktora.goturmekte iyi etmissin simdi.ogrenmisler bir alerji sikistilari an alerji diyorlar. Yasli ve yine tutulan bir.doktor vardi ona goturdum icimi cok rahatlatti oglum dun oyleydi diye aglamaktan gozlerim sisti bana ne bir damla verdi bugunku maflor verdi mesela dun beni rahatlatici konussaydi o kadar aglamazdim.Aynısını bizim dr dedi biliyo musun bi zamanlarin modasi refluydu her kusan bebeğe reflü diyorlardi simdinin modasi da süt alerjisi her gazi olan bebeğe süt alerjisi diyorlar dedi
Ya vallahi guya buranin en iyi doktoruna goturmusun dun coxuk emmiyor isal bari bir serum tak demi sabah aradim bu ne olacak boyle acile mi gideyim serum mu taktirayim gel ben takayim ee kafan yok mu ben soylemeden gece her emzirmede su gibi isal yapti. Esimi aradim baskasina goturecegim bana yok doktor begenmiyorsun siz anneler durmadan endiselenip doktor begenmiyorsunuz vs kayinvalidem aradi soyledim boyle boyle diyor o anlamaz erkekler anneleri kadar anlamaz baska.doktora.goturmekte iyi etmissin simdi.ogrenmisler bir alerji sikistilari an alerji diyorlar. Yasli ve yine tutulan bir.doktor vardi ona goturdum icimi cok rahatlatti oglum dun oyleydi diye aglamaktan gozlerim sisti bana ne bir damla verdi bugunku maflor verdi mesela dun beni rahatlatici konussaydi o kadar aglamazdim.
En iyisini yapmışsın annenin içine sinmiyorsa cidden bir sorun çıkıyor. Hiç bi test yapmadan süt alerjisi diyip kestirip atiyorlar. Bizim bi tanidik doğum yaptı bebeği kolik Dr süt alerjisi var özel mamalardan alın demiş hiç bi test yapmadanminseo dunku doktor bir dr ne soyluyor 1 hafta sonra getir kilo kontrolu yapalim emmeyen isal olan nasil kilo alacak acaba bugun onu da soyleyecektim unuttum sinir oldum kafaya takmislar.kilo da kilo baska bildikleri yok
Hangi değerleri yüksek çıkmış canimİdrar ve 5 tüp kan alındı evet dediğiniz testlerden yapıldı ama 4-5 değeri yüksek çıkmış Dr da gitti tayin isteyip, öylece kaldık testlerle. Çıkmayan testlerde var onlarda çıksın ki bi doktor bulup göstericem 3.5 ayda 1800 gr aldı zaten 2 kilo doğdu boyu da 47 cm doğdu 55 cm şimdi
YARIn Dr gidicez sorup yaptırırım inşşş erken de doğdu ya belki olurBende bugün ASM yi aradım ebeye sordum biz sorumluluk alıp hafta hesabı yapmıyoruz reçeteyle gelirseniz aşıyı yapabiliriz dedi. İntte 14 hafta ve 14+6 yazıyor. Sizin tarih ssanki geçmiş ama bı Dr a danış canım hesap değişik olabilir.
Hangi değerleri yüksek çıkmış canim
En güvenilir koltuk altıymış canımRheaa canım sen tecrübelisin ateş konusunda Ekinin koltuk alti 36.5 kafa atesi 37 çıkıyor kafasi hala sıcak ama vücudu normal. Sanırım kafa sıcaklığı daha geç düzeliyormus. Bir de temassız Ateş ölçer ile koltuk alti arasında çok fark cikiyor ya. Temassiz 38 ölçüyor koltuk alti 37 mesela hangisine güçleneceğimi şaşırdım. Bi tane kulaktan ölçenlerden alacağım
Aynen canim bende senin gibi dusundum baskasina gore buranin en iyi doktoru olabilir benim de huyumdur tek bir kelimesi bile guvenimi sarsmaya yetiyor bugunku.doktor cok hosuma gitti her anlamda insallah ona devam edecegim. Bugun gittigim doktor daha once duymusum kiloya takmiyor hatta aniden cok kilo alimi istemiyor normal deger de olmasina onem veriyor.Allah bebeklerimizi korusun insallah kotu doktora hic bir bebek denk gelmesinEn iyisini yapmışsın annenin içine sinmiyorsa cidden bir sorun çıkıyor. Hiç bi test yapmadan süt alerjisi diyip kestirip atiyorlar. Bizim bi tanidik doğum yaptı bebeği kolik Dr süt alerjisi var özel mamalardan alın demiş hiç bi test yapmadanbunlarda gitmiş bir ton para verip mama almışlar çocukta yememiş mamayı. Saçma sapan cidden. Bi de kilo olayini bazilari çok abartiyor gerçekten sanki çocuğun sağlığı için tek veri kiloymus gibi sen önce bu çocuk neden ishal ne yapmak lazım bi ona bak sonra kilosunu ölcersin
Ay çok şükür ishal değil o halde.Kkk 6.ayda nasıl olacak ki? Yumurta alerjisinin olup olmadığını nerden bileceğiz çocukta. Kkk alerjik bir aşı sonuçta.
Ben kısa kol giydiriyorum üzerine ince örtü atıyorum. Gece kontrol edip terlediyse üstünü acıyorum üşüdüyse kalın battaniye ortuyorum. İlk defa kollarını kapatın ve çorap giydirin dendiğini duydum. Nedeniyle ilgili açıklama yaptı mı canım? Ben kızımı da oğlanı da yaz Kız çorapsız yatiriyorum.
Canım 14+6 ya kadar rotarix yapılıyor diye biliyorum.ama doktorumuz bana şu kağıdı vermişti. Orda rotateq için aşılar arasi en az 4 hafta son doz 8 ay yazıyor. Yine de doktora danisabilirsin.
Eki Görüntüle 3263873
Evet canım uykusu gelince uykusunu alamayınca gozleri kizariyor. Uyuyunca geçiyor
Bizim doktor dogum tarihine göre ayarlıyor. Efe 3 mart doğumlu 2-3-4 u gibi randevu veriyor. Genelde sağlık ocağı aşısının 1 gün sonrası oluyor. Sağlık ocaginda hafta sonu değilse ayin 3 unde randevu veriyor.
Canım her akşam mutlaka yika öyle uyut. Uyurken baş ucuna soğanı 2 ye kes bırak gün içinde kuruyunca değiştir çok işe yarıyor . Öksürük hirilti varsa göğsünde mustela göğüs balmi surebilirsin. Gün içinde nebulizatore serum koyup verince rahatlıyor. Eğer Öksürük varsa hipertonik arada verebilirsin nebulizatorle. Ben oğlana hep bu şekilde toparladım. Kızdan çok geçti grip nezle. Hatta son hastalık kaptiginda antibiyotik kullandık ventolin ve cortair le birlikte.
Hayir daha vurdurmadim. 6.ayi doldurunca niyetim var.
Normal canım . Rota aşısı sonrası kaka düzeni değişebiliyor bizde değişti meselaishal olması için günde 6 dan fazla ve çok sivi olması gerekiyor demisti bana doktor.
Ooo hemde nasıl oğlanın saçı kalmadı dokulmekten. Bazı yerlerde hiç saç yok doktora çocuk sackiran mi oldu diye de sordum geçen kontrolde. Normal dedi. Döküldukten sonra yeniden çıkıyor.
Bana da sütü kes dedi doktorum ama değişen bir şey yokSagol canim baska.doktora goturdum. Doktor sut alerjisi olamaz kesinlikle dedi yasli ve tecrubeli bir doktordu bagirsaklari cok hareketli bagirsaklari bozulmus dedi ve bagirsak duzenleyici verdi cok.sukur bugun emiyorda. Artik doktorlarin sigindigi sut alerjisi de sut alerjisi baska bildikleri yok. Her doktora guvenmiyorum esim bana diyor seni goturuyorum guvenmiyorsun hakliyim da guvenmemekte
Bebeklerin kafa ısısı vücuttan daha fazla oluyor canım koltuk altını baz al. Her daim koltuk altı güvenilir canım bende 1 temassız 2 koltuk altı var. Uyurken temassız ve anne dudağı kullanıyorum olcerken uyanmasin diyeRheaa canım sen tecrübelisin ateş konusunda Ekinin koltuk alti 36.5 kafa atesi 37 çıkıyor kafasi hala sıcak ama vücudu normal. Sanırım kafa sıcaklığı daha geç düzeliyormus. Bir de temassız Ateş ölçer ile koltuk alti arasında çok fark cikiyor ya. Temassiz 38 ölçüyor koltuk alti 37 mesela hangisine güçleneceğimi şaşırdım. Bi tane kulaktan ölçenlerden alacağım
Kesinlikle katılıyorum sana canım. İlk önce soruna çözüm bulmak lazım. Hemen test yapmadan kestirip atıyorlar alerji diye. Anneyide strese sokuyorlarEn iyisini yapmışsın annenin içine sinmiyorsa cidden bir sorun çıkıyor. Hiç bi test yapmadan süt alerjisi diyip kestirip atiyorlar. Bizim bi tanidik doğum yaptı bebeği kolik Dr süt alerjisi var özel mamalardan alın demiş hiç bi test yapmadanbunlarda gitmiş bir ton para verip mama almışlar çocukta yememiş mamayı. Saçma sapan cidden. Bi de kilo olayini bazilari çok abartiyor gerçekten sanki çocuğun sağlığı için tek veri kiloymus gibi sen önce bu çocuk neden ishal ne yapmak lazım bi ona bak sonra kilosunu ölcersin
Geçmiş olsun kuzucuk nasıl canım düşer inşallah bir an önce ateşiDirect nexus canım benim ki memnunum
Sağol canim kafası hala sıcak ama 37 den yuksri çıkmadı şuan calpol vermiyorum vücudu soğuk çünkü iştahı iyi ama halsizlik var. Bence ayni anda yaptirma rota da ne kadar ağızdan olsa da ağır bir aşı Ekin'in çok karın ağrısı olmuştu ishal gibi olup gaz yapmıştı çok ağladı bu karma aşılarla birlikte hepsi çok zorlar bence en azindan iki hafta koy aralarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?