2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
En güvenilir koltuk altıymış canım
Braun koltuk altı var canim bende sen be kullaniyorsun ateş ölçer olarak
Evet ben de öyleyim tek bir kuşkuda bi daha gitmek istemiyorum o doktora. Bu sadece çocuk doktorlari için geçerli değil. Bak ben 3 sene hamile kalamadim bize dr lar bi sorununuz yok stresten olmuyor diyordu artik stres lafını duyunca sinirlerim tepeme çıkıyordu. Sonra kendim arastirarak test vererek eşime verdirerek sorunu buldum benim eşimde sperm dna hasari varmış mesela o düşünce hamile kaldım ben ve bunu ben buldum doktorlara kalsak hala bekliyorduk
Bana da sütü kes dedi doktorum ama değişen bir şey yok memeden atıyor kendini. Karnı büyük insan karnı gibi gurulduyor. Emerken karnının sesine irkiliyor çocuk o derece. Nasıl bir düzenleyici verdi
Relactaz damla denedin mi canim ?
Temassizin sesine hep irkildi zaten O zaman koltuk altını baz alayim ben canım sağol ben de dün gece hemen soydum zibinla kaldi odanin camini da hafif açtım icerisi serinledi pamuğu ıslatıp yüzünü sildim falan. Bunu böyle atlattık bakalim menenjitte neler olcak
Kesinlikle katılıyorum sana canım. İlk önce soruna çözüm bulmak lazım. Hemen test yapmadan kestirip atıyorlar alerji diye. Anneyide strese sokuyorlar
Malesef canim bu devirde anne olmak kolay diyolar ya aksine daha zor

Hep söylüyorum annelik zor müessese

Ayyy valla çok dökülüyor baya panikledim
Öyle yapayım arkadaşım

Relactaz damla denedin mi canim ?
Yok denemedim. En başta biogaia denedik sonrasında motis şurup ve san simplex damla. Şu an hâlâ onları kullanıyoruz. Alt kazı açısından rahatlattı ama üst gaza bir çare olmayınca sürekli memeden atıyor kendini

Relactaz laktozu parçalıyor canim biraz pahali ama bı denesen belki fayda saglar

zeynep hatice canım kızının sarılığı var gibi duruyor daha önce sarılık tedavisi almış mıydı? bir de karaciğer fonksiyonlari ile ilgili olan değerler biraz yüksek çıkmış. Ten rengi falan nasıl kızının gözleri beyaz mi

Bizim atak başladı sanırsam Bi yerini sıkmışız gibi ağlıyor, sürekli kucak istiyor, ilgi istiyor, uyumak istemiyor. İlk defa bu kadar ciddili ağladığını duyuyorum oğlumun 2 günde pertim çıktı bu 30 gün nasıl biter a dostlar Havada öyle Bi sıcakki hepten bunaldım yani

Allah yardimcin olsun arkadaşım 4. Ay ataklari bitsin parti yapacağız toplu olarak

Benim oglum isal diye bagirsak duzenleyici Maflor verdi damla seklinde gaz icin de kullaniliyormus probiyotik. ben emzirirken fark ediyordum karni gur gur ses cikariyordu kendini memeden atiyordu falan karinlari agriyor iste canim.

Karın gurultusu bazen benimkinde de oluyor kusması da çok bence mide gazlı bebekler bizim ki canım öyle olunca ya gazı var deyip gaz çıkarmaya çok emzirmemeye çalışıyorum ama bizim emme problemimiz yok çok şükür

Bende de canım hatta model bu Braun Dijital Ateş Ölçer Anında Ölçüm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Temassizin sesini kapatmayi denedin mi canim ? Ben o şekilde yapıyorum.
Ayyy valla çok dökülüyor baya panikledim
Çıkıyor canım endişe etme
Allahtan 30 gün öyle geçmiyor 1 gün iyiyse 3 gün kötü geçiyor. Bizde atak haftasındayız.

Çıkıyor canım endişe etme

Allahtan 30 gün öyle geçmiyor 1 gün iyiyse 3 gün kötü geçiyor. Bizde atak haftasındayız.
Yaa içime su serptin vallahi İyi bari aralarda acıyolar demekki annelere Geçmiş olsun hepimize canım

Gözlerinin beyazı tam beyaz rengi de beyaz öyle sarı değil hatta hiç yok. Dr Ciğerlerinde sorun varsa oda kilo alımını engeller değişti sanki ama bu değer bebeklerde normal mi yüksek mi, yüksek çıksa bile sıkıntı mı bilemiyorum size sorayım istedim.

Evet hastanede yatarken almıştı Işın tedavisi

Arkadaşımdan aldım canim benim temassız bozulmuş ondan çok kurcalamadim
Evet hastanede yatarken almıştı Işın tedavisi
Karaciğer fonksiyonlarında oynama var gibi duruyor canim kan testlerinden. Tabi doktor daha iyi yorumlar muhtemelen sarılık değeri de buna bağlı yüksek çıkmış. Doktora ne zaman gideceksiniz haber ver mutlaka

Rheaa

Kızım menenjit aşısından sonra 39 dereceleri görünce hastaneye gittik. Bursa Doruk Tıp. Oradaki doktorda aynısını söyledi. Aşıyı devlet bazen salgın boyutuna göre öne alabiliyormuş. Burada da bu ihtimal olabilir dedi. Fakat bu alerji meselesini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…