2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Rota kiminde etki yapmıyor ama kiminde ishal , kusma ve karın ağrısı yapabiliyor. Menenjit zaten ağır bir aşı bacak ağrısı yapıyor uzun süre. Bacağına hiç dokunmamaya çalış canım. Can acısı vardır bence huzursuzluk ondan.
Evet kuzum karin agrisi yapiyor calpol ver rahatlatır kaç ölçek verdin ? Oooo menenjit de olduysa combo olmuş ikisi ayni anda
hiç kıyamıyorum bebelere ama sağlıkları için

Nasil bir gece kucağımdan bırakınca ciyak ciyak bir ağlama dersin çocuğu kaynar kazana atmışlar sanki yok böyle bağırma. Kolumda sarıldık birbirimize öyle yatıyoruz bana sabahlar olmasın, diğer yanımda da Kız. İnşallah sabah yataktan kalkabilirim bir yerim tutulmadan.

Teşekkür ederim canım şuan iyi ilaçtan sonra rahatladı uyudu . Mesela o an bacağına baktım sis ve kırmızıydı ateş yoktu ama niyeyse ateş olursa ilaç vericem diye sartlamisim sanki. Baktım gözlerinde yaş durmuyo beni artık rahatlat der gibi isyanli ağlaması var verdim ilacı. Bacağındaki kırmızılık da geçti ağlaması da. Bu panik anında mala bağlıyorum resmen.

Evet kuzum karin agrisi yapiyor calpol ver rahatlatır kaç ölçek verdin ? Oooo menenjit de olduysa combo olmuş ikisi ayni anda
Bı cay kaşığı verdim hatta o aglamasiyla eşimin kucagindaydi boynuna döküldu dökülen kadar tekrar verdim. Şeker koktu her yanı valla kombo oldu iyi dayandı yine
Bana da erken verebilirsin demişti ama ben 4. Ayın bitmesini bekledim canım. Acd vitamini ne anlamadim
Fotoğraf ekleyecektim eklememisim.

Eklentiler

• IMG_20230620_135714.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 44
Sağol canim uzun uzun yazmışsın illa ki yaşayacağız bunlari tedbirli ve soğukkanlı olmak lazım. İnşallah çok ağır geçirmeden atlatırız Peki menenjitin her dozunda mi ateş olmuştu?

Allah yardimcimiz olsun gerçekten ya Ekin de de temas bağımlılığı oluştu parmağımı tutarak uyuyor yanında görmesin çığlık kıyamet
Bı cay kaşığı verdim hatta o aglamasiyla eşimin kucagindaydi boynuna döküldu dökülen kadar tekrar verdim. Şeker koktu her yanı valla kombo oldu iyi dayandı yine
Canim 1 çay kaşığı az gelir artik kaç kiloydu senin oğlusun

Ya bacak ya karın ağrısıydi durup durup vuruyodu agri geçti şükür. Calpol 8 de vermiştim şimdi emziriyorum 1, gibi yine vereyim diyorum 6 saat tam olmasına gerek var mı acaba yoksa uyumayip saat 2 yi mi bekleyeyim . Yarına sağ çıkabilmek için uyuyayım biraz .

Sabaha bugarlasirsin bnce
Gülüyoruz ağlanacak halimize

Nasi bı atak bu ya agliyo mu sürekli uykuya mi direniyo sadece. Her iki durumda zor da ağlaması daha zor. Allah yardımcın olsun canım benim. Bazı ataklar da eş geçsin bı zahmet ya

Nasi bı atak bu ya agliyo mu sürekli uykuya mi direniyo sadece. Her iki durumda zor da ağlaması daha zor. Allah yardımcın olsun canım benim. Bazı ataklar da eş geçsin bı zahmet ya
Uyucagini anladığı an eti kopmuş gibi ağlıyor kuzu. Kucağıma alıyorum zınk diye susuyor. En son anakucagini salona getirdim ışığı açtım sanki uyumucakmis gibi konuştum falan öyle sallarken bayıldı kaldı. Arabaya bindik arabada uyuyacagini biliyor ya direk ağlamaya başladı

6 kilo olduk hemşire miktar söylemedi gecen ki aşıda ebe bı cay kaşığı dedi bnde öyle verdim ise de yaradı ama. Miktar kiloya göre mi ayarlaniyo

6 kilo olduk hemşire miktar söylemedi gecen ki aşıda ebe bı cay kaşığı dedi bnde öyle verdim ise de yaradı ama. Miktar kiloya göre mi ayarlaniyo
Evet canim 6 kilo için önerilen doz 2,5 ml miş maksimum da 3,8 ml verebilirmissin

Bana sadece d vit ile demir verdi kuzum bunu ilk kez gördüm
D vitaminli içinde a ve c vitaminleri olanı verdi tek d vitaminine gerek yok dedi. İlk kez gittim bu Dr a tam anlamıyla guvenemiyorum bu aylarda bu vitaminlere gerek var mı bilemedim ki. Biraz araştırayım da diğer arkadaşların Dr lari ne verdi acaba

Yani derdi uyutulmakla ilgili. Çözümü uyutmamak o zaman. Kendi ne zaman bayilirsa artık. Ekin hanıma uygun taktik de gelistirmissin inşallah uyguladığinda hep ise yarar. E o uyumuş snde yat da dinlen artık

Şuan aynı durumdayız benim sesimden pış pış duyup saçı okşanırsa uyuyor beyefendi ama ben yanindan gittigim an çığlığı basıyor. Bu saat oldu hala uyuyamadım kafayı yemek üzereyim

Canım göğüslerin çok dolu oluyorsa ondan da çocuk hava yutup gaz oluyor. Emzirmeden önce göğüslerini biraz boşaltmayı dene bide. İlk zamanlar bizimle öyle oldu şimdi hava yutma işi bitti şükür. Gaz oluyor yine arada alıyorum memeden gazını çıkarıyorum biraz bekleyip tekrar meme veriyorum.

Neyle besleniyor. Benimki anne sütü alıyor ve günde 5-10 arası kakalı bezimiz var :) ilk çocuğumda aynıydı.

Calpolu kilosu mesela 6 kg ya 2 ye boluyoruz 3 ml vermek gerekiyormus onun icinde ölçülü kasigi varya ona gore veriyorum ben

Canim nasil oldunuz daha iyisinizdir umarim. Zaten zorluk gorunce cocuk fikrinden insan vazgeciyor ama buyuduklerinde rahatlayinca cocuk istegi yine olusuyor

Bizde dışarı çıkarttık arabasında uyusun diye uyumadı malesef Ya nolcak böyle kendimi bitkin yorgun hissediyorum Allahım güç kuvvet versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…