- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Göğsümün çok dolu olduğunu nasıl anlarım ki acaba? Çünkü genelde hep yumuşak göğüslerim ve 3 saati geçirmiyorum emzirme konusunda. Evet emerken hep hava yutuyor bir de kendini geri atıp tekrar gelince orda da hava yutuyor. Ama memeye doğru yerleştirdiğimden eminim. Sütüm bazen tazyikli geliyor boğulacakmış gibi arkasından kovalayan varmış gibi içiyor. Aman valla baştan beri böyle. Doğru düzgün keyifle emzirdiğim çok nadirCanım göğüslerin çok dolu oluyorsa ondan da çocuk hava yutup gaz oluyor. Emzirmeden önce göğüslerini biraz boşaltmayı dene bide. İlk zamanlar bizimle öyle oldu şimdi hava yutma işi bitti şükür. Gaz oluyor yine arada alıyorum memeden gazını çıkarıyorum biraz bekleyip tekrar meme veriyorum.
Ay Allah yardımcın olsun epey de zaman geçmiş niye bitmedi sizin atakUyucagini anladığı an eti kopmuş gibi ağlıyor kuzu. Kucağıma alıyorum zınk diye susuyor. En son anakucagini salona getirdim ışığı açtım sanki uyumucakmis gibi konuştum falan öyle sallarken bayıldı kaldı. Arabaya bindik arabada uyuyacagini biliyor ya direk ağlamaya başladı
Göğüs sertleşir canım taş gibi oluyor dolu dolu ben gece uyandığımda öyle oluyor sonra çocuğun zaten boğazına kaçıyorGöğsümün çok dolu olduğunu nasıl anlarım ki acaba? Çünkü genelde hep yumuşak göğüslerim ve 3 saati geçirmiyorum emzirme konusunda. Evet emerken hep hava yutuyor bir de kendini geri atıp tekrar gelince orda da hava yutuyor. Ama memeye doğru yerleştirdiğimden eminim. Sütüm bazen tazyikli geliyor boğulacakmış gibi arkasından kovalayan varmış gibi içiyor. Aman valla baştan beri böyle. Doğru düzgün keyifle emzirdiğim çok nadir
Benim öyle olmuyor çok uzun aralıklarla emzireceğim ki olsunGöğüs sertleşir canım taş gibi oluyor dolu dolu ben gece uyandığımda öyle oluyor sonra çocuğun zaten boğazına kaçıyor
Genede tazyikli geliyor demek kiBenim öyle olmuyor çok uzun aralıklarla emzireceğim ki olsun
Ya benim buyuk oglumda 4. Ay atagi hic sizin anlattiginiz gibi gecmemisti canim.Normal hatta 4. Aydan itibaren daha rahat etmistim.Bizde dışarı çıkarttık arabasında uyusun diye uyumadı malesefYa nolcak böyle kendimi bitkin yorgun hissediyorum Allahım güç kuvvet versin bizlere
Ne bileyim kuzum şimdikiler bir değişiklerYa benim buyuk oglumda 4. Ay atagi hic sizin anlattiginiz gibi gecmemisti canim.Normal hatta 4. Aydan itibaren daha rahat etmistim.
Canim mide gazi tutuyor olabilir sen aralarda cikariyor musun.Göğsümün çok dolu olduğunu nasıl anlarım ki acaba? Çünkü genelde hep yumuşak göğüslerim ve 3 saati geçirmiyorum emzirme konusunda. Evet emerken hep hava yutuyor bir de kendini geri atıp tekrar gelince orda da hava yutuyor. Ama memeye doğru yerleştirdiğimden eminim. Sütüm bazen tazyikli geliyor boğulacakmış gibi arkasından kovalayan varmış gibi içiyor. Aman valla baştan beri böyle. Doğru düzgün keyifle emzirdiğim çok nadir
En gec 5 aya kadar keyifle.emzirirsin canim oyle olunca insana iskence her emzirme saati gelince nasil.yapacagim diyorsun.Bazen benim de oyle olunca cok bunaliyorum.Göğsümün çok dolu olduğunu nasıl anlarım ki acaba? Çünkü genelde hep yumuşak göğüslerim ve 3 saati geçirmiyorum emzirme konusunda. Evet emerken hep hava yutuyor bir de kendini geri atıp tekrar gelince orda da hava yutuyor. Ama memeye doğru yerleştirdiğimden eminim. Sütüm bazen tazyikli geliyor boğulacakmış gibi arkasından kovalayan varmış gibi içiyor. Aman valla baştan beri böyle. Doğru düzgün keyifle emzirdiğim çok nadir
Kiz daha oglum 3.5 yasinda o da yeni nesil bebeNe bileyim kuzum şimdikiler bir değişikler
Çıkarıyorum bu defa kusuyor gazla birlikteCanim mide gazi tutuyor olabilir sen aralarda cikariyor musun.
Ayy inşallahEn gec 5 aya kadar keyifle.emzirirsin canim oyle olunca insana iskence her emzirme saati gelince nasil.yapacagim diyorsun.Bazen benim de oyle olunca cok bunaliyorum.
Bilemedim o zaman canımKiz daha oglum 3.5 yasinda o da yeni nesil bebe
Oyy kiyamam inan haklisin benim de en zorlandigim beslenme olmustu buyuk oglumda tam 5. Aya girdi rahatladim canim sonra memeye bir yapisti bu defa oyle.bunalttiÇıkarıyorum bu defa kusuyor gazla birlikte
Ayy inşallahBu defa da dördüncü ay atağı var meme reddinden korkuyorum.
Şimdi yine iyi hallerim, bir ara gerçekten çok bunalmıştım dediğin gibi emzirme saati gelince stres oluyordum ağladığım zamanlar bile oldu
Ne yaptım ne ettiysem çözüm bulamadım. Allah bebeğime de sabır versin eminim onun için hiç kolay değildir. Umarım büyüdükçe memeden kopmaz.Genede tazyikli geliyor demek ki
Sn gün içinde ne tuketiyosun canım.Neyle besleniyor. Benimki anne sütü alıyor ve günde 5-10 arası kakalı bezimiz var :) ilk çocuğumda aynıydı.
Merhaba ataklar biz de öyleyizKızlar dün o kadar zordu ki, gündüz zaten max 30 dk deliksiz uyudu ama gündüz uykularımız zaten bizim böyle çok takmadım gece çok güzel uyurdu böyle olunca gündüz, o kadar yorgunum ki bide sabaha kadar 1-2 saat arayla kalktı , ateşimi var dedim yok bişeyide yok yani o kadar yoruldum ki sürekli memede , karnı 1 saatte acıkamaz biliyorum kalkıyor gene meme, bu fazla emdiğinden ilk zamanlarda olan göğüs şişliği oldu gene ağrı var şuan göğüsümde, atak mıdır nedir takip etmiyordum ben onu etkilenirim diye ama heralde öyle birşey ve daha çok erken ama benim belim ağrıyor kızlar bu çocuk yürüyene kadar bu bel napacak şimdiden kötü durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?