Braun koltuk altı var canim bende sen be kullaniyorsun ateş ölçer olarakEn güvenilir koltuk altıymış canım
Evet ben de öyleyim tek bir kuşkuda bi daha gitmek istemiyorum o doktora. Bu sadece çocuk doktorlari için geçerli değil. Bak ben 3 sene hamile kalamadim bize dr lar bi sorununuz yok stresten olmuyor diyordu artik stres lafını duyunca sinirlerim tepeme çıkıyordu. Sonra kendim arastirarak test vererek eşime verdirerek sorunu buldum benim eşimde sperm dna hasari varmış mesela o düşünce hamile kaldım ben ve bunu ben buldum doktorlara kalsak hala bekliyordukAynen canim bende senin gibi dusundum baskasina gore buranin en iyi doktoru olabilir benim de huyumdur tek bir kelimesi bile guvenimi sarsmaya yetiyor bugunku.doktor cok hosuma gitti her anlamda insallah ona devam edecegim. Bugun gittigim doktor daha once duymusum kiloya takmiyor hatta aniden cok kilo alimi istemiyor normal deger de olmasina onem veriyor.Allah bebeklerimizi korusun insallah kotu doktora hic bir bebek denk gelmesin
Relactaz damla denedin mi canim ?Bana da sütü kes dedi doktorum ama değişen bir şey yokmemeden atıyor kendini. Karnı büyük insan karnı gibi gurulduyor. Emerken karnının sesine irkiliyor çocuk o derece. Nasıl bir düzenleyici verdi
Temassizin sesine hep irkildi zatenBebeklerin kafa ısısı vücuttan daha fazla oluyor canım koltuk altını baz al. Her daim koltuk altı güvenilir canım bende 1 temassız 2 koltuk altı var. Uyurken temassız ve anne dudağı kullanıyorum olcerken uyanmasin diyebence gerek yok kulaktan ölçere.
Üstümü soy zibinla bırak, hala düşmezse zibini da çıkart bezle kalsın. Ilık duş aldirabilirsin. Mesela çok ilginç bir bilgi vereyim Kızım Doğa geçen sene ateslendiginde bir doktor ilaç verdi ve sadece soydu. Eklem yerlerine ıslak bez koyalım daha çabuk düşer demiştim çok sık bu yönteme başvurmak ilerde eklem romatizmasi olmasına zemin hazırlıyor demisti. Ondan bi önceki yüksek ateş acil hikayemizde doktor dusuremeyince eklem yerlerine ılık islatilmis bez koydurmustu. Ben zora kalmadıkça bezle düşürmeye çalışmıyorum aklımda soru işareti kaldı çünkü hepsi farklı telden cevap veriyor. İlaç verip soyuyorum sonra duş aldıriyorum. Her ölçümde not al canım,ilaç ve duş aldırsanda yaz mutlaka. O ölçüm listesinden az çok ateşin inatçı mi yoksa geçici mi olduğu belli oluyor. Çok geçmiş olsun minik Ekine , bağışıklığı güçleniyor
Malesef canim bu devirde anne olmak kolay diyolar ya aksine daha zorKesinlikle katılıyorum sana canım. İlk önce soruna çözüm bulmak lazım. Hemen test yapmadan kestirip atıyorlar alerji diye. Anneyide strese sokuyorlar
Düştü kuzum şükür halsizlik var biraz yarına bişeyi kalmaz diye ümit ediyorumGeçmiş olsun kuzucuk nasıl canım düşer inşallah bir an önce ateşi
Hep söylüyorum annelik zor müesseseBraun koltuk altı var canim bende sen be kullaniyorsun ateş ölçer olarak
Evet ben de öyleyim tek bir kuşkuda bi daha gitmek istemiyorum o doktora. Bu sadece çocuk doktorlari için geçerli değil. Bak ben 3 sene hamile kalamadim bize dr lar bi sorununuz yok stresten olmuyor diyordu artik stres lafını duyunca sinirlerim tepeme çıkıyordu. Sonra kendim arastirarak test vererek eşime verdirerek sorunu buldum benim eşimde sperm dna hasari varmış mesela o düşünce hamile kaldım ben ve bunu ben buldum doktorlara kalsak hala bekliyorduk
Relactaz damla denedin mi canim ?
Temassizin sesine hep irkildi zatenO zaman koltuk altını baz alayim ben canım sağol ben de dün gece hemen soydum zibinla kaldi odanin camini da hafif açtım icerisi serinledi pamuğu ıslatıp yüzünü sildim falan. Bunu böyle atlattık bakalim menenjitte neler olcak
Malesef canim bu devirde anne olmak kolay diyolar ya aksine daha zor
Ayyy valla çok dökülüyor baya panikledimKkk 6.ayda nasıl olacak ki? Yumurta alerjisinin olup olmadığını nerden bileceğiz çocukta. Kkk alerjik bir aşı sonuçta.
Ben kısa kol giydiriyorum üzerine ince örtü atıyorum. Gece kontrol edip terlediyse üstünü acıyorum üşüdüyse kalın battaniye ortuyorum. İlk defa kollarını kapatın ve çorap giydirin dendiğini duydum. Nedeniyle ilgili açıklama yaptı mı canım? Ben kızımı da oğlanı da yaz Kız çorapsız yatiriyorum.
Canım 14+6 ya kadar rotarix yapılıyor diye biliyorum.ama doktorumuz bana şu kağıdı vermişti. Orda rotateq için aşılar arasi en az 4 hafta son doz 8 ay yazıyor. Yine de doktora danisabilirsin.
Eki Görüntüle 3263873
Evet canım uykusu gelince uykusunu alamayınca gozleri kizariyor. Uyuyunca geçiyor
Bizim doktor dogum tarihine göre ayarlıyor. Efe 3 mart doğumlu 2-3-4 u gibi randevu veriyor. Genelde sağlık ocağı aşısının 1 gün sonrası oluyor. Sağlık ocaginda hafta sonu değilse ayin 3 unde randevu veriyor.
Canım her akşam mutlaka yika öyle uyut. Uyurken baş ucuna soğanı 2 ye kes bırak gün içinde kuruyunca değiştir çok işe yarıyor . Öksürük hirilti varsa göğsünde mustela göğüs balmi surebilirsin. Gün içinde nebulizatore serum koyup verince rahatlıyor. Eğer Öksürük varsa hipertonik arada verebilirsin nebulizatorle. Ben oğlana hep bu şekilde toparladım. Kızdan çok geçti grip nezle. Hatta son hastalık kaptiginda antibiyotik kullandık ventolin ve cortair le birlikte.
Hayir daha vurdurmadim. 6.ayi doldurunca niyetim var.
Normal canım . Rota aşısı sonrası kaka düzeni değişebiliyor bizde değişti meselaishal olması için günde 6 dan fazla ve çok sivi olması gerekiyor demisti bana doktor.
Ooo hemde nasıl oğlanın saçı kalmadı dokulmekten. Bazı yerlerde hiç saç yok doktora çocuk sackiran mi oldu diye de sordum geçen kontrolde. Normal dedi. Döküldukten sonra yeniden çıkıyor.
Öyle yapayım arkadaşımDirect nexus canım benim ki memnunum
Sağol canim kafası hala sıcak ama 37 den yuksri çıkmadı şuan calpol vermiyorum vücudu soğuk çünkü iştahı iyi ama halsizlik var. Bence ayni anda yaptirma rota da ne kadar ağızdan olsa da ağır bir aşı Ekin'in çok karın ağrısı olmuştu ishal gibi olup gaz yapmıştı çok ağladı bu karma aşılarla birlikte hepsi çok zorlar bence en azindan iki hafta koy aralarina
Kıyamam ona geçer yarına canım inşallahDüştü kuzum şükür halsizlik var biraz yarına bişeyi kalmaz diye ümit ediyorum
Yok denemedim. En başta biogaia denedik sonrasında motis şurup ve san simplex damla. Şu an hâlâ onları kullanıyoruz. Alt kazı açısından rahatlattı ama üst gaza bir çare olmayınca sürekli memeden atıyor kendiniRelactaz damla denedin mi canim ?
Relactaz laktozu parçalıyor canim biraz pahali ama bı denesen belki fayda saglarYok denemedim. En başta biogaia denedik sonrasında motis şurup ve san simplex damla. Şu an hâlâ onları kullanıyoruz. Alt kazı açısından rahatlattı ama üst gaza bir çare olmayınca sürekli memeden atıyor kendini
Allah yardimcin olsun arkadaşım 4. Ay ataklari bitsin parti yapacağız toplu olarakBizim atak başladı sanırsam Bi yerini sıkmışız gibi ağlıyor, sürekli kucak istiyor, ilgi istiyor, uyumak istemiyor. İlk defa bu kadar ciddili ağladığını duyuyorum oğlumun 2 günde pertim çıktı bu 30 gün nasıl biter a dostlarHavada öyle Bi sıcakki hepten bunaldım yani
Benim oglum isal diye bagirsak duzenleyici Maflor verdi damla seklinde gaz icin de kullaniliyormus probiyotik. ben emzirirken fark ediyordum karni gur gur ses cikariyordu kendini memeden atiyordu falan karinlari agriyor iste canim.Bana da sütü kes dedi doktorum ama değişen bir şey yokmemeden atıyor kendini. Karnı büyük insan karnı gibi gurulduyor. Emerken karnının sesine irkiliyor çocuk o derece. Nasıl bir düzenleyici verdi doktorunuz?
Karın gurultusu bazen benimkinde de oluyor kusması da çok bence mide gazlı bebekler bizim ki canım öyle olunca ya gazı var deyip gaz çıkarmaya çok emzirmemeye çalışıyorum ama bizim emme problemimiz yok çok şükürBana da sütü kes dedi doktorum ama değişen bir şey yokmemeden atıyor kendini. Karnı büyük insan karnı gibi gurulduyor. Emerken karnının sesine irkiliyor çocuk o derece. Nasıl bir düzenleyici verdi doktorunuz?
Amin dert ortaklarımAllah yardimcin olsun arkadaşım 4. Ay ataklari bitsin parti yapacağız toplu olarak
Bende de canım hatta model bu Braun Dijital Ateş Ölçer Anında Ölçüm Fiyatı, Yorumları - TrendyolBraun koltuk altı var canim bende sen be kullaniyorsun ateş ölçer olarak
Evet ben de öyleyim tek bir kuşkuda bi daha gitmek istemiyorum o doktora. Bu sadece çocuk doktorlari için geçerli değil. Bak ben 3 sene hamile kalamadim bize dr lar bi sorununuz yok stresten olmuyor diyordu artik stres lafını duyunca sinirlerim tepeme çıkıyordu. Sonra kendim arastirarak test vererek eşime verdirerek sorunu buldum benim eşimde sperm dna hasari varmış mesela o düşünce hamile kaldım ben ve bunu ben buldum doktorlara kalsak hala bekliyorduk
Relactaz damla denedin mi canim ?
Temassizin sesine hep irkildi zatenO zaman koltuk altını baz alayim ben canım sağol ben de dün gece hemen soydum zibinla kaldi odanin camini da hafif açtım icerisi serinledi pamuğu ıslatıp yüzünü sildim falan. Bunu böyle atlattık bakalim menenjitte neler olcak
Malesef canim bu devirde anne olmak kolay diyolar ya aksine daha zor
Temassizin sesini kapatmayi denedin mi canim ? Ben o şekilde yapıyorum.Temassizin sesine hep irkildi zatenO zaman koltuk altını baz alayim ben canım sağol ben de dün gece hemen soydum zibinla kaldi odanin camini da hafif açtım icerisi serinledi pamuğu ıslatıp yüzünü sildim falan. Bunu böyle atlattık bakalim menenjitte neler olcak
Çıkıyor canım endişe etmeAyyy valla çok dökülüyor baya panikledim
Allahtan 30 gün öyle geçmiyorBizim atak başladı sanırsam Bi yerini sıkmışız gibi ağlıyor, sürekli kucak istiyor, ilgi istiyor, uyumak istemiyor. İlk defa bu kadar ciddili ağladığını duyuyorum oğlumun 2 günde pertim çıktı bu 30 gün nasıl biter a dostlarHavada öyle Bi sıcakki hepten bunaldım yani
Yaa içime su serptin vallahiTemassizin sesini kapatmayi denedin mi canim ? Ben o şekilde yapıyorum.
Çıkıyor canım endişe etme
Allahtan 30 gün öyle geçmiyor1 gün iyiyse 3 gün kötü geçiyor. Bizde atak haftasındayız.
Gözlerinin beyazı tam beyaz rengi de beyaz öyle sarı değil hatta hiç yok. Dr Ciğerlerinde sorun varsa oda kilo alımını engeller değişti sanki ama bu değer bebeklerde normal mi yüksek mi, yüksek çıksa bile sıkıntı mı bilemiyorum size sorayım istedim.zeynep hatice canım kızının sarılığı var gibi duruyor daha önce sarılık tedavisi almış mıydı? bir de karaciğer fonksiyonlari ile ilgili olan değerler biraz yüksek çıkmış. Ten rengi falan nasıl kızının gözleri beyaz mi
Evet hastanede yatarken almıştı Işın tedavisizeynep hatice canım kızının sarılığı var gibi duruyor daha önce sarılık tedavisi almış mıydı? bir de karaciğer fonksiyonlari ile ilgili olan değerler biraz yüksek çıkmış. Ten rengi falan nasıl kızının gözleri beyaz mi
Arkadaşımdan aldım canim benim temassız bozulmuş ondan çok kurcalamadimTemassizin sesini kapatmayi denedin mi canim ? Ben o şekilde yapıyorum.
Gözlerinin beyazı tam beyaz rengi de beyaz öyle sarı değil hatta hiç yok. Dr Ciğerlerinde sorun varsa oda kilo alımını engeller değişti sanki ama bu değer bebeklerde normal mi yüksek mi, yüksek çıksa bile sıkıntı mı bilemiyorum size sorayım istedim.
Karaciğer fonksiyonlarında oynama var gibi duruyor canim kan testlerinden. Tabi doktor daha iyi yorumlar muhtemelen sarılık değeri de buna bağlı yüksek çıkmış. Doktora ne zaman gideceksiniz haber ver mutlakaEvet hastanede yatarken almıştı Işın tedavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?