Yarın gidicez kısmet olursa. Haber ederim inşArkadaşımdan aldım canim benim temassız bozulmuş ondan çok kurcalamadim
Karaciğer fonksiyonlarında oynama var gibi duruyor canim kan testlerinden. Tabi doktor daha iyi yorumlar muhtemelen sarılık değeri de buna bağlı yüksek çıkmış. Doktora ne zaman gideceksiniz haber ver mutlaka
Canim karacigerde biraz yuksek.cikmis ama korkulacak bir deger degil buyuk oglumunda o araliklarda cikmisti yani.doktorumuz kucuk bebeklerin degerlerinin zamanla.oturdugunu onemli olmadigini soylemisti ve oyle de olmustu duzeldi zamanlaYarın gidicez kısmet olursa. Haber ederim inş
Biz diş çıkarıyoruz galiba dünden beri çok zorlandım... Sebepsiz ağlamalar, elini boğazına kadar sokup kendini kusturmalar, salyalardan dolayı günde 10 kere üst değiştirme derken hiç halim kalmadı. Bir de üst değiştirirken savaş veriyoruz biz o kadar çok ağlıyor ki sanki bir yeri cıkmış gibi.4. Ayda başlayabilir demişti dr canim. 4 aydan öncesi erken 10 aydan sonrası geç demişti. Parmağa geçirilen diş fırçası başlığı gibi silikon kaşıma aleti var ben onla kasıyorum Ekin'in damaklarini
Bakalım ilk dişi kimin bebeği çıkaracakBizimkide öyle deli gibi damaklarını kaşıyor diş kaşıyıcıyı tam yapamadığı zaman çıldırıyor ben tutuyorum bazen sertleşmiş artık damaklar
Rota virüsü nasıl bulaşıyormuş canım bir bilgin var mı? Biz haftaya salı ankaraya annemin yanına gideceğiz ama bir korktum bizim akrabalar daha önce görmediği için bebek görmeye gelecekler kabul etmesek mi acaba?Kızlar rota virüs mutasyona uğramış aşılı olanlar bile çok ağır atlatıyormuş haberiniz olsun ihmal etmeyin allah korusun rota tehlikeli bi virüs
Benim oğlumun bayadır dökülüyor 1 ay falan oldu kel kalacakti artık çok saçlı doğmasına rağmenKızlar bu arada bebeklerinin saçı dökülen var mı? Bizim oğluşun çok dökülüyor ya2 gün önce demir takviyesine de başladık bilemedim ki normal mi? Yaşayan var mı?
Allah sabır ve kolaylık versin canım. Bizimki bitti ya da 3 5 güne bitecek galiba ama bu biterken damakları kaşınmaya başladı. Bu sefer de onun huysuzlugunu yaşıyoruz biz... Asla bitmiyor aslaBizim atak başladı sanırsam Bi yerini sıkmışız gibi ağlıyor, sürekli kucak istiyor, ilgi istiyor, uyumak istemiyor. İlk defa bu kadar ciddili ağladığını duyuyorum oğlumun 2 günde pertim çıktı bu 30 gün nasıl biter a dostlarHavada öyle Bi sıcakki hepten bunaldım yani
O partileri bizim diş bölecek galibaAllah yardimcin olsun arkadaşım 4. Ay ataklari bitsin parti yapacağız toplu olarak
Canım geçmiş olsun günde kaç kaka yaptı bazen benim ki de çok yapıyor acaba o zamanlar ishal miYa vallahi guya buranin en iyi doktoruna goturmusun dun coxuk emmiyor isal bari bir serum tak demi sabah aradim bu ne olacak boyle acile mi gideyim serum mu taktirayim gel ben takayim ee kafan yok mu ben soylemeden gece her emzirmede su gibi isal yapti. Esimi aradim baskasina goturecegim bana yok doktor begenmiyorsun siz anneler durmadan endiselenip doktor begenmiyorsunuz vs kayinvalidem aradi soyledim boyle boyle diyor o anlamaz erkekler anneleri kadar anlamaz baska.doktora.goturmekte iyi etmissin simdi.ogrenmisler bir alerji sikistilari an alerji diyorlar. Yasli ve yine tutulan bir.doktor vardi ona goturdum icimi cok rahatlatti oglum dun oyleydi diye aglamaktan gozlerim sisti bana ne bir damla verdi bugunku maflor verdi mesela dun beni rahatlatici konussaydi o kadar aglamazdim.
Çare olsun yeter ki parası önemli değilRelactaz laktozu parçalıyor canim biraz pahali ama bı denesen belki fayda saglar
Geçmiş olsun inince şifa olur kuzuyaBenim oglum isal diye bagirsak duzenleyici Maflor verdi damla seklinde gaz icin de kullaniliyormus probiyotik. ben emzirirken fark ediyordum karni gur gur ses cikariyordu kendini memeden atiyordu falan karinlari agriyor iste canim.
Canım işte kendini memeden geri atıyor çocuk bu yüzden çare bulmam lazım. Emmesinden kilosuna huzuruna varana kadar her şey etkileniyor.Karın gurultusu bazen benimkinde de oluyor kusması da çok bence mide gazlı bebekler bizim ki canım öyle olunca ya gazı var deyip gaz çıkarmaya çok emzirmemeye çalışıyorum ama bizim emme problemimiz yok çok şükür
Bugün gene benimkide çok kustu eli ağzında sürekli kusuyor, bu saate kadar o kadar yordu ki şöyle bi derin 1 saat uyumadı , bende süt ürünlerini kesip deneyeceğim ya bi deneyim bakalım belki fayda verir, ay bi çocukla bu kadar zorlanmam normal miCanım işte kendini memeden geri atıyor çocuk bu yüzden çare bulmam lazım. Emmesinden kilosuna huzuruna varana kadar her şey etkileniyor.
Emiyordu ardindan direk kaka 4 yapti ve baya sivi. Normalde gece hic kaka yapmazdi dun gece her emme.sonrasi yapti 3 4 defa isal olsa huzursuz olur canim karni baya gur gurdu yani.Bugun cok sukur daha iyi geliuor bana hem gunduz hep beslendi hem de sadece 2 defa yapti. Damla cabucak ise yara umarim oglen verdim aksamda verecegim.Canım geçmiş olsun günde kaç kaka yaptı bazen benim ki de çok yapıyor acaba o zamanlar ishal mi
Aman isal olmasinlar canim cok zor buyuk insanlar bir gunde perisan oluyorlar benim ki 3 gundur oncesi de var tabi ama o zamanlar gunde 1 yapiyordu son gunlerde patlak verdi. Rota falan i.oldu diye baktilar da yok sonuclar temizGeçmiş olsun inince şifa olur kuzuyaBenim oğlum ishal değil ama dediğin gibi oluyor yine de
Aa tabi gece kaka yapmıyorlar ama çok şükür hemen toparlamış canım geçmiş olsun ya gözümüz gibi bakıyoruz gene buluyor hastalıkEmiyordu ardindan direk kaka 4 yapti ve baya sivi. Normalde gece hic kaka yapmazdi dun gece her emme.sonrasi yapti 3 4 defa isal olsa huzursuz olur canim karni baya gur gurdu yani.Bugun cok sukur daha iyi geliuor bana hem gunduz hep beslendi hem de sadece 2 defa yapti. Damla cabucak ise yara umarim oglen verdim aksamda verecegim.
Canim senin ki gazdan olmasin kimisinin gazi uzun suruyor 3 aylik oldu gaz olmaz diye dusunme buyuk oglumun 5 aya kadar surmustu. Biogai kullaniyor musun doktoruna danis istersen karnina dokunduklarinda da anliyorlar gaziCanım işte kendini memeden geri atıyor çocuk bu yüzden çare bulmam lazım. Emmesinden kilosuna huzuruna varana kadar her şey etkileniyor.
Ayy bende merak ediyorumBiz diş çıkarıyoruz galiba dünden beri çok zorlandım... Sebepsiz ağlamalar, elini boğazına kadar sokup kendini kusturmalar, salyalardan dolayı günde 10 kere üst değiştirme derken hiç halim kalmadı. Bir de üst değiştirirken savaş veriyoruz biz o kadar çok ağlıyor ki sanki bir yeri cıkmış gibi.
Bakalım ilk dişi kimin bebeği çıkaracak
Rota virüsü nasıl bulaşıyormuş canım bir bilgin var mı? Biz haftaya salı ankaraya annemin yanına gideceğiz ama bir korktum bizim akrabalar daha önce görmediği için bebek görmeye gelecekler kabul etmesek mi acaba?
Benim oğlumun bayadır dökülüyor 1 ay falan oldu kel kalacakti artık çok saçlı doğmasına rağmen. Şuan çıkıyor ama yavaş yavaş galiba canım arka boşluklar biraz kapanmış harita gibi boşluklar vardı hep.
Allah sabır ve kolaylık versin canım. Bizimki bitti ya da 3 5 güne bitecek galiba ama bu biterken damakları kaşınmaya başladı. Bu sefer de onun huysuzlugunu yaşıyoruz biz... Asla bitmiyor asla
O partileri bizim diş bölecek galiba
Yorumun için teşekkürler cnm içim rahatladı valla. Bakalım yarın Dr ne diyecek. Rabbim tüm çocuklarımızı korusun, tüm hastalıklardan ve merhametli iyi insanlarla karşılaştırsınCanim karacigerde biraz yuksek.cikmis ama korkulacak bir deger degil buyuk oglumunda o araliklarda cikmisti yani.doktorumuz kucuk bebeklerin degerlerinin zamanla.oturdugunu onemli olmadigini soylemisti ve oyle de olmustu duzeldi zamanla
Geçmiş olsun canım minseo da rota virüsü aşısı korumuyomus yeni versiyonu diyince korktum. Allah beterinden korusun daha da iyi olursunuz inşallah bugünEmiyordu ardindan direk kaka 4 yapti ve baya sivi. Normalde gece hic kaka yapmazdi dun gece her emme.sonrasi yapti 3 4 defa isal olsa huzursuz olur canim karni baya gur gurdu yani.Bugun cok sukur daha iyi geliuor bana hem gunduz hep beslendi hem de sadece 2 defa yapti. Damla cabucak ise yara umarim oglen verdim aksamda verecegim.
Annem de dedi aynısını erken çürür niye çıkıyo şimdi diye. Ben de sorarım anne niye çıktığını dedim benden pimpirikli ilk torun olunca her gün telefon açıp beni sormadan oğlumu soruyorAyy bende merak ediyorum
Erken çıkan diş iyi değil derler erken çürürmüş
Atak biter diş şeyi başlar canım bizlere rahat yok
Biz olduk canım hem nimenrix hem bexsero doktorumuz hastalığa yakalanmayacaginin garantisi yok sonuçta dedi 3. Ayda yaptırdık 2 gün ateş oldu bizde calpol ile kontrol ettik çok şükür atlattıkKızlar menenjit aşısını herkes vurdurdu mu Ağır bir açı olduğunu duydum biraz tedirgin oldum açıkçası
Menenjitte değil canım kkk alerjik bir aşı. İçinde yumurta proteini var süt ve yumurta alerjisi olanlarda anaflaksiye kadar gidebiliyormus. O yüzden yumurta ve süt alerjisi olanlarda hastanede gözlem altında yapılıyor ki anlık müdahale edilebilsin diye. 6.ayda kkk aşıları olursa hastanede mi yaptıracağız yani onu tam anlayamadım ben. Menenjit alerjiyi etkileyen bir şey değil canım.Rheaa
Kızım menenjit aşısından sonra 39 dereceleri görünce hastaneye gittik. Bursa Doruk Tıp. Oradaki doktorda aynısını söyledi. Aşıyı devlet bazen salgın boyutuna göre öne alabiliyormuş. Burada da bu ihtimal olabilir dedi. Fakat bu alerji meselesini bilmiyorum.
Aynılar ya bizimkilerde bayram için memlekete gittiler telefon çekmiyor orada dağın tepesine çıkmış bizi aramak içinAnnem de dedi aynısını erken çürür niye çıkıyo şimdi diye. Ben de sorarım anne niye çıktığını dedim benden pimpirikli ilk torun olunca her gün telefon açıp beni sormadan oğlumu soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?