Rota kiminde etki yapmıyor ama kiminde ishal , kusma ve karın ağrısı yapabiliyor. Menenjit zaten ağır bir aşı bacak ağrısı yapıyor uzun süre. Bacağına hiç dokunmamaya çalış canım. Can acısı vardır bence huzursuzluk ondan.Rota aşısı yaptıran arkadaşlar yan etki yaşadınız mı ? Acı çektiğini düşündüğüm ağlaması var iç çeke çeke. Emziriyorum arada ağlaması geliyo bazen memeyi de birakiyo. Karnı mi ağrıyo acaba. Dr ateş olursa calpol ver dedi de ağrısını alır diye ateş olmadan verdim. Yarım saat oldu rahatladı gibi. Rota + menenjit olduk bu arada. Siz neler yaşadınız. Korktum başka bişey mi oldu diye
Evet kuzum karin agrisi yapiyor calpol ver rahatlatır kaç ölçek verdin ? Oooo menenjit de olduysa combo olmuş ikisi ayni anda
Kızlar bu gece en kötü geceydi.......
Aşıların yan etkisi ile atak birleşti gerçekten bi noktada oturup ağlamayı düşündüm. Arabayla çıkardık arabada bile uyumadi. 5 dk önce artık bayıldı gerçekten bu 4. Ay atağı 2. Çocuk fikrini tamamen rafa kaldırttı bana. Resmen psikolojik savaş.
Teşekkür ederim canım şuan iyi ilaçtan sonra rahatladı uyudu . Mesela o an bacağına baktım sis ve kırmızıydı ateş yoktu ama niyeyse ateş olursa ilaç vericem diye sartlamisim sanki. Baktım gözlerinde yaş durmuyo beni artık rahatlat der gibi isyanli ağlaması var verdim ilacı. Bacağındaki kırmızılık da geçti ağlaması da. Bu panik anında mala bağlıyorum resmen.Çok geçmiş olsun. Biz de rota+menenjit yaptırdığımızda aşıdan 5-6 saat sonra sancısı var gibi ağlamaya başladı, sakinleşmedi bir türlü. Sonra baktım ki aşı yeri ödemli ve kırmızı. Ateşi de 38 i geçmişti birkaç kez. Sağlıkçı olmama rağmen sakinliğimi korumam zor olmuştu. Ateş düşürücü şurupla rahatlamıştı neyse ki . Aşılar hastalığın fragmanı gibi oluyor vücut etkeni tanıyınca ikincide yan etkiler de daha fazla olabiliyor savaş başladığı için. Umarım şimdi iyidir bebeğiniz
Bı cay kaşığı verdim hatta o aglamasiyla eşimin kucagindaydi boynuna döküldu dökülen kadar tekrar verdim. Şeker koktu her yanıEvet kuzum karin agrisi yapiyor calpol ver rahatlatır kaç ölçek verdin ? Oooo menenjit de olduysa combo olmuş ikisi ayni anda
Fotoğraf ekleyecektim eklememisim.Bana da erken verebilirsin demişti ama ben 4. Ayın bitmesini bekledim canım. Acd vitamini ne anlamadim
Sağol canim uzun uzun yazmışsın illa ki yaşayacağız bunlari tedbirli ve soğukkanlı olmak lazım. İnşallah çok ağır geçirmeden atlatırızKuzu ateş menenjitin doğasında var. Soy , ortamı soğut, duş aldir. Hatırladığım bizim 39.6 yi geçmemişti. Biraz inatçı sen dusuruyorsun o yükseldi , bizde öyle olmuştu. 6 saate 1 ateş düşürücü bazen 4 saatte 1 verdim atesin durumuna göre. Kızım sagolsun beni çok atesle sınadı birde kusma. Hatırlıyorum pazartesi sabah yapılmıştı öğlenden sonra 4-5 gibi ateşi yükseldi. Persembe gece de 38.5 lardaydi cuma sabah bir anda düştü 37 lere bir daha çıkmadı hiç. Acile gitsen de bir şey yapmıyorlar soyucak bekleyecek musahadede. Birde şöyle bir durum var yüksek ateşte baygınlık, gözlerde kayma, bilinç kaybı ,yürümede zorluk , beslenmeme kusma varsa anında acile . Ama onların dışında genel durumu iyiyse sadece soyup ilac verip ateş düşene kadar bekletiyorlar. Ben genel durumuna bakıyorum genelde. Ateşten acile 3 kez gittim birinde 40.3 'tü biri 39.9 diğeri 40.1 di. Hepside inatçı ve düşmeyen ateş. Geri kalan ateşleri evde kendim çözdüm hep.
Allah yardimcimiz olsun gerçekten ya Ekin de de temas bağımlılığı oluştu parmağımı tutarak uyuyor yanında görmesin çığlık kıyametNasil bir gece kucağımdan bırakınca ciyak ciyak bir ağlama dersin çocuğu kaynar kazana atmışlar sanki yok böyle bağırma. Kolumda sarıldık birbirimize öyle yatıyoruz bana sabahlar olmasın, diğer yanımda da Kız. İnşallah sabah yataktan kalkabilirim bir yerim
Canim 1 çay kaşığı az gelir artik kaç kiloydu senin oğlusunBı cay kaşığı verdim hatta o aglamasiyla eşimin kucagindaydi boynuna döküldu dökülen kadar tekrar verdim. Şeker koktu her yanıvalla kombo oldu iyi dayandı yine
Bana sadece d vit ile demir verdi kuzum bunu ilk kez gördümFotoğraf ekleyecektim eklememisim.
Ya bacak ya karın ağrısıydi durup durup vuruyodu agri geçti şükür. Calpol 8 de vermiştim şimdi emziriyorum 1, gibi yine vereyim diyorum 6 saat tam olmasına gerek var mı acaba yoksa uyumayip saat 2 yi mi bekleyeyim . Yarına sağ çıkabilmek için uyuyayım biraz .Rota kiminde etki yapmıyor ama kiminde ishal , kusma ve karın ağrısı yapabiliyor. Menenjit zaten ağır bir aşı bacak ağrısı yapıyor uzun süre. Bacağına hiç dokunmamaya çalış canım. Can acısı vardır bence huzursuzluk ondan.
hiç kıyamıyorum bebelere ama sağlıkları için
Nasil bir gece kucağımdan bırakınca ciyak ciyak bir ağlama dersin çocuğu kaynar kazana atmışlar sanki yok böyle bağırma. Kolumda sarıldık birbirimize öyle yatıyoruz bana sabahlar olmasın, diğer yanımda da Kız. İnşallah sabah yataktan kalkabilirim bir yerim tutulmadan.
Gülüyoruz ağlanacak halimizebenim anlik mod
Nasi bı atak bu ya agliyo mu sürekli uykuya mi direniyo sadece. Her iki durumda zor da ağlaması daha zor. Allah yardımcın olsun canım benim. Bazı ataklar da eş geçsin bı zahmet yaKızlar bu gece en kötü geceydi.......
Aşıların yan etkisi ile atak birleşti gerçekten bi noktada oturup ağlamayı düşündüm. Arabayla çıkardık arabada bile uyumadi. 5 dk önce artık bayıldı gerçekten bu 4. Ay atağı 2. Çocuk fikrini tamamen rafa kaldırttı bana. Resmen psikolojik savaş.
Uyucagini anladığı an eti kopmuş gibi ağlıyor kuzu. Kucağıma alıyorum zınk diye susuyor. En son anakucagini salona getirdim ışığı açtım sanki uyumucakmis gibi konuştum falan öyle sallarken bayıldı kaldı. Arabaya bindik arabada uyuyacagini biliyor ya direk ağlamaya başladıNasi bı atak bu ya agliyo mu sürekli uykuya mi direniyo sadece. Her iki durumda zor da ağlaması daha zor. Allah yardımcın olsun canım benim. Bazı ataklar da eş geçsin bı zahmet ya
6 kilo olduk hemşire miktar söylemedi gecen ki aşıda ebe bı cay kaşığı dedi bnde öyle verdim ise de yaradı ama. Miktar kiloya göre mi ayarlaniyoAllah yardimcimiz olsun gerçekten ya Ekin de de temas bağımlılığı oluştu parmağımı tutarak uyuyor yanında görmesin çığlık kıyamet
Canim 1 çay kaşığı az gelir artik kaç kiloydu senin oğlusun
Evet canim 6 kilo için önerilen doz 2,5 ml miş maksimum da 3,8 ml verebilirmissin6 kilo olduk hemşire miktar söylemedi gecen ki aşıda ebe bı cay kaşığı dedi bnde öyle verdim ise de yaradı ama. Miktar kiloya göre mi ayarlaniyo
D vitaminli içinde a ve c vitaminleri olanı verdi tek d vitaminine gerek yok dedi. İlk kez gittim bu Dr a tam anlamıyla guvenemiyorum bu aylarda bu vitaminlere gerek var mı bilemedim ki. Biraz araştırayım da diğer arkadaşların Dr lari ne verdi acabaBana sadece d vit ile demir verdi kuzum bunu ilk kez gördüm
Yani derdi uyutulmakla ilgili. Çözümü uyutmamak o zaman. Kendi ne zaman bayilirsa artık. Ekin hanıma uygun taktik de gelistirmissin inşallah uyguladığinda hep ise yarar. E o uyumuş snde yat da dinlen artıkUyucagini anladığı an eti kopmuş gibi ağlıyor kuzu. Kucağıma alıyorum zınk diye susuyor. En son anakucagini salona getirdim ışığı açtım sanki uyumucakmis gibi konuştum falan öyle sallarken bayıldı kaldı. Arabaya bindik arabada uyuyacagini biliyor ya direk ağlamaya başladı
İyi bari doğru vermişim ise yaramasa bn bitmistim zaten ilaç da verdim ne oluyo diye deli olurdumEvet canim 6 kilo için önerilen doz 2,5 ml miş maksimum da 3,8 ml verebilirmissin
Şuan aynı durumdayız benim sesimden pış pış duyup saçı okşanırsa uyuyor beyefendi ama ben yanindan gittigim an çığlığı basıyor. Bu saat oldu hala uyuyamadım kafayı yemek üzereyimAllah yardimcimiz olsun gerçekten ya Ekin de de temas bağımlılığı oluştu parmağımı tutarak uyuyor yanında görmesin çığlık kıyamet
Canım göğüslerin çok dolu oluyorsa ondan da çocuk hava yutup gaz oluyor. Emzirmeden önce göğüslerini biraz boşaltmayı dene bide. İlk zamanlar bizimle öyle oldu şimdi hava yutma işi bitti şükür. Gaz oluyor yine arada alıyorum memeden gazını çıkarıyorum biraz bekleyip tekrar meme veriyorum.Benim oğlum gazdan ememiyor kızlar. Ya alttan ya üstten sıkıştırıyor her defasında. İki çekiyor sonra kendini geri itiyor. Tekrar memeye gelmek istiyor sonra yine aynıKısır döngü. Gazını çıkarıp tekrar memeye alayım diyorum bu defa kusuyor. Reflüsü de var. Emme süreci çok sıkıntılı geçiyor baştan beri
Benim gibi olan var mı? Süt ve süt ürünleri diyeti uyguladım ama değişen bir şey olmadı
Neyle besleniyor. Benimki anne sütü alıyor ve günde 5-10 arası kakalı bezimiz var :) ilk çocuğumda aynıydı.Kızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durumKakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi
Calpolu kilosu mesela 6 kg ya 2 ye boluyoruz 3 ml vermek gerekiyormus onun icinde ölçülü kasigi varya ona gore veriyorum benAllah yardimcimiz olsun gerçekten ya Ekin de de temas bağımlılığı oluştu parmağımı tutarak uyuyor yanında görmesin çığlık kıyamet
Canim nasil oldunuz daha iyisinizdir umarim. Zaten zorluk gorunce cocuk fikrinden insan vazgeciyor ama buyuduklerinde rahatlayinca cocuk istegi yine olusuyorKızlar bu gece en kötü geceydi.......
Bizde dışarı çıkarttık arabasında uyusun diye uyumadı malesefKızlar bu gece en kötü geceydi.......
Anne sütü alıyor canım. Yaa öyle mi?Neyle besleniyor. Benimki anne sütü alıyor ve günde 5-10 arası kakalı bezimiz var :) ilk çocuğumda aynıydı.
Tamam canım çok teşekkür ederim size de şifa olsunBana bugun Maflor verdi kutusu turuncu yorumlara baktim da herkes.baya memnun gaz icin. Zaten probiyotik bizim doktoruna sor canim belki sana.kullan der fayda gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?