Ciddi misin yaaa napicaz 39 u geçerseMenenjit yüksek ateş yapıyor kızımda yaklaşık 4 gün hep 39 üstünde gezdi.
İnşallah geçer canım hemen iyileşir minik kuzuEmiyordu ardindan direk kaka 4 yapti ve baya sivi. Normalde gece hic kaka yapmazdi dun gece her emme.sonrasi yapti 3 4 defa isal olsa huzursuz olur canim karni baya gur gurdu yani.Bugun cok sukur daha iyi geliuor bana hem gunduz hep beslendi hem de sadece 2 defa yapti. Damla cabucak ise yara umarim oglen verdim aksamda verecegim.
kkk hakkında bilgim yok. Üzgünüm.Menenjitte değil canım kkk alerjik bir aşı. İçinde yumurta proteini var süt ve yumurta alerjisi olanlarda anaflaksiye kadar gidebiliyormus. O yüzden yumurta ve süt alerjisi olanlarda hastanede gözlem altında yapılıyor ki anlık müdahale edilebilsin diye. 6.ayda kkk aşıları olursa hastanede mi yaptıracağız yani onu tam anlayamadım ben. Menenjit alerjiyi etkileyen bir şey değil canım.
Menenjit yüksek ateş yapıyor kızımda yaklaşık 4 gün hep 39 üstünde gezdi.
Biz de rota menenjit olduk canım bir gün ateş oldu en fazla 38 e çıktı başka bir sıkıntı yasamamıstıkRota aşısı yaptıran arkadaşlar yan etki yaşadınız mı ? Acı çektiğini düşündüğüm ağlaması var iç çeke çeke. Emziriyorum arada ağlaması geliyo bazen memeyi de birakiyo. Karnı mi ağrıyo acaba. Dr ateş olursa calpol ver dedi de ağrısını alır diye ateş olmadan verdim. Yarım saat oldu rahatladı gibi. Rota + menenjit olduk bu arada. Siz neler yaşadınız. Korktum başka bişey mi oldu diye
Bizde karın ağrısı mi yaptı aşı yeri mi ağrıdı anlayamadim ateş de olmadı oysa. Neyseki şuan rahat emdi uyuyor 6 saat geçince yine vereyimBiz de rota menenjit olduk canım bir gün ateş oldu en fazla 38 e çıktı başka bir sıkıntı yasamamıstık
Ben kestim ama değişen bir şey olmadıBugün gene benimkide çok kustu eli ağzında sürekli kusuyor, bu saate kadar o kadar yordu ki şöyle bi derin 1 saat uyumadı , bende süt ürünlerini kesip deneyeceğim ya bi deneyim bakalım belki fayda verir, ay bi çocukla bu kadar zorlanmam normal mi
Aman canım Allah korusun, senin miniğe de şifa versinAman isal olmasinlar canim cok zor buyuk insanlar bir gunde perisan oluyorlar benim ki 3 gundur oncesi de var tabi ama o zamanlar gunde 1 yapiyordu son gunlerde patlak verdi. Rota falan i.oldu diye baktilar da yok sonuclar temiz
Canım evet gazdan dedi doktor ona göre şurup ve damla verdi ama bu ne zaman bitecekCanim senin ki gazdan olmasin kimisinin gazi uzun suruyor 3 aylik oldu gaz olmaz diye dusunme buyuk oglumun 5 aya kadar surmustu. Biogai kullaniyor musun doktoruna danis istersen karnina dokunduklarinda da anliyorlar gazi
Umarım sıkıntısız geçer canım bu gece insan tetikte oluyor yorucu bir surec oluyor maalesefBizde karın ağrısı mi yaptı aşı yeri mi ağrıdı anlayamadim ateş de olmadı oysa. Neyseki şuan rahat emdi uyuyor 6 saat geçince yine vereyim
Bana bugun Maflor verdi kutusu turuncu yorumlara baktim da herkes.baya memnun gaz icin. Zaten probiyotik bizim doktoruna sor canim belki sana.kullan der fayda gorursunAman canım Allah korusun, senin miniğe de şifa versin
Canım evet gazdan dedi doktor ona göre şurup ve damla verdi ama bu ne zaman bitecekgazını çıkarıp tekrar memeye almaya çalışıyorken içtiğini kusmuş oluyor zaten
Biogaia pek bir işe yaramadı açıkçası. Düzenli de kullandım ama fayda görmedim
İnşallah canım benim kontrol ediyorum sürekli . Önce olsa gece uykusuna geçti der yatardim şimdi kahve içtim ayakta durayım diye. Keşke ilk aglamasinda calpol verseydim diyorum o kadar ağrı çekti kuzum. Bazen akıl durması yaşıyorum ya off hiçbir bebek acı cekmesin hep dualarimdalarUmarım sıkıntısız geçer canım bu gece insan tetikte oluyor yorucu bir surec oluyor maalesef
Canım bize 4. Ay kontrolünde başlayacağız dedi doktorumuzKızlar bize Dr bugün bu vitaminleri verdi kullanan var mı ? Size de demir + acd vitaminleri verildi mi. Bı de 4.ay demir dediniz ama Dr bize şimdi kullan dedi 3 ay bitti 4 un icindeyiz ay hesabı böyle mi yapılıyor.
Çok geçmiş olsun. Biz de rota+menenjit yaptırdığımızda aşıdan 5-6 saat sonra sancısı var gibi ağlamaya başladı, sakinleşmedi bir türlü. Sonra baktım ki aşı yeri ödemli ve kırmızı. Ateşi de 38 i geçmişti birkaç kez. Sağlıkçı olmama rağmen sakinliğimi korumam zor olmuştu. Ateş düşürücü şurupla rahatlamıştı neyse ki . Aşılar hastalığın fragmanı gibi oluyor vücut etkeni tanıyınca ikincide yan etkiler de daha fazla olabiliyor savaş başladığı için. Umarım şimdi iyidir bebeğinizRota aşısı yaptıran arkadaşlar yan etki yaşadınız mı ? Acı çektiğini düşündüğüm ağlaması var iç çeke çeke. Emziriyorum arada ağlaması geliyo bazen memeyi de birakiyo. Karnı mi ağrıyo acaba. Dr ateş olursa calpol ver dedi de ağrısını alır diye ateş olmadan verdim. Yarım saat oldu rahatladı gibi. Rota + menenjit olduk bu arada. Siz neler yaşadınız. Korktum başka bişey mi oldu diye
Evet kuzum karin agrisi yapiyor calpol ver rahatlatır kaç ölçek verdin ? Oooo menenjit de olduysa combo olmuş ikisi ayni andaRota aşısı yaptıran arkadaşlar yan etki yaşadınız mı ? Acı çektiğini düşündüğüm ağlaması var iç çeke çeke. Emziriyorum arada ağlaması geliyo bazen memeyi de birakiyo. Karnı mi ağrıyo acaba. Dr ateş olursa calpol ver dedi de ağrısını alır diye ateş olmadan verdim. Yarım saat oldu rahatladı gibi. Rota + menenjit olduk bu arada. Siz neler yaşadınız. Korktum başka bişey mi oldu diye
Bana da erken verebilirsin demişti ama ben 4. Ayın bitmesini bekledim canım. Acd vitamini ne anlamadimKızlar bize Dr bugün bu vitaminleri verdi kullanan var mı ? Size de demir + acd vitaminleri verildi mi. Bı de 4.ay demir dediniz ama Dr bize şimdi kullan dedi 3 ay bitti 4 un icindeyiz ay hesabı böyle mi yapılıyor.
Kuzu ateş menenjitin doğasında var. Soy , ortamı soğut, duş aldir. Hatırladığım bizim 39.6 yi geçmemişti. Biraz inatçı sen dusuruyorsun o yükseldi , bizde öyle olmuştu. 6 saate 1 ateş düşürücü bazen 4 saatte 1 verdim atesin durumuna göre. Kızım sagolsun beni çok atesle sınadı birde kusma. Hatırlıyorum pazartesi sabah yapılmıştı öğlenden sonra 4-5 gibi ateşi yükseldi. Persembe gece de 38.5 lardaydi cuma sabah bir anda düştü 37 lere bir daha çıkmadı hiç. Acile gitsen de bir şey yapmıyorlar soyucak bekleyecek musahadede. Birde şöyle bir durum var yüksek ateşte baygınlık, gözlerde kayma, bilinç kaybı ,yürümede zorluk , beslenmeme kusma varsa anında acile . Ama onların dışında genel durumu iyiyse sadece soyup ilac verip ateş düşene kadar bekletiyorlar. Ben genel durumuna bakıyorum genelde. Ateşten acile 3 kez gittim birinde 40.3 'tü biri 39.9 diğeri 40.1 di. Hepside inatçı ve düşmeyen ateş. Geri kalan ateşleri evde kendim çözdüm hep.Ciddi misin yaaa napicaz 39 u geçerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?