2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Göğsümün çok dolu olduğunu nasıl anlarım ki acaba? Çünkü genelde hep yumuşak göğüslerim ve 3 saati geçirmiyorum emzirme konusunda. Evet emerken hep hava yutuyor bir de kendini geri atıp tekrar gelince orda da hava yutuyor. Ama memeye doğru yerleştirdiğimden eminim. Sütüm bazen tazyikli geliyor boğulacakmış gibi arkasından kovalayan varmış gibi içiyor. Aman valla baştan beri böyle. Doğru düzgün keyifle emzirdiğim çok nadir

Kızlar dün o kadar zordu ki, gündüz zaten max 30 dk deliksiz uyudu ama gündüz uykularımız zaten bizim böyle çok takmadım gece çok güzel uyurdu böyle olunca gündüz, o kadar yorgunum ki bide sabaha kadar 1-2 saat arayla kalktı , ateşimi var dedim yok bişeyide yok yani o kadar yoruldum ki sürekli memede , karnı 1 saatte acıkamaz biliyorum kalkıyor gene meme, bu fazla emdiğinden ilk zamanlarda olan göğüs şişliği oldu gene ağrı var şuan göğüsümde, atak mıdır nedir takip etmiyordum ben onu etkilenirim diye ama heralde öyle birşey ve daha çok erken ama benim belim ağrıyor kızlar bu çocuk yürüyene kadar bu bel napacak şimdiden kötü durumda

Ay Allah yardımcın olsun epey de zaman geçmiş niye bitmedi sizin atak

Göğüs sertleşir canım taş gibi oluyor dolu dolu ben gece uyandığımda öyle oluyor sonra çocuğun zaten boğazına kaçıyor

Bizde dışarı çıkarttık arabasında uyusun diye uyumadı malesef Ya nolcak böyle kendimi bitkin yorgun hissediyorum Allahım güç kuvvet versin bizlere
Ya benim buyuk oglumda 4. Ay atagi hic sizin anlattiginiz gibi gecmemisti canim.Normal hatta 4. Aydan itibaren daha rahat etmistim.

Canim mide gazi tutuyor olabilir sen aralarda cikariyor musun.

En gec 5 aya kadar keyifle.emzirirsin canim oyle olunca insana iskence her emzirme saati gelince nasil.yapacagim diyorsun.Bazen benim de oyle olunca cok bunaliyorum.

Canim mide gazi tutuyor olabilir sen aralarda cikariyor musun.
Çıkarıyorum bu defa kusuyor gazla birlikte
En gec 5 aya kadar keyifle.emzirirsin canim oyle olunca insana iskence her emzirme saati gelince nasil.yapacagim diyorsun.Bazen benim de oyle olunca cok bunaliyorum.
Ayy inşallah Bu defa da dördüncü ay atağı var meme reddinden korkuyorum.
Şimdi yine iyi hallerim, bir ara gerçekten çok bunalmıştım dediğin gibi emzirme saati gelince stres oluyordum ağladığım zamanlar bile oldu

Oyy kiyamam inan haklisin benim de en zorlandigim beslenme olmustu buyuk oglumda tam 5. Aya girdi rahatladim canim sonra memeye bir yapisti bu defa oyle.bunalttiBen.uzanayip kosardi memeyi acar emerdi yemek yiyordum masada o da memeyi ayakta acmis emiyordu. Bu oglumun da arada tepinmeleri oluyor ama buyugu kadar bunaltici degil.

Merhaba ataklar biz de öyleyiz

Laktoz int. Çıktı relaktaz verdi doktorum, vajinal yapışıklık var biraz takipteyiz 6100 62 cm boylu olacakmış ama öyle her ay 1 kilo alan bebeklerden değil mama da kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…